10 καλύτερα βιβλία χρηματιστηρίου για αρχάριους | WallstreetMojo

Βιβλία χρηματιστηρίου για αρχάριους

1 - Ο Ευφυής Επενδυτής Το Οριστικό Βιβλίο για την Αξία Επένδυσης. Ένα βιβλίο πρακτικού συμβούλου

2 - Πώς να κερδίσετε χρήματα σε αποθέματα

3 - Πότε να πουλήσετε: Εσωτερικές στρατηγικές για κέρδη στο χρηματιστήριο

4 - Irrational Exuberance 3η έκδοση Αναθεωρημένη και Διευρυμένη Τρίτη Έκδοση

5 - Επενδύοντας στο χρηματιστήριο για ανδρείκελα

6 - Μια τυχαία Walk Down Wall Street Η δοκιμασμένη στο χρόνο στρατηγική για επιτυχημένες επενδύσεις

7 - Market Wizards, Ενημερωμένες συνεντεύξεις με το Top Traders Paperback

8 - Αποθέματα μακροπρόθεσμα 5 / E Ο οριστικός οδηγός για τις αποδόσεις χρηματοοικονομικής αγοράς και τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές επενδύσεων

9 - Common Sense για το Αμοιβαίο Κεφάλαιο

10 - One Up στην Wall Street

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό που ήδη γνωρίζετε για να κερδίσετε χρήματα στην αγορά

Ψάχνετε για πρώτη φορά την εφημερίδα για να δείτε το χρηματιστήριο; Το μάτι σας στηρίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης για να μάθετε το επόμενο εύλογο άλμα στις μετοχές; Ανησυχείτε μέρα και νύχτα για τα χρήματα που έχετε επενδύσει στο χρηματιστήριο; Μην κρατάτε την καρδιά σας στο στόμα σας, ήρθε η ώρα να κάνετε έξυπνες επενδύσεις που σίγουρα θα σας προσφέρουν έναν ξεκούραστο ύπνο. Βελτιώστε τις γνώσεις και τη σοφία σας σχετικά με τις επενδύσεις και τα χρηματιστήρια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καλύτερα βιβλία χρηματιστηρίου για αρχάριους για να αποκτήσετε γνώσεις για επενδύσεις στο χρηματιστήριο.

# 1 - Ο Ευφυής Επενδυτής

Το Οριστικό Βιβλίο για την Αξία Επένδυσης. Ένα βιβλίο πρακτικού συμβούλου


από τους Benjamin Graham και Jason Zweig

Ποιος μπορεί να αρνηθεί συμβουλές από τον μεγαλύτερο επενδυτή του εικοστού αιώνα και αν είναι ο Μπέντζαμιν Γκράχαμ, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη διαχρονική σοφία που πρόκειται να μεταδώσει. Ο Γκράχαμ πίστευε στη φιλοσοφία της ελαχιστοποίησης των ζημιών και όχι στη μεγιστοποίηση των κερδών - μια θεωρία που επί του παρόντος ακούγεται περίεργη αλλά είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν οι πραγματικοί επενδυτές. Αυτή η φιλοσοφία λειτουργεί για τους μακροπρόθεσμους επενδυτές που χρησιμοποιούν την έρευνα, την ανάλυση και την αναλυτική τους δύναμη και χρόνια πειθαρχίας και εμπειρίας για να κάνουν σωστές επενδύσεις. Το βιβλίο προβάλλει μια ρεαλιστική εικόνα της Wall Street χωρίς καμία μορφή παραμόρφωσης. Πιάσε αυτό το βιβλίο αμέσως για να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους, καθώς αυτό το βιβλίο είναι η Βίβλος της επένδυσης για όλους που σχετίζονται με το χρηματιστήριο.

Ωστόσο, με μια προειδοποίηση για αρχάριους που επιλέγουν αυτό το βιβλίο, κάντε την εργασία σας στα βασικά μαθήματα της επένδυσης προτού αποφοιτήσετε στο Graham. Υπάρχει η πιθανότητα το βιβλίο να σας αναγκάσει να κοιμηθείτε εάν είστε απλός χωρίς γνώση.

<>

# 2 - Πώς να κερδίσετε χρήματα σε αποθέματα


από τον William O'Neil

Δεν υπάρχει τίποτα να γραφτεί για αυτό το βιβλίο, επειδή η πώληση και η απόδοσή του μιλούν για αυτό. Ένας εθνικός μπεστ σέλερ Πώς να κερδίσετε χρήματα σε μετοχές είναι μια καθοδηγητική αναφορά επτά βημάτων για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και τη μεγιστοποίηση των κερδών για τη δημιουργία μιας γενιάς πλούτου για τους επενδυτές. Το βιβλίο κατατάσσεται με στρατηγικές που επιτρέπουν την εύρεση κερδισμένων μετοχών προτού επιτύχουν μεγάλα κέρδη στις τιμές. Παρέχει επίσης συμβουλές για καλύτερη επένδυση χρημάτων σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ETF για μεγιστοποίηση των κερδών. Αλλά η καλύτερη συμφωνία είναι ότι το βιβλίο σας βοηθά να αποκωδικοποιήσετε τα είκοσι ένα λάθη που κάνει κάθε επενδυτής.

Το βιβλίο είναι ένα τεράστιο έργο και έχει ολοκληρωμένες λεπτομέρειες σχετικά με το χρηματιστήριο. Η στρατηγική CANSLIM του Neil που του επέτρεψε να μετατραπεί σε multi-εκατομμυριούχος είναι μια δοκιμασμένη στο χρόνο στρατηγική που δείχνει πώς λειτουργεί η αγορά μετοχών (χρηματιστηριακή) - για τον παθητικό, μειοψηφικό, εξωτερικό επενδυτή. Η προσέγγιση 80/20 που εφευρέθηκε από τον Neil μιλάει για τον επενδυτή που επιτυγχάνει 80% επιτυχία με 20% προσπάθεια βασίζεται στην ιδέα ιδιόκτητων μετρήσεων και εργαλείων. Το βιβλίο είναι ένα κλασικό και αποτελεί συμβουλή για τις συναλλαγές εξακολουθεί να ισχύει στη σημερινή εποχή. Αυτή η τσέπη είναι απαραίτητη για τους επενδυτές που θέλουν να απολαύσουν μεγάλο πλούτο.

<>

# 3 - Πότε να πουλήσετε:

Εσωτερικές στρατηγικές για κέρδη χρηματιστηρίου


από τον Justin Mamis (Συγγραφέας)

Το όνομα του ίδιου του βιβλίου υποδηλώνει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουμε από αυτό. Επομένως, η αγορά είναι υποχρεωτική αν ψάχνετε για την απάντηση στην ερώτηση πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την πώληση των αποθεμάτων μου. Ο Μάμις πέρασε αρκετά χρόνια ως μέλος "Trader" για την Phelan, Silver, μια εξειδικευμένη εταιρεία της NYSE και ως εκ τούτου είναι ο τέλειος μέντορας για επενδυτές που επιθυμούν να επενδύσουν χωρίς τη γνώση του χρηματιστηρίου. Η Mamis με πολύ στρωματοποιημένο τρόπο συζητά τους δείκτες της αγοράς για να κατανοήσει τη σωστή στιγμή για αγορά και πώληση, και εξηγεί επίσης τα εμπορικά μυστικά του κατώτατου ορίου συναλλαγών και πώς οι επαγγελματίες - οι «αυτοί» που πολλοί επενδυτές αναφέρονται με κακία - επωφελούνται από την ψυχολογία των κοπαδιών.

Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει την ψυχολογία του μέσου επενδυτή που προτιμά να χάσει αλλά είναι πολύ πιθανό να κερδίσει στον αγώνα. Η Mamis λαμβάνει υπόψη τις ελάχιστες λεπτομέρειες και εξηγεί σχολαστικά τις λεπτομέρειες για το πώς να πουλήσετε τις μετοχές σας για να κερδίσετε ένα μεγαλύτερο κέρδος και πότε να το πουλήσετε σύντομα για να διασφαλίσετε ότι δεν θα ανοίξετε μια τρύπα στην τσέπη σας. Είναι ενδιαφέρον ότι τονίζει την ιδέα της χρηματιστηριακής αγοράς ως ιδανικό μέρος για να αντιμετωπίσετε μια ποικιλία ανθρώπινων συναισθημάτων. Από τη συγκίνηση της απόκτησης χρημάτων έως την ενοχή της απώλειας όλων, η Mamis αναγνωρίζει πραγματικά τις ανθρώπινες αδυναμίες και τις υφαίνει σε αυτό το ενημερωτικό κομμάτι. Το γράψιμό του έχει ευκολία που αντικατοπτρίζει την εμπειρία και τις γνώσεις του που έχουν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Διατηρήστε αυτό το βιβλίο βολικό για χρήση εάν σας ενδιαφέρει η συλλογή αποθεμάτων.

<>

# 4 - Ανεπιθύμητη υπεροχή

3η έκδοση Αναθεωρημένη και Διευρυμένη Τρίτη Έκδοση


από τον Robert J. Shiller (Συγγραφέας)

Το Irrational Exuberance είναι να παραμείνει σχετικό για πάντα, διότι επεξηγεί την ιδέα των τιμών των μετοχών και των ομολόγων και το κόστος στέγασης στην έκρηξη μετά το subprime. Το βιβλίο δείχνει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι πρόσφατες αγορές περιουσιακών στοιχείων συλλάβουν και αντικατοπτρίζουν εγγενώς την ψυχολογικά καθοδηγούμενη αστάθεια. Γράφοντας από τον βραβευμένο με Νόμπελ, οικονομολόγος του Γέιλ, το βιβλίο εξετάζει το φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων που παίζουν στο χρηματιστήριο και τις ζωές των επενδυτών μετά την οικονομική κρίση 2008-09. Το βιβλίο είναι μια προσεκτική μελέτη, αντλώντας ευρέως από την έρευνα και τα ιστορικά στοιχεία που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η τεράστια έκρηξη του χρηματιστηρίου που ξεκίνησε γύρω στο 1982 και πήρε απίστευτη ταχύτητα μετά το 1995 ήταν μια κερδοσκοπική φούσκα, που δεν στηριζόταν σε λογικά οικονομικά βασικά.Ο Shiller επισημαίνει ότι η φούσκα ακινήτων είναι παρόμοια με τη φούσκα του χρηματιστηρίου που προηγήθηκε, και προειδοποιεί ότι «Σημαντικές (περαιτέρω) αυξήσεις σε αυτές τις αγορές θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν σε ακόμη πιο σημαντικές μειώσεις». Ο Shiller έχει αποδείξει ότι είναι σωστός και γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό το γεγονός.

Το βιβλίο είναι ενδιαφέρον και είναι ένας υπέροχος συνδυασμός Ψυχολογίας και Χρηματοοικονομικών και παρέχει ανάλυση και έννοιες που μαθαίνουν στην παραδοσιακή θεωρία χρηματοδότησης. Το βιβλίο επιτρέπει στον μαθητή να ξεσηκώσει την ιδέα των φυσαλίδων ως μύθος ή πραγματικότητα, αλλά με τη δέουσα νοημοσύνη, αυτός ο μυστικός κώδικας μπορεί να σπάσει από τους σοβαρούς φοιτητές οικονομικών και οικονομικών.

<>

# 5 - Επένδυση αποθεμάτων για ανδρείκελα


από τον Paul Mladjenovic (Συγγραφέας)

Ένας αρχάριος είναι βέβαιο ότι θα χαθεί στα συνεχώς μεταβαλλόμενα χρηματοοικονομικά βήματα. Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη ο νεοεισερχόμενος να βοηθηθεί με το πολύ βασικό για να σχηματίσει μια εξαιρετική βάση που θα μπορούσε να είναι το θεμέλιο για τον επόμενο Warren Buffet. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο βιβλίο για τη διδασκαλία των βασικών από το Stock Investing for Dummies. Το βιβλίο ξεκινά με τις βασικές πληροφορίες για τα ETF, έναν ασφαλέστερο τρόπο για να διαφοροποιηθεί περισσότερο στο χρηματιστήριο. νέους κανόνες, ανταλλαγές και επενδυτικούς φορείς · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Το βιβλίο διερευνά την ιδέα για το πώς οι τεχνολογικές αλλαγές φέρνουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας και πώς να προστατευτείτε τελικά σε έναν τόσο ευμετάβλητο κόσμο των οικονομικών. Το βιβλίο είναι γεμάτο με πραγματικά παραδείγματα που σας επιτρέπουν να μεγαλώσετε το απόθεμά σας με ένα συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο.

Το βιβλίο θεωρεί ότι ο αναγνώστης είναι χαζός και τον οδηγεί στα βασικά μαθηματικά αποθεμάτων και τελικά σε πιο λεπτά σημεία εύρεσης χρηματιστή για την επιλογή ETF ή αμοιβαίων κεφαλαίων. Ο συγγραφέας παρείχε σχολαστικά τις λεπτομέρειες των δημοσιευμένων πόρων και των ιστότοπων για να συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα και να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση επένδυσης σε μια εταιρεία.

Μια δωρεάν συμβουλή για αρχάριους, επενδύστε σε αυτό το βιβλίο αντί να ξοδέψετε το χρόνο σας σε σεμινάρια.

<>

# 6 - Ένα τυχαίο Walk Down Wall Street

Η χρονικά δοκιμασμένη στρατηγική για επιτυχημένες επενδύσεις


από τον Burton G. Malkiel 

Ένα βιβλίο του οικονομολόγου του Πρίνστον είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα κεφάλια να στρέφονται και αν είναι οι διάσημοι φοιτητές του Burton Malkiel δεν μπορούν να αντισταθούν στην τάση να πάρουν ένα αντίγραφο του βιβλίου του. Γράφτηκε το 1973, αυτό το βιβλίο είναι ένας καθιερωμένος οδηγός για όλους τους πιο φρέσκους, αρχάριους ή επιχειρηματίες. Αυτό το βιβλίο, γραμμένο σε απλό και ελκυστικό στιλ, ενσωματώνει την ιδέα της ευρετηρίασης σε έναν ριψοκίνδυνο και απρόβλεπτο κόσμο του χρηματιστηρίου. Το βιβλίο συμβουλεύει με διαυγή τρόπο και κάνει εξαιρετική δουλειά συνδυάζοντας τη θεωρητική και την πρακτική των χρηματιστηριακών κεφαλαίων. Ο Malkiel παίρνει την ιστορία της Wall Street και ρίχνει ένα κερδοσκοπικό μάτι, με τη σειρά του, καθιστώντας κάθε φούσκα πολύ διορατική. Η προσέγγιση του συγγραφέα στην τήρηση της αποτελεσματικής υπόθεσης της αγοράς και της ευρετηρίασης είναι εξαιρετικά σωστή.Υποστηρίζει κάθε σημείο με στατιστικά στοιχεία και αναγνωρίζει θερμά τους outliers στο χρηματιστήριο. Η προσέγγιση του Malkiel είναι μέτρια, όπου δεν βομβαρδίζει τους αναγνώστες με περίπλοκους όρους για να απομακρύνει τον αναγνώστη, αλλά είναι διαυγής και σχετικά με την τεχνολογία για να βοηθήσει τον έμπειρο αλλά και τον αρχάριο.

Η ενδέκατη έκδοση του βιβλίου προσθέτει νέο υλικό σχετικά με τα χρηματιστήρια και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε αναδυόμενες αγορές. ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για τα «έξυπνα beta» κεφάλαια, το νεότερο τέχνασμα μάρκετινγκ της βιομηχανίας διαχείρισης επενδύσεων · και ένα νέο συμπλήρωμα που αντιμετωπίζει τον ολοένα και πιο περίπλοκο κόσμο των παραγώγων. Αυτό το βιβλίο είναι μια εξαιρετική πηγή θεμελιωδών στοιχείων και συνιστάται για όποιον αναζητά συμβουλές για τη διαχείριση των χρημάτων του.

<>

# 7 - Market Wizards, Ενημερώθηκε

Συνεντεύξεις με το Top Traders Paperback


από τον Jack D. Schwager 

Εμπορικά μυστικά μας πάντα επωφελείς και αν προέρχονται από τους μάγους της αγοράς, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να το κάνετε μεγάλο στο χρηματιστήριο. Και για να το επιτύχετε αυτό πρέπει να πάρετε ένα αντίγραφο των εθνικών μπεστ σέλερ Market Wizards. Ο Schwager σε μια μοναδική μορφή αποκαλύπτει τη βασική φόρμουλα που βοήθησε τους κορυφαίους εμπόρους να συγκεντρώσουν αυτόν τον τόνο πλούτου. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Schwager δεν παρεμβαίνει στα λόγια σοφίας αυτών των κορυφαίων εμπόρων και επιτρέπει στον αναγνώστη να τα ακούσει άμεσα, όπως συμβουλεύει που θα πρέπει να διαμορφώσουν το δικό τους λαμπρό μέλλον. Ο Schwager έχει πάρει συνέντευξη από τον Schwager για να βγει η ιστορία των εντυπωσιακών πραξικοπήματα. Παρά τις διαφορές στην περιοχή και την προσέγγιση κάθε έμπορου,τα θέματα παραμένουν συνεπή. Το βιβλίο αξίζει να σημειωθεί ότι το κρατάτε στη βιβλιοθήκη σας, όχι λόγω των τρόπων διαπραγμάτευσης που αποκαλύπτονται ή των τεχνικών που είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν, αλλά επειδή προσπαθεί καθ 'όλη τη στιγμή να ενσταλάξει στον αναγνώστη την ιδέα ότι κάθε έμπορος θα πρέπει να αναπτύξει το δικό του πορεία επιτυχίας, συνειδητοποιήστε τις δικές τους ανοχές και προχωρήστε για να επιτύχετε την επιτυχία στο εμπόριο.

<>

# 8 - Αποθέματα για μακροπρόθεσμα 5 / E

Ο οριστικός οδηγός για τις επιστροφές χρηματοοικονομικής αγοράς και τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές επενδύσεων


από τον Jeremy J. Siegel (Συγγραφέας)

Ο επενδυτικός κόσμος θα αναποδογυριστεί εάν οι επενδυτές ήταν σίγουροι για ασφαλείς επενδύσεις και εγγυημένες αποδόσεις. Ωστόσο, όταν ο Jeremy Siegel παρουσιάζει αυτή την ιδέα στο βιβλίο, οι αναγνώστες είναι πεπεισμένοι και δεν εκπλήσσουν το βλέφαρο. Τα αποθέματα μακροπρόθεσμα παρουσιάζουν τα γεγονότα της ιστορίας για να σας προετοιμάσουν για το ασφαλέστερο επενδυτικό πρότυπο, δηλαδή να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμες μετοχές. Ο Siegel με έναν ενάγοντα εξηγεί, «Η αρχή αυτού του βιβλίου είναι ότι με την πάροδο του χρόνου οι μεταγενέστερες πληθωριστικές αποδόσεις σε ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο κοινών μετοχών όχι μόνο ξεπέρασαν εκείνες των περιουσιακών στοιχείων σταθερού εισοδήματος, αλλά στην πραγματικότητα το έκαναν με μικρότερο κίνδυνο. Ποιες μετοχές διαθέτετε είναι δευτερεύουσες σε σχέση με το αν διαθέτετε μετοχές, ειδικά εάν διατηρείτε ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο. "

Η αγορά είναι σήμερα η εποχή είναι τόσο ισχυρή που ο επενδυτής απαιτείται να διατηρήσει μεγάλη υπομονή για να διατηρήσει ένα μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιο. Ωστόσο, η Siegel αντικρούει κατηγορηματικά το σημείο και υποστηρίζει ότι οι μετοχές είναι ασφαλέστερες και πιο παραγωγικές, μακροπρόθεσμα από τις περισσότερες άλλες μορφές επενδύσεων. Εξηγεί πώς να υπολογίσει τις αποδόσεις των αποθεμάτων και εξετάζει μερικές από τις πιο τεχνικές πτυχές της ανάλυσης των αποθεμάτων. Η Siegel δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με εξελιγμένους τρόπους επένδυσης που λειτουργούν καλά για αρχάριους και όχι για αρχάριους. Ωστόσο, η γνώση του Siegel είναι βολική όταν κάποιος από εσάς αναζητά ένα μεγάλο μακροπρόθεσμο επενδυτικό σχέδιο για το μέλλον.

<>

# 9 - Κοινή λογική στο Αμοιβαίο Κεφάλαιο


από τον John C. Bogle (Συγγραφέας),

Ο John C Bogle δεν χρειάζεται επίσημη εισαγωγή. Με σεβασμό στη βιομηχανία αμοιβαίων κεφαλαίων, αυτό το βιβλίο δεν είναι τίποτα λιγότερο από το διαχρονικό σχόλιο που μπορεί να αφιερώσει η Bogle στον κλάδο στον οποίο έχει δώσει πολλά χρόνια. Το βιβλίο με πολύ απλό τρόπο μιλά για τη συνεχιζόμενη καταιγίδα και τις συνέπειές της στο χρηματιστήριο, δίνοντας υγιείς συμβουλές για τις επενδύσεις μόνο αφού αξιολογήσει τα βασικά στοιχεία των αμοιβαίων κεφαλαίων και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του. Το Bogle αντανακλά επίσης τις διαρθρωτικές και κανονιστικές αλλαγές στον κλάδο των αμοιβαίων κεφαλαίων.

Η Bogle πιστώνεται στο ίδρυμα του πρώτου αμοιβαίου κεφαλαίου δεικτών που έγινε το μεγαλύτερο αμοιβαίο κεφάλαιο στον κόσμο και ίδρυσε επίσης το μοναδικό αμοιβαίο κεφάλαιο που ανήκει στους μετόχους της (Vanguard). Έτσι, καταβάλλει διαχρονικά μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσει μια πλατφόρμα για έξυπνες επενδύσεις καθώς αναλύει το κόστος, εκθέτει τις φορολογικές ανεπάρκειες και προειδοποιεί για τα συγκρουόμενα συμφέροντα της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων. Προσφέρει λογικές λύσεις στη διαδικασία επιλογής κεφαλαίων και αποκαλύπτει τι θα χρειαστεί για να το κάνει στη σημερινή χαοτική αγορά. Το Common Sense στο Αμοιβαίο Κεφάλαιο είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει καλύτερο επενδυτή, βοηθώντας σας να αποκτήσετε τη θέση στον χρηματοοικονομικό κλάδο μέσω καλών ορθών αποφάσεων.

<>

# 10 - One Up στη Wall Street

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό που ήδη γνωρίζετε για να κερδίσετε χρήματα στην αγορά


από τον Peter Lynch (Συγγραφέας), John Rothchild (Συντελεστής)

Αυτό είναι ένα κλασικό για επενδυτές που δεν στοχεύουν να μετατραπούν σε Warren Buffets της βιομηχανίας. Ο μέσος επενδυτής έχει πολλές συμβουλές για να επιτύχει οικονομική επιτυχία με έξυπνο τρόπο. Μιλάει για την εύρεση των "tenbaggers" - των μετοχών που εκτιμούν δεκαπλάσια από την αρχική επένδυση και τελικά μερικοί tenbaggers θα μετατρέψουν ένα μέσο χαρτοφυλάκιο μετοχών σε αστέρι. Ο Peter καλεί σε κάθε επενδυτή και εμπιστεύεται την ανόητη ικανότητα και τη γνώση κάθε ατόμου για να δείξει τη δύναμη της κοινής γνώσης (επωφεληθείτε από όσα γνωρίζετε ήδη) για να προβλέψετε το χρηματιστήριο να κερδίσει χρήματα σε μετοχές και να διατηρήσει ανοιχτό μυαλό σε νέες ιδέες για να ανακαλύψετε μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες.

Το βιβλίο είναι γεμάτο με πνευματώδη σχόλια και είναι γραμμένο με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Είναι διασκεδαστικό και ενημερωτικό και θα είστε υποχρεωμένοι να ολοκληρώσετε το βιβλίο το συντομότερο δυνατό. Το βιβλίο, αν και γραμμένο με εύκολο τρόπο, δεν μπορεί να θεωρηθεί συντόμευση για εύκολη επιτυχία. Δεν υπάρχουν μαγικοί τύποι για να αποκτήσετε πλούτο και η εργασία στο σπίτι είναι πάντα απαραίτητη.

<>

Απολαύστε την ανάγνωση αυτών των βιβλίων στο χρηματιστήριο, καθώς είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει πάρα πολύ τον θησαυρό σας.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found