Θέσεις εργασίας Hedge Fund (Καριέρα, μισθοί) | Κορυφαίες συμβουλές για πρόσληψη

Εργασίες Hedge Fund & Καριέρα

Οι θέσεις εργασίας hedge fund είναι πολύ συνηθισμένες στους ανθρώπους του τομέα χρηματοδότησης, καθώς μπορούν να πάρουν επικερδείς μισθούς μπαίνοντας σε αυτό, όπου οι διάφορες θέσεις εργασίας στο hedge fund περιλαμβάνουν το ρόλο του διαχειριστή κεφαλαίων, το ρόλο του αναλυτή, το ρόλο του διευθυντή πωλήσεων, το ρόλο του μάρκετινγκ Διευθυντής, ο ρόλος του λογιστή κ.λπ.

Θέλετε να ξεκινήσετε με μια εργασία hedge fund; Λοιπόν, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο σήμερα. Αυτό που το καθιστά το εξαιρετικά αναζητημένο μονοπάτι στον τομέα των οικονομικών είναι ότι παρέχει μεγάλες προοπτικές να έχει μια συναρπαστική επαγγελματική ζωή και να κερδίζει σωρούς χρημάτων. Είμαι βέβαιος ότι μπείτε στον πειρασμό να ξέρετε πώς και γιατί; Ας αρχίσουμε.

Τύποι εργασιών Hedge Fund

Θα μπορούσατε να προσληφθείτε για οποιαδήποτε από αυτές τις εργασίες hedge fund.

Αναλυτές

 • Ο αναλυτής είναι συχνά η τυπική θέση εισόδου σε επίπεδο σταδιοδρομίας hedge fund. Η θέση του αναλυτή hedge fund αναφέρεται επίσης ως επενδυτής ή ερευνητής.
 • Ρόλος: Σε αυτόν τον ρόλο, θα αξιολογούσατε βασικά - τα χρηματοοικονομικά της εταιρείας, τις οικονομικές συνθήκες και τις συνθήκες της αγοράς, τις επενδύσεις όπως τα ομόλογα, τα εμπορεύματα για να επενδύσετε στο hedge fund. Επίσης, πρέπει να αναλύσετε τις οικονομικές καταστάσεις, να προετοιμάσετε οικονομικά μοντέλα στο excel, να αξιολογήσετε τον κίνδυνο μιας επένδυσης και να βρείτε επενδύσεις που κατανοούν τη στρατηγική του hedge fund προκειμένου να επιτύχετε μέγιστες αποδόσεις.
 • Προαπαιτούμενο: Η εργασία ως αναλυτής σε ένα μικρό hedge fund θα απαιτούσε μια ευρεία βάση γνώσεων, ενώ στην περίπτωση ενός μεγαλύτερου θα μπορούσε να είναι πιο εκτεταμένη με συγκεκριμένη τεχνογνωσία της βιομηχανίας, της περιοχής ή των επενδύσεων.
 • Θα μπορούσατε να αφιερώσετε πολύ χρόνο παρακολουθώντας συναντήσεις, ταξίδια και πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επαφές είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία τους.

Λογιστές

 • Hedge fund Η καριέρα ως λογιστής απαιτεί από εσάς να διαχειρίζεστε τα οικονομικά του hedge fund και να διατηρείτε τα βιβλία οικονομικών αρχείων με ακρίβεια για το ταμείο.
 • Ρόλος: Ο ρόλος περιλαμβάνει την καταγραφή των χρηματοοικονομικών συναλλαγών, την προετοιμασία και την αρχειοθέτηση των οικονομικών καταστάσεων, την εξέταση και αναφορά της κερδοφορίας του ταμείου και την επανεξέταση των ίδιων. Η εργασία είναι σημαντική για το ταμείο καθώς τους επιτρέπει να επιστρέψουν και να αναλύσουν τα κέρδη και τις ζημιές των κεφαλαίων.
 • Προαπαιτούμενο: Αυτοί οι λογιστές είναι συνήθως Πιστοποιημένοι Δημόσιοι Λογιστές (CPA's)

Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

 • Αυτή η εργασία αντιστάθμισης κεφαλαίων είναι για εσάς να διατηρείτε τις σχέσεις με τους πελάτες, ειδικά όταν ο διαχειριστής κεφαλαίων δεν επιθυμεί να αναλάβει αυτήν την ευθύνη.
 • Ρόλος: Η δουλειά σας θα συνεπαγόταν τη μεταφορά κεφαλαίων για το ταμείο. Αυτό γίνεται με την εμπορία της στρατηγικής και των αποδόσεων του ταμείου σε μελλοντικούς επενδυτές. Το έργο θα βασίζεται περισσότερο στο στόχο, για παράδειγμα, θα πρέπει να μπορείτε να συγκεντρώσετε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια για το πρώτο έτος στο ταμείο.
 • Προαπαιτούμενο: Ως διαχειριστής μάρκετινγκ και πωλήσεων θα πρέπει να διαχειριστείτε και να διατηρήσετε τις σχέσεις με τους πελάτες και να μεταφέρετε συνεχώς κεφάλαια στο ταμείο, επομένως, κάποιος σε αυτόν τον ρόλο πρέπει να είναι σίγουρος, πειστικός και να έχει δεξιότητες καλών ανθρώπων.

Διαχειριστές κεφαλαίων

 • Η μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδυτικών κεφαλαίων είναι ο πιο σημαντικός στόχος του διαχειριστή hedge fund.
 • Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο της στρατηγικής που εφαρμόζεται στο hedge μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας τύποι hedge fund managers όπως συγκεκριμένοι για τον τύπο της επένδυσης όπως ομόλογα, εμπορεύματα ή τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες ή τα φαρμακευτικά προϊόντα.
 • Ρόλος: Η καριέρα του H edge Fund ως διευθυντής είναι υπεύθυνος να επιλέξει τις επενδύσεις του hedge fund σε συγκεκριμένες αναλογίες για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου. Για την επιλογή των επενδύσεων θα σας ζητηθεί να κάνετε έρευνα για να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων, όπως μετοχές, νομίσματα, ομόλογα κ.λπ. και να επιλέξετε τα καλύτερα για το χαρτοφυλάκιο. Βασικά λοιπόν αγοράζετε και πουλάτε αυτές τις επενδύσεις εκ μέρους του hedge fund για εταιρείες και ιδιώτες. Θα μπορούσατε επίσης να είστε μερικοί εάν ή όχι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για τις σχέσεις πελατών και εξηγώντας τις επενδυτικές στρατηγικές.
 • Προαπαιτούμενο: Η εργασία ως διαχειριστής κεφαλαίων θα απαιτούσε περισσότερη εμπειρία σε σύγκριση με διαχειριστές και αναλυτές που συνήθως ξεκινούν την καριέρα τους ως αναλυτές hedge fund.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των θέσεων εργασίας Hedge Fund

Κοιτάζοντας την πιο φωτεινή πλευρά των θέσεων εργασίας hedge fund.

 • Οι θέσεις εργασίας hedge fund επιτρέπουν μεγαλύτερο επίπεδο ατομικότητας από άλλους τομείς του τομέα.
 • Σε σύγκριση με τις τράπεζες επενδύσεων, το hedge fund είναι γενικά μικρότερο που τους δίνει μεγαλύτερη οικειότητα και έλεγχο.
 • Μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξαιρετικά ικανοποιητική καριέρα hedge fund, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις ανθρώπους σε αυτόν τον τομέα τα μεγάλα ταμεία να τραβούν 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτό συμβαίνει επειδή στις θέσεις εργασίας hedge fund κάποιος μπορεί εύκολα να ποσοτικοποιήσει τη συνεισφορά στο συνολικό κέρδος του ταμείου.
 • Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλά και να παρατηρήσετε γρήγορα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε τη σκάλα μάλλον νωρίτερα και να αποζημιωθείτε καλά για το ίδιο.

Κοιτάζοντας τη σκοτεινή πλευρά.

 • Υπήρξαν πολλοί που δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν από τον ανταγωνισμό και την πίεση και έχουν αποτύχει άσχημα σε θέσεις εργασίας hedge fund. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί κανείς να απομακρυνθεί εύκολα από τη δουλειά, καθώς υπάρχει περιθώριο για αποτυχίες.
 • Η διαχείριση του hedge fund δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επενδυτές παραδίδουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με μια υπόσχεση εγγυημένης απόδοσης ανεξάρτητα από την κατάσταση της αγοράς. Για να γίνει αυτό, ο διαχειριστής hedge fund και άλλοι εμπλεκόμενοι πρέπει να εφαρμόσουν στρατηγικές hedge fund. Ως εκ τούτου, κάποιος απλά δεν μπορεί να αρχίσει να διαχειρίζεται αυτά τα κεφάλαια και απαιτεί εμπειρία για να το κάνει αποτελεσματικά.

Βασικά στοιχεία εργασίας για το Hedge Fund

Οι Hedge Fund Jobs δεν είναι ο τύπος που μπορείτε να πάρετε αμέσως μετά το πτυχίο MBA. Το μέγεθος και η δομή του ταμείου αποφασίζουν τις θέσεις που θα τοποθετηθούν τελικά ο υποψήφιος ανάλογα με τα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια και δεξιότητες.

Οι θέσεις εργασίας hedge fund περιλαμβάνουν γενικά το να είναι ένας κατώτερος έμπορος. στρατηγός; αναλυτής; ποσοτικός; προγραμματιστής λογισμικού; διαχειριστής κινδύνου και σε διάφορους διοικητικούς ρόλους. Για να μπείτε τελικά σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ρόλους και να μπείτε στην καριέρα, το hedge fund θα απαιτήσει ορισμένα διαπιστευτήρια και προετοιμασίες που έχουν συζητηθεί στα παρακάτω γραφήματα

Απαιτούμενες δεξιότητες σε θέσεις εργασίας Hedge fund

Παρακάτω αναφέρονται οι δεξιότητες ή τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για εργασίες hedge fund

 • Υψηλή διάνοια
 • Αυτοπεποίθηση
 • Ανταγωνιστικός
 • Ισχυρή γνώση τομέα
 • Συνοχή και ακρίβεια
 • Βαθιά γνώση επενδύσεων και χρηματοδότησης
 • Δεξιότητες χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης
 • Ισχυρές ποσοτικές και νομικές δεξιότητες

Εκτός από αυτά, πρέπει να έχετε μια ισχυρή αίσθηση των χρηματοπιστωτικών αγορών και να αισθανθείτε τις αλλαγές και να ενεργήσετε ανάλογα. Η πιο σημαντική αναμενόμενη ποιότητα είναι η αξιοπιστία, καθώς θα χειρίζεστε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που προέρχεται από το κοινό.

Κομμάτι καριέρας Hedge Fund

Δεν μπορεί να υπάρχει μια πολύ τυπική πορεία σταδιοδρομίας ή ιεραρχία hedge fund στη στρατηγική οργάνωσης hedge fund, καθώς εξαρτάται πολύ από το μέγεθος. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο δύο τίτλοι, όπως ο αναλυτής και ο διαχειριστής χαρτοφυλακίου, εξαιρουμένου του διαχειριστή κεφαλαίων.

Για μεγαλύτερες εταιρείες σε σύγκριση με αυτό, θα μπορούσαν να έχουν πιο πολύπλοκες δομές που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πολλαπλούς διαχειριστές χαρτοφυλακίου, διευθυντές, ενδιάμεσους αντιπροέδρους κ.λπ. Ρίξτε μια ματιά στην ιεραρχία και τον ρόλο τους παρακάτω ξεκινώντας από την υψηλότερη θέση πρώτα.

Hedge Fund Manager Job

 • Η εργασία του hedge fund manager είναι υπεύθυνη για τη διεύθυνση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του ταμείου.
 • Λαμβάνουν μια απόφαση σχετικά με τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου του ταμείου και φροντίζουν τις καθημερινές του υποθέσεις.
 • Μιλώντας για την αποζημίωσή τους, αποζημιώνονται γενναιόδωρα, αλλά αντιμετωπίζουν επίσης μεγάλη πίεση λόγω του υψηλού κινδύνου των χαρτοφυλακίων που διαχειρίζονται.

Διαχειριστής χαρτοφυλακίου:

 • Αυτή η δουλειά hedge fund περιλαμβάνει τη λήψη στρατηγικής hedge fund και τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων και κατανομών.
 • Τα χαρτοφυλάκια αποζημιώνονται μέσω μέτριας χρέωσης διαχείρισης, καθώς και αμοιβής απόδοσης με βάση την ετήσια απόδοση του αμοιβαίου κεφαλαίου.
 • Οι διαχειριστές κεφαλαίων λαμβάνουν αμοιβή απόδοσης μόνο εάν το ταμείο κερδίζει χρήματα.

Αναλυτής Hedge Fund:

 • Για εκείνους που μόλις ξεκινούν τη σταδιοδρομία hedge fund συνήθως ξεκινούν με δουλειά hedge fund ως αναλυτής κατώτερου hedge fund.
 • Ως αναλυτής, θα διεξαγάγατε τη δέουσα επιμέλεια στις επενδυτικές αποφάσεις για τις οποίες θα διεξαγάγατε βαθιά έρευνα και ανάλυση και θα υποστηρίζατε την ομάδα των ανώτερων αναλυτών και των διαχειριστών χαρτοφυλακίου.
 • Αφού εργαστείτε για περίπου 2-4 χρόνια με βάση την απόδοσή σας, θα προαχθείτε σε θέση ανώτερου αναλυτή.
 • Σε αυτό το επίπεδο αναμένεται να έχετε πλήρη γνώση των παραγώγων και των χρηματοοικονομικών προϊόντων του αμοιβαίου κεφαλαίου, αναφέροντας απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Έμπορος Hedge Fund:

 • Οι έμποροι θεωρούνται η ψυχή μιας εταιρείας hedge fund.
 • Οι ποσοτικοί αναλυτές συνεργάζονται με τους εμπόρους για να δημιουργήσουν εμπορικά μοντέλα βασισμένα στη Στατιστική και στα Υπολογιστικά Μαθηματικά.
 • Οι έμποροι είναι αυτοί που πραγματικά εφαρμόζουν τη στρατηγική που δημιουργούν οι διαχειριστές χαρτοφυλακίου. Ένα αξιοπρεπές εκπαιδευτικό υπόβαθρο σε συνδυασμό με την εμπορική εμπειρία θα μπορούσε να σας πάρει σε αυτήν τη δουλειά.

Όπως στην περίπτωση καριέρας ως αναλυτής hedge fund, έχουμε έμπορους Junior και Senior, ένας junior trader θα έχει πτυχίο και περίπου δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Αφού εργάστηκαν για περίπου πέντε χρόνια, μπορεί να ανεβούν τη σκάλα για να γίνουν ανώτεροι έμποροι. Μέσα στη φυλή των εμπόρων, έχουμε τους εμπόρους εκτέλεσης που εκτελούν το εμπόριο ή τις ιδέες της ερευνητικής ομάδας και υπάρχουν άλλοι που κάνουν τόσο τα καθήκοντα της δημιουργίας ιδεών όσο και την εφαρμογή τους.

Μισθοί αντιστάθμισης κεφαλαίων

 • Εάν είστε κάποιος με λίγα χρόνια εμπειρίας στην Επενδυτική Τραπεζική, συνήθως ξεκινάτε με έναν βασικό μισθό (εκτός μπόνους) 75.000 $ - 125.000 $. Το μπόνους θα ποικίλλει ανάλογα με την απόδοση σας και των κεφαλαίων, αλλά συνήθως είναι 2-3 φορές του βασικού μισθού σας.
 • Ως πρεσβύτερος σε αυτό το επάγγελμα, θα κερδίζατε οτιδήποτε από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ έως 1 εκατομμύριο δολάρια, 10 $ + εκατομμύρια ή ακόμα και περισσότερα. Αυτές οι τεράστιες φιγούρες θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικά εμπνευσμένες αλλά να κρατήσουν ένα πράγμα στο μυαλό σας ευθεία. το μπόνους σας εξαρτάται πλήρως από την απόδοση των χρημάτων.

Μπορεί να βρείτε τους αριθμούς των μισθών στις θέσεις εργασίας hedge fund ασυνήθιστα υψηλοί, αλλά φυσικά, υπάρχουν πολλοί άλλοι που κάνουν πολύ λιγότερους και πολλοί περισσότεροι που αποτυγχάνουν εντελώς. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον κλάδο διατρέχουν υψηλό κίνδυνο. Θα τελειώσει τελικά σε δεξιότητες, συγχρονισμό και λίγη τύχη. Σε μια πρόσφατη ανασκόπηση των μισθών για την αρχική αποζημίωση για τους πρόσφατους αποφοίτους των μεγαλύτερων προγραμμάτων MBA, η υψηλότερη μέση αρχική αμοιβή ήταν στις θέσεις εργασίας hedge fund.

Σύμφωνα με τον οδηγό Robert Half Accounting & Finance Salary (2015), οι εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων προσλαμβάνουν και αναζητούν συγκεκριμένα τις θέσεις ταλέντων ανώτερου επιπέδου για τη διαχείριση των εταιρειών χαρτοφυλακίου, την εμπορική υποστήριξη και τους επαγγελματίες του μεσαίου γραφείου και επίσης άτομα με ικανότητα λογιστική και χρηματοδότηση για αναλύσεις λογιστικής, φορολογίας και αποτίμησης επενδύσεων.

Το παρακάτω διάγραμμα εξηγεί τον μέσο μισθό για διάφορες θέσεις σε θέσεις εργασίας hedge funds κατά τα έτη 2014 & 2015 και δείχνει αύξηση περίπου 3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

 • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το εισόδημα ενός διαχειριστή hedge fund εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το hedge fund που δημιουργείται και μόνο από τον βασικό μισθό.
 • Η δομή πληρωμής που θα έχετε ως διαχειριστής κεφαλαίων θα περιλαμβάνει μια αμοιβή για τη διαχείριση του ταμείου και ένα μπόνους απόδοσης ανάλογα με το πώς κερδίζει τελικά το ταμείο.

Λίγες οδηγίες για την πρόσληψη

 • Ελέγξτε αν η προσωπικότητά σας ταιριάζει στο έντονο περιβάλλον των εργασιών Hedge Fund. Ο διαγωνισμός εδώ είναι να ξεπεράσει και να έχει πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομολόγων σας.
 • Μάθετε να αναλύετε και να συνθέτετε δεδομένα γρήγορα.
 • Ποσοτικές γνώσεις και δυνατότητες
 • Κάντε επαφές και δίκτυο με άτομα στη βιομηχανία hedge fund.
 • Αποδείξτε σοβαρή αφοσίωση για μια εργασία hedge fund.
 • Είναι σημαντικό να κάνετε την εργασία σας πολύ πριν, ώστε να είστε σε εγρήγορση για τα είδη επενδύσεων που πραγματοποιεί ένα ταμείο και πώς λειτουργούν.
 • Αφιέρωση στον τομέα Οικονομικών με πιστοποιήσεις όπως CFA, FRM, CPA κ.λπ.

συμπέρασμα

Οι καριέρες Hedge Fund είναι εδώ για να μείνουν στην πραγματικότητα ο κλάδος πρόκειται να αναπτυχθεί και να γίνει ανταγωνιστικός με το χρόνο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε σίγουροι για τον λόγο που θέλετε να μπείτε σε αντισταθμιστικά κεφάλαια. Θα ήταν δουλειά ή χρήματα; Βεβαιωθείτε ότι η εργασία σας ενθουσιάζει και όχι μόνο τα χρήματα. Αυτό το πεδίο απαιτεί ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με τις επενδύσεις και τις αγορές, όχι επειδή θέλουν να βγάλουν μερικά εκατομμύρια δολάρια. Καλή τύχη σε εσάς, καθώς προβλέπετε θέσεις εργασίας Hedge Fund


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found