Λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη | Λίστα κορυφαίων λογιστικών εταιρειών στη Σιγκαπούρη

Οι λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη είναι αυτές που παρέχουν λογιστική υπηρεσία σε ιδιώτες, οργανισμούς και άλλες οντότητες στη Σιγκαπούρη και περιλαμβάνουν εταιρείες όπως η KPMG, η Ernst and Young, η PwC Singapore, η FOO KON TAN, η Baker Tilly TFW κ.λπ.

Επισκόπηση των λογιστικών εταιρειών στη Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη είναι ένα μικρό νησιωτικό έθνος που βρίσκεται στο νότιο άκρο της χερσονήσου της Μαλαισίας και είναι μια πολύ ανεπτυγμένη χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, με μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου. Είναι ένα παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κέντρο και προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στον Λογιστικό Τομέα. Προκειμένου να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή και να συνδεθείτε με τις κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη όπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη λογιστική του καριέρα και να επιτύχει μεγαλύτερα ύψη καθώς αυτά τα μέρη προσφέρουν ένα τέλειο σκαλοπάτι για όσους επιθυμούν να σημειώσουν την καριέρα τους στη Λογιστική.

Κορυφαίες λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη

Παρακάτω αναφέρεται η λίστα των κορυφαίων εταιρειών λογιστικής στη Σιγκαπούρη, η λίστα των οποίων έχει ληφθεί από το Singapore Business Review (//sbr.com.sg/):

# 1. KPMG

Τάξη 1
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 3000
Διευθύνων σύμβουλος Ονγκ Πανγκ Τάι
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου Κτήριο Hong Leong, 16 Raffles Quay

Η KPMG Singapore είναι μέρος του παγκόσμιου δικτύου της KPMG International, η οποία είναι ελβετική οντότητα, και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς του Ελέγχου, της Φορολογίας, της Εταιρικής Συμβουλευτικής, της Διαχείρισης και της Συμβουλευτικής Κινδύνου και της Κυβερνοασφάλειας.

Το όνομα KPMG προέρχεται από τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη, δηλαδή:

  • Κλίνβελντ
  • Τύρφη
  • Μάργουικ
  • Goerdeler

# 2. PwC Σιγκαπούρη

Τάξη 2
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 2800
Διευθύνων σύμβουλος Γιο Οον Τζιν
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 7 Straits View, Marina One, East Tower, Level 12, Σιγκαπούρη

Η PwC Singapore είναι η δεύτερη μεγαλύτερη λογιστική εταιρεία στη Σιγκαπούρη και συνεργάζεται σε συνεργασία με την PwC China, Hong Kong και Taiwan. Παρέχει υπηρεσίες επικεντρωμένες στη βιομηχανία για ιδιωτικούς και δημόσιους πελάτες στον τομέα της διασφάλισης, της φορολογίας, της παροχής συμβουλών και των ψηφιακών λύσεων για όλους τους οργανισμούς μεγέθους.

# 3. EY (Ernst και Young)

Τάξη 3
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 2760
Διευθύνων σύμβουλος Μαξ Λοχ
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου North Tower Level 18, 1 Raffles Quay, Σιγκαπούρη

Ιδρύθηκε το 1849 στην Αγγλία με τη δημιουργία των Harding και Pullein, η τρέχουσα Ernst και Young σχηματίστηκε από μια συγχώνευση της Ernst & Whinney και της Arthur Young & Co. το 1989. Το 2013 η εταιρεία υποβλήθηκε σε νέα επωνυμία στην EY.EY Singapore ιστορία 129 ετών, και η εταιρεία αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης περιοχής Ασίας-Ειρηνικού και προσφέρει υπηρεσίες διασφάλισης, φορολογίας, συμβουλευτικών συναλλαγών σε όλους τους τύπους ενός οργανισμού, είτε πρόκειται για δημόσιες-ιδιωτικές είτε για πολυεθνικές εταιρείες.

# 4. Deloitte & Touche

Τάξη 4
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 2300
Διευθύνων σύμβουλος Φίλιπ Γιουεν
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 6 Shenton Way, Oue Downtown 2, Σιγκαπούρη

Η Deloitte & Touche LLP είναι θυγατρικές της Deloitte Southeast Asia Limited και είναι εταιρεία-μέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited και παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της στους τομείς ελέγχου και διασφάλισης, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών κινδύνων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου συνδεδεμένου δικτύου των εταιρειών-μελών που εξυπηρετεί τέσσερις από τις πέντε παγκόσμιες 500 εταιρείες περιουσίας.

# 5. RSM

Τάξη 5
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 954
Διευθύνων σύμβουλος Πολ Λι
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 8 Wilkie Road, #Wilkie Edge, Σιγκαπούρη

Η RSM είναι η έκτη μεγαλύτερη λογιστική εταιρεία παγκοσμίως και έρχεται 5η στη Σιγκαπούρη μετά τις μεγάλες εταιρείες 4 που συζητήσαμε νωρίτερα. Παρέχει υπηρεσίες στους τομείς του Ελέγχου, της Φορολογίας, της Εταιρείας και της Συμβουλευτικής Κινδύνου και επικεντρώνεται περισσότερο στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις Ιδρύθηκε το 1985 και μπορεί να υπερηφανεύεται για σημαντικούς πελάτες, όπως το Q&M Dental group, Mega Chem Limited, San The Limited κ.λπ.

# 6. BDO

Τάξη 6
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 460
Διευθύνων σύμβουλος Φράνκι Τσιά
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 600 North Bridge Road, # 23-01 Parkview Square Σιγκαπούρη

Η BDO Singapore ιδρύθηκε το 1972 και είναι μέλος της BDO International από το 1979 και προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς του ελέγχου, της εταιρικής χρηματοδότησης, της αναδιάρθρωσης, της συμβουλευτικής διαχείρισης και της παροχής συμβουλών για κινδύνους.

# 7. ΦΟΟ ΚΟΝ ΤΑΝ

Τάξη 7
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 290
Διευθύνων σύμβουλος Κον Γιν Τονγκ
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου # 07-03 Clifford Center, 24 Raffles Place, Σιγκαπούρη

Ιδρύθηκε το 1968, η Foo Kon Tan είναι μια από τις πιο καθιερωμένες και αξιοσέβαστες λογιστικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη, η οποία παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της φορολογικής συμβουλευτικής και της συμμόρφωσης, των διεθνών επιχειρηματικών υπηρεσιών, των ΔΠΧΑ και των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είναι ένας οργανισμός με επίκεντρο τους ανθρώπους με τολμηρή ηγεσία και εμπνευσμένα άτομα.

# 8. Baker Tilly TFW

Τάξη 8
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 290
Διευθύνων σύμβουλος Sim Guan Seng
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 600 North Bridge Road, # 05-01 Parkview Square, Σιγκαπούρη

Το Baker Tilly TFW είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, το οποίο είναι ένα από τα 10α μεγαλύτερα παγκόσμια λογιστικά και επιχειρηματικά συμβουλευτικά δίκτυα. Παρέχει υπηρεσίες διασφάλισης, φορολογίας, εταιρικών συμβουλών, εταιρικής διακυβέρνησης και συμβουλευτικών κινδύνων. Ιδρύθηκε το 1985 όταν ιδρύθηκε η Teo, η Foong + Wong. Εντάχθηκε στο δίκτυο Baker Tilly International το 2005.

# 9. Δημόσια Λογιστική Εταιρεία Nexia TS

Τάξη 9
2017 Συνολική δύναμη προσωπικού 242
Διευθύνων σύμβουλος Χένρι Ταν
Δικτυακός τόπος Σύνδεσμος
Τοποθεσία γραφείου 100 Beach Road, Σιγκαπούρη

Η Nexia TS ιδρύθηκε το 1993 από τους Henry Tan και Sitoh Yih Pin, οι οποίοι είναι ορκωτοί λογιστές. Είναι μια καθιερωμένη τοπική λογιστική εταιρεία μεσαίου επιπέδου. Παρέχει υπηρεσίες σε θέματα διασφάλισης, φορολογίας, συμβουλευτικών κινδύνων, αποτίμησης, χρηματοοικονομικών συμβουλών και εξυπηρετεί διάφορους τομείς όπως πετρέλαιο και φυσικό αέριο, κατασκευές, ηλεκτρονικά, ναυτιλία και ναυτιλία.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found