Οι 10 κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ | WallstreetMojo

Κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ

Μια τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ είναι εννοιολογικά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα επενδύσεων. Οι τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ συνήθως εργάζονται σε μικρές προσφορές. Συνεργάζονται με εταιρείες μεσαίας αγοράς των οποίων τα έσοδα κυμαίνονται μεταξύ ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Οι περισσότερες μπουτίκ επενδυτικές τράπεζες ειδικεύονται σε μία από τις πτυχές της συγκέντρωσης κεφαλαίων, της αναδιάρθρωσης, των συγχωνεύσεων και εξαγορών, των αναδιοργανώσεων και της εταιρικής χρηματοδότησης. Παρατηρείται ότι πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν μπουτίκ επενδυτικές τράπεζες για να διευκολύνουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Οι λόγοι για την πρόσληψη μπουτίκ επενδυτικών τραπεζών έναντι άλλων είναι τα εξειδικευμένα άτομα (περισσότερα από ένα), δεν υπάρχει πιθανότητα συγκρούσεων και είναι σε θέση να είναι ανεξάρτητα ανεξάρτητα από τη λήψη υποστήριξης από τις τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων μπουτίκ στον κόσμο. Θα δούμε εν συντομία για καθένα από αυτά και ποιες υπηρεσίες παρέχουν. Ας ξεκινήσουμε αμέσως.

Ας δούμε τώρα τις λεπτομέρειες αυτών των κορυφαίων τραπεζών επενδύσεων μπουτίκ.

Allen & Company (Global M&A Advisory - Media & Entertainment εστίαση)


 • Τραπεζικές υπηρεσίες: Η Allen & Company είναι μια αμερικανική ιδιωτική εταιρεία μπουτίκ επενδύσεων που ειδικεύεται στους τομείς των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Ιδρύθηκε από τον Charles Robert Allen, Jr. Μετά από λίγο καιρό, ο αδελφός του Herbert A. Allen, Sr. και Harold Allen συμμετείχαν. Τώρα ο διευθύνων σύμβουλος της Allen & Company είναι ο Herbert A. Allen, Jr. που απομακρύνεται από το κοινό ; έτσι δεν διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα Υπάρχουν τέσσερα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της Allen & Company και των συναλλαγών τους που πρέπει να αναφερθούν. Το 1973, ένα μερίδιο της Columbia Pictures αγοράστηκε από την Allen & Co. Αργότερα το 1982, η επιχείρηση πωλήθηκε στην Coca-Cola, η οποία έκανε την Allen & Co. σημαντικό κέρδος, καθώς και τον Herbert A. Allen, Jr., ο οποίος έχει εξασφαλίσει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Coca-Cola. Το 2004, κατά την αρχική προσφορά της Google, η Allen & Co. ήταν ένας από τους δέκα ασφαλιστές.Το 2013, η Allen & Co. ήταν επίσης ένας από τους επτά ασφαλιστές στην αρχική προσφορά του Twitter Inc. Τον Φεβρουάριο του 2014, όταν το Facebook αγόρασε το Whatsapp στα 19 δισεκατομμύρια δολάρια, η Allen & Co. ήταν σύμβουλος του Facebook.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα : Η κουλτούρα του γραφείου ήταν αρκετά δυναμική στην Allen & Co., καθώς άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν ενταχθεί στην Allan & Co. Από τον πρώην κυβερνήτη της Νεμπράσκα έως τον πρώην διευθυντή της CIA και επίσης θρυλικούς ανθρώπους από το μπέιζμπολ και το μπάσκετ έγινε μέλος της Allen & Co. Είναι αρκετά προφανές ότι η Allen & Co. ευδοκιμεί σε νέες ιδέες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και απεικονίζει την τρέχουσα ύπαρξή της ως μια πολύ πλούσια τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ από ό, τι στο παρελθόν.
 • Δύναμη / αδυναμία: Η κύρια δύναμη της Allen & Co. είναι οι προσωπικές σχέσεις. Και αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία του. Η Allen & Co. προσελκύει συνεχώς ανθρώπους όπως οι Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, Donald Keough κ.λπ.

Cowen (Παγκόσμια συμβουλευτική M&A - Boutique)


 • Bank Services: Η Cowen Group είναι μια εταιρεία διαφοροποιημένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που παρέχει εναλλακτική διαχείριση επενδύσεων, έρευνα, επενδυτική τραπεζική. Διαθέτει δύο επιχειρηματικούς τομείς - ένα είναι το Ramius LLC που παρέχει εναλλακτικές λύσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε παγκόσμιους πελάτες και ένα άλλο είναι η Cowen and Company, LLC που ασχολείται με ένα τμήμα μεσίτη-εμπόρου. Η Cowen Group επικεντρώνεται σε πολλούς τομείς. Aerospace & Defense, Healthcare, IT Services, Real Estates είναι μερικά από αυτά.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα : Ο Όμιλος Cowen είναι ένα από τα πιο έξυπνα μέρη για να εργαστεί. Προσελκύουν μόνο τα καλύτερα ταλέντα που μπορούν να προσφέρουν στις δύο κύριες επιχειρηματικές τους ομάδες. Εκτιμούν το ανθρώπινο κεφάλαιο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και καταλαβαίνουν πώς η επίτευξη ατομικών στόχων βοηθά στη διαμόρφωση του οργανωτικού οράματος. Η ομάδα Cowen ενθαρρύνει επίσης την ποικιλομορφία στο χώρο εργασίας και τονίζουν επίσης την ευεξία στο χώρο εργασίας.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Ο όμιλος Cowen είναι η τράπεζα για κάθε επενδυτή που θέλει να ευδοκιμήσει στις επιχειρήσεις του. Καθώς ο όμιλος Cowen είναι μια διαφοροποιημένη τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ, που παρέχει υπηρεσίες σε τόσους πολλούς τομείς, επιλέγονται έναντι οποιασδήποτε άλλης τράπεζας σε διαφοροποιημένες επιχειρήσεις. Υπάρχει όμως μια αδυναμία αυτής της δύναμης. Καθώς επικεντρώνονται σε πάρα πολλούς τομείς, η εστίαση σε κάθε τομέα μπορεί συχνά να εξαπλωθεί και να χάσει την ποιότητα της υπηρεσίας.

Perella Weinberg Partners (Global M&A Advisory - Boutique)


 • Τράπεζες Υπηρεσίες: Η Perella Weinberg Partners είναι μια νεότερη εταιρεία σε σύγκριση με τους άλλους ομολόγους της. Προβάλλει το σύνθημά του ως «επίλυση του άλυτου» και αποφέρει αποτελέσματα. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της παγκόσμιας κλάσης μπουτίκ επενδυτικών τραπεζικών εταιρειών είναι σε λίγους τομείς: - M&A, χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση, στρατηγική συμβουλευτική, συμβουλευτική ιδιωτικών κεφαλαίων και συμβουλευτική δομή κεφαλαίου Τρεις από τις πιο επικερδείς συναλλαγές της Perella Weinberg Partners είναι με την Deutsche Borse AG, την Sunoco LP και την Deutsche Wohnen AG. Όλες οι προσφορές είναι πάνω από μερικά δισεκατομμύρια ευρώ. Η κύρια επιχειρηματική εστίαση της εταιρείας είναι στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών. παρέχει έτσι εκπληκτικές πελατοκεντρικές υπηρεσίες.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα : Με την κατάλληλη φροντίδα στην οικοδόμηση της ατομικότητας, καθώς και στην κουλτούρα του οργανισμού, η Perella Weinberg Partners ευδοκιμεί στη στιγμή της κρίσης. Στόχος τους είναι να αντιμετωπίσουν προκλήσεις με μια πολυδιάστατη προσέγγιση και αποτελεσματικότητα εξαίρεσης σε ό, τι προσφέρουν. Έτσι, προσλαμβάνουν ανθρώπους που είναι φιλόδοξοι, αγαπούν τις προκλήσεις και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν τα πράγματα να συμβούν.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Το πλεονέκτημα αυτής της εταιρείας είναι η μοναδικότητά της και η πελατοκεντρική προσέγγιση για την αντιμετώπιση θεμάτων επενδυτών. Στο συμβουλευτικό συμβούλιο της εταιρείας, προσλαμβάνονται όλοι οι κορυφαίοι άνθρωποι του κόσμου - από τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Nokia έως τον πρόεδρο, τους IHS Cambridge Energy Research Associates κ.λπ. Η μεγάλη αδυναμία της εταιρείας είναι ότι είναι συγκριτικά νεότερο από τους ομολόγους του μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις λόγω της απειρίας.

Lazard (Παγκόσμια συμβουλευτική M&A)


 • Bank Services: Η Lazard  είναι μια από τις παλαιότερες και καλύτερες εταιρείες μπουτίκ επενδύσεων στον κόσμο. Εξυπηρετεί τους πελάτες της για περισσότερα από 167 χρόνια. Η Lazard δίνει έμφαση στη χρηματοοικονομική συμβουλευτική και στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Στη χρηματοοικονομική συμβουλευτική, εξυπηρετούν σε M&A, τη διάρθρωση κεφαλαίου, την αύξηση κεφαλαίου και την αναδιάρθρωση. Η πεποίθησή τους είναι ότι οι πελάτες επιστρέφουν σε εμάς γνωρίζοντας καλά ότι αυτό που μπορούν να παραδώσουν δεν θα ήταν διαφορετικά δυνατό για οποιονδήποτε άλλον σε παρόμοιο τομέα εμπειρογνωμοσύνης.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Η κουλτούρα του Lazard είναι διαφοροποιημένη. Εξυπηρετεί σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει 42 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει υπαλλήλους από περισσότερες από 70 χώρες και είναι απόδειξη του πώς ο Lazard έχει γίνει ενθαρρυντικός της ποικιλομορφίας στην κουλτούρα των γραφείων. Επιπλέον, η Lazard εκτιμά τις ατομικές συνεισφορές καθώς και το συνολικό αποτέλεσμα που βοηθά τη Lazard να διατηρήσει την οργανωτική ευθυγράμμιση μεταξύ των υπαλλήλων της και του οράματός της.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Η κύρια δύναμη αυτής της εταιρείας είναι η παράδοση και οι αξίες που ακονίζει με τα χρόνια. Συνδέει την ιστορία της χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής και τους βοηθά να δουν μια μεγάλη εικόνα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο στον κλάδο. Πολύ συχνά, όταν σκέφτονται τον εαυτό τους καλύτερο από τα καλύτερα με όλα τα χρόνια εμπειρίας, υπάρχει πιθανότητα εφησυχασμού.

Rothschild (Global M&A Advisory - Boutique)


 • Υπηρεσίες τράπεζας: Η Rothschild απαιτεί να είναι η πιο αμερόληπτη και δημιουργική τράπεζα για να συνεργαστεί. Παρέχουν υπηρεσίες σε στρατηγικές συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές συμβουλές, συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης. Διαχειρίζονται όλες τις προσφορές - από μικρές εγχώριες συναλλαγές έως μεγάλες διασυνοριακές συναλλαγές. Έχουν επίσης μια συγκεκριμένη ομάδα για τη διαχείριση μικρών και πολύπλοκων συναλλαγών. το αποκαλούν «Transaction M.»
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Η Rothschild είναι μια παγκόσμια εταιρεία. Απασχολούν άτομα από περισσότερες από 40 χώρες και περίπου 2800 άτομα από όλες αυτές τις 40 χώρες εργάζονται εδώ. Η κουλτούρα τους επικεντρώνεται στην ένταξη που έχει πραγματοποιηθεί από πολύ λίγες εταιρείες στη γη. Οι οργανισμοί μιλούν για διαφοροποιημένο ανθρώπινο κεφάλαιο, αλλά το να συμπεριλαμβάνουμε χωρίς αποκλεισμούς είναι μια πολύ στρατηγική και φωτισμένη κίνηση.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Η Rothschild δεν είναι μόνο μια εταιρεία που υποστηρίζει τα άτομα στη διαχείριση των οικονομικών τους συναλλαγών, αλλά έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα 335 φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η Rothschild έχει μια εξειδικευμένη ομάδα για μικρές, πολύπλοκες συναλλαγές. αλλά δεν είναι τόσο καλοί στο χειρισμό μεγάλων έργων όσο και σε μικρές προσφορές.

Evercore Partners (Global M&A Advisory - Boutique)


 • Τραπεζικές υπηρεσίες: Η Evercore Partners έχει κυρίως δύο υπηρεσίες που προσφέρει - πρώτη είναι επενδυτικές τραπεζικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε ανακοινωμένες συναλλαγές και περιλαμβάνουν εκποιήσεις και αναδιαρθρώσεις, συγχωνεύσεις και εξαγορές, χρηματοδοτήσεις, δημόσιες προσφορές κ.λπ. Ένα άλλο είναι οι υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων που διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία άνω των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνουν τη διαχείριση θεσμικών περιουσιακών στοιχείων, τη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαίων κ.λπ.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Οι βασικές αξίες του Encore Partners είναι η αριστεία, η εμπειρία, η ακεραιότητα και η ανεξαρτησία. Κυρίως προσλαμβάνουν υπαλλήλους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
 • Δύναμη / αδυναμία: Η μεγάλη δύναμη του Encore Partners είναι η απίστευτη φήμη της εκτέλεσης, ενώ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παγκόσμια επιχείρηση καθώς προσλαμβάνει κυρίως από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Greenhill & Co. (Global M&A Advisory - Boutique)


 • Τραπεζικές υπηρεσίες: Η Greenhill & Co. παρέχει υπηρεσίες τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές προσφορές. Χρησιμεύει γενικά στους τομείς των συγχωνεύσεων και εξαγορών, χρηματοδότησης και αναδιάρθρωσης, καθώς και συμβουλευτικών κεφαλαίων. Οι τομείς στους οποίους εξυπηρετεί η Greenhill & Co. είναι βιομηχανικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ενέργεια, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και υποδομές, τεχνολογία κ.λπ.
 • Κουλτούρα / καριέρα γραφείου: Από την ίδρυσή του το 1996, διατηρεί ανθρώπινους πόρους υψηλού επιπέδου για να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες του. Υπερηφανεύονται για την προσέλκυση των καλύτερων υπαλλήλων και τη διατήρηση μιας συλλογικής (δηλαδή κοινής ευθύνης) κουλτούρας.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Η κύρια τους δύναμη είναι ότι χειρίζονται πελάτες από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ και οι προσφορές ποικίλλουν επίσης από 100 εκατομμύρια έως δισεκατομμύρια δολάρια. Ένα από τα πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν είναι να αξιοποιήσουν την αναπτυσσόμενη χώρα που δεν έχουν ακόμη εξερευνήσει.

Blackstone (Παγκόσμια συμβουλευτική M&A)


 • Υπηρεσίες τράπεζας: Η Blackstone είναι μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες μπουτίκ στον κόσμο. Παρέχουν υπηρεσίες σε ιδιωτικά κεφάλαια, ακίνητα, λύσεις hedge fund (BAAM) και πίστωση (GSO). Η φιλοσοφία τους περιστρέφεται γύρω από την τέχνη μιας μακράς όψης.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Το Blackstone είναι πραγματικά ένας παγκόσμιος οργανισμός που προσελκύει υπαλλήλους από όλο τον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, αλλά εξυπηρετούν επίσης πελάτες σε όλο τον κόσμο. Βοηθούν στην εξασφάλιση επιδομάτων για 29 εκατομμύρια συνταξιούχους μόνο στις ΗΠΑ και εκατομμύρια διεθνώς. Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων ύπαρξής τους στον κλάδο, είχαν πάντα υπέροχα αποτελέσματα.
 • Δύναμη / αδυναμία: Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας στο Blackstone είναι ότι μπορείτε πάντα να μεγαλώνετε και να βελτιώνεστε καθώς διεξάγουν πολλά προγράμματα και εργαστήρια για γυναίκες, βετεράνους και έμπειρους ανθρώπους.

Houlihan Lokey (Παγκόσμια Τράπεζα Επενδύσεων - Boutique)


 • Τραπεζικές υπηρεσίες: Houlihan Lokey προσφέρει διάφορες υπηρεσίες. Κυρίως παρέχουν υπηρεσίες σε Εταιρικά Χρηματοοικονομικά (Συγχωνεύσεις & Εξαγορές, Κεφαλαιαγορές & Πρακτική Χρηματοοικονομικών Περιουσιακών Στοιχείων), Χρηματοοικονομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (Γνώμες Συναλλαγών, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Συναλλαγών, Εκτίμηση Φορολογικής & Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, Αποτίμηση & Συμβουλευτική Χαρτοφυλακίου, και Εκτίμηση & Συμβουλευτική Ακίνητης Περιουσίας και Χρηματοοικονομικές συμβουλές) και χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση (Συγχωνεύσεις και εξαγορές με αναξιοπαθούντα και ειδικές καταστάσεις).
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Η Houlihan Lokey αναζητά αριστεία και στοχεύουν να το επιτύχουν στους υπαλλήλους τους. Έτσι προσλαμβάνουν άτομα που έχουν μόνο ένα χαρακτηριστικό - μια ώθηση για αριστεία. Είναι η νούμερο ένα τράπεζα ικανοποίησης, σταθερής κουλτούρας, διεθνών ευκαιριών και πολιτικών προώθησης.
 • Δύναμη / αδυναμία: Είναι ένας εξαιρετικός εργοδότης για εργασία, αλλά καθώς εστιάζουν σε πάρα πολλούς τομείς, η εστίασή τους μπορεί να εξαπλωθεί λεπτή. Όμως, γενικά πιστεύουν στην παροχή αριστείας.

Jefferies & Co. (Παγκόσμια Τράπεζα Επενδύσεων)


 • Τραπεζικές υπηρεσίες: Η Jefferies & Co.  είναι μία από τις πιο κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στον κόσμο. Παρέχουν υπηρεσίες σε αγορές κεφαλαίων χρέους, μετοχικές αγορές κεφαλαίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές, συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιωτικού κεφαλαίου, αναδιάρθρωση και ανακεφαλαιοποίηση κ.λπ.
 • Κουλτούρα γραφείου / καριέρα: Η Jefferies & Co. καυχιέται για την κουλτούρα ίσων ευκαιριών και απασχολεί άτομα από διάφορα υπόβαθρα, έχοντας διαφοροποιημένα πτυχία και προσόντα. Σύμφωνα με το HITC Business, η Jefferies & Co. είναι το καλύτερο μέρος για εργασία στη δεκαετία. Έχουν επίσης σχεδιάσει ένα πρόγραμμα παροχών σε εργαζομένους που φροντίζει την ασφάλιση των εργαζομένων, βοηθά στον οικογενειακό προγραμματισμό και οργανώνει προγράμματα ευεξίας.
 • Δύναμη / Αδυναμία: Η μεγαλύτερη δύναμη της Jefferies & Co. είναι οι άνθρωποι της και πώς παραδίδουν τα αποτελέσματα στους πελάτες. Είναι το τέλειο παράδειγμα «εάν φροντίζετε τους υπαλλήλους σας, οι υπάλληλοί σας θα φροντίζουν αυτόματα τους πελάτες σας».