Μισθός FRM | Ινδία | ΗΠΑ | ΗΒ | Σιγκαπούρη | Κορυφαίοι εργοδότες

Μισθός FRM

Η εξέταση Financial Risk Manager είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ονομασία που απονέμεται από την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Κινδύνου (GARP), η οποία εξοπλίζει τους επαγγελματίες με δεξιότητες αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνου. Ο πρωταρχικός στόχος του FRM είναι να βοηθήσει τους επαγγελματίες να εξοικειωθούν με τις αρχές της διαχείρισης του κινδύνου αγοράς, του πιστωτικού κινδύνου και του κινδύνου ρευστότητας, καθώς και των χρηματοοικονομικών κινδύνων εκτός αγοράς. Τα FRM αποτελούν μια αποκλειστική παγκόσμια κοινότητα με περίπου 30.000 επαγγελματίες GARP, η πλειονότητα των οποίων εργάζεται με μερικούς από τους κορυφαίους εργοδότες στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Οι ειδικευμένοι σε FRM επαγγελματίες έχουν συνήθως πολύ καλύτερη αποζημίωση σε σύγκριση με τους μη διαπιστευμένους ομολόγους τους, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στον ορισμό.

Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις προϋποθέσεις, τις λεπτομέρειες των εξετάσεων και τις στρατηγικές προετοιμασίας των εξετάσεων για το FRM. Ωστόσο, υπάρχουν σχετικά περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα μισθών, τα μπόνους και τις συνολικές τάσεις που σχετίζονται με την οικονομική αποζημίωση για επαγγελματίες με ειδικές ανάγκες FRM Κατά τη διάρκεια αυτού του άρθρου, εστιάζουμε αποκλειστικά στην πτυχή της οικονομικής αποζημίωσης προς όφελος των αναγνωστών.

  Σημασία της πιστοποίησης FRM


  Αν και έχουμε ήδη παράσχει πληροφορίες εν συντομία για το FRM, θα ήταν σημαντικό να εξετάσουμε τη σημασία αυτού του χαρακτηρισμού για να καταλάβουμε πώς βοηθά στη διαμόρφωση μιας οικονομικής καριέρας, η οποία τελικά αποφασίζει τι είδους αποζημίωση λαμβάνει κάποιος. Είναι αυτονόητο ότι ο FRM είναι ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος προσδιορισμός διαχείρισης κινδύνου που βοηθά στην απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων σε συγκεκριμένους τομείς και είναι αυτός ο εξειδικευμένος χαρακτήρας του χαρακτηρισμού που τον καθιστά έναν τέτοιο δυνητικά επιβραβευτικό χαρακτηρισμό όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη.

  Μέσοι μισθοί πιστοποίησης FRM στις ΗΠΑ


  Οι μέσοι μισθοί για το Financial Risk Manager κυμαίνονται μεταξύ 50.000 και 125.000 $ στις ΗΠΑ.

  πηγή: Payscale

  FRM Salary Ranges by Career Role στις ΗΠΑ:

  • Αναλυτής Κινδύνου: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται στα 82.424 $
  • Credit Risk Manager: Μέσος ετήσιος μισθός - 123.000 $
  • Αντιπρόεδρος, Οικονομικά: Μέσος ετήσιος μισθός - 90.000 $
  • Ανώτερος εσωτερικός ελεγκτής: Μέσος ετήσιος μισθός - 88.437 $
  • Οικονομικός αναλυτής: Μέσος ετήσιος μισθός - 50.868 $

  Μέσοι μισθοί FRM στο Ηνωμένο Βασίλειο


  Οι μέσοι μισθοί για το Financial Risk Manager στο Ηνωμένο Βασίλειο κυμαίνονται μεταξύ 35.265 $ και 57.200 $ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  πηγή: Payscale

  Ρυθμίσεις μισθοδοσίας FRM από το Career Role στο Ηνωμένο Βασίλειο:

  • Risk Manager: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται στα 57.200 $
  • Αναλυτής επενδύσεων: Μέσος ετήσιος μισθός - 38.660 $
  • Αναλυτής πιστωτικού κινδύνου: Μέσος ετήσιος μισθός - 35.265 $

  Μέσοι μισθοί FRM στη Σιγκαπούρη


  Οι μέσοι μισθοί για το Financial Risk Manager κυμαίνονται μεταξύ 63.200 $ και 111.841 $ στη Σιγκαπούρη.

  πηγή: Payscale

  FRM Salary Ranges by Career Role στη Σιγκαπούρη:

  • Risk Manager: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται σε 111.841 S $
  • Αναλυτής κινδύνου: Μέσος ετήσιος μισθός - 63.200 S $

  Μέσοι μισθοί FRM στην Ινδία


  Ο μέσος μισθός για το Financial Risk Manager κυμαίνεται μεταξύ 776.000 INR και 1.236.504 INR στην Ινδία.

  πηγή: Payscale

  Ρυθμίσεις μισθών πιστοποίησης FRM από τον ρόλο σταδιοδρομίας στην Ινδία:

  • AVP, Κίνδυνος αγοράς: Ο μέσος ετήσιος μισθός κυμαίνεται στο εύρος 1.236.504 INR - 2.908.740 INR
  • Αναλυτής κινδύνου: Μέσος ετήσιος μισθός - 800.000 INR
  • Senior Business Analyst: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται σε 890.000 INR
  • Risk Manager: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται σε 1.047.619 INR
  • Οικονομικός αναλυτής: Ο μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται σε 776.000 INR

  Από γεωγραφική άποψη, οι επαγγελματίες με πιστοποίηση FRM ενδέχεται να είναι σε θέση να εξερευνήσουν μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη και την Κίνα μαζί με άλλες τοποθεσίες. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να εντοπίσετε το είδος των χρημάτων που κερδίζει ένας διαχειριστής χρηματοοικονομικού κινδύνου, καθώς εξαρτάται από διάφορους σχετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας του κλάδου που έχει ένας διαχειριστής οικονομικού κινδύνου. Οι ακαδημαϊκοί μπορούν επίσης να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο για να αποφασίσουν πόσο κερδίζει ένας επαγγελματίας.

  Μια σύγκριση του μισθού πιστοποίησης FRM από το Indeed.com μας παρέχει διαφορετικά στοιχεία. Οι μισθοί θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί επειδή ο μέσος μισθός είναι για τη δουλειά που ταιριάζει με τη λέξη-κλειδί "FRM". Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μισθούς που προσφέρονται για νέες θέσεις εργασίας, όχι για μισθούς που κερδίζουν οι διαχειριστές κινδύνου στις τρέχουσες θέσεις εργασίας τους.

  πηγή: πράγματι.com

  Άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις αποδοχές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη γεωγραφική θέση και το μέγεθος ενός εργοδότη μεταξύ άλλων.

  Δημοφιλείς ρόλοι καριέρας για επαγγελματίες FRM


  Μερικοί από τους ρόλους του δημοφιλούς επαγγελματία που ταιριάζουν στους επαγγελματίες με πιστοποίηση FRM περιλαμβάνουν διάφορους εξειδικευμένους Οικονομικούς Διευθυντές και Οικονομικούς Αναλυτές ή σχετικές θέσεις. Μερικά από αυτά είναι

  1. Οικονομικός διευθυντής
  2. Διευθυντής πιστοποίησης κινδύνου
  3. Διευθυντής Εταιρικού Κινδύνου
  4. Σύμβουλος ανάλυσης διαχείρισης κινδύνων
  5. Αναλυτής κανονιστικού κινδύνου
  6. Σύμβουλος πελατών Analytics
  7. Αναλυτής λειτουργικού κινδύνου
  8. Ειδικός πιστωτικού κινδύνου
  9. Διευθυντής επιχειρηματικού κινδύνου
  10. Διευθυντής εμπορικού κινδύνου για μεγάλες επιχειρήσεις.

  Κάθε ένας από αυτούς τους ρόλους σταδιοδρομίας προσφέρει διαφορετικές ευκαιρίες εργασίας και αμοιβές, καθώς και προοπτικές ανάπτυξης, μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Και πάλι, πολλά εξαρτώνται από τον εργοδότη και τι είδους προοπτικές ανάπτυξης είναι διαθέσιμες σε ένα άτομο. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι είδους ρίζες των εργοδοτών για επαγγελματίες με πιστοποίηση FRM και γιατί.

  Τι ψάχνουν οι εργοδότες για επαγγελματίες FRM


  Το FRM είναι περισσότερο μια εξειδικευμένη πιστοποίηση, όπως έχουμε ήδη συζητήσει, η οποία αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους επαγγελματίες να αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση των διαφόρων μορφών χρηματοοικονομικών κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου του δυνητικού πιστωτικού κινδύνου, του λειτουργικού κινδύνου, του κινδύνου ρευστότητας και του κινδύνου αγοράς, καθώς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους της αγοράς. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτές τις μορφές κινδύνου σε τακτική βάση και γι 'αυτό αναζητούν πάντα να προσλαμβάνουν επαγγελματίες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, καθιστώντας το FRM μια προτιμώμενη επιλογή διαπιστευτηρίων διαχείρισης κινδύνων. Σε ευρύτερο επίπεδο,Η διαχείριση κινδύνων έχει αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα στην εποχή μετά το 2008, όπου οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνειδητοποίησαν πώς τα πράγματα μπορούν δυνητικά να πάνε στραβά παρά τις καλύτερες δυνατότητες στη χρηματοοικονομική διαχείριση και οι υποκείμενοι κίνδυνοι πρέπει να διαχειριστούν με υψηλότερο επίπεδο φινέτσας.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναγκάστηκαν σχεδόν να επανεκτιμήσουν τις προτεραιότητές τους και να δώσουν στη διαχείριση κινδύνων τη νόμιμη θέση της κάτω από τον ήλιο. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για επαγγελματίες διαχείρισης κινδύνων αυξάνεται και η πλειονότητα των υψηλού επιπέδου εργοδότες προτιμούν να προσλαμβάνουν διαπιστευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι απολαμβάνουν υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας στα μάτια τους. Το FRM είναι ένα τέτοιο εξειδικευμένο διαπιστευτήριο, η αξία του έχει φυσικά αυξηθεί με το χρόνο και ορισμένοι από τους κορυφαίους εργοδότες για το FRM περιλαμβάνουν εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, τράπεζες επενδύσεων, κυβερνητικές υπηρεσίες, εταιρείες, εταιρείες παγκόσμιων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ελεγκτικές εταιρείες μεταξύ άλλων.

  Κορυφαίες βιομηχανίες απασχόλησης FRM


  Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες βιομηχανίες που απασχολούν πιστοποιημένους επαγγελματίες FRM:

  • Τράπεζες επενδύσεων
  • Εμπορικές τράπεζες
  • Κεντρικές τράπεζες χωρών
  • Εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων
  • Ασφαλιστικές εταιρείες
  • Εταιρείες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας
  • Κυβερνητικοί και ρυθμιστικοί φορείς
  • Συμβουλευτικές εταιρείες
  • Αμοιβαία Κεφάλαια αντιστάθμισης
  • Επαγγελματικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών

  Κορυφαίοι εργοδότες FRM σε όλες τις βιομηχανίες 


  Ακολουθούν ορισμένοι από τους κορυφαίους εργοδότες από διαφορετικές βιομηχανίες που απασχολούν τακτικά επαγγελματίες με πιστοποίηση FRM για τις ικανότητές τους στη διαχείριση κινδύνου.

  Σ. Όχι. Κορυφαίες εταιρείες Κορυφαίες παγκόσμιες τράπεζες Κορυφαία παγκόσμια αντισταθμιστικά ταμεία Κορυφαίες εταιρείες παγκόσμιας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Κορυφαίες παγκόσμιες ασφαλιστικές εταιρείες
       1. ICBC ICBC Συνεργάτες Bridgewater Μαύρη πέτρα AXA Equitable
       2. HSBC China Construction Bank Corporation Ομάδα ατόμων SSgA Allianz
       3. Τράπεζα της Κίνας JPMorgan Chase & Co Brevan Howard Asset Management Επενδύσεις πιστότητας Metlife Inc.
       4. PwC Τράπεζα της Κίνας Och-Ziff Capital Management Group Ομάδα Vanguard Συνετός
       5. UBS HSBC Holdings Διαχείριση κεφαλαίων BlueCrest JP Morgan Asset Management ΑΙΓ
       6. Σίτι Wells Fargo & Co JP Morgan PIMCO Όμιλος Generali
       7. KPMG Αγροτική Τράπεζα της Κίνας Credit Suisse BNY Mellon Asset Νομική και γενική ομάδα
      8. Αγροτική Τράπεζα της Κίνας BNP Paribas Μαύρη πέτρα Capital Research & Management Co Άβιβα
      9. Ernst & Young Μπάνκο Σανταντέρ Αμουντί Manulife
    10. γερμανική τράπεζα Goldman Sachs Goldman Sachs ΑΙΓΟΝ
    11. Standard Chartered Bank Citigroup Προληπτική οικονομική Διασφάλιση CNP
    12. Credit Suisse Itaú Unibanco Holding Deutsche Asset Management Berkshire Hathaway
    13. Ντελόιτ Μπάνκο ντο Μπραζίλ Διαχειριστές επενδύσεων AXA Ασφάλιση της Ζυρίχης
    14. JP Morgan Μπαρκλέι BNP Paribas Πινγκ Αν
    15. Μπαρκλέι Mitsubishi UFJ Financial Group Legg Mason Inc.
    16. Samsung Μπάνκο Μπράτσσκο Franklin Templeton Επενδύσεις
    17. ΙΝΓ Crédit Agricole Northern Trust
    18. Τράπεζα Επικοινωνιών Sumitomo Mitsui Financial Group Διαχείριση του Ουέλλινγκτον
    19. η τράπεζα της Αμερικής Banco Bilbao Vizcaya Argentaria Invesco
    20. BBVA UBS MetLife Inc.
    21. Westpac Banking Corporation
    22. Groupe BPCE
    23.   Sberbank της Ρωσίας
    24. Τράπεζα Επικοινωνιών
    25. Société Générale

  Τα πιστοποιημένα με FRM προσλαμβάνονται επίσης από κορυφαίες εταιρείες Global Professional Service όπως PricewaterhouseCoopers, Deloitte & Touche, Ernst & Young, KPMG

  Πώς μπορούν οι χρήσιμες πληροφορίες για το μισθό FRM να είναι χρήσιμες για τους επαγγελματίες;


  Είναι αυτονόητο ότι το FRM προσφέρει μερικές από τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας και οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι τεράστιες ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τους ακαδημαϊκούς και την επαγγελματική εμπειρία ενός επαγγελματία.

  Τώρα, το πιο σημαντικό ερώτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι πώς τοποθετείτε τις πληροφορίες για τους μισθούς FRM για επαγγελματίες που διατίθενται εδώ ή αλλού. Το βασικό σημείο της συζήτησης είναι ότι πριν κάνετε την επιλογή του FRM ως προγράμματος πιστοποίησης, θα ήταν σημαντικό να κατανοήσετε τι είδους προοπτικές σταδιοδρομίας μπορεί να προσφέρει. Ειδικά, αν κάποιος έχει κατά νου το είδος του ρόλου της σταδιοδρομίας για τον οποίο σχεδιάζει και προετοιμάζει, αυτό το είδος συγκεκριμένων πληροφοριών μπορεί να βοηθήσει να αποφασίσει εάν το FRM θα ήταν η κατάλληλη επιλογή πιστοποίησης για να προετοιμαστεί για έναν συγκεκριμένο ρόλο σταδιοδρομίας και τι είδους αμοιβή αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος πιστοποίησης. Αυτά μπορεί να είναι χρήσιμα δείκτες και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιλογή της πορείας της σταδιοδρομίας και της πιστοποίησης, τα οποία συνήθως συμβαδίζουν.

  Κατά γενικό κανόνα, οι ανώτεροι ακαδημαϊκοί και μια καλή επαγγελματική εργασιακή εμπειρία είναι μερικές από τις προϋποθέσεις για τη χάραξη μιας επιτυχημένης καριέρας στη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων και σχετικών ρόλων μετά την ολοκλήρωση του FRM.

  Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

  • FRM Exam 2020 - Ημερομηνίες και διαδικασία εγγραφής
  • Διαφορές FRM έναντι CFA
  • MBA εναντίον FRM | Συγκρίνω
  • FRM εναντίον CAIA
  • <

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found