Λίστα των κορυφαίων 10 εταιρειών έρευνας μετοχών - Υπηρεσίες, μέγεθος, πολιτισμός

Κορυφαίες 10 εταιρείες ερευνών μετοχών

 1. JP Morgan Chases και Co
 2. Bank of America Merrill Lynch
 3. Credit Suisse
 4. Πρωτεύουσα της Barclays
 5. Citigroup
 6. Goldman Sachs
 7. Μόργκαν Στάνλεϋ
 8. AllianceBernstein LP
 9. UBS
 10. Η Nomura Holding Inc.

Ας συζητήσουμε καθένα από αυτά λεπτομερώς -

# 1- JP Morgan Chases and Co


Ο μεγαλύτερος που είναι ο γίγαντας JP Morgan καταχωρήθηκε το έτος 1895. Μέχρι το 1900, έγιναν ένας από τους πιο ισχυρούς τραπεζικούς οίκους στον κόσμο. Αυτή η εταιρεία σήμερα είναι η 6η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο στο σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων. Μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρεται από την εταιρεία παγκοσμίως. Αυτό το αμερικανικό MNC κυβερνά την αγορά με την ιστορική του εμπειρία στην αγορά μετοχών.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
JP Morgan Chases and Co. Νέα Υόρκη 2,35 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Με μια τεράστια και μια σειρά αποκλειστικών προϊόντων που προσφέρει η τράπεζα είναι η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα στις ΗΠΑ. Έχουν μια τεράστια ιστορία απόκτησης τραπεζών και άλλων εταιρειών, κάτι που είναι προφανώς ένα must-read.

 • Πολιτισμός γραφείου

Εάν θέλετε να είστε εξαιρετικοί στις αγορές μετοχών, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος. Είναι ένας χώρος εργασίας για άτομα που θέλουν να μάθουν κάτι νέο ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η επιχείρηση είναι το μόνο που γνωρίζουν και μιλούν.

 • Δύναμη / αδυναμία

Η πολύ ισχυρή κουλτούρα και η τεχνογνωσία JP Morgan είναι η δύναμη αυτής της εταιρείας που της επιτρέπει να διαρκεί στα υψηλά και χαμηλά επίπεδα με σταθερότητα. Αν και έχουν εμπλακεί σε μια σειρά νομικών αντιπαραθέσεων.

# 2 - Bank of America Merrill Lynch 


Η Bank of America Merrill Lynch πιστεύει στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες τους, καθώς πιστεύουν ακράδαντα ότι η επιχείρησή τους περιστρέφεται γύρω από τους πελάτες τους. Ξεκίνησαν τις δραστηριότητές τους μετά την απόκτηση της Merrill Lynch από την τράπεζα της Αμερικής το 2009. Προσφέρουν διάφορα σύνολα προϊόντων για όλες τις επιχειρήσεις που συνδυάζουν τις καλύτερες τοπικές γνώσεις και διεθνή τεχνογνωσία.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Bank of America Merrill Lynch Νέα Υόρκη 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Αυτή η εταιρεία έχει μια ποικιλία πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων και κυβερνητικών πελατών. Λειτουργούν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. ανεξάρτητα, ωστόσο, είναι αλληλένδετες μονάδες. Με δύο διαφορετικούς πολιτισμούς και χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη, οι εταιρείες δεν έχουν καμία ματιά στην επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τους.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η εταιρεία είναι κατανεμημένη σε 12 χώρες με τις κορυφαίες 5 εταιρικές τράπεζες στην Ασία ειρηνική. Εκτιμά τους υπαλλήλους τους, ωστόσο η εστίασή τους είναι ο πελάτης τους. Έχει το κλειδί είναι βασικές λειτουργίες σε περισσότερες από 150 τοποθεσίες.

 • Δύναμη / αδυναμία   

Η μεγαλύτερη τους δύναμη είναι η συνεργασία τους το 2009 με τη Merrill Lynch. Αντιπροσώπευαν μαζί περισσότερα από ένα σύνολο συνολικών εσόδων τραπεζικού γίγαντα.

# 3 - Credit Suisse


Η Credit Suisse είναι ένας από τους καλύτερους εργοδότες που έχει παγκόσμια εμβέλεια στις δραστηριότητές της σε περισσότερες από 50 χώρες. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε το 1856 καθώς είναι μια εταιρεία με έδρα την Ελβετία. Πιστεύουν σε μια πολύ ισορροπημένη προσέγγιση για την αξιοποίηση ευκαιριών διαχείρισης πλούτου στην αναδυόμενη αγορά και αυτό τις καθιστά διαφορετικές από τις άλλες στην αγορά μετοχών.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Credit Suisse Ζυρίχη 1.214 δισεκατομμύρια CHF AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Αυτός ο οργανισμός χωρίζεται σε τέσσερα μέρη που είναι ο όμιλος επενδύσεων, η ιδιωτική τραπεζική, η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και οι κοινές υπηρεσίες Με τον αριθμό των εξαγορών και την ίδια την αναδιάρθρωσή του το έτος 2002, 2004 και 2006, ήταν μια εταιρεία που επηρεάστηκε λιγότερο στις κρίσεις του 2008 \

 • Πολιτισμός γραφείου

Με έναν αριθμό 48200 υπαλλήλων από 150 διαφορετικές χώρες με τη λειτουργία είναι περισσότερες από 50 χώρες, έχουν ένα ευρύ αποτύπωμα για να εξισορροπηθούν με τη ροή εσόδων και να αντλήσουν ευκαιρίες παγκοσμίως.

 • Δύναμη / αδυναμία

Οι εργαζόμενοι από διάφορες χώρες βοηθούν στην εξισορρόπηση της γεωγραφικής ροής εσόδων.

# 4 - Barclays Capital


Ένα βρετανικό MNC με την έδρα του στο Λονδίνο παρέχει υπηρεσίες όπως υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, χρηματοοικονομικές συμβουλές, κ.λπ. σε τεράστιες εταιρείες, ιδρύματα, κυβερνητικούς πελάτες κ.λπ. Ευρωπαϊκά κρατικά ομόλογα. Έχουν εμπειρία 20 επιτυχημένων ετών στην επενδυτική τραπεζική.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Πρωτεύουσα της Barclays Λονδίνο 1,479 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Με πάνω από 325 χρόνια τραπεζικής εμπειρίας, η Barclays προσφέρει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Έχουν πολύ ισχυρή παρουσία στην αγορά των ΗΠΑ και του ΗΒ. Παρέχουν υπηρεσίες σε εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες λιανικής παγκοσμίως.

 • Πολιτισμός γραφείου

Με περισσότερους από 130000 υπαλλήλους, η τράπεζα λειτουργεί με επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η δύναμή τους καθοδηγείται από ισχυρές αξίες που τις βοηθούν να προσφέρουν ισχυρά και βιώσιμα αποτελέσματα. Έχουν μετρήσει τιμές και αποτελέσματα.

# 5 - Citigroup


Αυτό υποθέτουμε ότι είναι πολύ διάσημο όχι μόνο ως αμερικανικό MNC, ακόμη και ως συγχώνευση τραπεζικών γιγάντων που είναι η Citicorp και η ομάδα ταξιδιωτών που συνδυάστηκαν το 1998. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στις ΗΠΑ από τα περιουσιακά της στοιχεία, στην πραγματικότητα, ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία και τράπεζα μέχρι τις κρίσεις του 2008. Είναι επίσης ένας από τους κύριους εμπόρους σε χρεόγραφα ΗΠΑ.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Citigroup Νέα Υόρκη 1,73 τρισεκατομμύρια δολάρια AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Με μια τεράστια πελατειακή βάση παγκοσμίως, η Citi λειτουργεί με επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες. Είναι ευέλικτες με τις υπηρεσίες τους, από τις ατομικές τραπεζικές συναλλαγές έως τις εταιρικές αγορές και τις αγορές ασφάλειας που διαθέτουν εμπειρία σε όλους τους τομείς.

 • Πολιτισμός γραφείου

Ένας από τους καλύτερους εργοδότες παγκοσμίως έχει περισσότερους από 2,39,000 υπαλλήλους που εργάζονται μαζί τους με χαρά. Επικεντρώνονται σε υπαλλήλους με ευέλικτο ταλέντο και φυσικά τους καλύτερους υπαλλήλους του κλάδου.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η δύναμή τους είναι στο σύνθημα που μαθαίνουν από το παρελθόν και εμπνέονται από το μέλλον.

# 6 - Goldman Sachs


Η Goldman Sachs είναι και πάλι ένα αμερικανικό MNC που ιδρύθηκε το έτος 1869 με έδρα τη Νέα Υόρκη. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Marcus Goldman και εντάχθηκαν στο NYSE το 1996 ξεκινώντας με κεφάλαιο 1,6 εκατομμυρίων εκείνες τις ημέρες. Αυτή η εταιρεία κερδίζει το 16% των εσόδων της από τους επενδυτικούς και δανειοδοτικούς της λογαριασμούς.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Goldman Sachs Νέα Υόρκη 6206 δισεκατομμύρια δολάρια AuM το 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Αφορούν υπηρεσίες όπως η επενδυτική τραπεζική, οι υπηρεσίες θεσμικών πελατών, οι επενδύσεις και ο δανεισμός, καθώς και η διαχείριση επενδύσεων για διάφορους πελάτες.

 • Πολιτισμός γραφείου

Έχουν ένα ρεκόρ ενός καλού εργοδότη και προσπαθούν σκληρά να διατηρήσουν το ίδιο. Μια πολύ καλή θετική ατμόσφαιρα παρέχεται από τη διεύθυνση του οργανισμού.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Περίπου 32000 εργαζόμενοι που εργάζονται με αυτόν τον οργανισμό παγκοσμίως θεωρούνται ως περιουσιακά τους στοιχεία και πληρώνονται καλές αμοιβές για τις υπηρεσίες τους.

# 7 - Μόργκαν Στάνλεϋ


Ένα αμερικανικό MNC, η Morgan Stanley έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη και λειτουργεί σε περισσότερες από 42 χώρες με περισσότερα από 1300 γραφεία παγκοσμίως και πάνω από 60000 υπαλλήλους. Αυτή η εταιρεία έχει μια συνηθισμένη αύξηση στο AUM της κατά περίπου 15% ετησίως. Ξεκίνησαν τις δραστηριότητές τους το έτος 1935.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Μόργκαν Στάνλεϋ Νέα Υόρκη 1,454 δισεκατομμύρια δολάρια AuM το 2014
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Morgan Stanley Investment Bank ανακοινώθηκε το έτος 2008. Από τότε έχουν αναλάβει πολλές εταιρείες. Η επιχείρησή της χωρίζεται σε τρεις μονάδες θεσμικό όμιλο τίτλων, διαχείριση πλούτου και διαχείριση επενδύσεων.

 • Πολιτισμός γραφείου

Θεωρούν τους υπαλλήλους τους τα περιουσιακά τους στοιχεία. Μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για τα ποσοστά εργαζόμενων μητέρων από το περιοδικό της εργαζόμενης μητέρας. Και απασχολούν περισσότερους από 60000 υπαλλήλους παγκοσμίως.

 • Δύναμη / αδυναμία

Οι υπάλληλοί τους θεωρούνται η δύναμή τους. Η παρουσία τους στην αγορά για περίπου 80 χρόνια είναι υπέροχη. Παρόλο που έχουν περάσει από μια σειρά νομικών αντιπαραθέσεων, όπως η καθοδήγηση από τους πελάτες.

# 8 - AllianceBernstein LP


AllianceBernstein LP, Μια παγκόσμια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και είναι θυγατρική εταιρεία μιας διάσημης γαλλικής ασφαλιστικής εταιρείας, AXA. Προήλθε από τον αρχικό ιδρυτή της Sanford C. Bernstein το έτος 1967 ενώ η Alliance ιδρύθηκε το 1971, η απόκτηση του Sanford C. Bernstein το 2000 έδωσε σε αυτήν την εταιρεία το υπότιτλο όνομα.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
AllianceBernstein LP Νέα Υόρκη 787 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ στο τέλος του έτους 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η AllianceBernstein LP επικεντρώνεται σε ιδιώτες υψηλής καθαρής αξίας που παρέχουν επίσης ανεξάρτητη στρατηγική χαρτοφυλακίου έρευνας και επίσης εταιρικούς πελάτες μεσιτικών υπηρεσιών. Έχουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων για θεσμικούς πελάτες. Ωστόσο, η AXA κατέχει περίπου το 62,7% του οικονομικού συμφέροντος της εταιρείας.

 • Πολιτισμός γραφείου

Έχουν τα γραφεία τους σε 46 τοποθεσίες σε περίπου 22 χώρες στους οποίους επικεντρώνονται οι υπάλληλοί τους και προσπαθούν να εργαστούν σκληρά σε μια περήφανη παράδοση ακεραιότητας για να αναπτύξουν εμπιστοσύνη και οικονομική επιτυχία για τους πελάτες τους.

 • Δυνατά σημεία / αδυναμία

Προγραμματίζει τη διαχείριση των επενδύσεών της με παράδοση και ακεραιότητα. Αυτός ο οργανισμός έχει μια μεγάλη ιστορία διαχείρισης μετοχών.

Ο οργανισμός δεν επικεντρώνεται καθόλου στους πελάτες λιανικής.

# 9 - UBS


Ενσωμάτωση στη Ζυρίχη Η UBS είναι μια ελβετική παγκόσμια χρηματοοικονομική εταιρεία. Παρέχουν υπηρεσίες όπως διαχείριση πλούτου, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και επενδυτική τραπεζική σε μεμονωμένους, εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες παγκοσμίως. Η προέλευση αυτής της εταιρείας εντοπίστηκε το 1856, γεγονός που την καθιστά πολύ παλιά εταιρεία. Η κυβέρνηση της Singapore Investment Corporation, η οποία είναι περίπου 9,7 δισεκατομμύρια, το καθιστά το μεγαλύτερο μέτοχο της τράπεζας.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
UBS Ζυρίχη 650 δισεκατομμύρια CHF στο τέλος του έτους 2015
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η τράπεζα επενδύσεων USB παρέχει καλύψεις ασφαλείας, άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, παράγωγα, πολύτιμα μέταλλα, πιστώσεις, συνάλλαγμα, κ.λπ. σε διάφορους θεσμικούς και μη θεσμικούς πελάτες. είναι μια από τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων που δημιουργούν χρεώσεις παγκοσμίως.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η UBS εξαπλώνεται παγκοσμίως με περίπου 5.250 υπαλλήλους σε περισσότερες από 35 χώρες. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Ζυρίχη, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϊ, τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο.

 • Δυνατά σημεία / αδυναμία

Η UBS είναι μια από τις παλαιότερες επενδυτικές τράπεζες με πολλούς υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους τους προσλαμβάνονται μετά την αποφοίτησή τους με επιλογή μόνιμης απασχόλησης 70%.

# 10 - Nomura Holding Inc.


Αυτή η εταιρεία είναι μέρος του ομίλου Nomura που είναι ιαπωνική χρηματοοικονομική εταιρεία (μητρική εταιρεία) Holding Company. Η Nomura εξαγόρασε τις περισσότερες από τις δραστηριότητες της Lehman Brothers Asian μαζί με μετοχές και τις επενδυτικές τραπεζικές μονάδες των ευρωπαϊκών εθνών, γεγονός που καθιστά τη Nomura Holdings μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες τράπεζες επενδύσεων στον κόσμο με περίπου 138 δισεκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Η Nomura δραστηριοποιείται σε περίπου 18 χρηματιστήρια.

Ονομα Αρχηγείο Έσοδα της Τράπεζας Επενδύσεων
Η Nomura Holding Inc. Λονδίνο 193,8 δισεκατομμύρια in το έτος 2014-15
 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Nomura παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες όπως διατομεακές και διαπεριφερειακές σχέσεις που κατάφεραν να συγκεντρώσουν παγκόσμια κεφάλαια, συμβουλευτικές υπηρεσίες M&A, συναφείς επενδύσεις απόκτησης και μια παχιά επιλογή άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς και λύσεις που σχετίζονται με το συνάλλαγμα και το επιτόκιο.

 • Πολιτισμός / καριέρα γραφείου

Η Nomura θεωρεί τους υπαλλήλους της ως τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της. Βρίσκεται στην Αμερική, την Ασία-Ειρηνικό, την Ινδία, την Ιαπωνία σε δύο γλώσσες που είναι Αγγλικά και Ιαπωνικά και στην Ευρώπη.

 • Δυνατά σημεία / αδυναμία

Η Nomura έχει περισσότερες από 20 βασικές εταιρείες μέλη στον κόσμο των οικονομικών. Έχει μια παλιά δομή όπως δημιουργήθηκε το έτος 1925.

Αυτή η εταιρεία πρέπει να καλύψει ακόμα τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς της Αυστραλίας και του Καναδά.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found