Πώς να μετρήσετε τον αριθμό των λέξεων στο κελί του Excel; (Χρήση τύπων)

Πώς να μετρήσετε τον συνολικό αριθμό λέξεων στο κελί του Excel;

Ακολουθούν τα εύκολα και χρήσιμα βήματα για τη μέτρηση λέξεων στο κελί excel.

 • Βήμα 1 - Επιλέξτε τα δεδομένα στο φύλλο excel στο οποίο θέλετε να μετρήσετε τις λέξεις σε ένα συγκεκριμένο κελί.

 • Βήμα 2 - Τώρα πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό των λέξεων που υπάρχει στο παρόν "Cell A2". Εισαγάγετε τον τύπο στο κελί και επιλέξτε το κελί.

 • Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο Enter και θα λάβετε τον ακριβή αριθμό λέξεων σε ένα συγκεκριμένο κελί.

Πώς να μετρήσετε τον συνολικό αριθμό λέξεων σε ένα συγκεκριμένο κελί;

Για να ανακαλύψετε τον αριθμό των λέξεων που περιέχει ένα συγκεκριμένο εύρος, ακολουθήστε την εξίσωση που μετρά όλες τις λέξεις σε ένα κελί και εμφυτεύστε την είτε στο SUMPRODUCT είτε στο SUM work:

Ο τύπος για την καταμέτρηση λέξεων σε ένα συγκεκριμένο εύρος είναι = LEN (TRIM (κελί)) - LEN (ΥΠΟΤΥΠΟΣ (κελί, "", "")) + 1

 • Βήμα 1 - Επιλέξτε το εύρος στα δεδομένα για να μετρήσετε τον ακριβή αριθμό της λέξης σε αυτό το κελί ή το εύρος.

 • Βήμα 2 - Εισαγάγετε τον τύπο σε ένα κελί όπου θέλετε να λάβετε το αποτέλεσμα:

 • Βήμα 3 - Πατήστε Enter, θα λάβετε το αποτέλεσμα του αριθμού λέξεων ενός συγκεκριμένου κελιού.

 • Βήμα 4 - Σύρετε τον τύπο σε όλα τα κελιά για να λάβετε τον αριθμό λέξεων του Excel σε κάθε ένα από τα κελιά:

Πώς να μετρήσετε τις συγκεκριμένες λέξεις σε ένα εύρος;

Εάν πρέπει να μετρήσετε πόσο συχνά εμφανίζεται μια συγκεκριμένη λέξη ή περιεχόμενο μέσα σε ένα εύρος κελιών, χρησιμοποιήστε μια συγκριτική μεθοδολογία, χρησιμοποιήστε τον τύπο για να μετρήσετε ρητές λέξεις σε ένα κελί και ενοποιήστε την με την εργασία SUM ή SUMPRODUCT:

= (LEN (κελί) -LEN (SUBSTITUTE (κελί, λέξη, ""))) / LEN (λέξη)

 • Βήμα 1 - Επιλέξτε το κελί στο οποίο θέλετε να εισαγάγετε τον τύπο για να μετρήσετε τις λέξεις excel από το συγκεκριμένο εύρος:

 • Βήμα 2 - Κάντε κλικ στο enter για να ελέγξετε τον αριθμό λέξεων του Excel στο κελί A2. Το χρησιμοποιούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα του αριθμού

φορά που η λέξη Φεβρουάριος υπάρχει σε ένα συγκεκριμένο κελί.

Πώς λειτουργεί αυτή η φόρμουλα Word Count;

Αρχικά, χρησιμοποιείτε τη συνάρτηση SUBSTITUTE για να εκκενώσετε όλα τα κενά στο κελί μετατοπίζοντας τα με μια κενή συμβολοσειρά περιεχομένου (“”) για τη λειτουργία LEN για να επαναφέρετε το μήκος της συμβολοσειράς χωρίς κενά:

Επεξήγηση τύπου για το πλήθος λέξεων του Excel: LEN (ΥΠΟΤΥΠΟΣ (A2, "", ""))

Από εκείνο το σημείο και μετά, αφαιρείτε το μήκος της συμβολοσειράς χωρίς κενά από το απόλυτο μήκος της συμβολοσειράς και προσθέτετε 1 στον αριθμό των τελευταίων λέξεων, καθώς ο αριθμός των λέξεων σε ένα κελί ισοδυναμεί με τον αριθμό των κενών εκτός από 1.

Επιπλέον, χρησιμοποιείτε τη λειτουργία TRIM για να αφαιρέσετε επιπλέον περιοχές στο κελί, υποθέτοντας ότι υπάρχουν. Περιστασιακά, ένα φύλλο εργασίας μπορεί να περιέχει έναν τόνο αόρατων κενών, για παράδειγμα τουλάχιστον δύο κενά μεταξύ λέξεων ή χαρακτήρων διαστήματος που συντίθενται τυχαία προς την αρχή ή το τέλος του περιεχομένου (π.χ. κενά και τελικά κενά). Και κάθε μία από αυτές τις πρόσθετες περιοχές μπορεί να αποσπάσει την απόσβεση των δεσμεύσεών σας. Για να κάνουμε προετοιμασίες για αυτό, πριν υπολογίσουμε το όλο μήκος της συμβολοσειράς, χρησιμοποιούμε τη λειτουργία TRIM για να εκκενώσουμε κάθε χώρο αφθονίας εκτός από μεμονωμένα κενά μεταξύ λέξεων.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

 1. Εάν σκοπεύετε να αντιγράψετε τον τύπο σας σε πολλά κελιά, βεβαιωθείτε ότι έχετε διορθώσει τον τύπο και διορθώστε την αναφορά στο κελί που περιέχει τη λέξη που μετράει με το σύμβολο $ στον τύπο.
 2. Στο excel αυτός ο τύπος δεν είναι ενσωματωμένος, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον τύπο εισάγοντας χειροκίνητα για να μετρήσουμε τον αριθμό των λέξεων.
 3. Χρησιμοποιείτε πάντα το σωστό εύρος στο κελί ενώ χρησιμοποιείτε τον τύπο.
 4. Ελέγχετε πάντα το κελί για το οποίο χρησιμοποιείτε έναν συγκεκριμένο τύπο, έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
 5. Αυτός ο τύπος δεν είναι διάκριση πεζών-κεφαλαίων, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο σε οποιονδήποτε τύπο αλφαβητικών γραμμάτων.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found