Βιβλία Ηγεσίας | Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων για την ηγεσία

Λίστα των κορυφαίων 10 βιβλίων ηγεσίας όλων των εποχών

Έχουμε μια επιλεγμένη επιλογή καλύτερων ηγετικών βιβλίων από εμπειρογνώμονες στον τομέα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αναγνώστες να ανακαλύψουν από μόνα τους την αόριστη συνταγή για να είναι επιτυχημένος ηγέτης. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων σχετικά με την ηγεσία -

 1. Δράστε σαν ηγέτης, σκεφτείτε σαν ηγέτης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Για να γίνετε ηγέτης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Ηγεσία και αυταπάτη  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Γυρίστε το πλοίο  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Συνομιλιακή νοημοσύνη: Πώς οι μεγάλοι ηγέτες χτίζουν εμπιστοσύνη και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Οι Πέντε Δυσλειτουργίες μιας Ομάδας: Ένας Ηγέτης Ηγεσίας  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Primal Leadership: The Hidden Driver of Great Performance  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 8. Ανθρώπινη αναζήτηση για νόημα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Οι 21 αμετάκλητοι νόμοι της ηγεσίας: Ακολουθήστε τους και οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Εξυπνότερο γρηγορότερο καλύτερο: Τα μυστικά της παραγωγικότητας στη ζωή και τις επιχειρήσεις  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία ηγεσίας μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Δράστε σαν ηγέτης, σκεφτείτε σαν ηγέτης

από την Herminia Ibarra

Κριτική βιβλίου

Ένα ανορθόδοξο βιβλίο για την ηγεσία με μερικές τολμηρές συμβουλές για τους διευθυντές για το πώς να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση. Ο συγγραφέας υποστηρίζει σθεναρά την ιδέα ότι οι ηγέτες πρέπει να πειραματιστούν περισσότερο και να μάθουν από την εμπειρία αντί να είναι πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί για τη λήψη κινδύνων. Έχει ειπωθεί πολύ συχνά ότι ένας ηγέτης πρέπει να ενεργεί και να σκέφτεται σαν ηγέτης, αλλά οι ερμηνείες μπορεί να διαφέρουν και αυτός ο συγγραφέας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το πώς να ακολουθήσετε αυτό το δικτάτορα.

Αυτό το βιβλίο ξεχωρίζει για το είδος των πρακτικών συμβουλών που παρέχονται στους αναγνώστες με άγχος για την ανάληψη κινδύνων που υπολογίζονται όχι μόνο για να επιτύχουν περισσότερα αλλά για να παρακινήσουν τους άλλους να κάνουν καλύτερα. Ολοκληρώστε τις εργασίες για το πώς να ξεχωρίζετε και να αναγνωρίζεστε για τη δυναμική σας προσέγγιση ως ηγέτης ή σε μια θέση στην οποία έχετε αναλάβει τη διαχείριση ανθρώπων και πόρων.

Βασικές επιλογές

Ένα βιβλίο για την ηγεσία με τη διαφορά που υποστηρίζει περισσότερο από το συνηθισμένο πειραματισμό και για τη μάθηση για πράγματα που βασίζονται στην άμεση εμπειρία. Ο συγγραφέας προσφέρει χρήσιμες πρακτικές ιδέες για το πώς να είστε πρωτότυποι και να το κάνετε να λειτουργεί, αποφεύγοντας παράλληλα τις παραπλανητικές εντυπώσεις του «βιβλίου κανόνων» όπως ήταν πάντα. Πρέπει να διαβάσετε για όποιον φιλοδοξεί να είναι ηγέτης στην επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής.

<>

# 2 - Να γίνεις ηγέτης

Από τον Warren G. Bennis (Βασικά βιβλία, 1989)

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει την ηγεσία και να αναλύσει τι πραγματικά κάνει να γίνει ένας πραγματικός ηγέτης. Ο συγγραφέας προσπαθεί να διαχωρίσει τη διοίκηση από την ηγεσία και καθορίζει μερικές από τις βασικές ιδιότητες που απαιτούνται για την ηγεσία και πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει το ταξίδι για να γίνει ηγέτης με αποφασιστική προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρεί ότι οι άνθρωποι τείνουν συχνά να συγχέουν τη «διαχείριση» για το «κορυφαίο» όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο εντελώς ξεχωριστούς τομείς. Όσο υποκειμενικό και αν φαίνεται το θέμα, υιοθετεί περισσότερο μια μεθοδική προσέγγιση για να μπορούν οι αναγνώστες να ακολουθούν τη συμβουλή με σχετική ευκολία. Ένα ενδιαφέρον και εμπνευσμένο βιβλίο ηγεσίας που προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς «δημιουργούνται» οι ηγέτες και όχι «γεννιούνται».

Βασικές επιλογές

Ένα προκλητικό έργο που αφορά τον καθορισμό των βασικών αρχών της ηγεσίας με σχεδόν μια πρακτική φινέτσα. Οι αναγνώστες θα αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση για το πώς η ηγεσία είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό από τη διαχείριση που είναι εύκολο να κάνει λάθος για τον πρώτο. Μια ουσιαστική ανάγνωση για τους υποψήφιους ηγέτες, διευθυντές και λαϊκούς.

<>

# 3 - Ηγεσία και αυταπάτη

Από το Ινστιτούτο Arbinger (Berrett-Koehler Publishers, 2002)

Κριτική βιβλίου

Αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Arbinger, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς τείνουμε να εξαπατούμε τον εαυτό μας, το οποίο, με τη σειρά του, περιορίζει ό, τι μπορούμε να οραματιστούμε και να επιτύχουμε. Η θεμελιώδης ιδέα είναι ότι συχνά τείνουμε να θεωρούμε τους άλλους απλώς ως αντικείμενα που είτε βοηθούν είτε εμποδίζουν το δρόμο μας προς την επιτυχία ή πραγματοποιώντας ορισμένους στόχους, αντί να τους αντιμετωπίζουμε ως πραγματικούς ανθρώπους με τις δικές τους ελπίδες και προσδοκίες. Αυτές οι δύο καταστάσεις του νου ορίζονται ως «στο κουτί» όπου βρισκόμαστε κατά κάποιο τρόπο από το περιορισμένο όραμά μας που περιορίζει την ικανότητά μας να μεγαλώνουμε ως άτομο ή ως ηγέτης. Αυτή είναι η αυταπάτη που πρέπει κανείς να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από το κουτί και να υιοθετήσει περισσότερο μια περιεκτική άποψη προς τους άλλους. Μια αποκάλυψη για την ψυχολογία της ηγεσίας και ο ρόλος της στην επιτυχία ενός ηγέτη

Βασικές επιλογές

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο ηγεσίας σχετικά με το πώς μπορεί να προκύψει η αυταπάτη για να αξιοποιήσει τις πραγματικές δυνατότητές του ως ηγέτη. Προσφέρει ένα σημαντικό μάθημα για το πώς πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε τους άλλους ως απλώς «πόρους» για να χρησιμοποιηθούν για κάποιο σκοπό και να αρχίσουμε να τους βλέπουμε ως πραγματικούς ανθρώπους με τους στόχους τους να επιτύχουν. Μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση για την ηγεσία για όσους φιλοδοξούν να γίνουν ηγέτες με την πραγματική έννοια της λέξης.

<>

# 4 - Γυρίστε το πλοίο

Από τον L. David Marquet (Χαρτοφυλάκιο, 2013)

Κριτική βιβλίου

Ένα ισχυρό βιβλίο ενός πρώην διοικητή ενός υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που βασίζεται στην πραγματική ιστορία του πώς γύρισε τα πράγματα στο κεφάλι τους και προχώρησε για να πραγματοποιήσει τις δυνατότητές του. Με βάση τα διδάγματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο συγγραφέας καθορίζει τη φιλοσοφία της ανάπτυξης ηγετών αντί των οπαδών, οι οποίοι δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν την εξουσία όταν χρειάζεται. Είναι μια εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο η ιδέα της ηγεσίας εξελίσσεται από «οδηγώντας» έως βοηθώντας τους άλλους να «οδηγήσουν» από μόνα τους και να ξαναγράψουν τους κανόνες στη διαδικασία. Μια προτεινόμενη ανάγνωση για διευθυντικά στελέχη και ηγέτες στην επιχείρηση ή για οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής.

Βασικές επιλογές

Αμφισβητώντας τις συμβατικές έννοιες της ηγεσίας, ο συγγραφέας μοιράζεται τη δική του μοναδική κατανόηση του τι σημαίνει να είναι ηγέτης, με βάση την πραγματική εμπειρία του στην καθοδήγηση του πληρώματος ενός υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Μάθετε γιατί είναι σημαντικό για έναν ηγέτη όχι μόνο να κάνει τις σωστές επιλογές αλλά και να εμπνεύσει τους άλλους να οδηγήσουν για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα μια καλύτερη ομαδική προσπάθεια στο σύνολό της.

<>

# 5 - Συνομιλιακή νοημοσύνη: Πώς οι μεγάλοι ηγέτες χτίζουν εμπιστοσύνη και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα

από την Judith E. Glaser

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο αναφέρεται στο πώς η δημιουργία του σωστού είδους συνομιλιών μπορεί να οδηγήσει σε επιθυμητή αλλαγή και αποτελέσματα. Με βάση τη νευροεπιστημονική έρευνα, ο συγγραφέας επεκτείνει την ιδέα να προτείνει ότι υπάρχουν τρία επίπεδα συνομιλιών, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών, θέσης και μετασχηματισμού που παίζουν συγκεκριμένους ρόλους στις αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Οι περισσότερες από τις συνομιλίες μας περιορίζονται στα δύο πρώτα επίπεδα, είτε ως προς τη συναλλακτική φύση, όπου απλώς ανταλλάσσουμε πληροφορίες ή δεδομένα, ή σε θέση, όπου τείνουμε να υποστηρίζουμε ορισμένες απόψεις ή να ρωτάμε για άλλους, και σπάνια φτάνουμε στο μεταμορφωτικό επίπεδο της συνομιλίας όπου μπορεί να συμβεί πραγματική αλλαγή. Ένα βιβλίο ξόρκι που ανοίγει νέες δυνατότητες να ανακαλύψει τις δικές του δυνατότητες και να γίνει ηγέτης με τη διαφορά.

Βασικές επιλογές

Μάθετε πώς το σωστό είδος συνομιλιών μπορεί να αλλάξει ό, τι υπάρχει για να είναι ηγέτης και να ανακαλύψετε την πραγματική δύναμη των λέξεων με αυτό το έργο. Ο συγγραφέας έχει βασίσει μεγάλο μέρος αυτού του βιβλίου στις τελευταίες νευροεπιστημονικές εξελίξεις και προτείνει ότι ανάλογα με το επίπεδο συνομιλίας στην οποία ασχολείστε, μπορούν να επιτευχθούν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε για οποιονδήποτε να ακονίσει τις δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας του.

<>

# 6 - Οι Πέντε Δυσλειτουργίες μιας Ομάδας: Ένας Ηγέτης Ηγεσίας

Από τον Patrick M. Lencioni

Κριτική βιβλίου

Στην ουσία, η ηγεσία έχει να κάνει με την οικοδόμηση εξαιρετικών ομάδων και την αποφυγή κοινών παγίδων που μπορούν να τις κάνουν χαμηλές επιδόσεις. Εστιάζοντας συγκεκριμένα σε αυτήν την πτυχή, ο συγγραφέας προσπαθεί να ορίσει πέντε από τα κοινά προβλήματα που θα μπορούσαν να μαστίσουν μια ομάδα και να σταματήσουν την ανάπτυξή της, ενώ περιγράφουν τρόπους αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων αποτελεσματικά για να τακτοποιήσει το σπίτι κάποιου. Υιοθετώντας ένα ισχυρό στυλ αφήγησης, μεταφέρει το μήνυμα υπέροχα και αργότερα συνοψίζει τις παγίδες που συναντήθηκαν μαζί με τις θεραπείες τους. Ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο σχετικά με τις ηγετικές δεξιότητες και τον τρόπο δημιουργίας και διαχείρισης ομάδων που καταργούν πολλές από τις συνηθισμένες ρητορίες για το θέμα.

Βασικές επιλογές

Αυτό το βιβλίο αφορά τη δημιουργία ομάδων και τη διαχείρισή τους με τον σωστό τρόπο, ενώ εργάζεται για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα ως προς το αποτέλεσμα. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί αποτελεσματικά μια φανταστική αφήγηση για να μεταφέρει στο σπίτι το μήνυμα ότι η ηγεσία δεν είναι μόνο να έχει ένα μεγαλύτερο όραμα, αλλά και να είναι σε θέση να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια ομάδα. Ένα αξιέπαινο βιβλίο για την οικοδόμηση και διαχείριση ομάδων για όποιον εργάζεται σε μια ομάδα ή είναι επιφορτισμένος με το κορυφαίο.

<>

# 7 - Πρωταρχική ηγεσία: Ο κρυμμένος οδηγός εξαιρετικής απόδοσης

Daniel Goleman,  Richard E. Boyatzis &  Annie McKee

Κριτική βιβλίου

Εξερευνώντας μια περιοχή με ηγεσία που έχει εξερευνηθεί λίγο, αυτό το βιβλίο ασχολείται με τη συναισθηματική νοημοσύνη ως οδηγός της απόδοσης της ομάδας και πώς μπορεί να αλλάξει δραματικά τα πράγματα. Λαμβάνοντας σενάρια όπου οι συνηθισμένες προσπάθειες δημιουργίας ομάδων δεν αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι συγγραφείς δίνουν έμφαση στον εντοπισμό πιθανών ζητημάτων που σχετίζονται με τη συναισθηματική νοημοσύνη μιας ομάδας. Θα μπορούσε να είναι προβλήματα συμπεριφοράς ορισμένων μελών της ομάδας ή της διοίκησης ή διαπροσωπικά ζητήματα που θα μπορούσαν τελικά να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση μιας ομάδας. Η ικανότητα της ηγεσίας αμφισβητείται όταν πρόκειται για τη διαχείριση αυτών των θεμάτων αποτελεσματικά και κατά προτίμηση με μάλλον ευαίσθητο τρόπο. Ένα βασικό επανεξετάζει αυτό που χρειάζεται για να οδηγήσει μια ομάδα εκτός από την απλή οικοδόμηση και διαχείριση ομάδων, μερικές φορές τα πραγματικά ζητήματα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια.

Βασικές επιλογές

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα ​​από την οικοδόμηση της ομάδας, οι συγγραφείς μιλούν για τη συναισθηματική νοημοσύνη ως τον πιθανό ένοχο πίσω από τις περισσότερες αποτυχίες της ομάδας που τείνουν να παραμένουν αδιάγνωστες τις περισσότερες φορές. Αυτό το βιβλίο συζητά γιατί είναι σχεδόν μια αόρατη ιδέα για τους ηγέτες και τους διευθυντές ομάδων και πώς ένας οργανισμός χρειάζεται πραγματικά να προσεγγίσει θέματα αυτού του είδους. Μια πολύ συνιστώμενη ανάγνωση για τους σημερινούς ηγέτες να είναι σε θέση να κατανοήσουν το ρόλο και τη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης στην αποτελεσματική λειτουργία μιας ομάδας.

<>

# 8 - Αναζήτηση Ανθρώπου για Σημασία

Από τον Viktor Frankl  

Κριτική βιβλίου

Μια συγκινητική ιστορία πραγματικής ζωής για το χαλίκι και την επιβίωση απέναντι σε τίποτα λιγότερο από το Ολοκαύτωμα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που θα σας κλονίσει στον πυρήνα και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, να αναζητήσετε ένα υψηλότερο νόημα της ύπαρξης. Το πρώτο μέρος αυτού του βιβλίου ασχολείται κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο οι κρατούμενοι ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης βρήκαν νόημα να επιβιώσουν μπροστά σε αδιανόητες αντιξοότητες και το δεύτερο μέρος αφιερώνεται σε μια μοναδική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που ανέπτυξε ο συγγραφέας, την οποία αποκαλεί λογοθεραπεία, όπως στην έννοια ως θεραπεία. " Ένα ασυνήθιστο έργο που έχει εμπνεύσει και παρακινήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο να βρουν νόημα να αγωνιστούν και να επιβιώσουν μπροστά σε ανυπέρβλητες πιθανότητες.

Βασικές επιλογές

Εάν η ηγεσία αφορά την επιβίωση και τον θρίαμβο του ανθρώπινου πνεύματος ενόψει φοβισμένων πιθανοτήτων, τότε αυτό το έργο δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια πολύτιμη κατοχή για όποιον φιλοδοξεί να ηγηθεί ή ακόμα και απλά να επιβιώσει. Ο συγγραφέας, βασισμένος στη δική του εμπειρία στην πραγματική ζωή, υποθέτει ότι ψάχνει για νόημα και είναι σε θέση να το αναγνωρίσει είναι το κλειδί για την επιβίωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σας δίνει το πιο σημαντικό πράγμα που απαιτείται για επιβίωση, σκοπό και ελπίδα.

<>

# 9 - Οι 21 αμετάκλητοι νόμοι της ηγεσίας: Ακολουθήστε τους και οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν

από τον John C. Maxwell , Zig Ziglar (Πρόλογος)

Κριτική βιβλίου

Μια εξαιρετικά αποσταγμένη έκδοση ενός τυπικού έργου για την ηγεσία που ξεκινά αμέσως από το έργο και καθορίζει συγκεκριμένες αρχές που μπορεί κανείς να εφαρμόσει με επιμέλεια και συνέπεια για να υπερέχει ως ηγέτης. Αυτό το βιβλίο μοιράζεται τη συσσωρευμένη πείρα σχεδόν τριών δεκαετιών εμπειρίας στον τομέα και το μεγαλύτερο μέρος του είναι μάλλον μη συμβατικό σε σύγκριση με τις κοινές απόψεις σχετικά με την ηγεσία. Για παράδειγμα, προτείνει ότι «οι ηγέτες προσθέτουν αξία εξυπηρετώντας τους άλλους» καθώς αποκτούν μεγαλύτερη αξία από τους άλλους, έχοντας αξία για αυτούς. Ο «νόμος της διαδικασίας» βασίζεται στη θεμελιώδη ιδέα ότι «η ηγεσία αναπτύσσεται καθημερινά, όχι σε μια μέρα». Εδώ βρίσκεται μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ηγεσίας που είναι απλή αλλά πολύ αποτελεσματική, αλλά σπάνια διατυπώθηκε με τόσο σαφήνεια. Εν συντομία,μια συνιστώμενη ανάγνωση για ηγέτες και διευθυντές που αντιμετωπίζουν καθημερινά νέες προκλήσεις και αναζητούν μια νέα προοπτική σχετικά με το τι είναι το κορυφαίο.

Βασικές επιλογές

Το να οδηγήσεις μπορεί να μην είναι ένα απλό πράγμα, αλλά τώρα μπορείτε να μάθετε να οδηγείτε χωρίς καμία ρητορική σε αυτό το κομψό αλλά ισχυρό έργο για την ηγεσία. Ο συγγραφέας έχει παρουσιάσει πώς η εξειδίκευση στον τομέα και παρουσίασε καλά διατυπωμένες αρχές, οι οποίες με μια επιμελή εφαρμογή, θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε τον ηγέτη μέσα σας. Πρέπει να διαβάσετε για τους επίδοξους ηγέτες στην επιχειρηματική ζωή, την πολιτική ή αλλού.

<>

# 10 - Εξυπνότερο γρηγορότερο καλύτερο: Τα μυστικά της παραγωγικότητας στη ζωή και στις επιχειρήσεις

από τον Charles Duhigg

Κριτική βιβλίου

Ένα αυτόνομο καλύτερο βιβλίο για την ηγεσία που βελτιώνει τα επίπεδα παραγωγικότητας στην εργασία που επισημαίνει ακριβείς λύσεις στις ηγετικές προκλήσεις με βάση τα τελευταία ευρήματα στη νευροεπιστήμη, τα οικονομικά συμπεριφοράς και την ψυχολογία. Σημαντικές πληροφορίες παρέχονται με βάση τις εμπειρίες των ηγετών από διαφορετικά πεδία και πώς ανακάλυψαν λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στους αντίστοιχους τομείς τους. Ένας ισχυρός οδηγός για την αποτελεσματική διαχείριση του πώς σκέφτεστε, αντί να εστιάζετε σε αυτό που νομίζετε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ο συγγραφέας έχει κάνει μια ωραία δουλειά για να αναδείξει τις καλύτερες πτυχές της επιστήμης της παραγωγικότητας που συνεχίζουν να αποφεύγουν τόσους πολλούς. Ένα πολύ αναγνωρισμένο έργο για το τι κάνει τη σωστή διαδικασία σκέψης για έναν ηγέτη και πώς να προχωρήσει στην απόκτησή της.

Βασικές επιλογές

Μια λεπτομερής επεξεργασία της τέχνης και της επιστήμης της παραγωγικότητας που μπορεί να χρησιμεύσει ως ανεκτίμητος οδηγός για όσους φιλοδοξούν να γίνουν οι ηγέτες του αύριο. Ο συγγραφέας έχει καταβάλει επίπονες προσπάθειες για να συνθέσει επιστημονικές ιδέες σε διαδικασίες σκέψης με ελάχιστες παρατηρήσεις από ηγέτες σε διάφορους τομείς της ζωής για να υποστηρίξει την ιδέα ότι είναι το πώς σκέφτουμε και όχι αυτό που πιστεύουμε που μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε μερικές από τις πιο επιπτώσεις πιθανές αποφάσεις. Ένας οδηγός μαραθωνίου για τη σκέψη με μια διαφορά, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Καλύτερο βιβλίο επενδύσεων
 •  Καλύτερα βιβλία διαπραγματεύσεων
 • Βιβλία συνέντευξης εργασίας
 • Βιβλία εταιρικής χρηματοδότησης
 • Σύσταση βιβλίων Bill Gates
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found