Τα 10 κορυφαία βιβλία που πρέπει να διαβάσετε για προετοιμασία για εξετάσεις GMAT

Λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία προετοιμασίας GMAT

Αν ονειρεύεστε την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η είσοδος σε μια είσοδο GMAT μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες. Και μια εξαιρετική αφετηρία θα έβλεπε τα καλύτερα βιβλία προετοιμασίας για το GMAT. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων για την προετοιμασία GMAT -

 1. Ο επίσημος οδηγός για το πακέτο κριτικών GMAT + Τράπεζα ερωτήσεων + βίντεο  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 2. Πλήρες σετ GMAT Strategy Guide: Manhattan Prep GMAT Strategy Guides (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Ace the GMAT: Master the GMAT σε 40 Ημέρες  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. GMAT for Dummies  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 5. 1.138 Ερωτήσεις πρακτικής GMAT: Princeton Review (Graduate School Test προετοιμασία)  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. GMAT Test Prep  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 7. Ο χάρτης πορείας GMAT: Συμβουλές εμπειρογνωμόνων μέσω της ημέρας δοκιμής  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Επιτυχία GMAT 30 ημερών  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Franklin GMAT Vocab Builder  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. GMAT Clarity: The Official Guide for GMAT Self-Study  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία προετοιμασίας GMAT μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Ο επίσημος οδηγός για το πακέτο κριτικών GMAT + Τράπεζα ερωτήσεων + βίντεο

από GMAC (Μεταπτυχιακό Συμβούλιο Εισαγωγής Διοίκησης)

Ποιος μπορεί να καθοδηγήσει καλύτερα από το ίδιο το συμβούλιο;

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι ένα πλήρες μάθημα για το GMAT. Εάν είστε σοβαροί για το GMAT και θέλετε να σκοράρετε υψηλότερα, είναι ο καλύτερος πόρος που θα βρείτε ποτέ. Αυτός ο οδηγός έχει χρησιμοποιηθεί από καθηγητές και εκπαιδευτές, καθώς και από άτομα που ψάχνουν να σπάσουν το GMAT στην πρώτη προσπάθεια. Αυτό το πακέτο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να μελετήσετε ερωτήσεις και απαντήσεις GMAT και θα σας δείξει πώς σκέφτεται το GMAT (το πρότυπο των ερωτήσεων).

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του πακέτου είναι ότι δεν παρέχει στρατηγικές δοκιμής. Έτσι, για τις στρατηγικές GMAT, πρέπει να αναζητήσετε άλλα βιβλία προετοιμασίας. Αυτό είναι επιμελημένο και προετοιμάζεται κυρίως για αρχάριους μαθητές και αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό το πακέτο μαζί με ένα υπέροχο βιβλίο, θα είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τη συμμετοχή στις εξετάσεις. Η τιμή του πακέτου είναι επίσης πολύ λογική για κάθε μαθητή.

Βασικές επιλογές

 • Θα λάβετε αυτό το πακέτο με τη μορφή 3 βιβλίων και πραγματικών ερωτήσεων από εξετάσεις GMAT. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης έναν οδηγό αξιολόγησης GMAT, έναν οδηγό ποσοτικής αξιολόγησης και επίσης έναν λεκτικό οδηγό αξιολόγησης.
 • Μαζί με το πακέτο, θα λάβετε επίσης πάνω από 1500+ ερωτήσεις σε τράπεζες ερωτήσεων και βίντεο διαδικτυακής πρόσβασης.
 • Αυτό το πακέτο είναι 1440 σελίδες. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε πόσο περιεκτικό είναι το υλικό.
<>

# 2 - Πλήρες σύνολο οδηγών στρατηγικής GMAT

Manhattan Prep GMAT Strategy Guides  από το Manhattan Prep

Αυτό το πακέτο γράφτηκε από εκπαιδευτές που έχουν βαθμολογήσει το 99ο εκατοστημόριο για μαθητές που θέλουν να βαθμολογήσουν το ίδιο.

Κριτική βιβλίου

Εάν ξεκινάτε την προετοιμασία σας για GMAT, αυτό το πακέτο θα σας φανεί πολύτιμο. Αλλά γιατί πρέπει να αγοράσετε αυτό το πακέτο όταν υπάρχουν πολλά πακέτα γραμμένα από πολλά άλλα; Αυτό το τεράστιο πακέτο αποτελείται από 10 οδηγούς των 1912 σελίδων που θα καλύπτουν κάθε τομέα που πρέπει να μάθετε για βαθμολογία πάνω από 700+ στο GMAT.

Αυτό το πακέτο δεν δίνει έμφαση στη στρατηγική για το πώς μπορείτε να κερδίσετε 700+ συν, αλλά θα σας παρέχει όλα τα εργαλεία και τους πόρους για να πετύχετε. Από αναγνώστες σε όλο τον κόσμο ανέφεραν ότι αυτό το πακέτο μπορεί να σας ωθήσει να κερδίσετε μια μέτρια 600 έως πάνω από 700+ (σπάνια οποιοδήποτε καλό σχολείο δέχεται περίπου 600 βαθμολογίες στο GMAT)

Πολλοί μαθητές έχουν σημειώσει πάνω από 700+ μόνο μελετώντας αυτούς τους 10 οδηγούς και τίποτα άλλο. Αυτοί οι οδηγοί είναι γραμμένοι μόνο για τους μαθητές που αρχίζουν να προετοιμάζονται για το GMAT.

Βασικές επιλογές

Σε αυτό το πακέτο, θα λάβετε ό, τι χρειάζεστε για να είστε έτοιμοι για GMAT. Ρίξτε μια ματιά στα βιβλία που περιλαμβάνει αυτό το πακέτο -

Χάρτης πορείας GMAT

 • Αριθμός ιδιοτήτων GMAT στρατηγική οδηγός
 • Οδηγός στρατηγικής για κλάσματα, δεκαδικά και ποσοστά GMAT
 • Οδηγός στρατηγικής Άλγεβρα GMAT
 • Οδηγός στρατηγικής για προβλήματα GMAT
 • Οδηγός στρατηγικής γεωμετρίας GMAT
 • Critical Reasoning GMAT Οδηγός στρατηγικής
 • Οδηγός στρατηγικής κατανόησης ανάγνωσης GMAT
 • Οδηγός στρατηγικής GMAT & Correction Correction
 • Οδηγός στρατηγικής Ολοκληρωμένης λογικής και δοκιμίων GMAT

Μαζί με όλες αυτές τις εκδόσεις, θα λάβετε επίσης ένα έτος πρόσβασης σε διαδικτυακές τράπεζες ερωτήσεων προσαρμοσμένες σε υπολογιστή και εξετάσεις πρακτικών GMAT.

<>

# 3 - Άσος ο GMAT: Κατακτήστε το GMAT σε 40 ημέρες

από τον Brandon Royal

Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό. Εάν αγωνίζεστε με τη στρατηγική του GMAT, αυτός είναι ο σωστός πόρος για εσάς.

Κριτική βιβλίου

Κανένα βιβλίο δεν μπορεί να είναι επαρκές για την προετοιμασία του ήχου. Εάν έχετε βρει ένα βιβλίο για τις περιοχές μελέτης, τότε πρέπει να βρείτε ένα άλλο που θα σας καθοδηγήσει στη χάραξη στρατηγικών για τις εξετάσεις. Είναι 420 σελίδων και θα σας καθοδηγήσει σε όλη. Έχει καλύψει ερωτήσεις πρακτικής, τι είδους ερωτήσεις μπορείτε να περιμένετε στο GMAT και παρέχει επίσης έναν λεπτομερή προγραμματιστή μελέτης που σας βοηθά να μηδενίσετε σε ό, τι είναι απαραίτητο να προετοιμάζετε σε καθημερινή βάση.

Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη βιβλιοθήκη σας GMAT εάν είστε σοβαροί για τις εξετάσεις. Είναι ένα είδος μαθήματος που έχει γραφτεί με γνώμονα τον μέσο μαθητή. Αλλά το καλύτερο πράγμα για το βιβλίο είναι ότι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη διδασκαλία μαθημάτων GMAT σε μαθητές. Πολλοί εκπαιδευτές του GMAT έχουν χρησιμοποιήσει το υλικό αυτής της έκδοσης για να καθοδηγήσουν τους μαθητές τους. Με λίγα λόγια, εάν σκοπεύετε να εμφανιστείτε για GMAT, αυτό πρέπει να διαβάσετε για εσάς.

Βασικές επιλογές

 • Υπάρχουν πολλές ενότητες που ξεχωρίζουν. Ωστόσο, το καλύτερο μέρος είναι ένα λεπτομερές πρόγραμμα μελέτης 40 ημερών που σας βοηθά να παραμείνετε στην πορεία και να διατηρήσετε την πειθαρχία.
 • Θα μπορούσατε να κατανοήσετε τον σωστό τύπο ερωτήσεων GMAT και επίσης να μπορείτε να εξασκηθείτε.
 • Παρείχε μια εξαιρετική ανάλυση σχετικά με το δοκίμιο (αιτία και αποτέλεσμα, εκπρόσωποι, εφαρμογή, σύγκριση & αναλογία, αποδεικτικά στοιχεία κ.λπ.).
<>

# 4 - GMAT για ανδρείκελα

των Lisa Zimmer Hatch και Scott A. Hatch

Θα σας προσφέρει έναν συνδυασμό κειμένου και στρατηγικής για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις GMAT.

Κριτική βιβλίου

Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε ως βιβλίο. Χρησιμοποιήστε το ως βιβλίο αναφοράς. Επειδή αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για ανακεφαλαιοποίηση. αλλά όχι ακριβώς για περιεκτική ανάγνωση! Το συμπεριλάβαμε στη λίστα επειδή χρειάζεστε ένα βιβλίο που εξηγεί λεπτομερώς την εξέταση GMAT, πώς να το κάνετε, πώς να το προετοιμάσετε, ποιοι τομείς πρέπει να εστιάσετε και ο σκοπός πίσω από στοχευμένα τμήματα στο GMAT. Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν τον οδηγό δεν θα βρεθούν σε κανένα άλλο βιβλίο.

Αυτό θα λειτουργήσει ως ένα εξαιρετικό βιβλίο συμπληρώματος για το βιβλίο σας και θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις με σαφήνεια και προετοιμασία. Και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στο τέλος της προετοιμασίας σας (ακριβώς πριν από την εξέταση). καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να εξασκήσετε αυτό που γνωρίζετε ήδη και να καθαρίσετε κάποια σκόνη για να παραμείνετε αιχμηρές.

Βασικές επιλογές

 • Σε αυτό το βιβλίο 360 σελίδων, θα βρείτε δέκα λάθη γραφής που πρέπει να αποφύγετε, μια εξήγηση της μορφής του τεστ, πώς να ηρεμήσετε το νεύρο σας, πώς να κάνετε μια εμπεριστατωμένη εικασία, τρόπους εξοικονόμησης χρόνου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και πολλά άλλα χρήσιμα τμήματα.
 • Θα καλύψετε επίσης τέσσερις σημαντικούς τομείς - λεκτική ενότητα, αναλυτική γραφή, μαθηματικά και κριτική συλλογιστική.
 • Μαζί με αυτό το βιβλίο, θα λάβετε επίσης ένα CD όπου μπορείτε να λάβετε 5 προσομοιωμένες δοκιμές GMAT.
<>

# 5 - 1.138 Ερωτήσεις πρακτικής GMAT: Princeton Review

Προετοιμασία δοκιμών μεταπτυχιακών σχολών

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, αυτό το βιβλίο προορίζεται για εξάσκηση.

Κριτική βιβλίου

Η πρακτική δεν κάνει τέλεια, αλλά η πρακτική μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε. Και αυτό ακριβώς είναι το βιβλίο. Πρέπει να παραλάβετε αυτό το βιβλίο αν θέλετε να ξεγελάσετε την προετοιμασία σας. Πολλοί μαθητές ανέφεραν ότι ακόμη και μετά την κατανάλωση σε "δέσμες GMAT", δεν μπορούν να βαθμολογήσουν υψηλότερα. Γιατί; Επειδή δεν έχουν αρκετή πρακτική. Εάν αισθάνεστε το ίδιο, οι 1138 ερωτήσεις αυτού του βιβλίου θα είναι ιδανικές για πολλές συνεδρίες εξάσκησης.

Μπορείτε να αλλάξετε από ποσοτικά ερωτήματα σε λεκτικά και από λεκτικά σε ολοκληρωμένη συλλογιστική. Δεν θα έχετε μόνο μια τράπεζα ερωτήσεων γεμάτη με σχετικές ερωτήσεις. θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακές ερωτήσεις για μια ρεαλιστική εμπειρία. Δεν προτείνουμε ότι αυτό είναι το μόνο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο (οποιοδήποτε από τα πακέτα στο GMAT), ένα βιβλίο στρατηγικής και αυτό για μια προπόνηση. Αφιερώστε κάπου καθημερινά, ανοίξτε αυτό το βιβλίο, βρείτε μια ενότητα, ρυθμίστε ένα χρονόμετρο και ξεκινήστε την εξάσκηση.

Βασικές επιλογές

 • Θα λάβετε εκτενείς ενότητες πρακτικής για ποσοτικές ερωτήσεις, ολοκληρωμένη συλλογιστική και προφορικές ερωτήσεις. Μαζί με αυτό, θα λάβετε διαδικτυακές ερωτήσεις για να αποκτήσετε μια προσομοιωμένη εμπειρία.
 • Θα μπορείτε επίσης να περάσετε από 60+ τρυπάνια που θα ενισχύσουν την πρόσφυση σας πάνω στις θεματικές περιοχές και θα επιδιορθώσετε οποιαδήποτε τρύπα βρόχου σε οποιοδήποτε θέμα.
 • Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να συμπληρώσει την πρακτική με την κατανόηση των βασικών εννοιών. Κάτω από 800 σελίδες, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.
<>

# 6 - Προετοιμασία δοκιμής GMAT

Οδηγός μελέτης μυστικών GMAT: Πλήρης αναθεώρηση, δοκιμές πρακτικής, εκπαιδευτικά βίντεο από την ομάδα προετοιμασίας δοκιμών μυστικών εξετάσεων GMAT

Τι γίνεται αν μπορείτε να λάβετε όλους τους οδηγούς για το GMAT μαζί με εκπαιδευτικά βίντεο; Θα πετύχετε στο GMAT; Βάζεις στοίχημα.

Κριτική βιβλίου

Μην κοιτάτε τον αριθμό της σελίδας για να κρίνετε την αξία αυτού του βιβλίου. Είναι ένα στολίδι γιατί περιλαμβάνει μόνο πράγματα που έχουν ύψιστη σημασία και απορρίπτουν όλα τα χνούδια. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό και προσφέρει μια λεπτομερή κριτική για τις εξετάσεις GMAT.

Συνεχίζει επίσης την ανάλυση των δοκιμών GMAT ανά ενότητα. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να καταλάβετε γρήγορα τι να διαβάσετε, πώς να προσεγγίσετε το GMAT και τι παγίδες να αποφύγετε. Μαζί με αυτό, θα λάβετε επίσης ερωτήσεις πρακτικής όπου μπορείτε να εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει.

Επιπλέον, θα λάβετε 118 εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα. Τώρα αφού κοιτάξουμε το υλικό του βιβλίου, ας δούμε την τιμή. Είναι τόσο φθηνό αν συγκρίνουμε την αξία που παρέχει. Επιπλέον, είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το βιβλίο μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό εάν θέλετε να συμπληρώσετε την προετοιμασία σας με κάποια εργαλεία της τελευταίας στιγμής - θα παρέχει το ίδιο.

Βασικές επιλογές

 • Εάν χρειάζεστε έναν σύντομο οδηγό που περιλαμβάνει όλες τις κρίσιμες πληροφορίες, όπως έννοιες, αρχές, διαδικασίες, λεξιλόγιο που η GMAC αναμένει να αποκτήσετε, η αναζήτησή σας τελειώνει εδώ.
 • Θα λάβετε μια λεπτομερή ανασκόπηση ολόκληρων δοκιμών GMAT, αναθεώρηση ποσοτικών δοκιμών, αναθεώρηση ολοκληρωμένης συλλογιστικής, ανασκόπηση αναλυτικής αξιολόγησης γραφής, ανάλυση λεκτικών δοκιμών και επίσης περιεκτικές ερωτήσεις πρακτικής για ενδελεχή προετοιμασία.
<>

# 7 - Ο χάρτης πορείας GMAT: Συμβουλές εμπειρογνωμόνων μέσω της ημέρας δοκιμής

Οδηγοί στρατηγικής του Μανχάταν GMAT από το Μανχάταν GMAT

Ψάχνετε για έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να δείτε τη μεγάλη εικόνα του GMAT; Αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαλέξετε.

Κριτική βιβλίου

Σταματήστε εδώ. Εάν δεν έχετε ιδέα για το GMAT και πώς να κάνετε το τεστ, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Και είναι σχετικά μικρό, μόλις 256 σελίδες. Αλλά θυμηθείτε, εάν έχετε ήδη κάνει το τεστ και θέλετε να υποβάλετε GMAT για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας, μπορεί να μην σας βοηθήσει τόσο πολύ. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο ειδικά για άτομα που δεν έχουν εμπειρία στο τεστ GMAT και θέλουν να μάθουν τα πάντα με λεπτομέρεια.

Η έναρξη της προετοιμασίας σας με GMAT θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με τη δοκιμή και θα σας προετοιμάσει για τη δοκιμή. Εάν δεν διαβάσετε κανένα άλλο βιβλίο στρατηγικής και καταλήξετε να το διαβάσετε, άλλα βιβλία θα σας φαίνονται περιττά. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει επίσης να προγραμματίσετε τη μελέτη σας, έτσι ώστε η προετοιμασία να μην βαρεθεί (για παράδειγμα, μην διαβάζετε για περισσότερο από 2 ώρες στο τέντωμα). Μαζί με τους δοκιμαστές, θα βοηθήσει επίσης τους επαγγελματίες που έχουν εκπαιδεύσει μαθητές για προετοιμασία GMAT.

Βασικές επιλογές

 •  Θα μάθετε όλα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να σπάσετε το GMAT. Για παράδειγμα, θα μάθετε για τη δομή GMAT, πώς χρησιμοποιείται από τα σχολεία, τη διαφορά μεταξύ GMAT & GRE, πώς να οργανωθείτε για προετοιμασία, πώς να μάθετε το περιεχόμενο του GMAT, τη μεγάλη εικόνα των ενοτήτων GMAT και να αξιολογήσετε την πρόοδό σας και ούτω καθεξής.
 • Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς κατά την προετοιμασία GMAT. Θα σας βοηθήσει επίσης να σχεδιάσετε τη μελέτη σας.
 • Περιλαμβάνει επίσης 6 δωρεάν διαδικτυακές εξετάσεις για να σας δώσει μια προσομοιωμένη εμπειρία.
<>

# 8 - Επιτυχία GMAT 30 ημερών

Πώς σκόραρα 780 στο GMAT σε 30 ημέρες και πώς μπορείτε πάρα πολύ! Από τους Brandon Wu και Laura Pepper

Μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, αλλά μην πηγαίνετε με το όνομα, διαβάστε το βιβλίο για να το μάθετε.

Κριτική βιβλίου

Ναι, το υλικό που παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο θα παραδώσει, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ένα πράγμα - οι 30 ημέρες είναι πολύ λίγος χρόνος για να προετοιμαστούν εάν θέλετε να σκοράρετε καλά. Θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα μεγάλο σκορ εντός 30 ημερών. Η πρότασή μας είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από 30 ημέρες και να χρησιμοποιήσετε τις στρατηγικές που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο για να κάνετε ένα σχέδιο. Ας πούμε ότι έχετε 60 ημέρες για να προετοιμαστείτε και γνωρίζετε τις στρατηγικές που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο, θα είστε καλοί να πάτε.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υποδηλώνει ότι πρέπει να μελετήσετε 3-4 ώρες για 30 ημέρες για να σκοράρετε που δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Ωστόσο, μαζί με αυτό, αν διαβάσετε ένα βιβλίο, σίγουρα θα περάσετε τις εξετάσεις σε ιπτάμενα χρώματα. Και είναι επίσης ένας τέλειος οδηγός για άτομα που έχουν λίγο ή καθόλου χρόνο για προετοιμασία. Η ιδέα είναι να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, να διαβάσετε προσεκτικά ένα βιβλίο και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό στρατηγικής για να κατανοήσετε πώς να προετοιμάσετε.

Βασικές επιλογές

 • Αν ψάχνετε για μια γρήγορη επιδιόρθωση χωρίς να χάνετε χρόνο, αυτός είναι ένας οδηγός στρατηγικής για εσάς. Δεν θα βρείτε χνούδι, καλύπτονται μόνο σημαντικά σημεία. Έτσι, η ανάγνωση θα ήταν εύκολη και πολύ ικανοποιητική.
 • Θα λάβετε επίσης "idioms cheat-sheet", "εύκολη μαθηματική ορολογία αναφοράς", "προφορικές και μαθηματικές πρακτικές ερωτήσεις", καθώς και μια νέα ενότητα για "ολοκληρωμένη συλλογιστική.
<>

# 9 - Franklin GMAT Vocab Builder

4507 λέξεις GMAT για υψηλό σκορ GMAT

Εάν το διαβάσετε μόνο για προφορική κατανόηση, θα διαγράψετε το λεκτικό τμήμα του GMAT.

Κριτική βιβλίου

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ Αγγλικά και αν δεν ξέρετε πού μπορεί να κάνετε πολλά λάθη. Αλλά αυτό το βιβλίο θα σας καλύψει. Δεν θα σας διδάξει μόνο 4507 λέξεις για επιτυχία GMAT. Θα σας επιτρέψει επίσης να κατανοήσετε τη συνεκτική έννοια, ώστε να μπορείτε να θυμάστε εύκολα. Είναι ένα αντίγραφο του προγράμματος ήχου Franklin Vocab Builder.

Εάν το αγοράσετε, θα μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο CD του συνόλου των 22 προγραμμάτων CD. Οι ποσοτικές ερωτήσεις είναι εύκολο να απαντηθούν εάν ασκείστε τακτικά καθώς τα μαθηματικά εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την κατανόηση της λογικής. Όμως η λεκτική ικανότητα είναι να θυμόμαστε τις σωστές λέξεις για να είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε τις ενότητες. Οι συγκεκριμένες μέθοδοι και τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εύκολα τη λεκτική ενότητα. Ακόμα καλύτερα, αν μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρο το πρόγραμμα ήχου μαζί με το βιβλίο - θα ήταν ένας πολύ καλός πόρος για την εκκαθάριση των ερωτήσεων λεκτικής ικανότητας στο GMAT.

Βασικές επιλογές

 • Θα μάθετε περισσότερες από 4500 λέξεις μόνο αγοράζοντας ένα βιβλίο. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να θυμάστε τόσες πολλές λέξεις με ευκολία. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης ήχο (πρώτο CD) δωρεάν με αυτό το βιβλίο.
 • Αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός για το λεξιλόγιο. Θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε τη διαφορά μεταξύ ορθογραφίας ΗΠΑ και ΗΒ.
<>

# 10 - Σαφήνεια GMAT: Ο επίσημος οδηγός για την αυτο-μελέτη GMAT

από τους Thomas Hall και Nexus Education

Έχετε κάνει ποτέ ένα μάθημα σαφήνειας για το GMAT; Αυτό το βιβλίο είναι ένα μάθημα σαφήνειας.

Κριτική βιβλίου

Αυτός είναι ένας άλλος οδηγός στρατηγικής για το GMAT. Αλλά είναι γραμμένο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Πολλοί αναγνώστες ανέφεραν ότι έχουν χρησιμοποιήσει εγχειρίδια για να προετοιμαστούν για το GMAT, αλλά στην πορεία, ένιωσαν χαμένοι καθώς δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις περισσότερες πληροφορίες. Και τότε ανακάλυψαν αυτόν τον συγκεκριμένο οδηγό στρατηγικής που τους βοήθησε να δημιουργήσουν ένα ρεαλιστικό σχέδιο μελέτης, να τους κάνουν πιο πειθαρχημένους να μελετήσουν και να αξιολογήσουν την πρόοδο που έχουν σημειώσει.

Και ειδικά αν μελετήσετε μόνοι σας και αποφασίσετε να μην κάνετε κανένα μάθημα για το GMAT, αυτός ο οδηγός θα ήταν πολύτιμος για εσάς. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε. αλλά μόλις περιηγηθείτε σε ολόκληρο το βιβλίο, θα πάρετε μια ιδέα για το πώς να προετοιμαστείτε για το GMAT. Αυτό θα σας εξοικονομήσει επίσης πολύ χρόνο για την προετοιμασία και θα μπορούσατε επίσης να αυξήσετε το σκορ σας 70-100 πόντους το μήνα.

Βασικές επιλογές

 • Εάν η μόνος-μελέτη είναι το δικό σας πράγμα, αγοράστε αυτόν τον οδηγό στρατηγικής και χρησιμοποιήστε τα πακέτα Manhattan / GMAC. και σίγουρα θα κερδίσατε 700+ βαθμούς στο GMAT.
 • Δεν θα εξοικονομήσετε μόνο χρόνο και χρήμα (δεν απαιτείται διάλεξη). θα σας εξοικονομήσει επίσης πολλούς πόνους. Ρωτήστε κάποιον που έχει καθίσει ή GMAT και δεν μπορούσε να σκοράρει καλά!
 • Αυτή η έκδοση θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί. Και αν το ακολουθήσετε, θα σας δοθεί ένα σχέδιο μελέτης για να ολοκληρώσετε το πλήρες μάθημα εντός 64 έως 308 ωρών.
<>

Άλλες προτάσεις βιβλίων

 • Βιβλία καλύτερων οδηγών μελέτης CPA
 • Τα καλύτερα βιβλία Steve Jobs
 • Βιβλία Seth Godin
 • Βιβλία νόμου
 • Προτεινόμενα βιβλία από τον Elon Musk
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found