Εξέταση Πιστοποιημένου Οικονομικού Τεχνικού CFT | Ένας πλήρης οδηγός | WSM

Εδώ αποκαλύπτουμε ξανά μία από τις διάσημες πιστοποιήσεις. Αυτή τη φορά καταλαβαίνουμε τα πλεονεκτήματα του πώς να γίνετε Πιστοποιημένος Οικονομικός Τεχνικός. Πριν μπείτε σε αυτό το θέμα ας απαντήσουμε στο πιο σημαντικό ερώτημα.

Γιατί είναι CFTe ένα για τεχνικούς αναλυτές;

Ο Πιστοποιημένος Χρηματοοικονομικός Τεχνικός ή το CFTe είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο μάθημα που δεν ελέγχει μόνο τις τεχνικές σας δεξιότητες, αλλά ελέγχει επίσης την κατανόησή σας για την ηθική και την αγορά.

 • Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για αυτοδιδασκαλία και ως εκ τούτου ο υποψήφιος δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει το ίδιο σχολείο. Ωστόσο, τοπικά οι υποψήφιοι θα έχουν σίγουρα πρόσβαση ή καθοδήγηση για το ίδιο μέσω ιδιωτικών διδάκτρων ή μαθημάτων.
 • Το μάθημα και το υλικό που παρέχεται για κάθε εξέταση εξετάζεται τακτικά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο υποψήφιος έχει τις γνώσεις και τις τελευταίες ενημερώσεις της αγοράς και των τάσεων της αγοράς.
 • Είστε πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός τεχνικός αφού ολοκληρώσετε 2 επίπεδα εξετάσεων αυτού του μαθήματος για να γίνετε μέλος της IFTA. Λαμβάνετε αυτήν την ονομασία μετά την ένταξή σας στην εταιρεία μέλος της IFTA
 • Αυτή η εξέταση αποτελεί ανταμοιβή για όσους αναζητούν να ακολουθήσουν καριέρα στις χρηματοοικονομικές και χρηματοοικονομικές αγορές.

Όλα αυτά δεν σας δίνουν έναν, αλλά έναν αριθμό λόγων για να θέλετε και να ακολουθήσετε CFTe. Μαζί με ισχυρούς λόγους για να ακολουθήσετε αυτό το μάθημα, πρέπει επίσης να προσθέσετε έναν καλό χρόνο και σκληρή δουλειά. Σας παρουσιάσαμε μερικές σημειώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για το μάθημα και επίσης να σας καθοδηγήσουμε.

Αυτές οι σημειώσεις καλύπτουν τα ακόλουθα:

  Σχετικά με το πρόγραμμα CFT


  Το CFTe είναι μια εξέταση που διενεργείται από την IFTA, η οποία είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και επικεντρώνεται στα διεθνή επαγγελματικά προσόντα στην τεχνική ανάλυση. Με έμφαση στις τεχνικές γνώσεις, εστιάζει επίσης στις ηθικές αξίες και στην κατανόηση της αγοράς από τον υποψήφιο. Η ντεμοντέ εξέταση στυλό και μολύβι βοηθά τους υποψηφίους να επικεντρωθούν στη θεωρία και το γεγονός της αγοράς.

  • Ρόλος μέλος της κοινωνίας IFTA, Χρηματοοικονομικός τεχνικός, Χρηματοοικονομικός αναλυτής, Τραπεζίτης, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, Επαγγελματίας κ.λπ.
  • Οι εξετάσεις CFTe έχουν δύο επίπεδα εξέτασης για να καταργηθούν, δηλαδή CFTe I και CFTe II, μπορούν επίσης να ονομαστούν ως Επίπεδο I και Επίπεδο II. Αυτές οι εξετάσεις είναι εξετάσεις στυλό και χαρτί. Και διατίθενται σε διάφορες γλώσσες όπως Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Αραβικά.
  • CFTe Exam Ημερομηνίες, η εξέταση πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο μία φορά τον Απρίλιο και στη συνέχεια τον Οκτώβριο.
  • Εμπειρία για εγγραφή σε αυτό το μάθημα ο υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο μαζί με 3 χρόνια σχετικής εμπειρίας.

  Κριτήρια ολοκλήρωσης προγράμματος CFT


  • Για να γίνετε μέλος της κοινωνίας IFTA πρέπει να εγγραφείτε στο 1ο μάθημα CFTe.
  • Τα κριτήρια εγγραφής περιλαμβάνουν πτυχίο. Ωστόσο, ορισμένοι υποψήφιοι ολοκληρώνουν τα πτυχία MBA τους πριν εγγραφούν στο CFTe και γίνουν μέλη της εταιρείας IFTA. Και να μην ξεχνάμε ότι ο υποψήφιος ζήτησε επίσης 3 χρόνια σχετικής εμπειρίας για εγγραφή
  • Ωστόσο, για να γίνει μέλος και να πάρει τον ορισμό του CFTe, ο υποψήφιος πρέπει να ολοκληρώσει μια εξέταση δύο επιπέδων. Αυτή η εξέταση με στυλό και χαρτί δεν θα δοκιμάσει μόνο τις τεχνικές σας δεξιότητες αλλά και θα δοκιμάσει την ηθική κατανόησή σας μαζί με τις γνώσεις σας στην αγορά.
  • Το επίπεδο Ι είναι ένα έγγραφο πολλαπλών επιλογών, ενώ το επίπεδο II αποτελείται από ανάλυση και απαντήσεις που βασίζονται σε δοκίμια.

  Γιατί να συνεχίσετε το CFT; 


  • Σύμφωνα με τις έρευνες, προσλαμβάνονται άτομα με ποσοστό περίπου 13% στη χρηματοοικονομική βιομηχανία, ειδικά στις εταιρείες επενδύσεων και χρηματιστηριακών συναλλαγών. Συγκριτικά, το ποσοστό πρόσληψης σε άλλους τομείς έχει μειωθεί σημαντικά. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την επιδίωξη του CFTe.
  • Ακόμα και στην δύσκολη οικονομική κατάσταση, αυτή η βιομηχανία εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να αποδίδει και έτσι προσλαμβάνει.
  • Δίνεται κατάλληλος χρόνος και γνησιότητα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα σε ένα έτος, καθώς το μέσο ποσοστό επιτυχίας αυτού του μαθήματος είναι 70% που περνάει στο 1ο
  • Το να γίνετε CFTe μπορεί εύκολα να σας φέρει έναν μηνιαίο μισθό έναρξης £ 1800, να θυμάστε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.
  • Αυτό το μάθημα δεν σας δίνει μόνο τεχνικές γνώσεις, αλλά κρίνει επίσης τις ηθικές σας δεξιότητες μαζί με τις γνώσεις σας στην αγορά.
  • Αυτό το μάθημα δίνει σε εσάς και τις δεξιότητές σας μια παγκόσμια αναγνώριση. Ακόμα κι αν έχετε πρόβλημα να δώσετε τις εξετάσεις σας σε μια συγκεκριμένη γλώσσα, έχετε επίσης επιλογές γλώσσας για να διαλέξετε. Αυτό το μάθημα μπορεί να απαντηθεί σε περισσότερες από 6 γλώσσες.
  • Ένας συνδυασμός ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και γραψίματος σχετικά με την κατανόησή σας για την αγορά σίγουρα σας κάνει έναν από τους καλύτερους χρηματοοικονομικούς τεχνικούς σε όλο τον κόσμο.
  • Το CFTe είναι μια ανταμοιβή για άτομα που εργάζονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και αναζητά σταθερή οικονομική ανάπτυξη, στον χρηματοπιστωτικό τομέα πρέπει να λάβετε υπόψη την επένδυση και το χρηματιστήριο.

  Μορφή εξετάσεων CFT


  πηγή: IFTA.org

  Λεπτομέρειες εξέτασης CFTe Level I


  • Αυτή η εξέταση είναι ένα σαφές έγγραφο πολλαπλών επιλογών 120 από το οποίο ο υποψήφιος πρέπει να βαθμολογήσει τουλάχιστον 74 σωστές απαντήσεις που είναι περίπου 60-70% βαθμούς. Αυτές οι 120 ερωτήσεις επιλέγονται από 600 ερωτήσεις δοκιμής.
  • Το επίπεδο Ι επικεντρώνεται στα παραπάνω θέματα που θεωρούνται ως η βάση ή το θεμέλιο της χρηματοδότησης και του επενδυτικού τομέα.
  • Το τεστ μπορεί να εμφανιστεί σε 6 διαφορετικές γλώσσες που είναι Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αραβικά και Ισπανικά.
  • Το τεστ είναι εξέταση σε χαρτί και μολύβι και όχι σε διαδικτυακό τεστ.
  • Η προετοιμασία για αυτήν την εξέταση χρειάζεται εστιασμένη προσοχή 3 μηνών

  Λεπτομέρειες εξετάσεων CFTe Level II


  • Αυτό το επίπεδο έχει επίσης μια σειρά ερωτήσεων που πρέπει να επιτευχθούν, ωστόσο αυτές οι ερωτήσεις είναι ανάλυση βάσεων δοκιμών και απαντήσεις. Το ποσοστό επιτυχίας ή το ποσοστό επιτυχίας που απαιτείται εδώ είναι επίσης περίπου 60-70%
  • Αυτό το θέμα επικεντρώνεται σε διάφορα θέματα, ωστόσο ο υποψήφιος πρέπει να επιδείξει ακραίες γνώσεις και εξειδίκευση στην εφαρμογή διαφόρων τεχνικών και μεθόδων τεχνικής ανάλυσης.
  • Ακόμη και αυτή η εξέταση μπορεί να εμφανιστεί σε 6 διαφορετικές γλώσσες που είναι Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αραβικά και Ισπανικά, ακόμη και τα Κινέζικα θα είναι σύντομα διαθέσιμα.
  • Το τεστ είναι εξέταση χαρτιού και μολυβιού για τους τύπους δοκιμών και όχι διαδικτυακό τεστ.
  • Η προετοιμασία για αυτήν την εξέταση πρέπει να επικεντρωθεί στην προσοχή των 6 μηνών.

  Χρέωση εξέτασης CFTe


  Πηγή: IFTA.org

  * Πρόσθετες χρεώσεις (μόνο CFTe II):

  250 $ αμοιβή μετάφρασης ΗΠΑ ισχύει για εξετάσεις εκτός Αγγλίας

  100 $ ΗΠΑ ισχύουν για τοποθεσίες εξετάσεων εκτός IFTA

  Η δομή των τελών για την εξέταση CFTe επικεντρώνεται στις αμοιβές μελών και μη μελών που είναι η δομή αμοιβών είναι πολύ διαφορετική και για τις δύο επιλογές. Υπάρχει περίπου μια αύξηση 200 $ για την αμοιβή των μη μελών. Το μάθημα έχει επίσης ένα επιπρόσθετο κόστος για εξετάσεις εκτός Αγγλικής γλώσσας και επίσης τοποθεσίες εξετάσεων. Ως εκ τούτου, προτού κάνετε κράτηση ή εγγραφείτε για την εξέταση σας, μπορείτε να λάβετε υπόψη όλα αυτά τα σημεία για να εξοικονομήσετε χρήματα από την εγγραφή σας.

  Αυτό το μάθημα δεν είναι πολύ δύσκολο, κυρίως το 70% των υποψηφίων το ξεκαθαρίζουν στην πρώτη τους προσπάθεια. Ως εκ τούτου, η εστίαση στο μάθημα μπορεί να σας σώσει από την εγγραφή στην εξέταση και την απώλεια του κόστους εγγραφής.

  Ποσοστό επιτυχίας των εξετάσεων CFT


  Το ποσοστό επιτυχίας και για τα δύο επίπεδα δεν προσδιορίζεται, ωστόσο, η IFTA επιβεβαιώνει ότι κατά μέσο όρο περίπου το 70% των μαθητών καθαρίζει και τα δύο επίπεδα στην 1η προσπάθειά τους. Αυτό είναι ένα πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας ή ποσοστό επιτυχίας για ένα παγκόσμιο επαγγελματικό μάθημα, επομένως η εκκαθάριση αυτής της εξέτασης δεν είναι πολύ δύσκολη για έναν επαγγελματία που έχει περισσότερα από 3 έως 5 χρόνια σχετικής εμπειρίας.

  Υλικό μελέτης εξετάσεων CFT


  Μόλις εγγραφείτε για την εξέταση αφού πληρούνται όλα τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τότε μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό μελέτης από τον επίσημο ιστότοπο της IFTA. Μόνο το υλικό μελέτης που παρέχεται από την IFTA πρέπει να χρησιμοποιείται από τους υποψηφίους για την επιτυχή εκκαθάριση της εξέτασης.

  Οι ιστότοποι της IFTA προσφέρουν επίσης μια σειρά ψευδών επιλογών δοκιμής που εμφανίζονται για να εξασκηθούν οι υποψήφιοι πριν εμφανιστούν στην κύρια εξέταση.

  Το υλικό της μελέτης συνοδεύεται από έναν οδηγό μελέτης που σας καθοδηγεί στο σχέδιο μελέτης αυτού του μαθήματος. Σε περίπτωση δυσκολιών, υπάρχουν πολλά τοπικά δίδακτρα για τους υποψηφίους για να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το μάθημα και να τους καθοδηγήσουν στην εξέταση.

  Στρατηγική εξετάσεων CFT


  Όταν έχετε μια εξέταση για να εμφανιστεί υπάρχει τόσο άγχος για το πώς να μελετήσετε και για το τι να μελετήσετε, από πού να ξεκινήσετε και πόσες ώρες για να μελετήσετε για να ολοκληρώσετε την εξέταση. Και το CFTe είναι ένα επαγγελματικό μάθημα που χρειάζεται καλό χρόνο και κατανόηση. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε με κάποιες στρατηγικές, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε αυτό το μάθημα κυρίως στην πρώτη σας προσπάθεια.

  1. Για να ξεκινήσετε με τον καθορισμό ενός σχεδίου δράσης, πρέπει να ξεκινήσετε με να αποφασίσετε τις κινήσεις σας και να τις επεξεργαστείτε ανάλογα. Ένα κατάλληλο σχέδιο δράσης είναι σημαντικό πριν αναλάβετε οποιαδήποτε εργασία, και τότε πρόκειται για την καριέρα σας.
  2. Ας σας πούμε ότι το CFTe δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και ακούγεται, αυτό το μάθημα χρειάζεται ειδικές μελέτες τουλάχιστον 3 έως 6 ώρες για να κατανοήσει και να γνωρίζει κάθε ενότητα. Προτείνουμε ότι για το Επίπεδο Ι πρέπει να σπουδάσετε τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την εξέταση σας, ενώ για το Επίπεδο II πρέπει να δώσετε τουλάχιστον 6 μήνες για τακτικές σπουδές.
  3. Επειδή το CFTe είναι μια γραπτή εξέταση, χρειάζεται πολλή πρακτική γραφής, ειδικά για το επίπεδο II, καθώς περιλαμβάνει δοκίμιο της ανάλυσής σας και φυσικά μια σειρά από διαγράμματα και διαγράμματα, κ.λπ. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα καθώς έχετε δοθεί χρονικά όρια σε εσάς στην αίθουσα εξετάσεων. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης καλή ταχύτητα για να ολοκληρώσετε τις εξετάσεις σας.
  4. Συνιστάται στους υποψηφίους να χρησιμοποιούν μόνο το υλικό που παρέχεται από την IFTA, καθώς αυτό το υλικό ενημερώνεται τακτικά και θα σας ζητηθούν ερωτήσεις για το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών.
  5. Επειδή το CFTe είναι ένα πρόγραμμα αυτο-μελέτης, δεν θα έχετε εκπαιδευτές για να σας καθοδηγήσουν στο μάθημα, επομένως η IFTA έχει παράσχει και οδηγεί μελέτης και σας συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό πριν ξεκινήσετε τις σπουδές σας.
  6. Η επίλυση ενός αριθμού ψευδών δοκιμαστικών χαρτιών είναι ένας ταξινομημένος και ένας τέλειος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει το χαρτί σας στην 1η προσπάθεια και επίσης σκοράρετε.
  7. Κάντε την αναθεώρηση την πρακτική σας έτσι ώστε να σας βοηθά να θυμάστε και να σας κρατά μακριά από πανικό και άγχος.
  8. Όταν μελετάτε ότι ο εγκέφαλός σας είναι σε συνεχή χρήση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε στον εαυτό σας καλό θρεπτικό φαγητό και επίσης καλό ύπνο για να ξεκουραστείτε, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να μελετήσετε καλά και να βαθμολογήσετε καλά.

  Μπορείτε επίσης να δείτε μια λεπτομερή σύγκριση μεταξύ CMT εναντίον CFT - Ποιο είναι καλύτερο;


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found