Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία τεχνικής ανάλυσης | WallstreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων τεχνικής ανάλυσης

Η τεχνική ανάλυση είναι μοναδική υπό την έννοια ότι ξεπερνά τη μελέτη των χρηματοοικονομικών εταιρειών, τις συνθήκες της βιομηχανίας και άλλες πληροφορίες και επικεντρώνεται στις τάσεις των τιμών για την πρόβλεψη των μελλοντικών τάσεων. Παρακάτω είναι η λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία τεχνικής ανάλυσης -

 1. Τεχνική Ανάλυση των Χρηματοοικονομικών Αγορών: Ένας πλήρης οδηγός για τις μεθόδους συναλλαγών και τις εφαρμογές (Αποκτήστε το εδώ)
 2. Επεξήγηση τεχνικής ανάλυσης: Ο επιτυχημένος οδηγός επενδυτή για τον εντοπισμό επενδυτικών τάσεων και σημείων καμπής (Αποκτήστε το εδώ)
 3. Τεχνική Ανάλυση από A έως Z  (Αποκτήστε το εδώ)
 4. Market Wizards, Ενημερώθηκε: Συνεντεύξεις με κορυφαίους εμπόρους (Αποκτήστε το εδώ)
 5. Τεχνική ανάλυση: Ο πλήρης πόρος για τεχνικούς χρηματοοικονομικής αγοράς (Αποκτήστε το εδώ)
 6. Εγκυκλοπαίδεια μοτίβων γραφήματος  (Αποκτήστε το εδώ)
 7. Τεχνικές χαρτογράφησης Ιαπωνικών κηροπηγίων  (Αποκτήστε το εδώ)
 8. Τεχνική Ανάλυση για Dummies  (Αποκτήστε το εδώ)
 9. Elliott Wave Principle: Key to Market Behavior (Αποκτήστε το εδώ)
 10. Τεχνική ανάλυση των τάσεων των μετοχών  (Αποκτήστε το εδώ)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία τεχνικής ανάλυσης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Τεχνική ανάλυση των χρηματοοικονομικών αγορών

Ένας περιεκτικός οδηγός για μεθόδους συναλλαγών και εφαρμογές

από τον John J. Murphy

Κριτική βιβλίου:

Ένα ολοκληρωμένο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης πόρων που καθορίζει τις βασικές αρχές και έννοιες που διέπουν την τεχνική ανάλυση και πώς μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στον πραγματικό κόσμο. Αυτή η εργασία έχει σκοπό να βοηθήσει τους εμπόρους να κατανοήσουν καλύτερα την τεχνική ανάλυση και να εξοικειωθούν με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί ως μέρος της απαραίτητης τεχνογνωσίας για οποιονδήποτε έμπορο. Ο συγγραφέας εξηγεί τις σχέσεις μεταξύ της αγοράς, την εναλλαγή των μετοχών και τη δημιουργία κεριών μαζί με άλλες έννοιες και βοηθά στην κατανόηση της τέχνης και της επιστήμης των διαγραμμάτων ανάγνωσης και των τεχνικών δεικτών για να είναι σε θέση να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις συναλλαγών. Ένα μέρος της εστίασης είναι στις αγορές μελλοντικής εκπλήρωσης και στη συνάφεια της τεχνικής ανάλυσης ενώ ασχολείται με σύνθετα μέσα F&O. Εν ολίγοις, ένας πλήρης οδηγός τεχνικής ανάλυσης για πραγματικούς εμπόρους.

Καλύτερη λήψη από αυτό το καλύτερο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης

 • Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εννοιών σχετικά με την τεχνική ανάλυση και παρουσιάζει πολύπλοκες ιδέες σε μια πολύ προσιτή γλώσσα στον μέσο αναγνώστη.
 • Προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τεχνικούς δείκτες, μοτίβα γραφημάτων και χαρτογράφηση κηροπηγίων, υποστηριζόμενα με πρακτικά παραδείγματα και εστίαση στην πτυχή της πρακτικής εφαρμογής.
 • Εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για τους εμπόρους που είναι πρόθυμοι να μάθουν για τη χρήση τεχνικής ανάλυσης σε αγορές μελλοντικών με επιτυχία.
 • Ένα must-read για τους εμπόρους με την πραγματική έννοια της λέξης.
<>

# 2 - Επεξήγηση τεχνικής ανάλυσης

Ο επιτυχημένος οδηγός επενδυτή για τον εντοπισμό των επενδυτικών τάσεων και των σημείων καμπής

από τον Martin J. Pring (Συγγραφέας)  

Καλύτερη κριτική βιβλίου τεχνικής ανάλυσης:

Γνωστή ως «Βίβλος της Τεχνικής Ανάλυσης», αυτή η σημαντική δουλειά επιδιώκει να κάνει την τεχνική ανάλυση απαραίτητο και αδιαχώριστο μέρος μιας επενδυτικής στρατηγικής ενός μέσου επενδυτή. Ο συγγραφέας προσφέρει αποκαλυπτικές γνώσεις σχετικά με τη μελέτη της τεχνικής ανάλυσης ως ένα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο για την πρόβλεψη των μεταβολών των τιμών και πώς να επενδύσετε με αυτοπεποίθηση στις ολοένα και πιο περίπλοκες αγορές. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή επιτυχημένων στρατηγικών με τη βοήθεια προηγμένων επενδυτικών εργαλείων και τεχνικών και πώς η ψυχολογία των επενδυτών διαμορφώνει τις αγορές. Οι αναγνώστες θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν να κερδίσουν, αποτρέποντας τα συναισθήματα να παρεμβαίνουν στις υπολογισμένες αποφάσεις τους.

Καλύτερη λήψη από αυτό το βιβλίο κορυφαίας τεχνικής ανάλυσης

 • Ένα αρκετά λεπτομερές έργο που περιλαμβάνει σχεδόν κάθε πτυχή της επένδυσης στις σημερινές αγορές, διατηρώντας παράλληλα την εστίασή του στην τεχνική ανάλυση ως αποτελεσματική προσέγγιση για επενδύσεις.
 • Εύκολο στην ανάγνωση για απλούς αναγνώστες καθώς και επαγγελματίες για να αποκτήσουν μια εις βάθος κατανόηση της λειτουργίας και της δομής των σύγχρονων αγορών, της χρησιμότητας των καινοτόμων επενδυτικών εργαλείων και τεχνικών και της συνάφειας της τεχνικής ανάλυσης.
<>

# 3 - Τεχνική ανάλυση από το Α έως το Ω

από τον B Steven Achelis

Κριτική βιβλίου:

Μια εξαιρετική ανάγνωση για τους αρχάριους να μάθουν τα βασικά της τεχνικής ανάλυσης που παρουσιάζει τις έννοιες και την τυπική ορολογία που χρησιμοποιούνται σε μια κατανοητή μορφή στο πρώτο μέρος. Πάνω από 100 τεχνικοί δείκτες και ένα ευρύ φάσμα κοινά χρησιμοποιούμενων σχεδίων γραφημάτων εξηγούνται με διαυγή τρόπο στο τελευταίο μέρος αυτής της εργασίας. Αυτό που κάνει αυτό το έργο τόσο μεγάλης χρησιμότητας είναι η μεθοδική προσέγγιση που υιοθέτησε ο συγγραφέας για να εξηγήσει καθέναν από τους δείκτες και να τους απεικονίσει με σχετικά πρακτικά παραδείγματα σε αυτό το κορυφαίο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Μια εύκολη ανάγνωση προορίζεται για απλούς αναγνώστες που ενδιαφέρονται να μάθουν βασικές έννοιες τεχνικής ανάλυσης χωρίς μεγάλη προσπάθεια.
 • Χρήσιμες πληροφορίες για τεχνικούς δείκτες και μοτίβα γραφημάτων μπορούν να βοηθήσουν έναν αρχάριο να ξεκινήσει.
 • Πρέπει να διαβάσετε για όσους είναι νέοι στην τεχνική ανάλυση.
<>

# 4 - Market Wizards, Ενημερώθηκε

Συνεντεύξεις με κορυφαίους εμπόρους

από τον Jack D. Schwager (Συγγραφέας)  

Κριτική βιβλίου:

Αυτό το βιβλίο τεχνικής ανάλυσης είναι μια συναρπαστική συλλογή συνεντεύξεων κορυφαίων εμπόρων που προσφέρουν ανεκτίμητες πληροφορίες για μερικά από τα καλύτερα μυαλά του κλάδου. Μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση για τους αρχάριους καθώς και για τους επαγγελματίες εμπόρους να μάθουν αποχρώσεις της τέχνης του εμπορίου και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση κινδύνων από καταπληκτικές ιστορίες επιτυχίας εμπόρων που ήταν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα. Αυτό το έργο περιλαμβάνει τις συνεντεύξεις των Bruce Kovner, Marty Schwartz, Ed Seykota και Tom Baldwin μαζί με άλλους σούπερ εμπόρους. Ο συγγραφέας έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός συνόλου κατευθυντήριων αρχών για τους εμπόρους με βάση τις από πρώτο χέρι εμπειρίες αυτών των εμπόρων.

Καλύτερη λήψη από αυτό το βιβλίο κορυφαίας τεχνικής ανάλυσης

 • Ένα από τα καλύτερα ανεπίσημα έργα στο εμπόριο με μια σπάνια απήχηση.
 • Για τους περίεργους στην καρδιά, τα μυστικά των σούπερ εμπόρων αποκαλύπτονται με εύκολο τρόπο που μπορεί να βοηθήσει ακόμη και έναν μέσο έμπορο να μάθει πώς να κάνει συναλλαγές με μια διαφορά.
 • Μια ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και εμπνευσμένη ανάγνωση για όσους έχουν πάθος για συναλλαγές.
<>

# 5 - Τεχνική Ανάλυση

Ο πλήρης πόρος για τεχνικούς χρηματοοικονομικής αγοράς

από τον Charles D. Kirkpatrick II (Συγγραφέας), Julie R. Dahlquist (Συγγραφέας)  

Κριτική βιβλίου:

Ένα εκτενές εγχειρίδιο για τη θεωρία και την εφαρμογή της τεχνικής ανάλυσης, αυτή η εργασία είναι ο επίσημος σύντροφος του προγράμματος Chartered Market Technician (CMT). Συζητά ένα ολόκληρο φάσμα εννοιών που σχετίζονται με την τεχνική ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων δοκιμασμένων συναισθημάτων, δεικτών ορμής, ροής κεφαλαίων, εποχιακών επιπτώσεων, στρατηγικών μετριασμού των κινδύνων και συστημάτων δοκιμών, που υποστηρίζονται με χρήσιμες εικόνες και πρακτικά παραδείγματα. Για να ενημερώνουν τους αναγνώστες με τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα, αυτό το έργο καλύπτει επίσης προηγμένες έννοιες στην αναγνώριση προτύπων, την ανάλυση αγοράς και τους πειραματικούς δείκτες, συμπεριλαμβανομένων των Kagi, Renko, Ichimoku και Clouds, καθώς και νέες τεχνικές επιλογής χαρτοφυλακίου μεταξύ άλλων εννοιών.Αυτό που φέρνει προστιθέμενη αξία στο έργο είναι ο σπάνιος συνδυασμός ακαδημαϊκής και πρακτικής προσέγγισης στη μελέτη τεχνικής ανάλυσης που το καθιστά ανεκτίμητο πόρο τόσο για φοιτητές όσο και για επαγγελματίες εμπόρους.

Καλύτερη λήψη από αυτό το βιβλίο με την καλύτερη τεχνική ανάλυση

 • Ως επίσημος σύντροφος του προγράμματος Chartered Market Technician (CMT), αυτή η εργασία χρησιμεύει ως ένας εξαιρετικός οδηγός για τους μαθητές του CMT και για την εξαίρεση εξετάσεων της σειράς 86.
 • Το μοναδικό μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι καλύπτει το εκτεταμένο πεδίο της τεχνικής ανάλυσης με συστηματικό τρόπο, καθιστώντας το προσιτό ακόμη και σε έναν μέσο αναγνώστη.
 • Πρακτικές εικόνες και ενημερωμένες πληροφορίες σε κάθε βήμα προσθέτουν τη χρησιμότητα αυτής της εργασίας για έναν έμπορο.
 • Ένας πλήρης πόρος γνώσης τεχνικής ανάλυσης με την πραγματική έννοια της λέξης.
<>

# 6 - Εγκυκλοπαίδεια μοτίβων γραφήματος

από τον Thomas N. Bulkowski (Συγγραφέας)  

Κριτική βιβλίου:

Ένα σε βάθος βιβλίο τεχνικής ανάλυσης για τη χαρτογράφηση της συμπεριφοράς μοτίβων στην αγορά bull και bear bear με ενημερωμένες πληροφορίες και 23 νέα μοτίβα που περιλαμβάνονται προς όφελος των αναγνωστών. Επιπλέον, περιλαμβάνει δέκα μοτίβα συμβάντων και βοηθά έναν μέσο έμπορο να μάθει πώς να ανταλλάσσει σημαντικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των τριμηνιαίων ανακοινώσεων κερδών και αναβαθμίσεων μετοχών και υποβαθμίσεων μεταξύ άλλων. Κάθε μοτίβο γραφήματος αναλύεται και συζητείται λεπτομερώς ξεκινώντας με μια εισαγωγή σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο προτού συζητήσουμε τη συμπεριφορά του μοτίβου, την κατάταξη απόδοσης και τις ευρείες οδηγίες αναγνώρισης και την κατανόηση των αποτυχιών μοτίβου γραφήματος και πώς να τις αποφύγουμε. Ο συγγραφέας συζητά επίσης αποτελεσματικές στρατηγικές για το εμπόριο με τη βοήθεια διαγραμμάτων και πώς να ελαχιστοποιήσει τον εγγενή κίνδυνο.Τα σχετικά στατιστικά στοιχεία βοηθούν τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά του γραφήματος και να μάθει πώς να κάνει συναλλαγές με αυτοπεποίθηση.

Καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης

 • Εκτεταμένη κάλυψη μοτίβων γραφήματος μαζί με λεπτομερείς αποχρώσεις για τον προσδιορισμό, την ερμηνεία και τη χρήση μοτίβων γραφημάτων για συναλλαγές με μεγάλη σαφήνεια.
 • Ιδιαίτερα χρήσιμο για αρχάριους στον τομέα που πρέπει να εξοικειωθούν με τη συμπεριφορά του γραφήματος για να είναι σε θέση να διαπραγματεύονται καλύτερα σε πολύπλοκες συνθήκες της αγοράς και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον κίνδυνο.
 • Πρέπει να διαβάσετε για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για την καθημερινή εφαρμογή της τεχνικής ανάλυσης.
<>

# 7 - Ιαπωνικές τεχνικές χαρτογράφησης κηροπηγίων

από τον Steve Nison (Συγγραφέας)  

Κριτική βιβλίου:

Ευρέως αναγνωρισμένο ως έργο στη δική του τάξη που εισήγαγε ιαπωνικές τεχνικές χαρτογράφησης κηροπηγίων στον δυτικό κόσμο γενικά, είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για το ιστορικό και τις βασικές αρχές που διέπουν αυτήν την προσέγγιση. Σήμερα, η χαρτογράφηση κηροπηγίων έχει γίνει σχεδόν αναπόσπαστο μέρος κάθε μελέτης τεχνικής ανάλυσης και έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία από εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Ο συγγραφέας έχει επίσης συμπεριλάβει πληροφορίες για το πώς αυτή η καινοτόμος τεχνική χαρτογράφησης μπορεί να συγχωνευθεί με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών εργαλείων και να χρησιμοποιηθεί ως ένα ευέλικτο εργαλείο ανάλυσης για την ανάλυση της αγοράς. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να υιοθετηθεί επιτυχώς για την ανάλυση αγορών μελλοντικής εκπλήρωσης, μετοχών ή κερδοσκοπίας και αντιστάθμισης, δείχνοντας την καθολική εφαρμογή των αρχών της. Υποστηριζόμενη με εκατοντάδες παραδείγματα, αυτή η εργασία είναι μια προτεινόμενη ανάγνωση για κάθε τεχνικό έμπορο.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Ένα εξαιρετικό εισαγωγικό έργο σε διαγράμματα κηροπηγίων τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.
 • Αναδεικνύει τη συνάφεια, το εύρος και το βάθος της τεχνικής ανάλυσης όπως εφαρμόζεται στις πολύπλοκες αγορές της ημέρας.
 • Αυτή η εργασία δείχνει πώς να συνδυάσετε αυτήν την τεχνική με οποιοδήποτε άλλο τεχνικό εργαλείο για να αναλύσετε σχεδόν οποιαδήποτε αγορά, είτε πρόκειται για μετοχές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή αντιστάθμισης κινδύνου και κερδοσκοπία, και συναλλαγή με εμπιστοσύνη.
 • Ένας βασικός σύντροφος ανάγνωσης για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη και την επιστήμη της τεχνικής ανάλυσης με διαγράμματα κηροπηγίων.
<>

# 8 - Τεχνική Ανάλυση για Dummies

από την Barbara Rockefeller  

Κριτική βιβλίου:

Ένας εύχρηστος αλλά εξαιρετικά ενημερωτικός οδηγός τεχνικής ανάλυσης για έναν μέσο επενδυτή ή έμπορο. Ο συγγραφέας εξηγεί συνοπτικά τα βασικά στοιχεία της τεχνικής ανάλυσης και επικεντρώνεται στον τρόπο χρήσης των εννοιών του για έξυπνες αποφάσεις συναλλαγών και μεγιστοποίηση κερδών. Αυτή η εργασία ρίχνει φως στο πώς να κατανοήσουμε τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και να χρησιμοποιήσουμε πραγματικά δεδομένα για να αποφασίσουμε ποιες αξίες πρέπει να κατέχει και ποιες να πουλήσουν, προσδιορίζοντας τη συμπεριφορά και τα μοτίβα του πλήθους, χρησιμοποιώντας δείκτες γραφημάτων και πραγματοποιώντας δυναμική ανάλυση, μεταξύ άλλων. Οι αναγνώστες εισάγονται επίσης σε μια νέα μέθοδο ανάπτυξης μιας εξατομικευμένης αναλυτικής προσέγγισης που ταιριάζει με το ατομικό τους ψυχολογικό προφίλ. Ένα από τα καλύτερα εισαγωγικά έργα σχετικά με την τεχνική ανάλυση όσον αφορά την απλότητα της γλώσσας και τη διαυγή παρουσίαση των εννοιών.

Καλύτερη λήψη από αυτό το βιβλίο για την Τεχνική Ανάλυση

 • Ένα απλό αλλά αριστοτεχνικό εισαγωγικό έργο για την τεχνική ανάλυση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εννοιών που έχουν πρακτική αξία για έναν μέσο επενδυτή ή έμπορο.
 • Ακριβώς από την κατάρτιση μιας γραμμής τάσης έως τη μελέτη των συνθηκών της αγοράς και τη χρήση πραγματικών δεδομένων για τη λήψη σταθερών αξιόπιστων αποφάσεων συναλλαγών, αυτή η εργασία καλύπτει όλα.
 • Πάνω από όλα, οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να μάθουν πώς να επιλέγουν αναλυτικά εργαλεία της επιλογής τους και να ανταλλάσσουν εμπιστοσύνη.
 • Μια συνιστώμενη ανάγνωση για αρχάριους εμπόρους.
<>

# 9 - Η αρχή του Elliott Wave

Κλειδί για τη συμπεριφορά της αγοράς

από τους AJ Frost, Robert R. Prechter Jr., Charles J. Collins (Πρόλογος από) 

Επισκόπηση βιβλίου τεχνικής ανάλυσης:

Η άριστη αναλυτική εργασία σχετικά με την αρχή του Elliott Wave προτείνει να μελετηθούν οι κινήσεις του χρηματιστηρίου με τη βοήθεια μοτίβων που ενώνονται για να αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερες κινήσεις που μοιάζουν με κύματα. Αυτή η εργασία περιγράφει πώς η κατανόηση της θεωρίας Elliott wave μπορεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη των μυστηρίων των φαινομενικά τυχαίων κινήσεων στο χρηματιστήριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων της αγοράς με ακρίβεια. Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι η υποκείμενη επιστημονική αρχή πίσω από αυτό το σύστημα μπορεί να βρεθεί στην εργασία στη φύση, την τέχνη και τα μαθηματικά, καθώς και στο ανθρώπινο σώμα και συνεχίζουν να αναλύουν ιστορικά σκαμπανεβάσματα με τη βοήθεια αυτού του συστήματος. Σχεδόν ακαδημαϊκή εργασία με πρακτικές εφαρμογές στη χρηματοδότηση και μελέτη συμπεριφοράς χρηματιστηρίου.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Εισάγει τη θεωρία Elliott wave για να μελετήσει τις κινήσεις του χρηματιστηρίου και να κάνει έξυπνες κινήσεις σύμφωνα με τα αναδυόμενα πρότυπα.
 • Σε ρεαλιστικό επίπεδο, οι τεχνικοί αναλυτές έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν τη μέθοδο μαζί με άλλα τεχνικά εργαλεία και θα ήταν καλύτερο να μην βασίζεσαι σε αυτό μεμονωμένα κάνοντας επενδυτικές επιλογές.
 • Δεν είναι μια από τις ευκολότερες αναγνώσεις ακόμη και για έναν έμπορο, αλλά αξίζει τον χρόνο που ξοδεύεται εάν κάποιος θέλει να μάθει τα εγγενή πρότυπα που διέπουν τη συμπεριφορά του χρηματιστηρίου.
<>

# 10 - Τεχνική ανάλυση των Trend Tren

του Robert D. Edwards, John Magee  

Κριτική βιβλίου:

Ένα αριστούργημα για την τεχνική ανάλυση δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια εις βάθος έκθεση σχετικά με την ανάλυση προτύπων γραφήματος μαζί με μια λεπτομερή συζήτηση για την εξέλιξη της θεωρίας dow και πώς μπορεί να αντικατασταθεί με μια βιώσιμη εναλλακτική λύση. Αρχικά δημοσιεύθηκε το 1948, το έργο αυτό συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό πόρο για τους χάρτες, εστιάζοντας στα κατακόρυφα ραβδόγραμμα και τονίζοντας τη χρησιμότητά τους για ανάλυση αγοράς. Η τελευταία έκδοση του έργου περιλαμβάνει πολλές ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης έκδοσης ρεαλιστικής θεωρίας χαρτοφυλακίου και Leverage Space Portfolio Model μεταξύ άλλων εννοιών. Εν ολίγοις, ένα πραγματικό κλασικό για τεχνικούς αναλυτές και χαρτογράφους.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Ιδιαίτερη έμφαση στα κατακόρυφα ραβδόγραμμα και πώς ένας χάρτης μπορεί να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός τους στην καθημερινή συναλλαγή.
 • Περιέχει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση προτύπων γραφήματος, καθιστώντας το εξαιρετικό έργο αναφοράς για αρχάριους και εξειδικευμένους χάρτες.
 • Ενημερώθηκε με τις τελευταίες θεωρίες, εργαλεία και τεχνικές για να προσθέσει μεγαλύτερη σημασία στο έργο στις σημερινές αγορές.
<>