Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία αμοιβαίων κεφαλαίων | WallstreetMojo

Κορυφαία καλύτερα βιβλία αμοιβαίων κεφαλαίων 

1 - Κοινή λογική για τα αμοιβαία κεφάλαια

2 - Αμοιβαία κεφάλαια για ανδρείκελα

3 - Bogle για Αμοιβαία Κεφάλαια

4 - Το βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων

5 - Εγχειρίδιο βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων

6 - Βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων για αρχάριους (The Investing Series 3)

7 - Επένδυση για αρχάριους

8 - Το μικρό βιβλίο επενδύσεων κοινής λογικής

9 - Ο χιλιετής οδηγός επιτυχίας στην επένδυση αμοιβαίων κεφαλαίων

10 - Ένας οδηγός για αρχάριους για το Αμοιβαίο Κεφάλαιο

Οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση που επιθυμεί να επενδύσει σε αμοιβαία κεφάλαια πρέπει να έχει πλήρη γνώση των αμοιβαίων κεφαλαίων και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών γενικά. Τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη τεχνογνωσία αυτών των αγορών θα κερδίσουν καλύτερα. Πιθανώς αυτό είναι αλήθεια, ανεξάρτητα από οποιονδήποτε κίνδυνο στην αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων, η μεγαλύτερη γνώση σχετικά με τις επενδύσεις και ποια αποθέματα αμοιβαίων κεφαλαίων πρέπει να ληφθούν υπόψη μαζί με καλά ενημερωμένη και επιμελή επένδυση. μεγαλύτερες και σχετικές πληροφορίες θα σας βοηθήσουν στη λήψη καλύτερων αποφάσεων.

Στις επόμενες ενότητες, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία σχετικά με τα αμοιβαία κεφάλαια μαζί με τις σημαντικές αναλύσεις και κριτικές τους. Οποιοσδήποτε επενδυτής αμοιβαίων κεφαλαίων ή ενθουσιώδης πρέπει απλώς να αρπάξει όλα τα αναφερόμενα βιβλία, να διαβάσει διεξοδικά και να εφαρμόσει στρατηγικά τα μαθήματα. Κάποιος πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσει μια σημαντική διαφορά στην επενδυτική ικανότητα των αμοιβαίων κεφαλαίων τους αφού περάσει από όλα αυτά τα βιβλία.

Τώρα, χωρίς υπερβολική διευκρίνιση, ας πάμε.

# 1 - Κοινή λογική για τα αμοιβαία κεφάλαια

Νέα Imperatives για τον Ευφυή Επενδυτή

Από τους John C. Bogle και David F. Swensen

Αυτός ο αξιόπιστος πόρος προσδιορίζει τα βασικά των επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων στις υφιστάμενες δύσκολες συνθήκες της αγοράς, ενώ προσφέρει εξαιρετικές συμβουλές για την ανάπτυξη ενός ανώτερου επενδυτικού χαρτοφυλακίου.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων είναι φτιαγμένο λαμβάνοντας υπόψη τους αρχάριους αναγνώστες που είτε δεν έχουν καμία γνώση για επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων είτε έχουν ελάχιστη τεχνογνωσία σε τέτοιες επενδύσεις. Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να περάσουν πολλοί επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων πριν από την έξυπνη επένδυση σε αυτούς τους τύπους χρηματοοικονομικών μέσων. Το στυλ γραφής είναι εξαιρετικά προσβάσιμο και απλό με μια εντυπωσιακή επίδειξη κοινής λογικής και απλότητας που εξηγεί τα οφέλη ενός πολύ διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου επενδύσεων.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων

 • Δημιουργήθηκε από τον γνωστό εμπειρογνώμονα της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων John C. Bogle
 • Απεικονίζει τα αιώνια βασικά των επενδύσεων που ισχύουν για όλα τα είδη αγορών
 • Σκάβει τις κανονιστικές και διαρθρωτικές αλλαγές στον κλάδο του παγκόσμιου αμοιβαίου κεφαλαίου.
<>

# 2 - Αμοιβαία Κεφάλαια για Ανδρείκελα

Τοποθέτηση χαρτοφυλακίου επενδύσεων για ανάπτυξη

Από τον Eric Tyson

Ο απαραίτητος πόρος για υγιείς επενδύσεις. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων είναι γραμμένο σε αρκετά απλή αγγλική γλώσσα για τους αναδυόμενους επενδυτές να κατανοήσουν σαφώς τις βασικές έννοιες της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων, ενώ τους προετοιμάζει να αναλάβουν την πρόκληση της στρατηγικής επένδυσης στο χώρο του αμοιβαίου κεφαλαίου και την επίτευξη βιώσιμων μακροπρόθεσμων κερδών.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Θέλετε να επιλέξετε τα σωστά αποθέματα για επένδυση σε μια πληθώρα αποθεμάτων, αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα για εσάς και με εμπιστεύεστε ότι δεν θα θέλατε ποτέ να ξεκινήσετε νέες επενδύσεις πριν διαβάσετε το βιβλίο αν το διαβάσετε μόνο μία φορά. Το βιβλίο περιέχει μια σειρά από τελευταίες συμβουλές για επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και σε βάθος βοήθεια από τον πρωτοπόρο της επένδυσης ή τον συγγραφέα που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας σας και σας εμποδίζει να πέσετε σε λανθασμένες παγίδες επενδύσεων.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα αμοιβαία κεφάλαια

 • Παρέχει γρήγορη, εύκολη και ανώτερη υποστήριξη για την επιλογή των κορυφαίων αμοιβαίων κεφαλαίων, καθώς και εντυπωσιακή βοήθεια που παρέχεται στη διατήρηση και τη συναρμολόγηση του χαρτοφυλακίου κάποιου, ενώ αξιολογεί μοναδικά την απόδοση του αμοιβαίου κεφαλαίου
 • Απεικονίζει μια λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τους τίτλους που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο και σε βάθος εξήγηση των φορολογικών νόμων που επηρεάζουν τις επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια
 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων καθορίζει επίσης τη διαδικασία αξιολόγησης διαφόρων τεχνικών επένδυσης κεφαλαίων.
<>

# 3 - Bogle για Αμοιβαία Κεφάλαια:

Νέες προοπτικές για τον ευφυή επενδυτή (Wiley Investment Classics)

Λεπτομερής ανάλυση των επενδύσεων σε αμοιβαία κεφάλαια

Από τον John C. Bogle

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα Αμοιβαία Κεφάλαια θα έπρεπε να βρίσκεται στον πίνακα μελέτης σας με κάθε επενδυτή που επιθυμεί να διαβάσει ολόκληρες τις επενδυτικές ιδέες των αμοιβαίων κεφαλαίων που υπάρχουν στο βιβλίο. Ένα βιβλίο με επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων, η Bogle είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ακόμη και τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες επενδύσεων εκτός από τους αρχάριους επενδύσεων μέσω της καλά σχεδιασμένης συνοδευτικής σελίδας, ενός λεπτομερούς δείκτη και μιας σειράς παραδειγμάτων που καλύπτουν διάφορους κλάδους.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Το κλασικό βιβλίο επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να επαναπροσδιορίσει τις έννοιες της επένδυσης αμοιβαίων κεφαλαίων. Αυτό το σενάριο παρέχει την ευκαιρία στον αναγνώστη του να γίνει πρωτοπόρος σε επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και να καθορίσει στρατηγικά και να επιλέξει τις επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων με την υψηλότερη απόδοση που θα συμπεριληφθούν στο χαρτοφυλάκιο ενός επενδυτή. Ο συγγραφέας παρέχει καλά δομημένη καθοδήγηση σχετικά με τις επενδυτικές παρανοήσεις και την πραγματικότητα για τέτοιες επενδυτικές ευκαιρίες σε συνδυασμό με τα επίπεδα επιμονής και επιμονής που οδήγησαν σε αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Ο έντονος αναγνώστης θα μπορούσε εύκολα να διαλέξει τις διαφορές μεταξύ των ισορροπημένων κεφαλαίων, της χρηματαγοράς, των ομολόγων, των κοινών μετοχών και γιατί κάθε υποτιμητική διαχείριση ευρετηρίου είναι μια ελκυστική επένδυση σε σύγκριση με την ασφάλεια που ελέγχεται από ένα μέρος που κάνει υπολογισμένες κινήσεις σε συγκεκριμένα κεφάλαια, τμήματακαι τη συνολική οικονομία. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τον εγωισμό, τη μέση απόδοση και τη διαφήμιση, επισημαίνοντας τα πιο κοινά λάθη που κάνουν πολλοί επενδυτές γενικά.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τα αμοιβαία κεφάλαια

 • Αξιολογεί τόσο τους κινδύνους όσο και τις αποδόσεις των επενδύσεων σε αμοιβαία κεφάλαια
 • Μελετήστε την τεχνική επιλογής μεταξύ των τεσσάρων βασικών τύπων κεφαλαίων
 • Επιλέξτε μια χαμηλού κόστους, πολύ αξιόπιστη επενδυτική στρατηγική
 • Κάντε διάκριση μεταξύ πραγματικών και παραπλανητικών ψευδών διαφημίσεων και αναζητήστε μειονεκτήματα

Πάρτε ένα αντίγραφο αυτής της προβληματικής εργασίας σχετικά με τη θεωρία και τις επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων που απεικονίζει τη σωστή τεχνική για επενδύσεις σε αυτά τα κεφάλαια με μια εξειδικευμένη προοπτική αυτού του ηγέτη της βιομηχανίας.

<>

# 4 - Το βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων:

Πώς να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια και να κερδίσετε υψηλά ποσοστά απόδοσης με ασφάλεια

Η στρατηγική επένδυσης αμοιβαίων κεφαλαίων σίγουρα πυροβόλησε

Από τον Alan Northcott

Μια ανανέωση ιδεών αμοιβαίων κεφαλαίων με έντονη εστίαση στην παροχή επενδυτικών συμβουλών που περιέχουν ελάχιστο κίνδυνο και υψηλές αποδόσεις Τα αμοιβαία κεφάλαια αναμένεται να παρέχουν οφέλη της διαφοροποίησης σε συνδυασμό με τη διαχείριση εμπειρογνωμόνων. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων παρέχει μια λεπτομερή εξήγηση τόσο των πλεονεκτημάτων όσο και των μειονεκτημάτων των επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων σε συνδυασμό με τους κινδύνους που σχετίζονται με τέτοια χρηματοοικονομικά μέσα.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Όποιος πρέπει να φτάσει στα βασικά στοιχεία των επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να διαβάσει αυτό το βιβλίο τουλάχιστον μία φορά και είμαι βέβαιος ότι ο αναγνώστης δεν θα απογοητευόταν. Αυτά τα χρήματα δεν είναι ασφαλισμένα ή εγγυημένα από κανένα κρατικό ίδρυμα ή FDIC Ανεξάρτητα από την αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων από οποιαδήποτε εθνικοποιημένη τράπεζα, κάποιος μπορεί να χάσει χρήματα ενώ επενδύει σε αμοιβαία κεφάλαια. Επιπλέον, υπάρχουν πάνω από 10.000 αμοιβαία κεφάλαια για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων. Ο πρωταρχικός λόγος για οποιονδήποτε επενδυτή πραγματοποιεί επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια είναι ότι υπάρχει μόνο περιορισμένος κίνδυνος που σχετίζεται με τέτοιες επενδύσεις και επομένως περιορισμένες αποδόσεις. Δεδομένου ότι το σώμα του επενδυτή σε αυτά τα κεφάλαια διανέμεται στρατηγικά για την ενίσχυση της διαφοροποίησης για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.

Βασικές επιλογές από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα αμοιβαία κεφάλαια

 • Μια σταδιακή εξήγηση της επίτευξης κερδοφορίας μέσω επενδύσεων με ελάχιστο κίνδυνο και μεγιστοποιημένων αποδόσεων
 • Ο αναγνώστης γνωρίζει τους τύπους των αμοιβαίων κεφαλαίων που δημιουργούν υγιείς αποδόσεις με χαμηλό κίνδυνο
 • Σύγκριση κινδύνων σε άλλους τύπους επενδύσεων με επενδυτικούς κινδύνους αμοιβαίων κεφαλαίων
 • Παροχή τόσο των σωστών όσο και των λανθασμένων τεχνικών των επενδύσεων εκτός από τα αντίστοιχα αποτελέσματά τους, καθώς και τη στρατηγική για την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων, τη δημιουργία και την ενεργοποίηση του λογαριασμού κάποιου στο Διαδίκτυο. Επίσης, παρέχει τη μέθοδο προσδιορισμού πότε να πουλήσει οποιαδήποτε ασφάλεια και τον τρόπο μετατροπής τέτοιων ευκαιριών σε μετρητά.
<>

# 5 - Εγχειρίδιο βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων:

Ένας περιεκτικός οδηγός για επαγγελματίες επενδύσεων

Μια Βίβλος για την πραγματοποίηση επαγγελματικών επενδύσεων σε αμοιβαία κεφάλαια

Από τον Lee Gremillion

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων παρέχει αξιοσημείωτες και εκτενείς γνώσεις, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αμοιβαίο κεφάλαιο, τους τύπους τους σε κάθε συνεισφέροντα της βιομηχανίας, υποψήφιους επιχειρηματικών σχολείων, φοιτητές κολεγίου και όλους τους άλλους συμμετέχοντες που έχουν έντονο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία του αμοιβαίου κεφαλαίου. Επιπλέον, το βιβλίο απεικονίζει επίσης τις περιπλοκές της αξιοσημείωτης βιομηχανίας σε ευκολότερη μορφή.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές συνήθως προσελκύονται από το στοιχείο ότι αυτά τα κεφάλαια παρέχουν κανονιστική προστασία, σημαντικές επενδυτικές εναλλακτικές λύσεις, ευκολία, ρευστότητα, απλή διαφοροποίηση και επαγγελματική διαχείριση. Το δημοφιλές εγχειρίδιο της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων καλύπτει όλες αυτές τις έννοιες και στόχους σχετικά με τις ποικίλες λειτουργίες που επιτυγχάνονται σε καθημερινές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον παγκόσμιο κλάδο αμοιβαίων κεφαλαίων.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Το εγχειρίδιο για τη βιομηχανία αμοιβαίων κεφαλαίων μπορεί να θεωρηθεί διεξοδική μελέτη του θέματος που αναμένεται να προσελκύσει αρχάριους καθώς και ειδικούς επαγγελματίες επενδύσεων. Αυτό το βιβλίο παρέχει μια εις βάθος ανάλυση όλων των μεγάλων και μικρών τεχνικών επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων που πιστεύεται ότι προκαλούν το ενδιαφέρον στους αναγνώστες, ενώ τους ενθαρρύνει να επενδύσουν στρατηγικά σε αυτά τα χρηματοοικονομικά μέσα λαμβάνοντας κάθε είδους επενδυτικές προφυλάξεις.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων

 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων απεικονίζει λεπτομερείς ρόλους που παίζονται από πράκτορες μεταφοράς, διανομείς, τράπεζες θεματοφυλακής, λογαριασμούς θεματοφυλακής, συμβούλους επενδύσεων, διαχειριστές κεφαλαίων και πολλούς άλλους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών.
 • Διαφορετικοί τύποι κεφαλαίων που χρησιμοποιούν οι Lipper, Morningstar και το Investment Company Institute.
 • Υλοποιεί φορτία επιπέδου δομών, φορτία back-end ή φορτία front-end.
 • Λειτουργίες back-office που περιλαμβάνουν, αναφορά, λογιστική, επιμέλεια και διακανονισμό.
 • Ανάλυση λειτουργιών front-office, όπως αγορά και πώληση.

Μια τελική αναφορά για την παγκόσμια βιομηχανία αμοιβαίων κεφαλαίων μπορεί να ληφθεί μέσω αυτού του βιβλίου.

<>

# 6 - Βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων για αρχάριους (The Investing Series 3)

Επενδυτική τεχνογνωσία για αρχάριους επενδυτές στη βιομηχανία αμοιβαίων κεφαλαίων

Από τον John Border

Ο Markey D, υποστηρίζει ιδιαίτερα αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων για να κερδίσει γρήγορα τις έννοιες του αμοιβαίου κεφαλαίου. Ομοίως, ο Cyrus V περιγράφει ότι ο συγγραφέας του βιβλίου έχει κάνει μια αξιέπαινη δουλειά, κατακερματισμός των βασικών θεμάτων σε απλούστερα και κατανοητά τμήματα, ώστε να μπορέσει ο καθένας να κατανοήσει γρήγορα τις πιο δύσκολες έννοιες του αμοιβαίου κεφαλαίου. Επιπλέον, ο Derrick M που είναι γνωστός συγγραφέας και προετοιμάζει προσωπικά blogs χρηματοδότησης, γραπτά και αμοιβαία κεφάλαια που επενδύουν γραφές υποστηρίζουν επίσης αυτό το βιβλίο.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Ακριβώς ένας αρχάριος επενδυτής συνήθως αναζητά επενδυτικές γνώσεις σε εύκολη γλώσσα που μπορεί να κατανοηθεί γρήγορα και αναπτύσσει εμπιστοσύνη μεταξύ του επενδυτή για να ξεκινήσει τις επενδυτικές δοκιμές του. Επομένως, εάν κάποιος ψάχνει ένα σενάριο που στοχεύει σε αρχάριους επενδυτές αμοιβαίων κεφαλαίων, αυτό είναι. Η αναζήτηση τελειώνει εδώ με αυτό το βιβλίο που περιέχει τις έννοιες της επένδυσης στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές χωρίς να χρειάζεται να διαλέξετε τον εαυτό σας. Τα αμοιβαία κεφάλαια θεωρούνται επίσης ασφαλέστεροι ουρανοί σε σύγκριση με τις επενδύσεις σε μετοχές που περιέχουν μεγαλύτερους κινδύνους.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα αμοιβαία κεφάλαια

 • Μέσα σε αυτό το βιβλίο, μπορεί κανείς να βρει την τεχνική ανοίγματος ενός νέου λογαριασμού αμοιβαίων κεφαλαίων
 • Βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και σημαντικές τεχνικές ενώ πραγματοποιούν επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων
 • Εφαρμογή έξυπνων οικονομικών αποφάσεων
 • Αρχές αμοιβαίων κεφαλαίων και πολλά άλλα

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για ένα αμοιβαίο κεφάλαιο είναι γραμμένο σε απλή αγγλική γλώσσα που είναι εύκολο να κατανοηθεί ενώ καλύπτει κάθε θεμελιώδες θέμα για να ξεκινήσετε.

<>

# 7 - Επένδυση για αρχάριους:

Ένας οδηγός για αρχάριους για το πώς να κερδίσετε χρήματα επενδύοντας σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια

Μια γενική υπενθύμιση των βασικών αμοιβαίων κεφαλαίων

Από τον Ryan Smith

Μια αποδεδειγμένη τεχνική για να κερδίσετε χρήματα μέσω στρατηγικών επενδύσεων σε αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων παρέχει στους επενδυτές σταθερές ιδέες σχετικά με την έξυπνη επένδυση σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια. Ένας νέος επενδυτής μπορεί να πάρει ένα αντίγραφο αυτού του κειμένου για να μάθει σχετικά με τα βασικά στοιχεία της επένδυσης στο χρηματιστήριο και τα αμοιβαία κεφάλαια.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων

 • Εξηγεί εύκολα τη μακροπρόθεσμη επενδυτική τεχνική
 • Παρέχει τεχνογνωσία διαφοροποίησης χαρτοφυλακίου
 • Γρήγορα κέρδη από διάφορες επενδύσεις
 • Τεχνική για να κερδίσετε χρήματα μέσω μερισμάτων μετοχών
 • Εξηγεί τη σημασία του δείκτη αγοράς
 • Απεικονίζει λεπτομέρειες σχετικά με τα αμοιβαία κεφάλαια
 • Περιγράφει την ανάλυση αμοιβαίων κεφαλαίων
<>

# 8 - Το μικρό βιβλίο επένδυσης κοινής λογικής:

Ο μόνος τρόπος για να εγγυηθείτε το δίκαιο μερίδιο των αποδόσεων του χρηματιστηρίου

Ακριβώς μια ανανέωση των ιδεών επενδύσεων αμοιβαίων κεφαλαίων

Από τον John C. Bogle

Μια εγγυημένη μέθοδος επίτευξης κορυφαίων αποδόσεων στο χρηματιστήριο.

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Αυτή η γραφή μπορεί να αντιμετωπιστεί ως συντόμευση για να αποκτήσετε κάποια κοινή λογική στα αμοιβαία κεφάλαια και τις επενδύσεις σε μετοχές.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα αμοιβαία κεφάλαια

 • Συνιστάται σε όλους τους μεγάλους και μικρούς επενδυτές να διαβάσουν αυτό το βιβλίο
 • Ένας απλός τρόπος για να αποκτήσετε ελάχιστες γνώσεις σχετικά με τις επενδύσεις σε μετοχές και σίγουρα όχι για πολύ έμπειρους επενδυτές μετοχών
<>

# 9 - Ο χιλιετής οδηγός επιτυχίας στην επένδυση αμοιβαίων κεφαλαίων:

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια

Ένας οριστικός οδηγός για επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια

Από τον Jeremy Kho

Παρέχει σταδιακά πληροφορίες για επενδύσεις σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια ξεκινώντας από τα βασικά

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια απαιτεί βασικές γνώσεις για το χρηματιστήριο και μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτό το βιβλίο για να παρέχει το ίδιο.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο αμοιβαίων κεφαλαίων

 • Οποιοσδήποτε επενδυτής επιθυμεί να μάθει ευνοϊκούς τρόπους για να επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση, να κερδίσει επιπλέον εισόδημα και προγραμματισμό συνταξιοδότησης πρέπει να έχει αυτό το βιβλίο
 • Η σταδιακή τεχνική για ανάλυση μιας σειράς υψηλών και χαμηλών αποδόσεων που δημιουργούν επενδυτικές επιλογές
<>

# 10 - Ένας οδηγός για αρχάριους για τα αμοιβαία κεφάλαια:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια

Πλήρης ανάλυση της συνολικής επενδυτικής διαδικασίας σε αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές

Από τον Ross Cameron

Αυτό το βιβλίο είναι και πάλι μόνο για αρχάριους και δεν το προτείνω για τους λάτρεις των επενδύσεων σε μετοχές

Αναθεώρηση βιβλίου αμοιβαίων κεφαλαίων

Οι αρχάριοι επενδυτές που δεν γνωρίζουν ούτε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο ούτε άλλες επενδύσεις σε μετοχές πρέπει να έχουν αντίγραφο αυτού του βιβλίου στο γραφείο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα αμοιβαία κεφάλαια

 • Πριν από την προσέγγιση οποιουδήποτε επενδυτικού συμβούλου ή οποιασδήποτε τράπεζας, ένας αρχάριος επενδυτής πρέπει να κατανοήσει βασικές γνώσεις σχετικά με τις επενδύσεις μέσω αυτού του βιβλίου
 • Παρέχει κόλπα για την αποφυγή δαπανηρών κεφαλαίων και το πραγματικό κόστος αυτών των κεφαλαίων
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found