Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; | WallstreetMojo

Πώς να αποκτήσετε καριέρα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων;

Η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων αναφέρεται στην επένδυση ομαδοποιημένων επενδύσεων επενδυτών σε διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, όπως χρεόγραφα, μετοχές, ομόλογα, ακίνητα που διαχειρίζεται ο διαχειριστής ο οποίος αντισταθμίζεται από αμοιβές ή συγκεκριμένο ποσοστό περιουσιακών στοιχείων επενδυτών ή προμηθειών καθώς κάνουν ανάλυση αγοράς και δημιουργούν ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων για τους πελάτες τους.

Αρχικά, ας εξερευνήσουμε τους δρόμους της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για τα προσόντα, τις δεξιότητες, την απαιτούμενη εμπειρία, τη δομή αποζημιώσεων και τις ευκαιρίες εργασίας.

Πηγή : Fidelitycareers.com

Διαδρομές καριέρας στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

Εάν γνωρίζετε τώρα τι είναι το Asset Management, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το σε βάθος άρθρο σχετικά με το What is Asset Management

Με απλά λόγια, ο σκοπός της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων είναι η χρήση των χρημάτων για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Αλλά κάθε εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων έχει διαφορετικό στόχο. Η ιδέα είναι να μάθετε πού θέλετε να αποκτήσετε την ισχυρή βάση σας.

Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; Εδώ είναι τρεις πιθανές διαδρομές για να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων -

Εργασία για μια τοπική τράπεζα ή ένα μικρό αμοιβαίο κεφάλαιο:

Εάν η ιδέα σας είναι να ξεκινήσετε γρήγορα, μπορείτε να εξετάσετε αυτήν την επιλογή. Αν και πολλοί υποψήφιοι δεν ακολουθούν αυτή τη διαδρομή. Ακόμα μπορείτε να προχωρήσετε προς ένα καλύτερο μέλλον, εάν επιλέξετε ένα μικρό αμοιβαίο κεφάλαιο ή μια τοπική τράπεζα / trust για να ξεκινήσετε. Τα μικρά αμοιβαία κεφάλαια ή οι εταιρείες δεν χρειάζονται να αποκτήσετε ένα ακριβό πτυχίο ή να είστε ο κορυφαίος μαθητής. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι ένας μεταπτυχιακός τίτλος στα οικονομικά ή τα οικονομικά και η προθυμία να κάνετε το σημάδι σας στον τομέα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Εργασία για ένα μεγάλο αμοιβαίο κεφάλαιο ή εταιρεία Wall Street

Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους που θα ήθελαν να πάνε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ονειρεύονται να εργαστούν σε ένα μεγάλο αμοιβαίο κεφάλαιο ή σε μια εταιρεία της Wall Street και να διαχειριστούν επιβλητικά κεφάλαια εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων δολαρίων. Εάν αυτό είναι αυτό που θέλετε να ακολουθήσετε, πρέπει να έχετε πτυχίο από ένα κορυφαίο ινστιτούτο χρηματοοικονομικών ή οικονομικών. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι έχετε λίγα χρόνια εμπειρίας σε μικρές εταιρείες και θέλετε να το μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο (π.χ. διαχειριστής χαρτοφυλακίου), μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε MBA από ένα ινστιτούτο επιχειρήσεων πρώτης βαθμίδας ή μπορείτε επίσης να αποκτήσετε προηγμένες πιστοποιήσεις όπως η Chartered Finance Analyst (CFA).

Ξεκινώντας τη δική σας εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων:

Είναι μεγάλη υπόθεση. Και δεν πρέπει να το κάνετε μέχρι να είστε καλά με την αγορά και να ξέρετε πολλά να τρέξετε μόνοι σας. Για να ξεκινήσετε τη δική σας, πρέπει να περάσετε από τις απαιτούμενες εξετάσεις κινητών αξιών. Μόλις περάσετε είτε μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών είτε να ενεργήσετε ως βοηθός σε κάποιον που έχει ήδη ξεκινήσει. Η πιο σημαντική ικανότητα σε αυτή τη διαδρομή είναι η ικανότητα πώλησης. Όσο περισσότερο είστε σε θέση να πουλήσετε, περισσότεροι πελάτες θα σας εμπιστεύονταν και περισσότερο θα μπορούσατε να ασκήσετε τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για τους πελάτες σας.

Τώρα, μεταξύ των τριών παραπάνω διαδρομών σταδιοδρομίας, μπορείτε να ξεκινήσετε οπουδήποτε (αν το επιλέξετε). Αλλά πρέπει να είσαι βάναυσος ειλικρινής με το ποιοι είσαι, τα σετ δεξιοτήτων που έχεις και πόσο θέλεις να ακολουθήσεις μια καριέρα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων (τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω από τη γραμμή).

Εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε το πτυχίο σας από το κορυφαίο ινστιτούτο, η δεύτερη επιλογή θα σας ταιριάζει καλύτερα. Διαφορετικά, μπορείτε να ξεκινήσετε με την πρώτη επιλογή και να προχωρήσετε μέχρι να επιτύχετε κορυφαία θέση σε ένα μεγάλο αμοιβαίο κεφάλαιο. Και τελικά, αν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στο χρηματοοικονομικό συμβουλευτικό, μπορείτε να το σκεφτείτε και αυτό.

Ας μιλήσουμε λεπτομερώς για τα εκπαιδευτικά προσόντα για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε.

Εκπαιδευτικά προσόντα για καριέρα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

πηγή: Fidelitycareers.com

Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; Να τι πρέπει να ακολουθήσετε για να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων -

 • Αποκτήστε πτυχίο Οικονομικών: Η απόκτηση πρόσβασης σε μια μεγάλη καριέρα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων απαιτεί να έχετε δύο βασικές δεξιότητες - τη γνώση της λογιστικής και της οικονομικής διαχείρισης και τη χρήση στατιστικών μοντέλων. Η καθημερινή σας δουλειά θα ήταν να κοιτάξετε μέσα από τα λογιστικά φύλλα και να σκάψετε τις αναφορές κερδών. Χωρίς πτυχίο χρηματοδότησης, θα ήταν δύσκολο για εσάς να χαράξετε ακόμη και την επιφάνεια. Και αν έχετε την ευκαιρία, ακολουθήστε πτυχίο χρηματοδότησης από κορυφαίο ινστιτούτο.
 • Αποκτήστε το μεταπτυχιακό σας στη χρηματοδότηση: Λέγεται ότι δεν υπάρχει πλήθος κατά τη διάρκεια του επιπλέον μίλι. Ένα μεταπτυχιακό στη χρηματοδότηση θα σας βοηθήσει να φιλτράρετε το πλήθος που θα ενταχθεί αμέσως σε μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων μετά το πτυχίο τους. Σε μεταπτυχιακό, θα έχετε πρόσβαση σε ένα εξειδικευμένο σύνολο γνώσεων (π.χ. οικονομική ανάλυση). Εάν μπορείτε να συνεχίσετε το μεταπτυχιακό σας από ένα παγκόσμιο ινστιτούτο που θα σας δώσει ένα δώρο παγκόσμιας χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης.
 • Πηγαίνετε για πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες: Η πρακτική άσκηση είναι στην επαγγελματική κατάρτιση για την οποία πληρώνεστε. Εάν κάνετε δύο ή τρεις πρακτικές άσκησης μετά το μεταπτυχιακό σας, θα ξέρετε πώς λειτουργούν τα πράγματα σε εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Και τα προγράμματα πρακτικής άσκησης όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να μάθετε τις απαιτούμενες δεξιότητες για να ακολουθήσετε μια εξαιρετική καριέρα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, αλλά θα σας βοηθήσουν επίσης να αναγνωρίσετε τα ονόματα των κορυφαίων εταιρειών μόλις αναζητήσετε μια ευκαιρία πλήρους απασχόλησης.
 • Πηγαίνετε για προγράμματα κατάρτισης διαχείρισης: Αυτό που διαχωρίζει το καλύτερο από τα υπόλοιπα είναι η καμπύλη μάθησης. Όσο περισσότερα μαθαίνετε καλύτερα θα ήταν οι πιθανότητες επιτυχίας σας. Αν θέλετε να έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα, ας πούμε επενδύσεις, μπορείτε να κάνετε προγράμματα κατάρτισης διαχείρισης και να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του στην πραγματική ζωή. Αυτό ισχύει ειδικά για μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και μετά από μεταπτυχιακό, μπορείτε να ακολουθήσετε MTP.
 • Εγγραφείτε στον εαυτό σας για πρόσθετα προσόντα: Κάθε πρόσθετο προσόν θα σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε το κέρδος σας με τα 2, 3, 5 και 10. Ακολουθήστε οποιοδήποτε ή όλα τα ακόλουθα -
 • Chartered Financial Planner (CFP): Η εξέταση πιστοποίησης CFP χρειάζεται να ολοκληρώσετε τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας (6000 ώρες) ή δύο χρόνια μαθητευόμενης εμπειρίας (4000 ώρες). Κάνοντας CFP, θα αποκτήσετε πρόσβαση στον οικονομικό σχεδιασμό, στον προγραμματισμό ακινήτων, στον προγραμματισμό συνταξιοδότησης, στην κατανόηση του φόρου, στα αποθέματα, στα ομόλογα και σε πολλές πτυχές της χρηματοδότησης. Και αυτή είναι η καλύτερη πορεία που μπορείτε να κάνετε κάτω από 11 μήνες.
 • Chartered Financial Analyst (CFA): Πρόκειται για ένα μη λογικό επενδυτικό μάθημα για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Υπάρχουν τρία επίπεδα που πρέπει να διαγράψετε για να αποκτήσετε την πιστοποίηση.
 • Σύμβουλος Chartered Investment (CIC): Εάν έχετε κάνει το CFA σας, αυτό είναι το μάθημα για εσάς. Το CIC σάς βοηθά να μάθετε τα πάντα για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. Το CIC πρέπει να επαναπιστοποιείται κάθε χρόνο. Οι CIC ​​διαχειρίζονται μεγάλους λογαριασμούς αμοιβαίων κεφαλαίων .
 • Πιστοποιημένος Αναλυτής Διαχείρισης Επενδύσεων (CIMA): Εάν έχετε τρία χρόνια εμπειρίας στην παροχή συμβουλών για επενδύσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε την πιστοποίηση CIMA. Πρέπει να ολοκληρώνετε 40 χρόνια συνεχούς εκπαίδευσης για να επαναπιστοποιήσετε κάθε χρόνο.

Απαιτούμενες δεξιότητες για τη σταδιοδρομία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων

Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; Υπάρχουν δύο δεξιότητες που πρέπει να μάθετε εάν θέλετε να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Πριν μπείτε στην ικανότητα, εδώ είναι μια προειδοποίηση - πρέπει να είστε πολύ καλοί σε αυτές τις δεξιότητες εάν θέλετε να πάτε στην πρώτη θέση. γιατί υπάρχει πολύς ανταγωνισμός για τη σταδιοδρομία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Δεδομένου ότι το επίπεδο δεξιοτήτων θα αποφασίσει πόσο θα αποζημιωθείτε, οι δεξιότητες είναι το ιερό δισκοπότηρο της καριέρας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

πηγή: Fidelitycareers.com

Ποσοτική και αναλυτική ικανότητα:

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, για να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη λογιστική και τα στατιστικά. Η δουλειά σας θα ήταν να κοιτάξετε μέσα από τα λογιστικά φύλλα, το οικονομικό μοντέλο στο Excel και να αποφασίσετε γρήγορα ποιες επενδύσεις θα έχουν πιο νόημα για τους πελάτες σας. Καθώς πολλά χρήματα εμπλέκονται σε αυτό το είδος συναλλαγής, οι πιο ακριβείς αποφάσεις συχνά πληρώνουν μεγάλες προμήθειες και ταυτόχρονα, μια ελαφρώς λανθασμένη απόφαση θα βλάψει την τσέπη του πελάτη σας και την καριέρα σας επίσης. Έτσι, προτού πάρετε ποτέ μια εργασία πλήρους απασχόλησης, βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά καλοί σε αυτήν την ικανότητα. Πρέπει να γνωρίζετε διαισθητικά τι θα λειτουργήσει και τι όχι. Συχνά αυτή η διαίσθηση λειτουργεί μόνο όταν καθόσασταν με κάτι για πολύ καιρό.

Διοικητική & οργανωτική ικανότητα:

Αυτή η ικανότητα θα έρθει αργότερα. Μόλις είστε πολύ καλοί σε ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες, θα προχωρήσετε στην καριέρα σας. Και σύντομα θα πρέπει να διαχειριστείτε μια ομάδα και τις πιο ευαίσθητες επενδύσεις. Πρέπει να οργανώσετε ολόκληρο το πράγμα τόσο καλά, ακόμη κι αν κάτι χαθεί, θα ξέρετε πού να το βρείτε.

Εάν αποκτήσετε αυτές τις δύο δεξιότητες, μια άλλη δεξιότητα που θα χρειαστείτε σε ένα ελάχιστο επίπεδο και αυτή είναι η επικοινωνιακή και διαπροσωπική ικανότητα. Καθώς θα ασχοληθείτε με πολλούς πελάτες, ομάδες, διευθυντές, υφισταμένους, συνομηλίκους, μεσίτες και εμπόρους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους αποτελεσματικά για να δημιουργήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εμπειρία & αποζημίωση στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

Ο μισθός των επαγγελματιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων είναι αρκετά καλός. Αλλά αν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε περισσότερα, τότε ίσως να είστε απογοητευμένοι. Δεν θα βγάζετε επιβλητικά έξι αριθμούς στην αρχή και σπάνια θα βγάζετε πολλά χρήματα ετησίως. Ωστόσο, εάν έχετε πολλά χρόνια εμπειρίας, μπορείτε να ξεπεράσετε το εξαψήφιο επίπεδο.

Το μέσο εισόδημα των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ είναι 69.000 $ σύμφωνα με το Payscale.com. Εάν υπάρχει κάποιο μπόνους / κέρδος στο μισθό σας, μπορείτε να περιμένετε περίπου 14.000 $ - 24.000 $ ετησίως ως μπόνους / κέρδος.

Το συνολικό εισόδημα των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων κυμαίνεται από 41.000 $ έως 121.000 $ ετησίως.

πηγή: payscale.com

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς η εμπειρία επηρεάζει το μισθό των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων.

πηγή: payscale.com

Εάν λάβετε υπόψη την πλειοψηφία των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων, θα δείτε ότι το 31% έχει περισσότερα από 20+ χρόνια εμπειρίας (δηλαδή στο τέλος της καριέρας τους). Μόνο το 16% είναι υπάλληλοι αρχικού επιπέδου. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στα μέσα της καριέρας είναι μικρότεροι (μόνο 25%) από αυτούς που ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '50.

πηγή: payscale.com

Από το παραπάνω γράφημα, είναι σαφές πώς η εμπειρία είναι ανάλογη με την αποζημίωση για τους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.

 • Όταν ξεκινάτε μόλις (έως 5 χρόνια), η αποζημίωση δεν θα ξεπερνούσε τα 60.000 $ ετησίως.
 • Με 5-10 χρόνια εμπειρίας, θα μπορούσατε να κερδίσετε περίπου 78.000 έως 80.000 $ ετησίως.
 • Η εμπειρία 10-20 ετών θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περίπου 83.000 $ ετησίως.
 • Και αν έχετε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, θα κερδίσετε περίπου 95.000 US $ ή περισσότερα.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας για προφίλ διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων

Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; Ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές εργασίας στο πεδίο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

πηγή: Fidelitycareers.com

Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή καριέρα για εσάς -

 • Λογιστής Αμοιβαίου Κεφαλαίου: Μπορείτε να επιλέξετε στη λογιστική κεφαλαίων. Το πιο σημαντικό καθήκον ενός λογιστή κεφαλαίου είναι να βρει την καθαρή αξία ενεργητικού ενός αμοιβαίου κεφαλαίου και τι τιμή πληρώνουν οι πελάτες. Η απόκτηση πτυχίου χρηματοοικονομικής ή λογιστικής θα σας βοηθήσει να πάρετε τη δουλειά.
 • Junior Research Αναλυτής: Πρόκειται για μια πρωτοβάθμια δουλειά στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Τα καθήκοντά σας θα ήταν να αναζητήσετε 10-Ks και να ενημερώσετε τα οικονομικά μοντέλα, να κάνετε οικονομικές αναλύσεις, να δοκιμάσετε παρουσιάσεις Power-Point και να διεξαγάγετε πρωτογενή έρευνα. Ένα πτυχίο στα οικονομικά / λογιστική / οικονομικά θα σας πάρει τη δουλειά.
 • Οικονομολόγος: Εάν ονειρεύεστε να γίνετε οικονομολόγος σε μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπάρχουν καλά νέα. Ως οικονομολόγος, μπορείτε να εργαστείτε τόσο σε εταιρείες αγοράς όσο και σε πωλήσεις. Τα καθήκοντά σας θα ήταν να προβλέψετε την αγορά και τη γενική οικονομία με βάση τα μοντέλα και τις αναλύσεις. Διδακτορικό στα οικονομικά θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο ρόλο του οικονομολόγου.
 • Ποσοτικοί αναλυτές: Αν αγαπάτε τον προγραμματισμό υπολογιστών μαζί με τα οικονομικά μοντέλα, η ποσοτική καριέρα αναλυτών μπορεί να σας ενδιαφέρει. Πρέπει να έχετε διδακτορικό. στην Επιστήμη / Υπολογιστής / Μαθηματικά που σίγουρα θα βοηθήσουν.
 • Αναλυτής έρευνας από πλευράς αγοράς: Η δουλειά σας θα ήταν να εργαστείτε σε μια μικρή ομάδα, να πραγματοποιήσετε πιστωτικές αναλύσεις συγκεκριμένων τίτλων και της συνολικής αγοράς. Ένα MBA στα Χρηματοοικονομικά συν ένα CFA θα ήταν ο απόλυτος συνδυασμός εάν θέλετε να γίνετε αναλυτής σταθερού εισοδήματος.
 • Αναλυτής έρευνας από πλευράς πώλησης: Η δουλειά σας θα ήταν να αναλύετε μετοχές στην αγορά και μερικές φορές να κερδίζετε το επίκεντρο και την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης. Ένα MBA στα Χρηματοοικονομικά και ένα CFA θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αυτό το είδος εργασίας. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Buy Side εναντίον Sell Side
 • Διαχείριση χαρτοφυλακίου: Ως διαχειριστής χαρτοφυλακίου, θα έχετε τη δυνατότητα να υπαγορεύετε την ανάλυση μετοχών και οι άνθρωποι θα ακούσουν τις συμβουλές και τη γνώμη σας. Η δουλειά σας θα επέλεγε ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών και ομολόγων για να εξασφαλίσει τις υψηλότερες αποδόσεις για τους επενδυτές. Το MBA in Finance plus CFA θα ήταν ο πιο επικερδής συνδυασμός για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είστε μεσίτης, διευθυντής πωλήσεων ή αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών σε ρόλους υποστήριξης. Δεδομένου ότι θέλετε να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, έχουμε αναφέρει ποιες επιλογές εργασίας έχετε.

Οι 20 κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο

Πώς να μπείτε στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων; Τώρα σε ποια εταιρεία θα πρέπει να επιλέξετε να εργαστείτε. Ακολουθεί μια λίστα με τις 20 κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Θα ξεκινήσουμε με τον αριθμό 20 και θα πάμε προς τα πάνω. Η κατάταξη δίνεται βάσει του AUM (περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση) -

 • Κατάταξη # 20: Northern Trust Asset Management, ΗΠΑ (AUM - 875 δισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 19: Wells Fargo, ΗΠΑ (AUM - 890 δισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 18: HSBC Holdings, UK (AUM - 896 δισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 17: Wellington Management, ΗΠΑ (AUM - 927 δισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 16: Amundi, Γαλλία (AUM - 985 δισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 15: Legal & General Group, UK (AUM - 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 14: UBS, Ελβετία (AUM - 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 13: Prudential Financial, ΗΠΑ (AUM - 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 12: BNP Paribas, Γαλλία (AUM - 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 11: Deutsche Bank, Γερμανία (AUM - 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 10: Goldman Sachs Group, ΗΠΑ (AUM - 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 9: Capital Group, ΗΠΑ (AUM - 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 8: AXA Group, Γαλλία (AUM - 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 7: Bank of New York Mellon, ΗΠΑ (AUM - 1,6 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 6: P. Morgan Chase, ΗΠΑ (AUM - 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 5: Allianz Group, Γερμανία (AUM - 1,9 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 4: Fidelity Investments, USA (AUM - 2 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 3: State Street Global, ΗΠΑ (AUM - 2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 2: Vanguard Group, ΗΠΑ (AUM - 3,4 τρισεκατομμύρια δολάρια)
 • Κατάταξη # 1: BlackRock, ΗΠΑ (AUM - 4,6 τρισεκατομμύρια δολάρια)

Στην τελική ανάλυση

Η είσοδος στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ΔΕΝ είναι εύκολη. Μόνο δύο μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων - πρώτον τις απαιτούμενες δεξιότητες και μια έντονη επιθυμία να φτάσετε στην κορυφή.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν

 • Παραδείγματα αλιείας βυθού
 • Παραδείγματα διαχείρισης κόστους
 • Τεχνικές διαχείρισης ευθύνης περιουσιακών στοιχείων
 • Βιβλία οικονομικών συμβούλων
 • <

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found