Πλήρης οδηγός για αρχάριους για εξετάσεις CRM

Πλήρης οδηγός για την εξέταση CRM

 Υπάρχουν τόσοι πολλοί κίνδυνοι στις σημερινές επιχειρήσεις που οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι περισσότερο από έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν. Η Διαχείριση Κινδύνων είναι, επομένως, αναγκαιότητα για κάθε επιχείρηση να επιτύχει μακροπρόθεσμα. Δεδομένου ότι ο κίνδυνος που συνεπάγεται τα χρήματα είναι μεγαλύτερος, οι επαγγελματίες της λογιστικής σε όλο τον κόσμο συμφώνησαν στο γεγονός ότι η κοινότητα πρέπει να εργαστεί για την κατανόηση και την προετοιμασία των κινδύνων που ενέχονται στην επιχείρηση. Η χρηματοοικονομική βιομηχανία, επομένως, δημιούργησε οργανισμούς για να μεταδώσει μαθήματα σχετικά με το θέμα της διαχείρισης κινδύνων. Ακολούθησαν πιστοποιημένα μαθήματα και σήμερα ένας Πιστοποιημένος Διαχειριστής Κινδύνου είναι πολύ απαιτητικός κύκλος μαθημάτων για τους επαγγελματίες της λογιστικής.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο μάθημα και να το κατανοήσουμε καλύτερα. Επομένως, έχουμε ετοιμάσει το άρθρο σε βάθος με όλα τα παξιμάδια και τα μπουλόνια για να σας παρέχουμε όλες τις λεπτομέρειες του μαθήματος CRM. Ας ξεκινήσουμε…

  Επειδή γνωρίζετε ήδη το μάθημα CRM, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να καταλάβετε γιατί το CRM είναι το καλύτερο μάθημα για έναν επαγγελματία λογιστή για να ευημερήσει στην καριέρα του.

  Γιατί το CRM μπορεί να είναι ένα για εσάς;


  • Ο συνολικός στόχος των κινδύνων σε οποιαδήποτε επιχείρηση θα είναι πάντα εκεί και πρόκειται να αυξηθεί με την ανάπτυξη. Ένα μάθημα CRM, επομένως, είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί για την τρέχουσα σκέψη, τα πρότυπα και τους κανονισμούς διαχείρισης κινδύνων σε όλο τον κόσμο
  • Το μάθημα έχει ένα δομημένο πρόγραμμα σπουδών που ξεκινά με τις βασικές έννοιες του κινδύνου και της διαχείρισης κινδύνου, επιτρέποντας ακόμη και στο φτωχότερο ενημερωμένο άτομο να αποκτήσει τα προσόντα για να τα ασκήσει σε πραγματικές καταστάσεις
  • Το μάθημα αυξάνει την εμπιστοσύνη και την ικανότητα ενός ατόμου στον χρηματοοικονομικό τομέα ανοίγοντας το δρόμο για την επιτυχία του. Ένας κάτοχος CRM απολαμβάνει το πλεονέκτημα των συνομηλίκων του και επίσης την ευκαιρία να αναβαθμιστεί σε Πιστοποιητική ιδιότητα μέλους και να χρησιμοποιήσει τη διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία IRMCert.
  • Ένα πιστοποιητικό CRM εκτιμάται από τους εργοδότες, ιδίως στον τομέα της ασφάλισης και των οικονομικών. Ο ορισμός είναι ένα προσοδοφόρο επίτευγμα για την επίτευξη υψηλού κινδύνου θέσεων εργασίας και ένα μεγάλο πακέτο μισθών.

  Ακολουθούν οι βασικές λεπτομέρειες του προγράμματος.

  Σχετικά με το πρόγραμμα CRM


  Το Certified Risk Manager είναι ένα μάθημα χρηματοδότησης που προσφέρεται από την Εθνική Συμμαχία για την Ασφαλιστική Εκπαίδευση και Έρευνα. Ένας επαγγελματίας στο χώρο της χρηματοδότησης και ενδιαφέρεται για τη διαχείριση κινδύνων και τομείς που σχετίζονται με αυτό όπως ασφάλιση, έλεγχος ζημιών, νομική λογιστική, ειδικοί αξιώσεων θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το μάθημα για να ανέβουν στην εταιρική κλίμακα. Το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων προετοιμάζει τον υποψήφιο για συνολική γνώση στον τομέα των κινδύνων και των κινδύνων διαχείρισης που ένας οργανισμός εκτίθεται στον χρηματοοικονομικό τομέα. Αυτή η γνώση συνδυάζεται με την πρακτική εκπαίδευση σε εξελιγμένες έννοιες της ηγεσίας, των διευθυντικών και οργανωτικών δεξιοτήτων.

  • Ρόλοι: Ένας πιστοποιημένος από το CRM απολαμβάνει την αλλαγή χαρακτηρισμού ως «Σχεδιαστές, Προστατευτές και Κηδεμόνες» μιας εταιρείας.
  • Εξέταση: Το πιστοποιητικό CRM χωρίζεται σε πέντε μαθήματα Αρχές Διαχείρισης Κινδύνου, Ανάλυση Κινδύνου, Έλεγχος Κινδύνου, Χρηματοδότηση Κινδύνου και Πρακτική Διαχείρισης Κινδύνου.
  • Ημερομηνίες εξετάσεων: Η εξέταση πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο.
  • Η προσφορά: Το μάθημα καλύπτει τις βασικές έννοιες της διαχείρισης κινδύνου. Ωστόσο, οι ερωτήσεις στις εξετάσεις βασίζονται στα μαθήματα που καλύπτονται στην τάξη σε αντίθεση με το αναγνωρισμένο πρότυπο δημιουργίας τραπεζών ερωτήσεων από το υλικό μελέτης ή βιβλία που ακολουθούν πολλές άλλες πιστοποιήσεις. Λάθος πληροφορίες ή ιδεολογίες παρουσιάζονται από έναν ομιλητή στην τάξη και παρόλο που οι πληροφορίες είναι ανακριβείς, οι μαθητές δοκιμάζονται για τις επιχειρηματικές τους γνώσεις και την κοινή λογική αυτών των ανακριβειών.
  • Επιλεξιμότητα: Δεν απαιτείται προηγούμενο εκπαιδευτικό προσόν ή επαγγελματική εμπειρία για να είναι επιλέξιμο για τις εξετάσεις. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει γνώση και να επωφεληθεί από αυτήν είναι ευπρόσδεκτος στο μάθημα. Το μάθημα είναι ανοιχτό ακόμη και σε ενεργούς διαχειριστές κινδύνων, λογιστές, χρηματοοικονομικούς και ασφαλιστικούς επαγγελματίες, έλεγχο απώλειας και νομικούς εμπειρογνώμονες ή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με τη διαχείριση κινδύνων ενός οργανισμού.

  Κριτήρια ολοκλήρωσης προγράμματος CRM


  • Το μάθημα πιστοποιητικών CRM μπορεί να επιτευχθεί επιτυχώς με την ολοκλήρωση πέντε πρακτικών προσανατολισμών εντός πέντε ημερολογιακών ετών.
  • Τα πέντε μαθήματα έχουν επίσης την προαιρετική εξέταση 2ωρης δοκιμασίας, η οποία απαιτείται να ολοκληρωθεί εάν ένας υποψήφιος ενδιαφέρεται να επιτύχει τον ορισμό.
  • Οι ετήσιες ενημερώσεις απαιτούνται παρακολουθώντας ένα σχετικό μάθημα 2 ημερών, μια ετήσια απαίτηση συνεχούς εκπαίδευσης στην οποία συμφωνεί ο υποψήφιος για την επιτυχή επίτευξη του διορισμού.

  Συνιστώμενες ώρες μελέτης


  • Το μάθημα CRM είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται στην τάξη, όπου κάθε μάθημα του πιστοποιητικού πέντε προγραμμάτων προσφέρεται στην τάξη ή σε απευθείας σύνδεση από εξάσκηση επαγγελματιών διαχείρισης κινδύνων.
  • Τα διαδικτυακά μαθήματα στην τάξη διαρκούν 5 εβδομάδες με περίοδο τριών ημερών. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να περνούν τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα παρακολουθώντας δύο ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια (επιλογές ημέρας και βραδιού).
  • Έτσι, ο χρόνος μελέτης για κάθε μάθημα που βασίζεται στην τάξη διαρκεί 2-1 / 2 ημέρες, ενώ για το διαδικτυακό σεμινάριο διαρκεί 5 εβδομάδες και με βάση αυτά τα μαθήματα η εξέταση βασίζεται και διαχειρίζεται η σχολή.

  Τι κερδίζετε; Η ονομασία CRM!

  Γιατί να συνεχίσετε το CRM;


  • Ένας επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία όταν αποφασίζει να λάβει το πρόγραμμα CRM. Μιλάει για τη δέσμευσή του στον οργανισμό και τη βιομηχανία του.
  • Ο ορισμός CRM προσθέτει τη φήμη ενός επαγγελματία και προσθέτει πάντοτε κέρδη στον οργανισμό του.
  • Το πρόγραμμα CRM όχι μόνο επεκτείνει τις γνώσεις ενός ατόμου, αλλά και διευρύνει τον ορίζοντα του όσον αφορά τις νέες πρακτικές ιδέες και τις δεξιότητες αιχμής που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή επιχείρηση της εταιρείας.
  • Μια πιστοποίηση CRM απαιτείται συχνά από εταιρείες για ορισμένους προσδιορισμούς και η επίτευξή της θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσοδοφόρες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ένα πιστοποιημένο CRM είναι σίγουρα πιο εμπορεύσιμο στην αγορά εργασίας και έχει τις καλύτερες πιθανότητες να εξασφαλίσει μια εργασία μεταξύ των συνομηλίκων του.

  Μορφή εξέτασης CRM


  Το πιστοποιητικό CRM είναι αυστηρό και συνιστάται ένα άτομο με τουλάχιστον δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα να αποφασίσει να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα πιστοποίησης. Αν και τα πέντε μαθήματα που παρέχονται στο πρόγραμμα είναι ξεχωριστά, είναι συνολικά ένα συστατικό του συνόλου και παρέχουν πλήρη και πλήρη γνώση της λειτουργίας των πρακτικών διαχείρισης κινδύνου στην επιχείρηση.

  1. Αρχές Διαχείρισης Κινδύνου - Δοκιμάζει τη συνολική γνώση του συμμετέχοντα σχετικά με τη διαχείριση κινδύνου από τις έννοιες όπως η αξιολόγηση έως η διαχείριση του κινδύνου και η ηθική της διαδικασίας διαχείρισης κινδύνου. Το μάθημα Αρχές Διαχείρισης Κινδύνου απαιτεί 20 ώρες χρόνου μελέτης με ασκήσεις και περιπτωσιολογικές μελέτες. Στο τέλος του μαθήματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν τις 2ωρες εξετάσεις για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να κάνουν ένα βήμα προς την επιθυμητή ένδειξη.
  2. Ανάλυση Κινδύνου - Καλύπτει θέματα σχετικά με την ανάλυση και τη μέτρηση του κινδύνου, καθώς και την πιθανή απώλεια δεδομένων. Το μάθημα Ανάλυσης Κινδύνου περιλαμβάνει θέματα και έννοιες όπως ανάλυση κινδύνου και ποιοτική ανάλυση καθώς και έννοιες προεξόφλησης μετρητών. Υπάρχει μια δίωρη εξέταση στο τέλος του μαθήματος.
  3. Έλεγχος Κινδύνου - Αυτό το μάθημα αφορά στη διαχείριση κινδύνων με πολιτικές διαχείρισης κρίσεων, επάρκεια ασφάλειας, επίλυση διαφορών και Ευθύνη Πρακτικών Εργασίας. Όσον αφορά τα παραπάνω μαθήματα, υπάρχει επίσης μια δίωρη εξέταση στο τέλος του.
  4. Χρηματοδότηση Κινδύνου - Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα προγράμματα και καλύπτει θέματα όπως επιλογές χρηματοδότησης, ποσοτική ανάλυση, λογιστική και προοπτικές ελέγχου. Το μάθημα επικεντρώνεται κυρίως στην εύρεση διαφόρων επιλογών χρηματοδότησης για να εξασφαλιστεί η ελαχιστοποίηση των λειτουργικών ζημιών.
  5. Η πρακτική της Διαχείρισης Κινδύνων - Το μάθημα προετοιμάζει έναν επαγγελματία σχετικά με τις στρατηγικές και την εφαρμογή της διαδικασίας διαχείρισης κινδύνου εντός ενός οργανισμού. Διδάσκει επίσης πώς να οικοδομήσουμε μια ομάδα επαγγελματιών διαχείρισης κινδύνων και διαχείρισης κινδύνων για επιχειρήσεις. Αυτό το μάθημα καλύπτει επίσης σημαντικές επαγγελματικές έννοιες όπως η δέουσα επιμέλεια και η παρακολούθηση.

  Η τελική εξέταση CRM είναι μια δοκιμασία 2,5 ωρών δοκίμιο / σύντομης απάντησης που πρέπει να γίνει από εγκεκριμένο κέντρο δοκιμών. Εικονική procting παρέχεται στους φοιτητές της Εθνικής Συμμαχίας από το ProctorU με λογική χρέωση.

  Πηγή: Simplihired.com

  Βασικά κυριότερα σημεία σχετικά με τη μορφή εξέτασης CRM

  • Δεν είναι απαραίτητο τα μαθήματα CRM να λαμβάνονται με συγκεκριμένη σειρά. Ωστόσο, είναι λογικό να ακολουθήσετε τα πέντε μαθήματα με τη φυσική σειρά Αρχών, Ανάλυσης, Ελέγχου, Χρηματοδότησης και Πρακτικής.
  • Συνιστάται σε έναν υποψήφιο να παρακολουθήσει το μάθημα Ανάλυση Κινδύνου εάν έχει μικρή εμπειρία σε περιορισμένη εμπειρία ή εκπαίδευση σε στατιστικά και χρηματοοικονομικά. Το μάθημα Χρηματοδότησης Κινδύνου θα πρέπει να επιχειρείται μόνο μετά την πορεία της Ανάλυσης, καθώς υπάρχουν εφαρμογές των αρχών που διδάσκονται στην Ανάλυση, οι οποίες είναι απαραίτητες για την κατανόηση και την εφαρμογή στις έννοιες Χρηματοδότηση Κινδύνου.

  Προμήθειες και αποτελέσματα εξετάσεων CRM


  Τα σεμινάρια CRM στην τάξη για κάθε μάθημα, διαδικτυακά, καθώς και φυσικά έξοδα 430 $. Το τέλος εγγραφής περιλαμβάνει ένα σημειωματάριο για τους συμμετέχοντες στην τάξη και ένα ηλεκτρονικό σημειωματάριο για τους συμμετέχοντες στο διαδίκτυο.

  Οι ειδοποιήσεις για τα αποτελέσματα των εξετάσεων δημοσιεύονται στο MyPage στο My Document εντός 4 έως 6 εβδομάδων μετά το μάθημα.

  Πρόγραμμα Υποτροφιών CRM


  Η υποτροφία είναι διαθέσιμη για επαγγελματίες που υποβάλλουν αίτηση για το μάθημα CRM. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας για αυτό είναι:

  • Συμμετέχων για πρώτη φορά στο πρόγραμμα προσδιορισμού CRM
  • Ένας εργαζόμενος πλήρους απασχόλησης στον κλάδο ασφαλίσεων ή διαχείρισης κινδύνων
  • Για την αίτηση υποτροφίας του προγράμματος CRM, συνιστάται το άτομο να έχει τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στον κλάδο
  • Ένας υποψήφιος πρέπει να λάβει οποιαδήποτε από τις ισχύουσες εξετάσεις - δεν απαιτείται βαθμός επιτυχίας
  • Ο υποψήφιος πρέπει να επιδείξει δέσμευση για συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση

  Στρατηγική εξέτασης CRM


  • Το ιστορικό της βιομηχανίας και τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις.
  • Δώστε προσοχή στα μαθήματα καθώς οι ερωτήσεις βασίζονται στα μαθήματα που διδάσκονται.
  • Δεν έχετε υλικό μελέτης ή βιβλία αναφοράς για να πέσετε
  • Να είστε σε εγρήγορση και να διατηρείτε την αίσθηση της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Οι μη πραγματικές δηλώσεις επαναλαμβάνονται για να σας συγχέουν.
  • Χαλαρώστε, δεν απαιτείται ελάχιστος βαθμός επιτυχίας, οπότε δώστε τις εξετάσεις σας με ελεύθερο μυαλό
  • Διαβάστε τις ερωτήσεις με προειδοποίηση για να αποφύγετε σφάλματα
  • Δηλώστε τα γεγονότα εάν γνωρίζετε, έτσι ώστε οι ερωτήσεις με μη πραγματικά στοιχεία να μην σας μπερδέψουν

  συμπέρασμα


  Λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες που προσφέρονται οι εξετάσεις CRM στην τάξη και διδάσκονται από εξάσκηση επαγγελματιών διαχείρισης κινδύνων, ένας υποψήφιος είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσει μια εικόνα για το τρέχον σενάριο της βιομηχανίας προκειμένου να παραμείνει σχετικός στον τομέα εργασίας τους. Το μάθημα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τις γνώσεις, να βελτιώσετε την αξιοπιστία της εργασίας και να αυξήσετε τις κερδοφόρες σας δυνατότητες. Εάν σας ενδιαφέρει, αναλάβετε μια πρωτοβουλία για την επίτευξη του ορισμού CRM. Καλή σου τύχη!


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found