Ημερομηνίες εξέτασης ACCA και διαδικασία εγγραφής | WallstreetMojo

Εξέταση ACCA

Ημερομηνίες και διαδικασία εγγραφής για τις εξετάσεις ACCA - Εάν είστε ένας από τους υποψήφιους για το ACCA, αυτό το άρθρο θα ήταν πολύ χρήσιμο για εσάς, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ως οδηγός για τη μελλοντική σας αναφορά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τις ημερομηνίες των εξετάσεων και τη διαδικασία εγγραφής των εξετάσεων ACCA. Εάν διαβάσετε αυτό το άρθρο διαμέσου, θα μπορούσατε να παραλείψετε το Διαδίκτυο για να αναζητήσετε τις πιο σημαντικές ημερομηνίες εξετάσεων και πώς να κάνετε την εγγραφή στο ACCA.

Σε αυτό το άρθρο, πρώτα, θα συζητήσουμε τη διαδικασία εγγραφής και στη συνέχεια θα συζητήσουμε διάφορες σημαντικές ημερομηνίες που θα ήταν χρήσιμες για τις εξετάσεις σας.

  Χωρίς πολύ κόπο, ας ξεκινήσουμε.

  Διαδικασία εγγραφής ACCA


  Όπως συνήθως γνωρίζουμε κάθε χρόνο, υπάρχουν μόνο τρία παράθυρα ευκαιρίας για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις ACCA. Αλλά αυτό το έτος, 2018, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε στις εξετάσεις τέσσερις φορές το χρόνο. Θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξετάσεις τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

  Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε την εγγραφή σας είναι να εγγραφείτε στο Διαδίκτυο. Θα ήταν πιο εύκολο και πιο βολικό για εσάς.

  πηγή: ACCA Global

  Για να μπορέσετε να εγγραφείτε στις εξετάσεις ACCA, πρώτα, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή στο ACCA. Δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 10 λεπτά για να κάνετε την εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κενά σύμφωνα με τις οδηγίες και θα τελειώσατε.

  Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας ή αναγνωριστικό email. Διαφορετικά, η ACCA δεν θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί σας. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε ένα αναγνωριστικό εγγραφής. Μέχρι και αν δεν λάβετε αυτό το καταχωρημένο αναγνωριστικό, δεν θα επικοινωνήσετε μαζί σας από το ACCA. Μέχρι τότε, αν θέλετε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό.

  Ευελιξία στη συμπλήρωση της φόρμας αίτησης ACCA


  Ας υποθέσουμε ότι δεν μπορείτε να συμπληρώσετε πλήρως τη διαδικασία αίτησης λόγω χρονικών περιορισμών. τι θα έκανες τότε; Απλώς πρέπει να αποθηκεύσετε την εφαρμογή έως ότου συμπληρώσετε. Αργότερα, όταν θα μπορούσατε να γεμίσετε το υπόλοιπο μέρος, μπορείτε να επιστρέψετε και να το κάνετε αυτό. Μόνο ένα πράγμα που θα απαιτούσατε όταν θα επιστρέψετε για να συμπληρώσετε το υπόλοιπο μέρος και αυτός είναι ο αριθμός αναφοράς ACCA. Μόλις αποθηκεύσετε τη διαδικασία αίτησης (πριν την συμπληρώσετε πλήρως), θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τον αριθμό αναφοράς ACCA.

  Οφέλη της online αίτησης για ACCA


  Το καλύτερο πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής αίτησης είναι ότι θα μπορούσατε να επισυνάψετε δικαιολογητικά μαζί με την εφαρμογή. Θα σας δοθούν επιλογές για τη μεταφόρτωση των σημαντικών υποστηρικτικών εγγράφων και το ACCA θα μπορεί επίσης να επεξεργαστεί την αίτησή σας πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό. Επιπλέον, θα μπορούσατε να μάθετε σε ποιο επίπεδο μπορείτε να ξεκινήσετε τη μελέτη σας αμέσως μετά την υποβολή της αίτησής σας.

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του ACCA και να συνομιλήσετε με τους εκπροσώπους του ACCA για να λύσετε τα προβλήματά σας και να λάβετε απαντήσεις για τα ερωτήματά σας.

  Πριν υποβάλετε αίτηση στο ACCA


  Πριν υποβάλλετε αίτηση, πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα έγγραφα για να διευκολύνετε τη διαδικασία. Τώρα, ποια δικαιολογητικά θα απαιτούσατε για αίτηση;

  Εδώ είναι η λίστα των εγγράφων που θα χρειαστείτε -

  • Πρέπει να έχετε οποιαδήποτε απόδειξη προσόντων
  • Επίσης, θα πρέπει να έχετε μια απόδειξη ταυτότητας
  • Και πρέπει να έχετε μια φωτογραφία διαβατηρίου

  Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση στο διαδίκτυο και να επιλέξετε να ανεβάσετε τα παραπάνω υποστηρικτικά έγγραφα, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτησή σας μόνο κάνοντας την απαιτούμενη πληρωμή.

  Κάθε αρχείο που ανεβάζετε πρέπει να είναι μικρότερο από 2 MB και δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε περισσότερα από 20 αρχεία. Οι προτεινόμενες μορφές είναι μορφή αρχείων απλού κειμένου, μορφή εγγράφου, μορφή Xls για έγγραφα και μορφή BMP, GIF, JPEG και TIFF για εικόνες.

  Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε όλες τις εξετάσεις του ACCA;


  Αυτό είναι το καλύτερο μέρος του ACCA. Πολύ λίγα μαθήματα θα σας δώσουν ευελιξία όπως παρέχει το ACCA. Εάν έχετε ήδη λίγα προσόντα, ίσως να μην χρειάζεται να συμμετάσχετε σε όλες τις εξετάσεις για να αποκτήσετε μια πιστοποίηση ACCA. Αυτά ονομάζονται βραβεία Foundation in Accountancy. Θα μπορούσατε να λάβετε εξαιρέσεις και αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να ξεκινήσετε στο σωστό επίπεδο του ACCA σύμφωνα με τα προσόντα σας.

  Ωστόσο, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτές τις ανταμοιβές, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για εξαιρέσεις ενώ εγγραφείτε πρώτα ως φοιτητής στο ACCA. Απλά πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της πιστοποίησης και τα υπόλοιπα θα γίνουν από το ACCA. Η βάση δεδομένων θα επιβεβαιώσει ποιες εξαιρέσεις μπορείτε να λάβετε. Στη συνέχεια, πρέπει να ανεβάσετε την επίσημη απόδειξη του τίτλου που ισχυρίζεστε ότι έχετε ή επιδιώκετε (εάν εγγραφείτε στο διαδίκτυο) ή να στείλετε την επίσημη απόδειξη (εάν υποβάλλετε αίτηση μέσω ταχυδρομείου).

  Μόλις χορηγηθούν οι εξαιρέσεις, θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη εξαίρεσης κατά τη διάρκεια της πρώτης συμμετοχής στις εξετάσεις. Αυτό είναι ένα εφάπαξ τέλος για την κάλυψη διοικητικών δαπανών. Θα λάβετε μια ειδοποίηση εξαίρεσης και επίσης ένα τιμολόγιο.

  Είσοδος στην εξέταση ACCA


  Μόλις φτάσετε σε αυτό το επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να εγγραφείτε στις εξετάσεις. Εάν επιλέξετε την ηλεκτρονική διαδρομή για εγγραφή και μεταφόρτωση των εγγράφων σας, ακολουθείται ο καλύτερος τρόπος πληρωμής -

  • Η πιο κοινή και συνετή επιλογή είναι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα εάν δεν έχετε πρόσβαση σε άλλες επιλογές
  • Η δεύτερη επιλογή είναι το PayPal
  • Μια άλλη επιλογή πληρωμής είναι η Alipay (η ACCA διασφαλίζει ότι εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες όσον αφορά την πληρωμή μέσω της Alipay, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπό τους - //intl.alipay.com/)
  • Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω επιταγής
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας και μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος
  • Η τελευταία επιλογή πληρωμής είναι με ταχυδρομική παραγγελία

  Τέλη και χρεώσεις ACCA


  Μπορεί να αναρωτιέστε πόσο πρέπει να πληρώσετε για κάθε επίπεδο της διαδικασίας εγγραφής. Σε αυτήν την ενότητα, θα γνωρίσετε τα πάντα λεπτομερώς.

  Η ACCA δημιούργησε μια σελίδα για εσάς, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε ποιες θα είναι οι χρεώσεις και οι χρεώσεις σας για την αρχική εγγραφή, τις εξετάσεις και τις χρεώσεις εξαίρεσης.

  Θα πρέπει να μεταβείτε σε //www.accaglobal.com/in/en/qualifications/accountancy-career/fees/fees-charges.html σε αυτήν τη σελίδα και ανάλογα με τη χώρα σας, θα μπορείτε να δείτε τις ισχύουσες χρεώσεις και χρεώσεις για ACCA αρχική και εγγραφή στις εξετάσεις.

  Όλα τα τέλη και οι χρεώσεις θα είναι σε λίρα Αγγλίας, καθώς η έδρα της ACCA βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λονδίνο. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσες χρεώσεις και χρεώσεις πρέπει να πληρώσετε για το ACCA, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για τις ΗΠΑ.

  Πηγή: ACCA Global

  Σύμφωνα με το γράφημα, πρέπει να πληρώσετε ξεχωριστά τα τέλη εγγραφής και τα έξοδα εξαίρεσης. Εάν κάνετε αίτηση στο διαδίκτυο, πρέπει να πληρώσετε μαζί. Σε δολάρια ΗΠΑ, πρέπει να πληρώσετε 103 $ για την αρχική εγγραφή. 103 US $ για επανεγγραφή και για την ετήσια συνδρομή, πρέπει να πληρώσετε 110 US $. Για την εξαίρεση των εξετάσεων γνώσης, πρέπει να πληρώσετε 94 $ ΗΠΑ και για τις εξετάσεις δεξιοτήτων, η πληρωμή σας θα είναι 121 $. Αλλά σημειώστε ότι αυτό ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ και όχι για άλλες χώρες. Για να ελέγξετε άλλες χώρες, μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα σας και να μάθετε.

  Ας δούμε τα τέλη για τις εξετάσεις.

  Πηγή: ACCA Global

  Το παραπάνω γράφημα ισχύει μόνο για τις ΗΠΑ. Μπορείτε να μάθετε τις εξετάσεις που πρέπει να πληρώσετε επιλέγοντας τη χώρα σας.

  Τώρα ας μιλήσουμε για σημαντικές ημερομηνίες.

  Σημαντικές ημερομηνίες εξέτασης ACCA 2020


  Εάν είστε υποψήφιος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλες τις σημαντικές ημερομηνίες. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, το ACCA διεξάγεται τώρα τέσσερις φορές το χρόνο. Αυτό σημαίνει, έως τώρα έχετε ακόμη δύο ευκαιρίες να αξιοποιήσετε. Εάν έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε στις εξετάσεις ACCA τώρα, έχετε ήδη χάσει την εξέταση Μαρτίου και Ιουνίου. Μπορείτε να συνεχίσετε για τον Δεκέμβριο του 2020 μόνο επειδή η καθυστερημένη ημερομηνία εγγραφής για τον Σεπτέμβριο έχει ήδη λήξει (τελευταία ημερομηνία εγγραφής Αύγουστος 2020).

  Αλλά για να σας δώσουμε μια καλή ιδέα για ολόκληρη την εξέταση, θα σας δώσουμε τις σημαντικές ημερομηνίες και για τα τέσσερα παράθυρα των εξετάσεων το 2019 και επίσης για τον Μάρτιο του 2020.

  Πριν μιλήσουμε για τις ημερομηνίες των εξετάσεων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα θέματα και τον αριθμό του χαρτιού, ώστε να μπορείτε εύκολα να συσχετίσετε.

  Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό πρώτα. Τα θέματα για το ACCA έχουν ως εξής -

  Επιπεδο γνωσης:

  • Λογιστής στην επιχείρηση (F1)
  • Λογιστική διαχείρισης (F2)
  • Χρηματοοικονομική Λογιστική (F3)

  Επίπεδο δεξιοτήτων:

  • Εταιρικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο (F4)
  • Διαχείριση απόδοσης (F5)
  • Φορολογία (F6)
  • Οικονομικές εκθέσεις (F7)
  • Έλεγχος και διασφάλιση (F8)
  • Οικονομική διαχείριση (F9)

  Επίπεδο βασικών:

  • Διακυβέρνηση, Κίνδυνος και Ηθική (P1)
  • Εταιρική αναφορά (P2)
  • Επιχειρηματική Ανάλυση (P3)

  Επιλογές (Δύο προς συμπλήρωση):

  • Προηγμένη χρηματοοικονομική διαχείριση (P4)
  • Προηγμένη διαχείριση επιδόσεων (P5)
  • Προηγμένη φορολογία (P6)
  • Προηγμένος έλεγχος και διασφάλιση (P7)

  Τώρα, ας περάσουμε και μάθετε για τις σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα παράθυρα του 2017 και του Μαρτίου του 2018. Πρέπει να σημειώσετε ότι οι εξετάσεις F1 - F3 & F4 English & Global μπορούν να δοθούν κατ 'απαίτηση και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτούς τους υπολογιστές - βασισμένες σε εξετάσεις όλο το χρόνο. Γίνεται για την αύξηση της ευελιξίας και της ευκολίας.

  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων Μαρτίου και Σεπτεμβρίου, θα ήταν διαθέσιμες μόνο περιορισμένες παραλλαγές F4 έως P7. λαμβάνοντας υπόψη ότι, κατά τις εξετάσεις Ιουνίου και Δεκεμβρίου, όλες οι παραλλαγές θα ήταν διαθέσιμες.

  Ημερομηνία εξέτασης ACCA  Μάρτιος 2020

  Ρίξτε μια ματιά στις ημερομηνίες και τις παραλλαγές των εξετάσεων στο παρακάτω γράφημα -

  Ημερομηνίες Σειρά F (Παραλλαγές) Σειρά P (Παραλλαγές)
  Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 F8 P7 (INT, UK, IRL, SGP)
  Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 ΣΤ7 P2 (INT, UK, IRL, SGP)
  Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 F5 P1 (INT, SGP) P5
  Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 F6 ((ΗΒ, MYS, SGP) P3, P6 (Ηνωμένο Βασίλειο, MYS)
  Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 F9, F4 (MYS, SGP) Ρ4
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ACCA Ημερομηνίες εξέτασης ACCA
  Ημερομηνία προθεσμίας συμμετοχής στις εξετάσεις 11 Νοεμβρίου 2019
  Τυπική προθεσμία συμμετοχής στις εξετάσεις 27 Ιανουαρίου 2020
  Προθεσμία για καθυστερημένη συμμετοχή στις εξετάσεις 3 Φεβρουαρίου 2020

  Στο παραπάνω γράφημα, δίνονται οι παραλλαγές. Μπορείτε να ελέγξετε τον παραπάνω αριθμό χαρτιού για να μάθετε ποια θέματα αναφέρονται στο γράφημα.

  INT = Διεθνές, Ηνωμένο Βασίλειο = Ηνωμένο Βασίλειο, IRL = Ιρλανδία, SGP = Σιγκαπούρη, MYS = Μαλαισία

  Το αποτέλεσμα του Μαρτίου, 2020 δηλώθηκε στις 13 Απριλίου 2020.

  Ημερομηνία εξέτασης ACCA  Ιούνιος 2020

  Τον Ιούνιο του 2018, ακολουθούν οι σημαντικές ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω. Φυσικά, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του Ιουνίου τώρα, αλλά θα πάρετε μια ιδέα εάν σκοπεύετε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις ACCA τον Ιούνιο του 2020

  Λεπτομέρειες εξετάσεων Ιουνίου 2020
  1 Δευτέρα 2 Τρίτη 3 Τετάρτη 4 Πέμπτη 5 Παρασκευή
  ΣΤ2 ΣΤ7 F5 ΣΤ3 ΣΤ1
  F8 Ρ2 Ρ1 ΣΤ6 F4
  Ρ7 Ρ5 Ρ3 ΣΤ9
  Ρ6 Ρ4

  πηγή: ACCA Global

  Το αποτέλεσμα της εξέτασης ACCA του Ιουνίου 2020 ήταν αποτέλεσμα που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου 2020.

  Ημερομηνία εξέτασης ACCA  Σεπτέμβριος 2020

  Θα εξετάσουμε τις πιο σημαντικές ημερομηνίες για τις εξετάσεις 2020 -

  Ημερομηνίες εξέτασης ACCA Σεπτεμβρίου 2020:
  Ημερομηνίες Παραλλαγές της σειράς F Παραλλαγές σειράς P
  Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 F2, F8 Ρ7
  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ΣΤ7 Ρ2
  Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020  F5 P1, P5
  Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020  F3, F6 P3, P6
  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020  F1, F4, F9  Ρ4

  πηγή: trendingaccounting.com

  Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ACCA Σεπτεμβρίου 2020 θα ανακοινωθεί στις 19 Οκτωβρίου 2020.

  Ημερομηνία εξέτασης ACCA  Δεκέμβριος 2020

  Αυτό είναι το τελευταίο παράθυρο του 2020. Ας δούμε τις σημαντικές ημερομηνίες των εξετάσεων ACCA Δεκεμβρίου 2020 -

  ACCA Δεκέμβριος 2020 Ημερομηνίες Εξετάσεων:
  Ημερομηνίες Παραλλαγές της σειράς F Παραλλαγές σειράς P
  Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

  F2, F8 Ρ7
  Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

  ΣΤ7 Ρ2
  Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

   F5 P1, P5
  Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

   F3, F6 P3, P6
  Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020  F1, F4, F9  Ρ4

  πηγή: ACCA Global

  Το αποτέλεσμα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Δεκεμβρίου 2020 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021.

  Σε αυτά τα παραπάνω γραφήματα, έχουμε δει τις σημαντικές ημερομηνίες για τις εξετάσεις του 2020. Αλλά για να έχουμε μια μεγάλη εικόνα, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε την ημερομηνία για την πρόωρη, τυπική και καθυστερημένη εγγραφή μαζί με τις ημερομηνίες των εξετάσεων και τις ημερομηνίες των αποτελεσμάτων.

  Στο παρακάτω γράφημα, θα μπορούσατε να πάρετε τα πάντα με μία κίνηση. Διατηρήστε αυτό το γράφημα εύχρηστο, ώστε να μπορείτε να το ανατρέχετε ξανά και ξανά -

  πηγή: ACCA Global

  Τώρα ας δούμε τις σημαντικές ημερομηνίες του Μαρτίου 2018, έτσι ώστε αν θέλετε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις ACCA εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων.

  Ημερομηνία εξέτασης ACCA Μάρτιος 2020 & Ιούνιος 2020

  Πριν από τη συνεδρίαση για τον Μάρτιο 2020 και τον Ιούνιο 2020, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα των εξετάσεων τον Μάρτιο του 2020, καθώς μόνο περιορισμένες παραλλαγές των F4 έως P7 θα μπορούσατε να συμμετάσχετε.

  Αν θέλετε να συμμετάσχετε για τον Μάρτιο 2020 και τον Ιούνιο του 2020, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη δράση Ας δούμε τις ημερομηνίες εγγραφής για τον Μάρτιο 2020 -

  Μάρτιος 2020 ΕΞΟΔΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

  Είσοδος Εξετάσεων Μαρτίου 2020 Ημερομηνίες εξέτασης ACCA
  Τυπική προθεσμία συμμετοχής στις εξετάσεις 27-Ιαν-2020
  Προθεσμία για καθυστερημένη συμμετοχή στις εξετάσεις  3- Φεβ-2020

  πηγή: ACCA Global

  Μπορείτε να δείτε ότι εάν θέλετε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του Μαρτίου 2020, μπορείτε να επωφεληθείτε αμέσως από την έγκαιρη εγγραφή.

  Ας ρίξουμε μια ματιά στις σημαντικές ημερομηνίες των εξετάσεων -

  Ημερομηνίες εξέτασης ACCA Μαρτίου 2020:
  Ημερομηνίες Παραλλαγές της σειράς F Παραλλαγές σειράς P
  Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 F8 P7 (INT, UK, IRL, SGP)
  Τρίτη 2 Μαρτίου Μαρτίου 2020 ΣΤ7 P2 (INT, UK, IRL, SGP)
  Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020  F5 P1 (SGP), P5
  Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020  F6 (ΗΒ, MYS, SGP) P3, P6 (Ηνωμένο Βασίλειο, MYS)
  Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020  F4 (MYS, SGP), F9  Ρ4

  πηγή: ACCA Global

  Το αποτέλεσμα των εξετάσεων για τις εξετάσεις του Μαρτίου 2020 θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου 2020.

  Άλλα άρθρα σχετικά με το ACCA που μπορεί να σας αρέσουν

  • Διαφορές CPA έναντι ACCA
  • CFA vs ACCA | Συγκρίνω
  • Διαφορές μεταξύ ACCA έναντι CMA
  • CS εναντίον ACCA

  Στην τελική ανάλυση


  Το ACCA είναι πολύ ευέλικτο στη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής δομής που βοηθά και υποστηρίζει τους μαθητές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε το ACCA ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση σε έναν οργανισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα αυτο-μελέτης. Για να πετύχετε στο ACCA, πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να μελετήσετε σκληρά. Με τη βοήθεια αυτού του άρθρου, θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε το χρόνο προετοιμασίας σας εκ των προτέρων και θα είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις τη στιγμή της εξέτασης.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found