Βιβλία κινήτρων | Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία κινήτρων όλων των εποχών

Λίστα με τα κορυφαία 10 βιβλία κίνητρα όλων των εποχών

Έχουμε μια επιλογή από κορυφαία βιβλία με κίνητρα που μπορούν να φέρουν επανάσταση στη ζωή σας. Μπορείτε να διαβάσετε, να μάθετε, να εφαρμόσετε και να διδάξετε το υλικό σε αυτά τα βιβλία σε οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων σχετικά με τα κίνητρα -

 1. Σκεφτείτε και μεγαλώστε  (αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 2. Οι 7 συνήθειες των ιδιαίτερα αποτελεσματικών ανθρώπων  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 3. Ανθρώπινη αναζήτηση για νόημα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. The Alchemist  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Τρίτη με τον Morrie: Ένας γέρος, ένας νεαρός άνδρας και το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Μπορείτε να θεραπεύσετε τη ζωή σας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε άτομα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. The Compound Effect - Ξεκινήστε το εισόδημά σας, τη ζωή σας, την επιτυχία σας  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. The One Thing - Η εκπληκτικά απλή αλήθεια πίσω από τα εξαιρετικά αποτελέσματα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Mindset: Η Νέα Ψυχολογία της Επιτυχίας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς κάθε ένα από τα βιβλία παρακίνησης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Σκεφτείτε και γίνετε πλούσιοι

από τον Ναπολέοντα Χιλ

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα βιβλίο για τη δημιουργία χρημάτων. Αλλά αν το διαβάσετε, θα ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να διαβάσετε το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο έχει αλλάξει εκατομμύρια ζωή σε όλο τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να πιάσετε το βιβλίο και να κάνετε τη ζωή σας να μετράει.

Κριτική βιβλίου

Το "Think and Grow Rich" δεν είναι ένα βιβλίο που μπορεί να ληφθεί υπόψη. Εάν λάβετε υπόψη σας όλες τις αρχές, είναι εγγυημένο ότι θα έχετε μια καταπληκτική ζωή. Πολλοί άνθρωποι, που έχουν γίνει πλούσιοι μετασχηματίζοντας τη ζωή της δυστυχίας τους, αποδίδουν πίστωση σε αυτό το βιβλίο. Και η λέξη «πλούσιος» δεν σημαίνει μόνο «χρήματα». μάλλον είναι πολύ περισσότερο από το «χρήμα». Είναι μια αφθονία που μπορείτε να επιτύχετε εφαρμόζοντας τα 13 μαθήματα που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές

Η καλύτερη λύση είναι η φόρμουλα έξι βημάτων για επιτυχία / πλούτο / αφθονία που δημιούργησε ο Δρ Hill. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο -

 • Βήμα 1: Αποφασίστε πόσα χρήματα / είδος χρειάζεστε
 • Βήμα 2: Σκεφτείτε τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε για να το κερδίσετε (ανταλλαγή)
 • Βήμα # 3: Ορίστε μια προθεσμία όταν σκοπεύετε να τη λάβετε
 • Βήμα # 4: Δημιουργήστε ένα βήμα προς βήμα σχέδιο για να φτάσετε εκεί
 • Βήμα # 5: Γράψτε τα πάντα
 • Βήμα # 6: Διαβάστε τη γραπτή δήλωση δύο φορές την ημέρα - αφού σηκωθείτε το πρωί και πριν πάτε για ύπνο
<>

# 2 - Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων

από τον Δρ Stephen Covey

Μιλά για επτά συγκεκριμένες συνήθειες που μπορούν να μεταμορφώσουν το παράδειγμα ενός μέσου ατόμου και να κάνουν τη ζωή του να μετράει. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Αυτό είναι το καλύτερο βιβλίο κινητοποίησης του Δρ Covey ποτέ. Τα περισσότερα από όλα τα άλλα βιβλία που έχει γράψει ο Δρ Covey βασίζονται στις αρχές που έχουν χαραχθεί εδώ. Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε να μετατοπίζετε το παράδειγμά σας από το να είστε θύμα στο να είστε νικητής. Θα μάθετε να αλλάζετε τις συνήθειές σας. Θα ξεκινήσετε να ξεκινάτε οποιοδήποτε έργο με το τέλος της ζωής. Και πάνω απ 'όλα, θα μάθετε τον σκοπό της ζωής σας.

Βασικές επιλογές

Υπάρχουν δύο πράγματα που είναι πιο σημαντικά σε αυτό το βιβλίο -

 • Πρώτον, ο Δρ Covey λέει ότι δεν υπάρχουν γρήγορες διορθώσεις στη ζωή. Εάν θέλετε να αλλάξετε οτιδήποτε (υγεία, πλούτος, καριέρα, οικογένεια), πρέπει να λάβετε εσκεμμένα μέτρα και να προσπαθήσετε να "κατανοήσετε πρώτα και να κατανοήσετε αργότερα".
 • Δεύτερον, ο Δρ Covey μιλάει για μια άσκηση στην οποία πρέπει να φανταστείτε ότι είστε ένας 80χρονος φίλος που πιάνει την τελευταία του ανάσα. Τώρα σκεφτείτε τι θέλετε να σας πουν οι κοντινοί και αγαπητοί σας! Θα βρείτε τον σκοπό σας.
<>

# 3 - Αναζήτηση Ανθρώπου για Σημασία

από τον Viktor Frankl

Αυτό το βιβλίο άλλαξε τη ζωή του μεγάλου πνευματικού δασκάλου Dr. Wayne Dyer. Είναι τόσο ισχυρό και σχετικό, που θα νιώσετε φραγκοστάφυλα αφού το διαβάσετε.

Κριτική βιβλίου

Φανταστείτε ότι έχετε φυλακιστεί για πολύ καιρό. Οι φύλακες έχουν πάρει τα πάντα - τρόφιμα, ρούχα, φίλους, οικογένεια και μια ζωή που αξίζει να ζήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής, τι θα μπορούσατε να σκεφτείτε; Μπορείτε να σκεφτείτε μια πιθανότητα; Ο Βίκτορ Φράνκλ. Σκέφτηκε τον εαυτό του - Τι γίνεται αν αφαιρέσουν τα πάντα και ακόμα δεν μπορούν να φτάσουν στο βαθύτερο μέρος μου όπου είμαι ο δικός μου! Και το έκανε. Βγήκε ζωντανός από το ναζιστικό στρατόπεδο και έγραψε αυτό το βιβλίο. Εάν είστε επιρρεπείς στην απελπισία, αυτό είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε για εσάς.

Βασικές επιλογές

 • Η ιστορία της απόλυτης δυστυχίας θα σας εμπνεύσει να ζήσετε μια ζωή αποστολής. Δεν μπορείτε να αφήσετε την ελευθερία επιλογής σας σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.
 • Το πιο σημαντικό απόσπασμα του βιβλίου είναι αυτό - «Όλα μπορούν να ληφθούν από έναν άντρα, αλλά ένα πράγμα: η τελευταία των ανθρώπινων ελευθεριών - να επιλέξει τη στάση κάποιου σε οποιαδήποτε δεδομένη σειρά περιστάσεων, να επιλέξει τον δικό του τρόπο».
<>

# 4 - Ο Αλχημιστής

από τον Paulo Coelho

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών. Ο συγγραφέας του βιβλίου Paulo Coelho άρχισε να λαμβάνει τον τεράστιο θαυμαστή του μετά τη συγγραφή αυτού του βιβλίου. Αυτό είναι ένα μυθιστόρημα που περιστρέφεται γύρω από ένα αγόρι και το όνειρό του.

Κριτική βιβλίου

Εάν έχετε ένα όνειρο, δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βιβλίο. Θα σας δείξει πώς να ονειρεύεστε, πώς να ακούτε τη διαίσθησή σας, πώς να λαμβάνετε αποφασιστική δράση σε αβέβαιους καιρούς, πώς να επιλέγετε μεταξύ των πιο σημαντικών και σημαντικών εργασιών και πώς να ακολουθείτε την καρδιά σας. Αυτό το βιβλίο είναι μια συναρπαστική ανάγνωση και ανάγνωση όλων των διασημοτήτων, σταρ του κινηματογράφου, επιχειρηματιών και γυναικών σε όλο τον κόσμο. Εάν δεν το έχετε διαβάσει ακόμα, ήρθε η ώρα να το παραλάβετε.

Βασικές επιλογές

 • Θα βρείτε πολλές μεταφορές που θα ταιριάζουν με τα περιστατικά της ζωής σας. Θα είστε σε θέση να συσχετιστείτε με ό, τι συμβαίνει στο βοσκό αγόρι της ιστορίας.
 • Θα διαπιστώσετε επίσης ότι το μυστικό για την επίτευξη των ονείρων σας βρίσκεται στην καρδιά της ύπαρξής σας. Αν ψάχνετε αλλού, ήρθε η ώρα να μπείτε μέσα και να βρείτε τι κρύβεται μέσα του.
<>

# 5 - Τρίτη με τον Morrie: Ένας γέρος, ένας νεαρός άνδρας και το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής

από τον Mitch Albom

Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα βιβλίο με κίνητρα. μάλλον έχει μιλήσει για κάτι ριζοσπαστικό - πώς να πεθάνεις καλά. Η φιλοσοφία αυτού του βιβλίου περιστρέφεται γύρω από αυτό το απόσπασμα της σοφίας - "αν μπορείτε να μάθετε πώς να πεθαίνετε καλά, θα ξέρετε πώς να ζείτε καλά."

Κριτική βιβλίου

Αυτό το παρακινητικό βιβλίο είναι γραμμένο με εξαιρετική ειλικρίνεια και εκπληκτική αφήγηση. Όλο το βιβλίο είναι γεμάτο διαλόγους με τον καθηγητή του συγγραφέα που πέθανε από τον οποίο ο συγγραφέας έμαθε τη μαγεία της ζωής. Εάν θέλετε να έχετε μια καταπληκτική εμπειρία να ζήσετε με έναν γέρο και να απολαύσετε τη σοφία, την αγάπη, τη συμπόνια και την ειλικρίνειά του, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Βασικές επιλογές

 • Είναι συχνά δύσκολο για εμάς να φανταστούμε το καλύτερο της ζωής έως ότου βρισκόμαστε στο νεκρό και να κοιμόμαστε για την τελευταία μας αναπνοή. Αλλά εδώ είναι η ευκαιρία σας να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε προτού η ιδιότροπη φύση του θανάτου να σας ξεπεράσει και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε την πραγματική αξία της ζωής.
 • Είναι γραμμένο ως ένα είδος απομνημονεύματος όπου ο συγγραφέας λέει την ιστορία ενός καθηγητή που πεθαίνει και πώς κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του τελευταίου, ο συγγραφέας συνειδητοποιεί τα βασικά της ζωής.
<>

# 6 - Μπορείτε να θεραπεύσετε τη ζωή σας

από τη Louise Hay

Αυτό είναι ένα πρωτοποριακό βιβλίο κινητοποίησης της μητέρας της προσωπικής ανάπτυξης, Louise Hay. Έχει μοιραστεί τις ακριβείς στρατηγικές και τις επιβεβαιώσεις που χρησιμοποίησε για να φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο πλούτου, να θεραπεύσει τον καρκίνο και να απαλλαγεί από την ενοχή και την ντροπή της παιδικής κακοποίησης.

Κριτική βιβλίου

Εάν πιστεύετε ότι η επιβεβαίωση δεν λειτουργεί, πρέπει σοβαρά να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ο συγγραφέας λέει ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η επιβεβαίωση δεν λειτουργεί αναιρούν τη θετική επίδραση της επιβεβαίωσης λέγοντας έτσι. Αυτό το βιβλίο έχει πουληθεί εκατομμύρια αντίτυπα και πολλοί, πολλοί άνδρες και γυναίκες έχουν αναφέρει τις ιστορίες του απίστευτου μετασχηματισμού στη ζωή τους εφαρμόζοντας την αρχή. Πάρτε λοιπόν αυτό το βιβλίο και εφαρμόστε τις ιδέες, τις ιδέες, τις επιβεβαιώσεις και τους διαλογισμούς που δίνονται σε αυτό το βιβλίο.

Βασικές επιλογές

Εάν θέλετε να ζήσετε έναν δραματικό μετασχηματισμό, πρέπει να διαβάσετε αυτό το κορυφαίο βιβλίο με κίνητρα. Υπάρχουν δύο αποσπάσματα σοφίας που θα μάθετε από αυτό το βιβλίο -

 • Οι επιβεβαιώσεις λειτουργούν εάν πιστεύετε πρώτα και μετά τις εξασκείτε καθημερινά.
 • Οι επιβεβαιώσεις θα σας παροτρύνουν να προβείτε σε άμεση ενέργεια που πρέπει να κάνετε χωρίς κρίση ή λογική συλλογιστική.
<>

# 7 - Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε τους ανθρώπους

από τον Dale Carnegie

Μιλήστε για το κλασικό στη διαχείριση του ανθρώπου και εδώ μπορείτε να πάρετε. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο με κίνητρα άλλαξε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων και τους δίδαξε τα μυστικά για να κερδίσουν φίλους και να δημιουργήσουν επιρροή.

Κριτική βιβλίου

Υπάρχουν τυπικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε μια άμεση σύνδεση μαζί τους. Μπορείτε να τους αποκαλέσετε παλιό σχολείο, αλλά γνωρίζετε ότι λειτουργούν μόλις αρχίσετε να τα κάνετε. Για παράδειγμα - όταν συναντάτε κανέναν, ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς (μην τους πείτε τι χρειάζεστε), θυμηθείτε τα ονόματά τους εάν τους έχετε γνωρίσει πριν, χαμογελάστε και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Αυτό το βιβλίο εξακολουθεί να είναι πολύ σχετικό και μπορεί να κάνει θαύματα για άτομα που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους και να επηρεάσουν ανθρώπους.

Βασικές επιλογές

Τα τρία Α είναι οι βασικές αρχές αυτού του πρωτοποριακού βιβλίου κίνητρα -

 • Προσοχή - Δώστε στους ανθρώπους την προσοχή και το χρόνο σας.
 • Στοργή - Ενημερώστε τους ότι σας αρέσουν, μην τους πείτε ποτέ ότι είναι λάθος.
 • Φιλοδοξία - Πείτε τους ότι ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντά τους και ότι μπορούν να μοιραστούν μαζί σας.
<>

# 8 - Το σύνθετο αποτέλεσμα - Ξεκινήστε το εισόδημά σας, τη ζωή σας, την επιτυχία σας

από τον Darren Hardy

Εάν είστε σε απόγνωση και δεν βλέπετε καμία πιθανότητα να κάνετε τη ζωή σας να μετράει, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει. Αυτό είναι ένα σύγχρονο εγχειρίδιο επιτυχίας γραμμένο με βήμα προς βήμα τρόπο. Ακολουθήστε αυτό το βιβλίο και η επιτυχία θα είναι δική σας.

Κριτική βιβλίου

Ο ίδιος ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει όλες τις αρχές που διατυπώνονται εδώ. Όταν έγραψε αυτό το βιβλίο, ήταν ο εκδότης του πιο αξιόλογου περιοδικού στον κόσμο «Περιοδικό επιτυχίας». Χρησιμοποιώντας τις ίδιες αρχές, έγινε εκατομμυριούχος σε ηλικία 24 ετών και στη συνέχεια ξεκίνησε το ταξίδι του διδασκαλίας και ηγεσίας. Αυτό το βιβλίο βασίζεται στην αρχή της ορμής. Εάν ξεκινήσετε μια μικρή συνήθεια, μπορεί να μην σας δώσει άμεσα οφέλη. Αλλά δώστε αρκετό χρόνο και θα δείτε ότι θα μεταμορφώσει τη ζωή σας.

Βασικές επιλογές

Οι καλύτερες επιλογές είναι τα παραδείγματα και οι ιστορίες των πελατών που μοιράστηκε ο Darren σε αυτό το βιβλίο. Θα μάθετε πώς αλλάζοντας ένα μικρό πράγμα στη ζωή σας, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτική επιτυχία με τα χρόνια. Είναι σαν σύνθετο ενδιαφέρον. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ό, τι κι αν κάνετε, πολλαπλασιάζεται. Εάν θέλετε να επιτύχετε επιτυχία στη ζωή σας, πιάστε αυτό το βιβλίο και εφαρμόστε όλα αυτά.

<>

# 9 - Το ένα πράγμα - Η εκπληκτικά απλή αλήθεια πίσω από τα εξαιρετικά αποτελέσματα

από τους Gary Keller και Jay Papasan

Εάν θέλετε να ειδικευτείτε στην επιχείρηση ή την ικανότητα ή το θέμα, αυτό είναι το βιβλίο που πρέπει να διαλέξετε. Σε αυτήν την εποχή της γενικευμένης κουλτούρας, είναι μεγάλη ανακούφιση να γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ΕΝΑ πράγμα εκπληκτικά καλά αν το επιλέξετε.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να διαβαστεί χωρίς να έχει ένα μαξιλάρι και στυλό βολικό. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε σε αυτό το βιβλίο, που μπορεί να χρειαστεί να ξαναδιαβάσετε πολλές φορές για να το ξεκουραστείτε. Εάν αισθάνεστε, είστε πολύ συγκλονισμένοι με αυτό που πρέπει να κάνετε, διαλέξτε αυτό το βιβλίο και θα μάθετε πώς να ορίζετε τις προτεραιότητές σας και πώς να λαμβάνετε εξαιρετικά συνηθισμένα αποτελέσματα κάνοντας το ίδιο.

Βασικές επιλογές

Έχουμε βάλει αυτό το βιβλίο σε ένα κίνητρο είδος όχι μόνο επειδή έχει τόσα πολλά να μας διδάξει. μάλλον θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε πραγματική δράση προς την κυριαρχία. Από το εφέ ντόμινο έως τον αποκλεισμό του χρόνου για το ένα πράγμα σας, για να επικεντρωθείτε στα σωστά πράγματα όλη την ημέρα, θα μάθετε έναν τόνο από αυτό το βιβλίο.

<>

# 10 - Νοοτροπία: Η Νέα Ψυχολογία της Επιτυχίας

από την Carol S. Dweck

Αυτό το βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και χρησιμοποιώντας αυτήν τη νέα νοοτροπία, θα είστε ασταμάτητοι.

Κριτική βιβλίου

Αυτό το παρακινητικό βιβλίο είναι μια συγκριτική έρευνα σε δύο νοοτροπίες - σταθερή νοοτροπία και αναπτυξιακή νοοτροπία. Οι άνθρωποι που έχουν σταθερή νοοτροπία πιστεύουν ότι το ταλέντο και οι ικανότητές τους είναι εγγενείς και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν. Οι άνθρωποι που έχουν αναπτυξιακή νοοτροπία πιστεύουν ότι μπορούν να αναπτύξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους μαθαίνοντας και εκπαιδεύοντας το μυαλό τους. Θα ξέρετε γιατί είναι σημαντικό να έχετε μια αναπτυξιακή νοοτροπία και πώς μπορείτε να αλλάξετε το μυαλό σας από το να είστε σταθεροί στο να είστε ανοιχτοί και έτοιμοι.

Βασικές επιλογές

Το καλύτερο μέρος είναι η έρευνα που δείχνει η συγγραφέας για την υποστήριξη των δηλώσεών της. Θα μάθετε πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζετε. Ο Po Bronson, συγγραφέας του NurtureShock αναφέρει ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία σχετικά με τα κίνητρα.

<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν -

 • Βιβλία Καλύτερης Ηγεσίας
 • Βιβλία διαπραγμάτευσης
 • Βιβλία χρημάτων
 • Βιβλία καλύτερης διαχείρισης
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com