Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία ασφάλισης | Wallstreetmojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων ασφαλιστικών βιβλίων

Η ασφάλιση λέγεται ότι είναι ένα διαφορετικό θέμα συνολικά. μάλλον ένα ξεχωριστό μέρος της χρηματοδότησης. Αυτή η βιομηχανία έχει τεράστια γνώση για να προσφέρει και μόλις φτάσετε στο σωστό δρόμο, θα έχετε επίσης καλές αποδόσεις τόσο από τις επενδύσεις σας όσο και από τις ασφαλιστικές σας πωλήσεις. Παρακάτω είναι η λίστα των κορυφαίων 10 ασφαλιστικών βιβλίων -

  1. Μέσα στον ασφαλιστικό κλάδο  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  2. The Breakthrough Insurance Agency  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  3. Going Tradigital  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  4. Εάν ένας ελέφαντας κάθεται πάνω σας, καλύπτεστε; (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  5. Ασφαλιστικά και Συμπεριφορικά Οικονομικά  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  6. Paychecks και Playchecks  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  7. Ασφάλιση  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  8. Εφαρμοσμένη ασφαλιστική ανάλυση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  9. Ασφάλιση (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  10. Insurance Economics (Springer Texts in Business and Economics ) (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία Ασφαλίσεων μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Μέσα στον ασφαλιστικό κλάδο

Η Glaser εξήγησε τον κλάδο σε μια πολύ απλή μορφή που είναι κατανοητή ακόμη και από έναν κοινό ή κάποιον που δεν ανήκει στον ασφαλιστικό κλάδο. Αυτό το βιβλίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με νέες ασφαλιστικές εταιρείες, οικονομικούς σχεδιαστές δικηγόρων, διαχειριστές κινδύνων, φοιτητές, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κ.λπ. Σε αυτό το βιβλίο, ο συγγραφέας δίνει λεπτομέρειες για την εσωτερική λειτουργία των ασφαλιστικών εταιρειών και του κλάδου μαζί με τον τρόπο πώλησής του. .

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Μέσα στον ασφαλιστικό κλάδο από - Kevin Glaser

Κριτική βιβλίου

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης που σας ενδιαφέρει με θέματα όπως Μηχανισμοί και διαδικασίες με τις οποίες πωλείται η ασφάλιση, Προσδιορισμός διαφόρων μεθόδων διανομής, Ορισμός της ορολογίας του κλάδου, Εσωτερική εργασία της ασφαλιστικής εταιρείας, Συζήτηση διαφόρων αρμοδιοτήτων διαφόρων τμημάτων ασφαλιστικών εταιρειών επηρεάζουν την ασφαλιστική εταιρεία και τον ασφαλιζόμενο. Συζητά επίσης πώς να αποκτήσετε την καλύτερη και σωστή ασφαλιστική συμφωνία, Υποβολή ασφαλιστικών απαιτήσεων και πώς πρακτορεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράσετε ασφάλιση

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης

Αυτό το βιβλίο είναι ένας πλήρης οδηγός για τον ασφαλιστικό κλάδο. Τα βασικά στοιχεία που δίνονται εδώ είναι τέλεια για να αναφερθείτε και να πάρετε μια εικόνα για αυτόν τον κλάδο.

<>

# 2 - Η πρωτοποριακή ασφαλιστική εταιρεία

Πώς να πολλαπλασιάσετε το εισόδημά σας, το χρόνο και τη διασκέδαση

Η πρωτοποριακή ασφαλιστική εταιρεία

Ο συγγραφέας είναι ηγέτης ενός από τα πιο επιτυχημένα ασφαλιστικά γραφεία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και ως εκ τούτου αυτό το βιβλίο προέρχεται από έναν ειδικό, για να ξεκινήσει. Αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικά εύκολο να διαβαστεί και φωτίζει τον τρόπο σας με εκπληκτικές ιδέες για να αυξήσετε τις πωλήσεις και το πρακτορείο ασφάλισης στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας. Έχει μοιραστεί ένα ευρύτερο όραμα για τις εμπειρίες και τις ιστορίες επιτυχίας του. Ο Bart έχει δείξει στους αναγνώστες πώς συμβαίνει και πώς να το συμβεί.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Η πρωτοποριακή ασφαλιστική εταιρεία: Πώς να πολλαπλασιάσετε το εισόδημα, το χρόνο και τη διασκέδαση σας - από τον Bart Baker

Κριτική βιβλίου

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το στάδιο της επιχείρησης που είστε αρχάριος ή ένας υπάρχων παίκτης Ο Bart έχει μια λύση και διέξοδο για εσάς. Λέγεται ότι πρέπει να βρείτε τρόπους και όχι δικαιολογίες και αυτό κάνει ο συγγραφέας εδώ. Σας βοηθά να μεταφέρετε το ασφαλιστικό σας γραφείο στο επόμενο επίπεδο όπου κι αν βρίσκεται τώρα.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο Best Insurance

Αυτό το ασφαλιστικό βιβλίο είναι μια βοήθεια με τις βασικές αρχές του ασφαλιστικού κλάδου που το καθιστά απαραίτητο για κάθε άτομο αυτού του κλάδου.

<>

# 3 - Πηγαίνοντας παραδοσιακά

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνονται για τους ασφαλιστικούς πράκτορες

Πρέπει να χρησιμοποιηθούν νέες μέθοδοι και νέα τεχνολογία για παραγωγική χρήση. Τα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης και αύξησης της επιχείρησής σας. Αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, ο συγγραφέας έχει επισημάνει την προώθηση της ασφάλισης μέσω της τεχνολογίας σε μεγάλο βαθμό. Συμβουλές κόλπα και μέθοδοι προώθησης της ασφαλιστικής σας επιχείρησης είναι πραγματικά απαραίτητη για όλους όσους εμπλέκονται σε αυτόν τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης αυτού του κλάδου. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου μπορεί ιδιαίτερα να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και επίσης να διατηρήσετε τους πελάτες σας.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Going Tradigital: Social Media Made Easy για ασφαλιστικούς πράκτορες - από τους Nadeem Damani και Angela Johnson

Κριτική βιβλίου

Οι συγγραφείς είναι δύο κορυφαίοι ασφαλιστικοί πράκτορες που έχουν εφαρμόσει τους τύπους που δίνονται στο βιβλίο τους για να βοηθήσουν στην αύξηση των ασφαλιστικών πωλήσεών τους και επίσης να διατηρήσουν τους πελάτες τους με τη βοήθεια του ψηφιακού μάρκετινγκ. Έχουν επεξεργαστεί πώς να αυξήσετε τις προοπτικές σας, τις πωλήσεις σας και επίσης πώς να διατηρήσετε τους πελάτες σας και τη σχέση σας μαζί τους. Αυτό το βιβλίο συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές πώλησης ασφαλίσεων και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για την ασφάλιση

Οι συγγραφείς σας δίνουν πιο κερδοφόρα εμπειρία μέσω του βιβλίου τους.

<>

# 4 - Εάν ένας ελέφαντας κάθεται πάνω σου, καλύπτεσαι ;:

Πώς να μιλήσετε με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για ασφαλή ασφάλιση (Πώς να γίνετε σωστά ασφαλισμένο βιβλίο 1)

Ο συγγραφέας δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια και μοιράζεται την εμπειρία του στον κλάδο καθώς διαθέτει ένα επιτυχημένο ασφαλιστικό πρακτορείο. Βοηθώντας τους ασφαλιστές να προστατευθούν από καταστροφές και καλύψεις για τις μοναδικές καταστάσεις τους, κανένας από εμάς δεν ξέρει πότε θα συμβεί μια καταστροφή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ίδιο. Σας καθοδηγεί στη διαδικασία προστασίας των ανθρώπων και των πραγμάτων που αγαπάτε από απρόβλεπτα συμβάντα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Εάν ένας ελέφαντας κάθεται πάνω σας, καλύπτεστε ;: Πώς να μιλήσετε με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για ασφαλή ασφάλιση (Πώς να ασφαλιστείτε σωστά) (τόμος 1) - από - Bart Baker

Κριτική βιβλίου

Αυτό το ασφαλιστικό βιβλίο ξεκινά με το τι εάν ένας ελέφαντας κάθεται πάνω σας, φυσικά, αυτό το συμβάν δεν έχει προγραμματιστεί, είναι ένα απρόβλεπτο συμβάν που πρέπει να καλυφθεί. Ωστόσο, είστε καλυμμένοι για τέτοια απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή και γνωρίζετε ότι μπορείτε να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα πιο υπάρχοντά σας από τέτοια γεγονότα.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τις ασφάλειες

Οι ενδιαφέρουσες ιστορίες και πρακτικές συμβουλές του Bart είναι πολύτιμες για κάθε άτομο που κάνει αυτό το βιβλίο μια πραγματική ανάγνωση.

<>

# 5 - Οικονομικά Ασφαλίσεων και Συμπεριφοράς

Βελτίωση αποφάσεων στον πιο παρεξηγημένο κλάδο

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αντιμετώπιση του κινδύνου ονομάζεται ασφάλιση. Ωστόσο, αυτή η ιδέα που παρέχει οικονομική προστασία στους ανθρώπους παρανοείται πολύ από τους ανθρώπους, είτε πρόκειται για επενδυτές, ασφαλιστικούς πράκτορες ή ρυθμιστικές αρχές. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει μια ματιά στο πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όσον αφορά τον ατομικό κίνδυνο, τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του ασφαλιστικού κλάδου και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τον σύνδεσμό του με την οικονομική θεωρία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ασφάλιση είναι ένα μυστήριο που πραγματικά δεν αξίζει να λυθεί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει και πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για να κατανοήσετε καλύτερα την ασφάλιση.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Ασφαλιστικά και Συμπεριφορικά Οικονομικά: Βελτίωση των αποφάσεων στην πιο παρεξηγημένη βιομηχανία - από τον καθηγητή Howard C. Kunreuther, καθηγητή Mark V. Pauly, Dr. Stacey McMorrow

Κριτική βιβλίου

Ο συγγραφέας συγκρίνει τις ενέργειες των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτόν τον κλάδο με εκείνες που προβλέπονται στα πρότυπα επιλογής αναφοράς που λαμβάνονται από τη θεωρία της κλασικής οικονομίας. Ο κλάδος διακυβεύει κάποια χρήματα με τα ασφάλιστρα εάν οι πελάτες μαζί με τις πληρωμές των εταιρειών κ.λπ.

Best Takeaway από αυτό το βιβλίο Best Insurance

Οι άνθρωποι που είναι πραγματικά περίεργοι να γνωρίζουν τα γεγονότα αυτής της βιομηχανίας πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο, καθώς πραγματικά σας δίνει μεγάλη κατανόηση σε απλή κατανοητή γλώσσα. Επίσης, δείτε τι είναι η συμπεριφορική οικονομία

<>

# 6 - Paychecks και Playchecks

Λύσεις συνταξιοδότησης για τη ζωή 

Ο Τομ είναι ο συγγραφέας 3 επιτυχημένων βιβλίων και ένα εξαιρετικό άτομο για να πάρει φόρμα λύσεων συνταξιοδότησης. Για να πάρετε τη σωστή λύση συνταξιοδότησης πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις για εσάς και ο συγγραφέας έχει περιγράψει αυτές τις ερωτήσεις σε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι παγκοσμίως γνωστό, καθώς έχει πουλήσει περισσότερα από 80000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και είναι μεταξύ των κατηγοριών best seller για σχεδόν 2 χρόνια.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Μισθοί και έλεγχοι παιχνιδιού: Λύσεις συνταξιοδότησης για τη ζωή - από τον Tom Hegna

Κριτική βιβλίου

Η λήψη βοήθειας για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την πώληση ή την αγορά των σωστών λύσεων συνταξιοδότησης είναι πολύ καλή. Λάβετε βοήθεια από τον ειδικό εδώ. Ο Τομ αποδεικνύει τη στρατηγική του μέσω μαθηματικών και στατιστικών για να δηλώσει την προσέγγισή του η οποία θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε το μέλλον σας έως ότου ζείτε.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης

Η προσέγγιση του Τομ εδώ είναι ο σωστός τρόπος για να λάβετε και να βοηθήσετε τους ανθρώπους να λάβουν αποφάσεις συνταξιοδότησης.

<>

# 7 - Ασφάλειες

Ο καλύτερος πρακτικός οδηγός για διαχείριση κινδύνων, περιουσία, ευθύνη, ζωή και υγεία με έννοιες και κάλυψη 

Έχετε έναν λόγο για τον οποίο πρέπει να κατανοήσετε τις ασφάλειες και τα προϊόντα της, όχι μόνο εάν εργάζεστε σε αυτόν τον κλάδο, αλλά και εσείς είστε πελάτης και θέλετε να αγοράσετε ασφάλιση. Η περιγραφή είναι τέλεια για να εξηγήσει πώς η ασφάλιση μπορεί να διαχειριστεί το επίπεδο κινδύνου στη ζωή σας. Και όταν συμβαίνουν απρόβλεπτα γεγονότα, δεν βρίσκεστε σε μια λύση οικονομικών περιορισμών, αυτό σας βοηθά να ανακάμψετε από το συμβάν σύντομα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Ασφάλειες: Καλύτερος πρακτικός οδηγός για τη διαχείριση κινδύνων, περιουσία, ευθύνη, ζωή και υγεία με έννοιες και κάλυψη (Προσωπικό βιβλίο χρηματοδότησης 1) - από τον James Stevens

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο σάς βοηθά να ανακαλύψετε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τον ασφαλιστικό κλάδο. Αυτό το βιβλίο είναι ο μόνος οδηγός που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να λάβετε τη σωστή απόφαση διαχείρισης κινδύνου της ζωής σας. Το να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ασφάλειά σας είναι να κατανοήσετε τα βασικά και αυτό το βιβλίο σας βοηθάει με το ίδιο.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για την ασφάλιση

Αυτό το βιβλίο δεν σας διδάσκει μόνο τι πρέπει να ξέρετε για τις ασφάλειες, αλλά σας διδάσκει γιατί να το γνωρίζετε.

<>

# 8 - Εφαρμοσμένη ασφαλιστική ανάλυση:

Ένα πλαίσιο για την αύξηση της αξίας από στοιχεία στοιχείων, τεχνολογίες και εργαλεία (FT Press Analytics)

Ο συγγραφέας εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε την ανάλυση και τη συστηματική προσέγγιση για τη βελτίωση των λειτουργιών που ξεκινούν από τους ασφαλιστές, τη διαχείριση κινδύνων, έως τις αξιώσεις. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αξία καθορίζοντας αναλυτικές στρατηγικές παγκοσμίως και ξεπερνώντας τις προκλήσεις που βρίσκονται στο δρόμο σας. Αυτό το βιβλίο σάς βοηθά να αυξήσετε την ανάλυσή σας σχετικά με τις ασφάλειες, προκειμένου να σας βοηθήσει να κερδίσετε το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσής σας σε ασφάλειες.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Εφαρμοσμένη ασφαλιστική ανάλυση: Ένα πλαίσιο για την αύξηση της αξίας από στοιχεία ενεργητικού, τεχνολογίες και εργαλεία (FT Press Analytics) - από - Patricia L Saporito

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι για κάθε άτομο για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν την αναλυτική άποψη αυτής της βιομηχανίας και τις επενδύσεις τους και την κατανόηση της διαχείρισης κινδύνων. Είναι ένα πολύτιμο βιβλίο για φοιτητές από το MBA, για επαγγελματίες, για διευθυντές στον αναλυτικό τομέα, επαγγελματίες πληροφορικής, πωλητές και μάρκετινγκ, επιστήμονες δεδομένων κ.λπ.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τις ασφάλειες

Η αναλυτική κατανόηση αυτού του βιβλίου σάς βοηθά να λάβετε τις σωστές πληροφορίες και να λάβετε τη σωστή απόφαση σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων.

<>

# 9 - Ασφάλειες

Έννοιες & Κάλυψη: Περιουσία, Ευθύνη, Ζωή, Υγεία και Διαχείριση Κινδύνων

Αυτό το βιβλίο δεν είναι πολύ ογκώδες ή τεράστιο για να υπερφορτώσει τους αναγνώστες και το κοινό. ένα λεπτό βιβλίο έχει μια εξήγηση όλων των ασφαλιστικών προϊόντων που ορίζουν την βασική ορολογία και τους περιορισμούς αυτών των προϊόντων. Παρέχει ένα υπόβαθρο ασφαλιστηρίων συμβολαίων και προϊόντων. Ένα βιβλίο καθόλου περίπλοκο που παρουσιάστηκε πολύ τακτοποιημένα στο σημείο μόνο με τις σωστές πληροφορίες. Αυτό το βιβλίο είναι ένα τέλειο βιβλίο για βασικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση, καθώς είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για αρχάριους.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Ασφάλιση: Έννοιες & Κάλυψη: Περιουσία, Ευθύνη, Ζωή, Υγεία και Διαχείριση Κινδύνων - από - Marshall Wilson Reavis III PhD

Κριτική βιβλίου

Ο κίνδυνος και η αβεβαιότητα ισοδυναμούν με τεράστια απώλεια. Ωστόσο, ο κίνδυνος υπάρχει παντού και σε ό, τι κάνουμε και αυτά μπορούν να αποφευχθούν. Η ασφάλιση είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει από την οικονομική απώλεια που προκαλείται από τον κίνδυνο. Ο συγγραφέας σας φέρνει την προσέγγιση των ενεργών λειτουργιών αυτής της βιομηχανίας. Η κάλυψη και οι βασικές πληροφορίες αυτών των πολιτικών περιγράφονται καλά σε αυτό το βιβλίο.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης

Η βασική κατανόηση της βιομηχανίας, η έννοια, τα ασφαλιστικά προϊόντα είναι ιδανική για αρχάριους.

<>

# 10 - Ασφαλιστικά Οικονομικά (Springer Texts in Business and Economics)

Αυτό το βιβλίο καλύπτει τα αναλυτικά οικονομικά της λήψης αποφάσεων κάτω από τον κίνδυνο και τη διαχείριση κινδύνων, μαζί με τη ζήτηση για ασφάλιση από ιδιώτες και εταιρείες, τα αντικειμενικά εργαλεία και τις στρατηγικές διαχείρισης που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό το βιβλίο είναι κατάλληλο για προπτυχιακούς φοιτητές, φοιτητές διοίκησης, επαγγελματίες και άτομα από μη ασφαλιστικό υπόβαθρο. Ο συγγραφέας αντιμετωπίζει και αποφάσεις που προκύπτουν από τη θεωρητική και πρακτική εμπειρία των εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου  

Ασφαλιστικά οικονομικά (Springer Texts in Business and Economics) - από τον Peter Zweifel, Roland Eisen

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει ζητήματα σε ένα παράδοξο της λήψης αποφάσεων και τη συλλογιστική του που σχετίζεται με κινδύνους. Οι πιθανότητες ενός σπειροειδούς θανάτου στην ασφαλιστική αγορά αλλάζουν που μπορούν να επιτευχθούν στους μελλοντικούς κανονισμούς και στην αναγέννηση των χρηματοοικονομικών κρίσεων 2007-09 με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα γενικών πληροφοριών.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τις ασφάλειες

Η αναλυτική λήψη αποφάσεων των οικονομικών υπό διαχείριση κινδύνων και κινδύνων καθιστά αυτό το βιβλίο διαφορετικό από άλλα και πολύτιμο υλικό ανάγνωσης

<>
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com