Οδηγός Σταδιοδρομίας Οικονομικών Μηχανικών: Πρόγραμμα, Εργασία, Μισθός | WSM

Οδηγός Σταδιοδρομίας Οικονομικών Μηχανικών

Η Χρηματοοικονομική Μηχανική είναι ένα πεδίο που χρειάζεται κάποιον που είναι τζακ όλων των συναλλαγών. Η βασική πειθαρχία θα χρηματοδοτηθεί. Ωστόσο, για την επίλυση των ζητημάτων στη χρηματοδότηση, αυτός ο τύπος πρέπει να ρίξει μια ματιά σε άλλους κλάδους όπως επίσης, εφαρμοσμένα μαθηματικά, επιστήμη υπολογιστών, στατιστικά και οικονομική θεωρία. Εάν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον και είστε ένας από αυτούς που μπορούν να σκεφτούν τόσο με διαφορετικούς όσο και με διαφορετικούς τρόπους, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτό το πρόσφατα εξελιγμένο πεδίο.

Ναι, γνωρίζουμε ότι δύο πράγματα θα σας απασχολούσαν περισσότερο προτού κάνετε ένα βήμα μπροστά. Πρώτα θα ήταν - ποιες είναι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον χρηματοοικονομικό μηχανικό! Και δεύτερο - πόσο μπορώ να περιμένω να πληρωθώ!

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε και τις δύο αυτές ανησυχίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να διαβάσετε. Αυτό είναι ό, τι πρέπει να γνωρίζετε για τις προοπτικές σταδιοδρομίας και τις λεπτομέρειες αποζημίωσης της χρηματοοικονομικής μηχανικής. Ακολουθεί η δομή αυτού του άρθρου -

  Ας πάμε μέσα. Πριν πάμε στις προοπτικές καριέρας, ας ρίξουμε μια ματιά στο επάγγελμα του χρηματοοικονομικού μηχανικού εν συντομία.

  Τι κάνουν οι οικονομικοί μηχανικοί;


  Οι χρηματοοικονομικοί μηχανικοί πρέπει να έχουν πλήρη γνώση των χρηματοοικονομικών αγορών και επίσης για την αστάθεια των αγορών. Με βάση τις γνώσεις στη χρηματοοικονομική αγορά και τις χρηματοοικονομικές θεωρίες, οι χρηματοοικονομικοί μηχανικοί βυθίζονται στη δημιουργία προσομοιώσεων και στην πρόβλεψη πιθανών συμπεριφορών της αγοράς. Οι προβλέψεις που κάνουν είναι πολύ κοντά στις πραγματικές τις περισσότερες φορές, αλλά μερικές φορές δεν είναι ακριβείς (καθώς υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές και δυναμικές δυνάμεις της αγοράς).

  πηγή: oakleafgroup

  Οι χρηματοοικονομικοί μηχανικοί δεν χρειάζονται μόνο γνώσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές και θεωρίες. μάλλον χρειάζονται επίσης σημαντική ικανότητα στον προγραμματισμό υπολογιστών και στα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Αυτές οι δεξιότητες βοηθούν τους χρηματοοικονομικούς μηχανικούς να δημιουργήσουν προσομοιωμένα οικονομικά μοντέλα, ώστε να μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια τη συμπεριφορά της αγοράς. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν στατιστικές και οικονομική θεωρία για να κατανοήσουν τις διάφορες δυνάμεις της αγοράς που ελέγχουν τη συμπεριφορά της αγοράς.

  Χρηματοοικονομική Μηχανική - Ρόλοι σταδιοδρομίας


  Οι περισσότεροι χρηματοοικονομικοί μηχανικοί εργάζονται στη διαχείριση κινδύνων και στην οικονομική ανάλυση σε διάφορους τομείς. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιθανά πεδία στα οποία μπορείτε να εργαστείτε εάν γίνετε οικονομικός μηχανικός -

  • Τιμολόγηση παραγώγων
  • Διαχείριση κινδύνου
  • Δομημένα προϊόντα
  • Αποτίμηση των επιλογών
  • Εκτέλεση
  • Δημοσιονομικός κανονισμός
  • Εταιρική χρηματοδότηση
  • Διαχείριση χαρτοφυλακίου
  • Εμπορία

  Τι πτυχία πρέπει να αποκτήσουν οι χρηματοοικονομικοί μηχανικοί για να μπουν στο πεδίο;


  Η οικονομική μηχανική είναι ένας τομέας που διδάσκεται σε πολλά πανεπιστήμια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι είναι και ποια πανεπιστήμια διδάσκουν αυτά τα μαθήματα.

  πηγή: Moodys

  Υπάρχουν πολλά μαθήματα που μπορείτε να κάνετε για τη χρηματοοικονομική μηχανική. Θα επιλέξουμε μόνο τα κορυφαία 10 μαθήματα στον κόσμο.

  Σύμφωνα με το quantnet.com, αυτά είναι τα κορυφαία 10 μαθήματα χρηματοοικονομικής μηχανικής στον κόσμο -

  Τάξη Πανεπιστήμιο / Πρόγραμμα Δίδακτρα (σε US $)
  1 Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon - Υπολογιστική Χρηματοοικονομική 80.400
  2 Πανεπιστήμιο Κολούμπια - Χρηματοοικονομική Μηχανική 61.560
  3 Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϋ - Χρηματοοικονομική Μηχανική 66.082
  4 Baruch College, City University of New York - Χρηματοοικονομική Μηχανική Μη κάτοικοι - 35.040

  Κάτοικος - 24.315

  5 Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης - Μαθηματικά στα Χρηματοοικονομικά 58.000
  6 Πανεπιστήμιο Princeton - Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά 90.700
  7 Πανεπιστήμιο Κολούμπια - Μαθηματικά Οικονομικών 60,332
  8 Cornell University - MEng, FE Συγκέντρωση 74.000
  9 Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης - Master of Finance 12 μήνες - 75.850

  18 μήνες - 100.350

  10 Πανεπιστήμιο του Σικάγο - Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά Χωρίς C ++ - 66,166

  Με C ++ - 81,216

  πηγή: quantnet.com 

  Οι δεξιότητες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν στην οικονομική μηχανική


  Υπάρχουν βασικά τρεις δεξιότητες που χρειάζεστε περισσότερο εάν θέλετε να ευδοκιμήσετε σε έναν οικονομικό μηχανικό.

  πηγή: fanniemae

  Μαθηματικές Δεξιότητες για Χρηματοοικονομική Μηχανική:

  Η προπόνηση δεν σημαίνει να γνωρίζεις μερικές βασικές έννοιες και να πιστεύεις ότι είσαι καλός. Θα πρέπει να είναι μια συνάφεια ζωής. Όσο περισσότερο προωθείτε, τόσο καλύτερα θα είστε στα μαθηματικά. Και για να αποδώσετε σπουδαία ως οικονομικός μηχανικός, πρέπει πραγματικά να έχετε μια γοητεία προς τα μαθηματικά. Πρέπει να κυριαρχήσετε τα ακόλουθα-

  • Γραμμική άλγεβρα και διαφορικές εξισώσεις
  • Αριθμητική γραμμική άλγεβρα (NLA)
  • Θεωρία παιχνιδιών
  • Λογισμός (διαφορικό, ακέραιο & στοχαστικό)
  • Πιθανότητες και στατιστικές

  Χρηματοοικονομικές δεξιότητες για Χρηματοοικονομική Μηχανική

  Αυτό θα ήταν το βασικό σας θέμα, οπότε είναι φυσικό που πρέπει να αναπτύξετε κάποιους μυς στις χρηματοοικονομικές θεωρίες και την εφαρμοσμένη χρηματοδότηση. Μόλις το βασικό θεμέλιο της χρηματοδότησης είναι ξεκάθαρο, πρέπει να κάνετε βαθιά όσο μπορείτε. Κάνοντας ένα μάθημα που αναφέραμε παραπάνω θα σας ωθήσει να είστε καλοί στις χρηματοοικονομικές θεωρίες και στις χρηματοοικονομικές αγορές. Πρέπει να κυριαρχήσετε τα ακόλουθα-

   • Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση
   • Θεωρία χαρτοφυλακίου
   • Λογιστική
   • Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων
    • Γνώση προϊόντων πιστωτικού κινδύνου
    • Παράγωγα ιδίων κεφαλαίων και επιτοκίων
    • Σταθερό εισόδημα
    • Τεχνικές του Μόντε Κάρλο

  Δεξιότητες προγραμματισμού υπολογιστών

  Ο προγραμματισμός υπολογιστών είναι καθημερινή απαίτηση στη ζωή ενός χρηματοοικονομικού μηχανικού. Εάν όχι, πώς θα δημιουργήσετε προσομοιωμένα οικονομικά μοντέλα; Λοιπόν, καλύτερα να πιάσετε τον προγραμματισμό υπολογιστών. Πρέπει να μάθετε αυτές τις γλώσσες προγραμματισμού -

  • C ++ (χρησιμοποιείται για εφαρμογές συναλλαγών υψηλής συχνότητας)
  • Πύθων
  • Εξόρυξη δεδομένων
  • Java, .NET
  • Μακροεντολές VBA
  • Προέχω
  • MatLab, SAS
  • Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός
  • Μεγάλη μοντελοποίηση δεδομένων

  Εκτός από τα παραπάνω, πρέπει επίσης να έχετε θεμελιώδεις γνώσεις στην οικονομική θεωρία, τη λογική, τα αναλυτικά στοιχεία και τα στατιστικά. Μια άλλη κρίσιμη ικανότητα είναι η επικοινωνία (τόσο λεκτική όσο και γραπτή) επειδή πρέπει να επικοινωνείτε τακτικά με τους συμπαίκτες σας, τους πελάτες σας και να γράφετε αναφορές όποτε αυτό απαιτείται.

  Μισθός Οικονομικών Μηχανικών


  Δεν μπορούν όλοι να γίνουν οικονομικοί μηχανικοί. Χρειάζεται κότσια, προσπάθεια και αποφασιστικότητα για να πετύχει. Αλλά γιατί θα καταβάλλατε τόση προσπάθεια εάν δεν έχετε ιδέα για τα τελικά αποτελέσματα; Ναι, η αποζημίωση δεν είναι το μόνο πράγμα, αλλά χωρίς αποζημίωση, τα άλλα πράγματα που ψάχνετε δεν θα σας δώσουν καμία ώθηση.

  Ας έχουμε λοιπόν κάποια ιδέα για το τι πραγματικά κάνουν οι οικονομικοί μηχανικοί.

  Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι αναφέρει το payscale.com σχετικά με τους μισθούς των χρηματοοικονομικών μηχανικών.

  πηγή: payscale.com

  Δύο πράγματα είχαν μεγαλύτερη σημασία για την εμφάνιση αυτού του μέσου αριθμού μισθών (δηλαδή 89.000 δολάρια ΗΠΑ). Το πρώτο πράγμα ήταν μια εμπειρία στον τομέα και το δεύτερο είναι η γεωγραφία. Το 83% των ερωτηθέντων είναι άνδρες και το υπόλοιπο 17% είναι γυναίκες στον τομέα. Όλοι στον τομέα της οικονομικής μηχανικής ανέφεραν μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία.

  πηγή: payscale.com

  Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες ανέφεραν ότι λαμβάνουν ιατρική κάλυψη από τους εργοδότες τους και λαμβάνουν επίσης κάλυψη οδοντιατρικής ασφάλισης.

  Η πιο σημαντική δεξιότητα στο επάγγελμα της χρηματοοικονομικής μηχανικής σύμφωνα με το payscale.com είναι η οικονομική μοντελοποίηση.

  πηγή: payscale.com

  Τώρα έχετε μια ιδέα για το πόσο αποζημίωση μπορείτε να περιμένετε από το επάγγελμα του χρηματοοικονομικού μηχανικού. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη σύγκρισης της αποζημίωσής σας με συναφείς επαγγελματίες. Λοιπόν, αυτό είναι το payscale.com που δημιουργήθηκε -

  πηγή: payscale.com

  Εάν δώσετε προσοχή στον διάμεσο μισθό κάθε σχετικού επαγγέλματος, θα δείτε ότι μόνο ο Αναλογιστής, ο Συνεργάτης - Επενδυτική Τραπεζική, ο Συνεργάτης - Επιχειρηματικό Κεφάλαιο και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών έχουν παρόμοιο ή μεγαλύτερο μεσαίο μισθό από τον μεσαίο μισθό ενός χρηματοοικονομικού μηχανικού . Αυτά είναι καλά νέα γιατί καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία, θα λάβετε καλύτερη αποζημίωση και μόνο μερικοί άλλοι επαγγελματίες θα μπορούσαν να ταιριάξουν με την εμπειρία σας και το επίπεδο εισοδήματος.

  Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον μέσο μισθό των χρηματοοικονομικών μηχανικών, εξετάσαμε επίσης τις αναφορές του. Ας ρίξουμε μια ματιά στην ανάλυση που πράγματι βρήκε το com.com όσον αφορά τον μισθό της χρηματοοικονομικής μηχανικής.

  πηγή: πράγματι.com

  Σύμφωνα με το πράγμα. Com, ο μέσος μισθός των χρηματοοικονομικών μηχανικών είναι λίγο υψηλότερος από τη σύσταση του payscale.com. Για να είμαστε ακριβείς, ο μέσος μισθός σύμφωνα με το πράγμα.com είναι υψηλότερος 8.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Επιπλέον, η αναφορά του πράγματι.com είναι πιο ενημερωμένη καθώς αναφέρεται στον μέσο μισθό των χρηματοοικονομικών μηχανικών την 1η Αυγούστου 2016.

  Το Indeed.com έχει επίσης ανακαλύψει τις πρόσφατες τάσεις στην αποζημίωση των χρηματοοικονομικών μηχανικών. Ας ρίξουμε μια ματιά στην τάση και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την τάση και αν είναι καλά νέα για τους επίδοξους χρηματοοικονομικούς μηχανικούς ή όχι.

  πηγή: πράγματι.com

  Αυτή η τάση μιλά για τρία χρόνια συνεχούς ανοδικής και καθοδικής έλξης της αποζημίωσης των χρηματοοικονομικών μηχανικών. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι υπάρχει μια ανοδική τάση της αποζημίωσης από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Ιανουάριο του 2013, μπορούμε να δούμε μια πτώση της αποζημίωσης. Αυτή η προς τα κάτω έλξη παρέμεινε σταθερή τον Φεβρουάριο του 2013 και τον Μάρτιο του 2013. Από τον Απρίλιο του 2013, υπάρχει μια άλλη ανοδική τάση. Αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Η ανοδική έλξη παρέμεινε μέχρι τον Μάιο του 2013 και στη συνέχεια μειώθηκε σταδιακά τον Ιούνιο του 2013. Και τον Ιούλιο του 2013, υπάρχει μια δραστική πτωτική έλξη και παρέμεινε σταθερή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, η καμπύλη αποζημίωσης άρχισε να αυξάνεται και έφτασε σε όλη τη διάρκεια υψηλό τον Ιανουάριο του 2014 και από τότε και μετά δεν υπάρχει αύξηση ή μείωση στην καμπύλη αποζημιώσεων. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια έκθεση δύο ετών,θα ήταν δύσκολο να συναγάγουμε κάτι από αυτό. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να προκαλέσει λίγη ανησυχία για τους επίδοξους χρηματοοικονομικούς μηχανικούς και αυτός είναι ο κορεσμός στην αποζημίωση. Είναι σαφές ότι υπάρχει κορεσμός μεταξύ της περιόδου Ιανουαρίου 2014 και Μαΐου 2014.

  Επομένως, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις δεξιότητές σας, διότι αν το 2016-17, ο κορεσμός συνεχίζεται, πρέπει να έχετε εμπειρία και δεξιότητες για να μπορείτε να ξεχωρίζετε στο πλήθος.

  Πώς θα μπορούσατε να λάβετε περισσότερο μισθό ως οικονομικοί μηχανικοί;


  Όχι. Δεν υπάρχει συντόμευση για την επιτυχία. Αλλά μπορεί να υπάρχουν τρόποι που έχουν ακολουθήσει επιτυχημένοι άνθρωποι, τους οποίους μπορείτε να μιμηθείτε και να γίνετε επιτυχημένοι. Σταδιοδρομία χρηματοοικονομικής μηχανικής επίσης, υπάρχει ένας τρόπος να φτάσετε στο μεγαλείο. Δείτε πώς.

  Σύμφωνα με το Business Insider, αν θέλετε να κάνετε το σήμα σας στον τομέα της χρηματοοικονομικής μηχανικής, δείτε τι πρέπει να κάνετε -

  • Ανακαλύψτε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φημισμένες εταιρείες και δώστε τα πάντα στη μάθηση του εμπορίου κατά τη διάρκεια της παραμονής σας τριών μηνών στην εταιρεία.
  • Αναφέρετε τον ετήσιο μισθό σας (αναμένεται) όταν θα πάτε για συνέντευξη περισσότερο από τον ετήσιο μισθό που έχετε κατά τη διάρκεια της ευκαιρίας πρακτικής άσκησης.

  Το πρώτο σημείο είναι αυτονόητο. Αλλά το δεύτερο χρειάζεται κάποια εξήγηση.

  Σύμφωνα με το Business Insider, το 2011 περισσότεροι από 65 απόφοιτοι πήγαν να κάνουν πρακτική άσκηση σε φημισμένες εταιρείες. Ο μηνιαίος μισθός τους ήταν 7.839 δολάρια ΗΠΑ. Πληρώνονταν κάθε μήνα και πληρώνονταν μόνο για 3 μήνες. Αντί να αναφέρουμε τον μηνιαίο μισθό, αν λάβουμε τον ετήσιο μισθό με βάση τον μηνιαίο μισθό που θα έπαιρνε, θα ήταν 94.068 δολάρια ΗΠΑ ετησίως.

  Ενώ αναλύσαμε την έρευνα του memang.com και του payscale.com, διαπιστώσαμε ότι οι μέσες αποδοχές των οικονομικών μηχανικών ετησίως ανέρχονται σε 97.000 US $ και 89.000 US $ αντίστοιχα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι μεσαίοι μισθοί που αναφέρθηκαν από το Indeed.com και το payscale.com είναι αποτέλεσμα τόσο εμπειρίας όσο και δεξιοτήτων.

  Έτσι, όταν θα βγείτε από το χρηματοοικονομικό μηχανικό / μάστερ του χρηματοοικονομικού προγράμματος και θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας στη χρηματοοικονομική μηχανική, είναι καλύτερο να αναζητήσετε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στους περισσότερους φημισμένους οργανισμούς. Εάν μπορείτε να σπάσετε τον κωδικό, θα είστε σε θέση να αναφέρετε τον αναμενόμενο ετήσιο μισθό με βάση τη συνδρομή που θα λάβατε από την ευκαιρία πρακτικής άσκησης. Και σύμφωνα με το Business Insider, είναι πολύ περισσότερα από ένα άπειρο πτυχιούχο που μπορεί να αναμένει να πάρει.

  Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, δίνοντας προσοχή στη μάθηση των απαιτούμενων δεξιοτήτων και στη λήψη του αναμενόμενου επιδόματος.

  Οι πολλαπλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης έχουν τέσσερα μεγάλα πλεονεκτήματα -

  • Πρώτον, πολλά πρακτικά θα προσθέσουν δύο ή τριπλά φημισμένα εμπορικά σήματα στο βιογραφικό σας, το οποίο είναι πάντα καλό αν ψάχνετε για μια κερδοφόρα ευκαιρία.
  • Μπορεί να απορροφηθείτε από τη φημισμένη εταιρεία στο τέλος της θητείας σας εάν αποδειχθείτε ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εταιρεία.
  • Ακόμα κι αν δεν θα μπορέσετε να απορροφηθείτε από τη φημισμένη εταιρεία που θα κάνατε την πρακτική άσκηση, θα είστε πάντα σε θέση να αναφέρετε τον ετήσιο μισθό για τις μελλοντικές σας ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Τέλος, ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι να μάθετε έναν τόνο για το εμπόριο αυτών των φημισμένων εταιρειών.

  Επομένως, αναζητήστε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και χρησιμοποιήστε αυτήν την εξαιρετική στρατηγική για να βελτιώσετε την αποζημίωση.

  συμπέρασμα


  Η οικονομική μηχανική είναι ένα δυναμικό πεδίο όπου πρέπει πάντα να ενημερώνεστε. Και καθώς πρέπει να σκεφτείτε και τους δύο τρόπους (από μέσα-έξω και έξω-μέσα), οι πληροφορίες θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για την επιτυχία σας.

  Όσο περισσότερο ξέρετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι πιθανότητές σας για εφαρμογή και έτσι θα μπορούσατε να λάβετε καλύτερη αποζημίωση από τις εταιρείες στις οποίες θα απασχοληθείτε. Απλώς μην αφήσετε καμία ευκαιρία για συνεχή μάθηση, ειδικά στα χρηματοοικονομικά, τα μαθηματικά, και προγραμματισμό υπολογιστών και είστε έτοιμοι.