Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία διαχείρισης πλούτου | WallStreetMojo

Κορυφαία καλύτερα βιβλία διαχείρισης πλούτου

1 - Κεφάλαιο χωρίς σύνορα: Διαχειριστές πλούτου και το ένα τοις εκατό

2 - Πλουσιότερος άντρας στη Βαβυλώνα

3 - The Next Millionaire Next Door: Τα εκπληκτικά μυστικά των πλούσιων της Αμερικής

4 - Η νέα διαχείριση πλούτου

5 - Ένας πλούτος κοινής λογικής

6 - Διαχείριση ιδιωτικού πλούτου

7 - Πλούτος χωρίς αποθέματα ή αμοιβαία κεφάλαια

8 - Διαχείριση περιουσιακού στοιχείου

9 - Η συνολική μετατροπή χρημάτων

10 - Διαχείριση πλούτου στη νέα οικονομία

Η διαχείριση του πλούτου είναι μια προσεκτικά ασκούμενη τέχνη και επιστήμη που όχι μόνο βοηθά στην κατανόηση των βασικών εννοιών της δημιουργίας πλούτου, αλλά επίσης ασχολείται με την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων. Με λίγα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι η διαχείριση του πλούτου έχει να κάνει με τη δημιουργία, την προστασία και την ανάπτυξη πλούτου που θα καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές αυτού του μοναδικού τομέα. Ωστόσο, απαιτεί μια περίπλοκη κατανόηση των ποικίλων χρηματοοικονομικών εννοιών, των επενδυτικών προτύπων και της φορολογικής διαχείρισης για να είναι σε θέση να εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντα ενός διαχειριστή πλούτου. Εδώ, παρουσιάζουμε μια επιλεγμένη επιλογή τίτλων που μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση μιας σε βάθος κατανόησης των εννοιών, των εργαλείων και των τεχνικών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαχείρισης πλούτου.

# 1 - Κεφάλαιο χωρίς σύνορα: Διαχειριστές πλούτου και το ένα τοις εκατό 

από τον Brooke Harrington (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου περιγράφει τις στρατηγικές και τις τακτικές που υιοθετούνται από υψηλού προφίλ διαχειριστές πλούτου για να βοηθήσουν τους υπερ-πλούσιους να προστατεύσουν τον πλούτο τους. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια να ξεδιπλωθεί ο μυστικός κόσμος του πλούτου, όπου ο μοναδικός στόχος είναι να ανακαλυφθούν τρόποι και μέσα για την προστασία του πλούτου αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους φορολογικούς νόμους και τυχόν άλλες νομικές εμπλοκές. Συνήθως, αυτός ο πλούτος, που δεν συγκεντρώνεται πάντα με τις καλύτερες μεθόδους, διατηρείται ασφαλής σε παραδείσους φορολογικούς παραδείσους μακριά από τους τοπικούς νόμους ή απομακρύνεται σε υπεράκτιες τράπεζες ή δημιουργούνται εταιρείες με κέλυφος ή καταπιστεύματα για το σκοπό αυτό.Η συγγραφέας πέρασε σχεδόν οκτώ χρόνια ερευνώντας αυτό το θέμα και το επίπεδο των ερευνών της δείχνει σε αυτό το έργο, ενώ περιγράφει λεπτομερώς πόσο σχολαστικά αυτοί οι επαγγελματίες εκτελούν τη δουλειά τους για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους με υψηλή καθαρή αξία παραμένουν χωρίς προβλήματα από κάθε είδους νομικές υποχρεώσεις. Αυτό το έργο θυμίζει επίσης το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το ένα τοις εκατό της ανθρωπότητας που διοικεί το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου στον κόσμο που οδηγεί αναπόφευκτα σε παγκόσμια ανισότητα.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Wealth Management

Ένα εξειδικευμένο βιβλίο διαχείρισης πλούτου προσφέρει πληροφορίες για τον σκιερό κόσμο των τεράστιων ροών κεφαλαίων σε φορολογικούς παραδείσους, εμπιστευτικά κεφάλαια και εταιρείες με τη βοήθεια ανώνυμων επαγγελματιών. Αυτοί είναι οι διαχειριστές πλούτου που αποτελούν το επίκεντρο αυτής της λεπτομερούς μελέτης και είναι γνωστό ότι επινοούν τρόπους προστασίας των δισεκατομμυρίων δολαρίων πελατών υψηλής καθαρότητας από κάθε είδους νομικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών νόμων. Ο συγγραφέας κάνει εξαιρετική δουλειά για να περιγράψει ακριβώς πώς επιτυγχάνουν αυτό το κατόρθωμα και επίσης ακούσια επίσης ρίχνει φως στο πώς και γιατί το ένα τοις εκατό των ανθρώπων διατηρούν αυτόν τον πλούτο που προκαλεί παγκόσμια ανισότητα.

<>

Επίσης, ανατρέξτε στον Οδηγό εξετάσεων CWM

# 2 - Πλούσιος άνθρωπος στη Βαβυλώνα

από τον George S Clason (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου είναι ουσιαστικά μια συλλογή από παραμύθια για τη χρηματοδότηση, αλλά αυτά που φέρουν βάρος στον πραγματικό κόσμο, βοηθώντας στην απόκτηση μιας θεμελιώδους κατανόησης του πώς και γιατί πρέπει να σώσει, να επενδύσει και να αναπτύξει πλούτο. Γραπτή από τη δεκαετία του 1920, αυτό το έργο παραμένει εξίσου σχετικό σήμερα, που σχετίζεται με τις αιώνιες αληθινές καθολικής σημασίας για τη χρηματοοικονομική διαχείριση και τη δημιουργία πλούτου για σχεδόν κανέναν. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το έργο έχει εμπνεύσει πολλά άλλα παρόμοια και αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η απλότητα της γλώσσας και το πλαίσιο που παρέχεται, στο οποίο μερικοί απλοί λαοί στην αρχαία πόλη της Βαβυλώνας αγωνίζονται να βρουν τη θέση του στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να ελπίζετε να εξασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον εφαρμόζοντας τις απλές αλήθειες που παρουσιάζονται μέσω των Βαβυλωνιακών παραβολών σε αυτό το έργο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Wealth Management

Μια συλλογή από αιώνες ιστορίες στην αρχαία Βαβυλώνα που διδάσκουν στους σύγχρονους επενδυτές και καταναλωτές να εκτιμούν τα χρήματα, να μαθαίνουν να σώζουν, να επενδύουν και να είναι ο κύριος του πεπρωμένου τους. Δεν έχει σημασία αν οι ιστορίες είναι αληθινές ή όχι, τα μηνύματα που μεταφέρονται είναι πεντακάθαρα και αν σας αρέσουν τα βιβλία ιστοριών, αυτό θα μπορούσε να γίνει το αγαπημένο σας. Το έργο αυτό, το οποίο συγκροτήθηκε τη δεκαετία του 1920, διατηρεί τη συνάφεια, την αξία και το μήνυμά του μέχρι σήμερα και μπορεί να βοηθήσει τους σύγχρονους επενδυτές να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους και να συνειδητοποιήσουν τα απλά λάθη που ενδέχεται να διαπράττουν ενώ κάνουν οικονομικές επιλογές.

<>

# 3 - Ο διπλανός εκατομμυριούχος:  Τα εκπληκτικά μυστικά των πλούσιων της Αμερικής 

από τον Stanley Thomas (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης πλούτου έχει να κάνει με το πώς να οικοδομήσουμε πλούτο στην Αμερική, εστιάζοντας σε ιστορίες απλών ανθρώπων που πήγαν να μπουν στην ελίτ Millionaire club με τίποτα άλλο εκτός από τη σκληρή δουλειά και την επιμονή τους να δείξουν. Όλοι μπορεί να αναγνωρίσουν ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη για την επιτυχία, αλλά στο σημερινό πλαίσιο αποκτά ένα πολύ διαφορετικό νόημα, καθώς ο συγγραφέας δείχνει με επίπονη έρευνα πώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι η κληρονομιά, η εκπαίδευση ή ακόμη και η νοημοσύνη που έχει μεγαλύτερη σημασία, μάλλον μια εμμονή προσέγγιση. Layer by layer, ξεφλουδίζει με επιτυχία τον μύθο κάποιου μαγικού τύπου καθώς η κάθε περίπτωση αναδεικνύει τα ίδια γεγονότα ότι είναι οι συνήθειες διάσωσης, η ικανότητα να καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες και μερικές φορές ακόμη και να ζεις κάτω από τα μέσα που μπορεί να κρατήσει το κλειδί να είσαι εκατομμυριούχος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.Μια εξαιρετική ανάγνωση για όποιον είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να υιοθετήσει μια προσέγγιση για την οικοδόμηση πλούτου που έχει εργαστεί με συνέπεια για τους ανθρώπους.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου

Ένας καλύτερος πωλητής των New York Times σχετικά με το πώς μια ομάδα μέσων ατόμων πήγε να γίνει εκατομμυριούχοι μόνο με βάση τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την επιμονή τους. Αποτυγχάνει αρκετούς μύθους στο δρόμο για να δείξει πώς ακόμη και η κληρονομιά της νοημοσύνης μπορεί να μην είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία πλούτου. Αντίθετα, αυτή η εργασία εστιάζει στις συνεπείς συνήθειες αποταμίευσης και στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση πλούτου με τους πιο απροσδόκητους τρόπους. Μια μοναδική δουλειά για την πλούσια ανάπτυξη που επιβεβαιώνει τη σημασία της διατήρησης των ποδιών σας στο έδαφος.

<>

# 4 - Η νέα διαχείριση πλούτου:

Ο Οδηγός Οικονομικών Συμβούλων για Διαχείριση και Επένδυση Περιουσιακών Στοιχείων Πελατών 

των Harold Evensky (Συγγραφέας), Stephen M. Horan (Συγγραφέας), Thomas R. Robinson (Συγγραφέας), Roger Ibbotson (Πρόλογος) 

Περίληψη βιβλίων

Ένας οριστικός οδηγός για τις σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης πλούτου και τι χρειάζεται για τη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης των περιουσιακών στοιχείων των πελατών, ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεται αποτελεσματικά το στοιχείο κινδύνου. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το έργο είναι ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων πολλαπλών πελατών που αντιμετωπίζονται επί μακρόν στα περισσότερα άλλα έργα σχετικά με το χαρτοφυλάκιο και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Ο συγγραφέας ασχολείται ειδικά με το πρόβλημα της βέλτιστης κατανομής περιουσιακών στοιχείων που κατέχει κεντρική θέση στην τρέχουσα προσέγγιση στη διαχείριση πλούτου. Μέρος της σειράς επενδύσεων CFA, αυτό το αναγνωρισμένο έργο διατηρεί μεγάλο μέρος του αρχικού του κειμένου από την έκδοση του 1997, μαζί με πολλές ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης πλούτου που έχουν μεγαλύτερη σημασία σήμερα. Επί του συνόλου,εξαιρετική δουλειά για τη νέα προσέγγιση στη διαχείριση πλούτου και πώς να επιτύχετε τη βέλτιστη κατανομή περιουσιακών στοιχείων για πολλούς πελάτες.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου

Ένα ανεκτίμητο έργο για τη διαχείριση του ιδιωτικού πλούτου, ειδικά για την αντιμετώπιση περιουσιακών στοιχείων πολλαπλών πελατών, για την αποτελεσματική προστασία και ανάπτυξη του πλούτου. Μέρος της σειράς επενδύσεων CFA, αυτό το έργο ξεχωρίζει για την επεξεργασία του θέματος και για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τη βέλτιστη κατανομή περιουσιακών στοιχείων που υπερβαίνει τη μέση προσέγγιση. Ένας πλήρης οδηγός για το πώς να αντιμετωπίσετε τις πολλές προκλήσεις της ιδιωτικής διαχείρισης πλούτου στη νέα οικονομική εποχή.

<>

# 5 - Ένας πλούτος κοινής λογικής:

Γιατί η απλότητα ξεπερνά την πολυπλοκότητα σε οποιοδήποτε επενδυτικό σχέδιο (Bloomberg) 

από τον Ben Carlson (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Ένα εξαιρετικό βιβλίο για τη διαχείριση πλούτου για έξυπνες επενδύσεις αναδεικνύει τη δύναμη της απλότητας βοηθώντας στη δημιουργία μιας επενδυτικής στρατηγικής που λειτουργεί χωρίς να εξαρτάται από πολύπλοκα εργαλεία και τεχνικές. Ο συγγραφέας ξεκινά με την παραδοχή ότι το χρηματιστήριο μπορεί να είναι περίπλοκο και η δυναμική της αστάθειας της αγοράς μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι μια απλή προσέγγιση μπορεί ποτέ να μην λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Προτείνει ότι οι περισσότερες από τις πολύπλοκες στρατηγικές που υιοθετούνται για επενδύσεις στο χρηματιστήριο και τη διαχείριση του πλούτου βασίζονται σε θόρυβο και βραχυπρόθεσμους παράγοντες που έχουν αλλά λίγα λόγια στη μακροπρόθεσμη άποψη. Αντ 'αυτού, προτείνει ότι είναι πολύ καλύτερο να έχουμε μια μακροπρόθεσμη άποψη και να σχεδιάζουμε και να εστιάζουμε σε επιλεγμένους παράγοντες που πραγματικά έχουν σημασία να είναι σε θέση να λαμβάνουν καλύτερες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις.Αν θέλετε επίσης να μάθετε και να πειραματιστείτε με ένα καλά καθορισμένο και απλό πλαίσιο διαχείρισης επενδύσεων και πλούτου, αυτή η εργασία θα μπορούσε να κάνει μια πολύτιμη προσθήκη στη συλλογή σας.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη διαχείριση του πλούτου

Μια νέα ματιά σε αυτό που πραγματικά κάνει ένα επενδυτικό σχέδιο επιτυχημένο. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι είναι η απλότητα του σχεδίου που έχει μεγαλύτερη σημασία, σε αντίθεση με τη δημοφιλή αντίληψη. Κατασκευάζει το επιχείρημά του όμορφα επισημαίνοντας πως οι περισσότεροι από τους σύνθετους παράγοντες παρέλαζαν συχνά ως κρίσιμο κάθε επενδυτικό σχέδιο είναι ο θόρυβος της αγοράς ή τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία βραχυπρόθεσμα. Ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά χρήσιμη εργασία για τους επενδυτές να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τις ικανότητές τους για να πραγματοποιήσουν την πραγματική τους δυνατότητα στις αγορές.

<>

# 6 - Διαχείριση ιδιωτικού πλούτου:

Η πλήρης αναφορά για τον Προσωπικό Οικονομικό Σχεδιασμό

Από τον G. Victor Hallman, τον Jerry Rosenbloom

Περίληψη βιβλίων

Ένα πλήρες βιβλίο διαχείρισης πλούτου για σύγχρονο ιδιωτικό διαχειριστή πλούτου, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλες τις πτυχές του οικονομικού σχεδιασμού και παρέχει μια σταθερή θεωρητική και πρακτική βάση για τους επαγγελματίες να εργαστούν. Αυτό το έργο ασχολείται με τα περισσότερα από τα κρίσιμα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας οικονομικών στόχων και της δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης στρατηγικής διαχείρισης επενδύσεων και πλούτου κατάλληλου για έναν συγκεκριμένο πελάτη όσον αφορά την επένδυση σε μετοχές και τίτλους σταθερού εισοδήματος μαζί με τον προγραμματισμό εισοδήματος και συνταξιοδότησης. Η τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση του ένατου έργου προσφέρει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία, ορισμένα οικονομικά οφέλη και επενδυτικά προϊόντα, καθώς και αρκετές νομοθετικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.Μια πλήρης πραγματεία για τη διαχείριση του ιδιωτικού πλούτου θέτει τα θεμέλια για τους επαγγελματίες και προσφέρει πληροφορίες για τις τελευταίες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις επίσης.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη διαχείριση πλούτου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο διαχείρισης πλούτου για τον ιδιωτικό διαχειριστή πλούτου συζητά πώς να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε εξατομικευμένες στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων και πλούτου για οποιονδήποτε πελάτη. Μια πολύτιμη κατοχή για κάθε επαγγελματία να μάθει τις αποχρώσεις της διαχείρισης του ιδιωτικού πλούτου αποτελεσματικά.

<>

# 7 - Πλούτος χωρίς αποθέματα ή αμοιβαία κεφάλαια

από τον John Jamieson (Συγγραφέας), Randy Glasbergen (Καλλιτέχνης) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου ασχολείται με εναλλακτικές μεθόδους δημιουργίας πλούτου που δεν βασίζονται σε συμβατικές επιλογές, όπως μετοχές ή αμοιβαία κεφάλαια. Οι συγγραφείς εξετάζουν διεξοδικά πώς να διερευνήσουν τις δυνατότητες της ακίνητης περιουσίας ως μέσου δημιουργίας εισοδήματος που μπορεί να ανταγωνιστεί τις αποδόσεις οποιωνδήποτε άλλων παραδοσιακών μορφών επένδυσης. Συνήθως, η ακίνητη περιουσία θεωρείται περισσότερο παθητική επένδυση που μπορεί να αποφέρει μόνο ένα σχετικά χαμηλό εισόδημα βραχυπρόθεσμα, αλλά σε αυτό το έργο, ο συγγραφέας παρουσιάζει λίγες γνωστές τεχνικές για τη χρήση λύσεων επένδυσης σε ακίνητα. Συζητούν επίσης εναλλακτικούς τρόπους οικοδόμησης πλούτου, αποπληρωμής χρεών και συμβουλές που πρέπει να θυμάστε κατά την τραπεζική.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Wealth Management

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη διαχείριση του πλούτου αντιπροσωπεύει μια τολμηρή και πρωτότυπη απόπειρα να παρουσιάσει το ακίνητο ως εναλλακτική λύση για τα αποθέματα και τα αμοιβαία κεφάλαια ως βιώσιμη πηγή εισοδήματος. Συνήθως, οι άνθρωποι θεωρούν την ακίνητη περιουσία ως πάγιο περιουσιακό στοιχείο, αλλά με μικρή προοπτική καλής απόδοσης βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, οι συγγραφείς έχουν καταβάλει σημαντική προσπάθεια σε αυτό το έργο για να δείξουν πώς ελάχιστες γνωστές λύσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή πλούτου από ακίνητα. Εκτός από αυτό, το έργο προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων συμβουλών σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές, την αποπληρωμή των χρεών και άλλες πτυχές του οικονομικού προγραμματισμού.

<>

# 8 - Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

από τον Charlotte B. Beyer (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό είναι ένα μοναδικό βιβλίο διαχείρισης πλούτου, με την έννοια ότι σκοπεύει να ενδυναμώσει τον αναγνώστη βοηθώντας τον / την να πάρει σοφές οικονομικές αποφάσεις. Ο συγγραφέας παρέχει άφθονες πληροφορίες για τους αναγνώστες να είναι σε θέση να επιλέξουν τους δικούς τους οικονομικούς συμβούλους και να συνειδητοποιήσουν ότι τελικά είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα οικονομικά τους. Οι επενδυτές μπορούν να μάθουν ποιες ερωτήσεις να ρωτήσουν χρηματοοικονομικούς συμβούλους πριν χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, και το πιο σημαντικό, να ανακαλύψουν τι είδους επενδυτές είναι. Αυτό θα τους βοηθούσε να κάνουν μια καλύτερη επιλογή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που μπορεί να χρειάζονται ή να υιοθετήσουν κατάλληλες επενδυτικές στρατηγικές ως επενδυτής.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο διαχείρισης πλούτου

Ένας εξαιρετικός οδηγός do-it-yourself για τους επενδυτές να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση της διαχείρισης των οικονομικών και πώς πρέπει να επιλέξουν έναν ικανό χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Αυτό το έργο θα βοηθούσε τους αναγνώστες να γίνουν καλύτεροι επενδυτές και να κατανοήσουν την ευθύνη τους ως επενδυτές. Πρέπει να διαβάσετε για όσους θέλουν να μάθουν μερικές συμβουλές και κόλπα για επενδύσεις με προσοχή.

<>

# 9 - Η συνολική μετατροπή χρημάτων:

Classic Edition: Ένα αποδεδειγμένο σχέδιο για οικονομική ικανότητα 

από τον Dave Ramsey (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Ένας πρακτικός οδηγός για τη διαχείριση χρημάτων που προσφέρει μια νέα προοπτική για το πώς να οδηγήσει μια ανεξάρτητη οικονομική ανεξαρτησία. Ο συγγραφέας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης, να καταπολεμήσετε κάθε είδους ευθύνες με μια απλοποιημένη προσέγγιση στη διαχείριση χρημάτων. Επίσης, αποσπά μια σειρά από μύθους χρημάτων που εμποδίζουν τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις οικονομικές τους δυνατότητες. Υιοθετώντας μια πιο απλή προσέγγιση, ασχολείται με διάφορα οικονομικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων, εξηγεί πώς να παρακολουθεί την οικονομική πρόοδό τους και, τελικά, ανακτά τον έλεγχο της οικονομικής τους ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο διαχείρισης πλούτου

Μια μονοαπευθυντική λύση για τη διαχείριση οποιωνδήποτε και όλων των ειδών υποχρεώσεων και τη δημιουργία μιας οικονομικής ύπαρξης χωρίς άγχος. Ο συγγραφέας προσφέρει μια σειρά χρήσιμων συμβουλών για τη διαχείριση χρημάτων και διαλύει αρκετούς μύθους χρημάτων για να βοηθήσει τους αναγνώστες να αποκτήσουν μια πιο ρεαλιστική κατανόηση του θέματος. Μια συνιστώμενη ανάγνωση για κάθε επενδυτή.

<>

Επίσης, ρίξτε μια ματιά - Χρηματοδότηση για Εκπαίδευση σε Μη Χρηματοοικονομικά

# 10 - Διαχείριση πλούτου στη νέα οικονομία:

Επενδυτικές στρατηγικές για την ανάπτυξη, την προστασία και τη μεταφορά του πλούτου 

από τον Norbert M. Mindel (Συγγραφέας), Sarah E. Sleight (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη διαχείριση πλούτου προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση των εργαλείων και τεχνικών διαχείρισης πλούτου για επαγγελματίες διαχειριστές πλούτου, καθώς και άπληστους επενδυτές. Ο συγγραφέας εξηγεί μια σειρά από βασικές έννοιες που σχετίζονται με τη δημιουργία πλούτου, τη διαχείριση κινδύνων και την προστασία περιουσιακών στοιχείων μαζί με την αίτησή τους προς όφελος των αναγνωστών. Συνεχίζει για να συζητήσει τις καλύτερες πτυχές της διαχείρισης χαρτοφυλακίου και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση του στοιχείου του κινδύνου αγοράς μάλλον κομψά. Εξαιρετική δουλειά για διαχειριστές πλούτου και επενδυτές που επιθυμούν να νικήσουν την αστάθεια της αγοράς για να προστατεύσουν και να αναπτύξουν πλούτο στη σύγχρονη οικονομία.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο διαχείρισης πλούτου

Ένας οδηγός για έξυπνες επενδύσεις μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αστάθειας της αγοράς και προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία πλούτου, τη διαχείριση κινδύνων, την προστασία περιουσιακών στοιχείων και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου για επαγγελματίες καθώς και επενδυτές. Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη ανάγνωση για όποιον σχεδιάζει να προστατεύσει και να αναπτύξει πλούτο στις σύγχρονες αγορές χρήματος χωρίς φόβο.

<>
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found