Πώς να λάβετε μέρος στην έρευνα μετοχικού κεφαλαίου; | WallstreetMojo

Ένα άτομο μπορεί να ξεκινήσει την καριέρα του στην έρευνα μετοχών αφού αποκτήσει το απαιτούμενο πτυχίο στον τομέα των οικονομικών, των οικονομικών, της λογιστικής ή της διοίκησης επιχειρήσεων κατά προτίμηση, καθώς είναι σχετικό με τη θέση και μαζί με αυτό το άτομο θα έχει τη στάση που απαιτείται για να εργαστεί στον τομέα της έρευνας μετοχικού κεφαλαίου.

Έτσι θα θέλατε να μπείτε στην έρευνα μετοχών! Θέλετε να αναλύσετε τα οικονομικά, να δείτε τις ετήσιες εκθέσεις εταιρειών, να προβλέψετε το εγγύς μέλλον, να κάνετε χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και να εξερευνήσετε διάφορα σενάρια για να επιλέξετε το καλύτερο για αγορά / πώληση.

Συνήθιζα να δουλεύω με την JPMorgan και την CLSA India ως Αναλυτής Ερευνών Equity. Ομολογώ ότι η εύρεση εργασίας στο Equity Research είναι μια δύσκολη πρόκληση, αλλά σίγουρα όχι αδύνατη. Σε αυτόν τον οδηγό, θα καθορίσω βήμα προς βήμα τη μέθοδο για να αποκτήσω την πρώτη σας θέση σε επίπεδο έρευνας στην έρευνα μετοχών.

Κατανόηση του επαγγέλματος του Equity Research

Η έρευνα Equity είναι ένα προφίλ που βοηθά το IBD. Οι επαγγελματίες της έρευνας μετοχών παράγουν αναλύσεις, δημιουργούν προτάσεις και προτείνουν τις κατάλληλες επενδυτικές ευκαιρίες σε ιδρύματα, τράπεζες επενδύσεων και πελάτες. Εάν θέλετε να είστε επαγγελματίας ερευνητής μετοχών, μπορείτε είτε να είστε από την πλευρά των πωλήσεων (επενδυτική τραπεζική πτέρυγα) είτε από την πλευρά αγοράς (η θεσμική πτέρυγα). Διαφορετικά, μπορείτε να εργαστείτε σε έναν ανεξάρτητο οργανισμό.

Σε αντίθεση με την εταιρική χρηματοδότηση, οι επαγγελματίες της έρευνας μετοχών εργάζονται σε μια πολύ επίπεδη οργανωτική δομή. Και υπάρχουν μόνο τέσσερις κύριες θέσεις - Επικεφαλής Έρευνας, Ανώτεροι Αναλυτές, Συνεργάτες και Αναλυτές Junior. Έρευνα για την ανισότητα, οι συνεργάτες είναι κατώτεροι άνθρωποι που εργάζονται υπό Ανώτερους αναλυτές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, λίγοι συνεργάτες εργάζονται κάτω από έναν Ανώτερο Αναλυτή και αναφέρουν σε αυτόν.

Ένας Ανώτερος Αναλυτής αναλύει συνήθως έναν τεράστιο αριθμό εταιρειών και αναθέτει το έργο σε συνεργάτες. Οι αναλυτές χωρίζονται σε διαφορετικά τμήματα του κλάδου και κάθε αναλυτής έχει συνήθως τις ειδικές γνώσεις του κλάδου για να χειριστεί ολόκληρο το φάσμα των εταιρειών. Σημαντικοί τομείς που εμπίπτουν στην έρευνα μετοχών είναι η εξόρυξη, οι τηλεπικοινωνίες, οι βασικοί καταναλωτές, η υγειονομική περίθαλψη, η τεχνολογία κ.λπ.

Λοιπόν, πώς να λάβετε μέρος στην έρευνα μετοχών; Αναζητήστε ρόλους εισόδου - Συνεργάτες και Αναλυτές Junior.

Ποιος είναι ο ρόλος των Αναλυτών Ερευνών Equity;

Ως αναλυτής ερευνών μετοχών, το κύριο έργο σας είναι να συντάξετε αναφορές. Η αναφορά μπορεί να ενημερωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφορές flash ή αναφορές που είναι πολύ λεπτομερείς και σε βάθος. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια αναστάτωση στην καριέρα σας ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών, η δουλειά σας είναι να δημιουργείτε αναφορές όλη την ώρα.

Συνήθως, οι αναφορές μπορούν να χωριστούν στα ακόλουθα κεφάλαια - έρευνα του κλάδου, επισκόπηση και σχολιασμός της διαχείρισης, οικονομικά αποτελέσματα βάσει ιστορικών δεδομένων, προβλέψεις, αποτίμηση και τελικά προτάσεις.

Απαιτούμενα εκπαιδευτικά προσόντα για έρευνα Equity

Πώς να λάβετε μέρος στην έρευνα μετοχικού κεφαλαίου - Εάν θέλετε να μπείτε στην έρευνα μετοχών, καλύτερα να αποφασίσετε εκ των προτέρων. Διαφορετικά, η πορεία της καριέρας θα γίνει λίγο δύσκολη.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια τυπική δημοσίευση θέσης εργασίας για έναν Συνεργάτη Έρευνας Equity.

πηγή: //chc.tbe.taleo.net

Τα βασικά εκπαιδευτικά προσόντα είναι πτυχίο πτυχίου, κατά προτίμηση στα οικονομικά, τα οικονομικά, τη λογιστική ή τη διοίκηση επιχειρήσεων. Ωστόσο, εάν έχετε πτυχίο στα μαθηματικά, τη φυσική, τη στατιστική ή τη μηχανική, μπορείτε να πάτε. Μπορείτε επίσης να κάνετε αποφοίτηση σε άλλες ροές, αλλά τότε πρέπει να παρακολουθήσετε επιπλέον μαθήματα / εκπαίδευση για να κατανοήσετε τις οικονομικές αναλύσεις και τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση.

Με πτυχίο πτυχίου, μπορείτε να μπείτε απευθείας στην έρευνα μετοχών και να αναφέρετε σε έναν ανώτερο αναλυτή ερευνών μετοχών. Μπορείτε ακόμα να κάνετε τους πλοιάρχους αν θέλετε, αλλά δεν θα ανοίξει πάντα το δρόμο για να γίνετε ανώτερος αναλυτής ερευνών μετοχών. Αλλά με μεταπτυχιακό, μπορείτε να γίνετε διαχειριστής κεφαλαίων ή να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε θέση χαρτοφυλακίου.

Εάν θα θέλατε να αποκτήσετε επιπλέον προσόντα, τότε το καλύτερο είναι φυσικά η πιστοποίηση Chartered Financial Analyst (CFA). Για να πιστοποιηθείτε ως CFA, πρέπει να ολοκληρώσετε τέσσερα χρόνια πλήρους απασχόλησης σε σχετικό τομέα (διαβάστε χρηματοοικονομικά) και πρέπει να διαγράψετε τρία επίπεδα. Συνήθως, το δεύτερο και το τρίτο επίπεδο είναι πιο δύσκολο. Αλλά εάν μπορείτε να εκκαθαρίσετε το CFA, θα είστε σε θέση να φτάσετε σε πολύ υψηλότερη θέση εντός της εταιρείας.

Απαιτούμενοι Δεξιότητες για Ρόλο Έρευνας Ιδίων Κεφαλαίων

Πώς να λάβετε μέρος στην έρευνα μετοχικού κεφαλαίου - Υπάρχουν λίγες βασικές δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε εάν θέλετε να κάνετε το σήμα σας ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών.

Ας δούμε τις πιο σημαντικές δεξιότητες των επαγγελματιών ερευνητών μετοχών παρακάτω -

 • Γραπτή δεξιότητα επικοινωνίας: Αυτή είναι μακράν η πιο σημαντική ικανότητα των επαγγελματιών της έρευνας μετοχών. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ότι η δημιουργία όλων των ειδών αναφορών είναι το κύριο καθήκον ενός επαγγελματία ερευνητικών μετοχών. επιτακτική ανάγκη να έχετε μια μεγάλη γραπτή ικανότητα επικοινωνίας. Για να μπορέσετε να συντάξετε αναφορές μέσα σε λίγα λεπτά ή μετά την ανάλυση της οικονομικής κατάστασης μιας εταιρείας, πρέπει να επιλέξετε λέξεις που μεταφέρουν τις ακριβείς έννοιες. Ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών, θα είστε ταυτόχρονα ερευνητής και συγγραφέας.
 • Λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας: Ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών, πρέπει να αντιμετωπίζετε τα μέσα ενημέρωσης αρκετά συχνά. Έτσι, εάν δεν ξέρετε πώς να μιλήσετε ή να παρουσιάσετε ιδέες με συνοπτικό τρόπο, θα έχετε δυσκολία. Βεβαιωθείτε ότι προετοιμάζεστε για να μιλήσετε λέξεις που είναι ευκρινείς, φιλικές προς το χρήστη και μεταφέρετε ένα μήνυμα που αξίζει να ακούσετε.
 • Σε βάθος γνώση χρηματοοικονομικών και λογιστικών δεξιοτήτων: Πρόκειται για μικρο-δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε εάν θέλετε να κάνετε το σήμα σας ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών. Πρέπει να ξέρετε πώς να κοιτάξετε μέσα από τις ετήσιες εκθέσεις μιας εταιρείας, τις οικονομικές καταστάσεις, πώς να κατανοήσετε εάν μια εταιρεία δημιουργεί αρκετές ταμειακές ροές και πώς οι αποφάσεις της διοίκησης επηρεάζουν τη διαδικασία δημιουργίας εσόδων της εταιρείας. Για να τα κάνετε αυτά, πρέπει να έχετε τις γνώσεις και τις οικονομικές δεξιότητες που μπορείτε να αναπτύξετε με την πρακτική και την έντονη ανάγνωση.
 • Μακρο & Μικροοικονομία: Στην οικονομική έρευνα, το πιο σημαντικό συστατικό είναι η γνώση και η κατανόηση της μακροοικονομικής. Εάν γνωρίζετε πώς λειτουργεί ο κλάδος, ποιες είναι οι τάσεις του κλάδου ή βασικά πολιτικά ή κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που επηρεάζουν τις οικονομικές υποθέσεις του κλάδου. θα μπορείτε να δείτε κάθε κλάδο ολιστικά. Και αν γνωρίζετε τη μικροοικονομία, θα μπορείτε να τη συσχετίσετε και σε μικροεπίπεδο. Επίσης, δείτε το Macro vs Microeconomics
 • Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση: Δεν θα δημιουργείτε πάντα οικονομικά μοντέλα, αλλά ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε κάποια για να αναφέρετε αποδείξεις των προτάσεών σας. Ως χρηματοοικονομικός μοντελοποιητής, πρέπει να είστε ειδικός στα οικονομικά και γενικός στα οικονομικά και τα μαθηματικά. Πρέπει να καταλάβετε κάθε κλάδο από την άποψη του ελικοπτέρου, καθώς και να κοιτάξετε κάθε επιχείρηση από μια προβολή εικονοστοιχείων. Και πρέπει να ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα σύνθετο χρηματοοικονομικό μοντέλο, ώστε να μπορείτε να πείσετε τους πελάτες / επενδυτές σας να πάνε / να απέχουν από μια συγκεκριμένη επένδυση. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το μάθημα χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης για να μάθετε αυτήν την ικανότητα.
 • Έρευνα: Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα της καριέρας, η έρευνα είναι ουσιαστικό μέρος των επαγγελματιών της έρευνας μετοχών. Ως δεξιότητα, θα ήσασταν καλός ερευνητής όταν έχετε δύο βασικές μίνι δεξιότητες - πρώτον, υπερβολική περιέργεια για μια συγκεκριμένη βιομηχανία ή μια ξαφνική αλλαγή στον κλάδο. Δεύτερον, ξέρετε πώς να κάνετε σημαντικές ερωτήσεις. Εάν μπορείτε να αναπτύξετε αυτές τις μίνι δεξιότητες, θα είστε σε θέση να κάνετε μεγάλη έρευνα και όχι μόνο θα απαντήσετε σε ερωτήσεις που έχετε. θα μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε ερωτήσεις άλλων ανθρώπων.
 • Αποτίμηση : Μαζί με αυτό πρέπει να ξέρετε πώς να εκτιμήσετε μια εταιρεία ή ένα έργο χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθοδολογίες όπως DCF, σχετική μέθοδο αποτίμησης κ.λπ. Θα πρέπει να έχετε αρκετές γνώσεις για να εφαρμόσετε τη σωστή μέθοδο αποτίμησης στη σωστή περιοχή.
 • Μεγάλη ευελιξία: Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσετε. Ωστόσο, ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχικών κεφαλαίων, ίσως χρειαστεί να συντάξετε μια έκθεση αμέσως μετά από μια στιγμή ειδοποίησης. Ή ίσως πρέπει να δημιουργήσετε δύο οικονομικά μοντέλα στο τέλος της ημέρας, επειδή ο αναλυτής σας ζητά να υποβληθεί αμέσως μια αναφορά. Ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών, δεν ξέρετε πώς θα μοιάζει η μέρα σας. Έχοντας μια ευέλικτη στάση και ανοιχτό στο να ενεργείτε σε μια στιγμή, διαχωρίζετε έναν συνηθισμένο συνεργάτη έρευνας μετοχών από έναν σπουδαίο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Equity Research Skills

Αποζημίωση Έρευνας Ιδίων Κεφαλαίων και ισορροπία εργασίας-ζωής

Πόσο θα κάνατε ως επαγγελματίας ερευνητής μετοχών; Στην προηγούμενη εποχή, οι επαγγελματίες της έρευνας μετοχών συνήθιζαν να μαζεύουν εκατομμύρια. αλλά στις μέρες μας τα πράγματα έχουν αλλάξει και κερδίζουν αποζημίωση που είναι φυσιολογική και όμοια με τις θέσεις εργασίας των τραπεζικών επενδύσεων στο γραφείο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ως επαγγελματίες ερευνητές μετοχών, θα κερδίζετε τροφές κοτόπουλου. Όχι, η αποζημίωσή σας θα ήταν πολύ καλύτερη από τα κανονικά εταιρικά χρηματοοικονομικά προφίλ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην αποζημίωση των επαγγελματιών ερευνητών μετοχών σε διαφορετικό επίπεδο -

 • Συνεργάτης: Αυτή είναι η θέση εισόδου ή το χαμηλότερο επίπεδο στην έρευνα μετοχών. Το βασικό εύρος μισθού που λαμβάνουν οι συνεργάτες είναι 100.000 έως 150.000 $ ετησίως. Μετά την προσθήκη του μπόνους, η αποζημίωση για τους συνεργάτες κυμαίνεται από 125.000 έως 150.000 $ ετησίως.
 • VP: Σε μια πιο επίπεδη οργανωτική δομή, οι συνεργάτες αναφέρουν σε αναλυτές ή VPS. Τα άτομα που βρίσκονται στη θέση VP κερδίζουν βασικό μισθό από 150.000 $ έως 275.000 $ ετησίως. Με μπόνους, κερδίζουν περίπου 225.000 $ έως 375.000 $ ετησίως.
 • Σκηνοθέτης: Ο βασικός μισθός των διευθυντών κυμαίνεται από 250.000 $ έως 350.000 $ ετησίως. Με μπόνους διευθυντές κερδίζουν περίπου 400.000 $ έως 675.000 $ ετησίως.
 • MD: Οι διευθύνοντες σύμβουλοι κερδίζουν τα περισσότερα στην έρευνα μετοχών. Κερδίζουν τη βασική αποζημίωση από 400.000 έως 600.000 $ ετησίως. Με το μπόνους, ο μισθός τους φτάνει τα 700.000 έως 900.000 $ ετησίως.

Η μισθολογική δομή κάθε θέσης εξαρτάται βασικά από ορισμένους παράγοντες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά ένα -

 • Η απόδοση του ατόμου: Αυτός είναι μακράν ο πιο σημαντικός παράγοντας που είναι υπεύθυνος για την αποζημίωσή σας. Εάν έχετε υπερβεί τις προσδοκίες της διοίκησης κάθε χρόνο, φυσικά θα κερδίσετε πολύ περισσότερα από έναν μέσο παίκτη.
 • Κατάταξη: Είναι οι βαθμολογίες που δίνονται από τους επενδυτές από την πλευρά της αγοράς. Οι επενδυτές σας κέρδισαν περισσότερα επειδή τους ζητάτε να αγοράσουν; Εάν ναι, θα επηρεάσει άμεσα την αποζημίωσή σας.
 • Η εκτέλεση της κλήσης που κάνατε: Αυτό που είπατε στους επενδυτές είναι εξίσου σημαντικό για την αύξηση / μείωση της αποζημίωσής σας. Εάν έχετε ζητήσει από τον επενδυτή να αγοράσει το απόθεμα πριν από την τριπλή τιμή, σίγουρα θα λάβετε καλύτερη αμοιβή.
 • Προμήθειες συναλλαγών: Η αποζημίωση θα εξαρτηθεί επίσης από την προμήθεια που έχουν δημιουργήσει οι αναφορές και οι προτάσεις σας.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Equity Research Jobs

Αλλά τι γίνεται με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής;

Ως επαγγελματίες της έρευνας μετοχικού κεφαλαίου, εργάζεστε τουλάχιστον 60-70 ώρες την εβδομάδα. Συνήθως, θα έρθετε στις 7:30 π.μ. στο γραφείο και θα αναχωρήσετε στις 7:30 μ.μ. Συνήθως θα εργάζεστε 12 ώρες την ημέρα που θα είναι 60+ ώρες την εβδομάδα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να εργαστείτε περισσότερο επειδή δεν υπάρχουν καθορισμένοι χρόνοι για τους επαγγελματίες της έρευνας μετοχών. Κάποιες μέρες πρέπει να εργαστείτε 14-15 ώρες και τις περισσότερες ημέρες θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας κάτω από 12 ώρες.

Τούτου λεχθέντος, ως επαγγελματίες της έρευνας μετοχών, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής και θα κερδίσετε επίσης περισσότερα από ό, τι οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες του τομέα χρηματοδότησης.

Στρατηγικές για να μπείτε στην έρευνα Equity

Πώς να λάβετε μέρος στην έρευνα μετοχικού κεφαλαίου; Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε -

 • Γνωρίστε την αγορά: Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή, μπορείτε ακόμα να μπείτε στην έρευνα μετοχικού κεφαλαίου εάν μπορείτε να μάθετε τις απαιτούμενες δεξιότητες και να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας. Αλλά το πρώτο βήμα είναι να γνωρίσετε την αγορά και να μάθετε αν θα θέλατε να το κάνετε πρώτα. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτήν την Εκπαιδευτική Εκπαίδευση Equity. Αυτό θα σας εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα για την Ερευνητική Συνέντευξη Equity.
 • Κάντε τα βασικά: Για να μπείτε στο προφίλ έρευνας μετοχών, πρέπει να έχετε τρία πράγματα. Κατ 'αρχάς, πρέπει να έχετε σε βάθος γνώσεις στα χρηματοοικονομικά (εάν δεν είστε ηλικιωμένος υποψήφιος σκέφτεστε να κάνετε το πτυχίο στη χρηματοδότηση ή παρόμοια ροή). Δεύτερον, πηγαίνετε για δύο πρακτική άσκηση σε κατώτερες θέσεις σε φημισμένους οργανισμούς. Εάν δεν μπορείτε να μάθετε πρακτική άσκηση, προσφέρετε να εργαστείτε δωρεάν για 2-3 μήνες. Τρίτον, δίκτυο, δίκτυο, δίκτυο. Μιλήστε με κάποιον που είναι ήδη στον κλάδο. προσφέρετε αξία και μοιραστείτε την επιθυμία σας να μπείτε στην έρευνα μετοχών. Μόνο η δικτύωση μπορεί να κάνει θαύματα για εσάς.
 • Προετοιμαστείτε και εφαρμόστε: Μόλις λάβετε μερικές συνεντεύξεις για προφίλ έρευνας μετοχών, προετοιμάστε τον εαυτό σας και κάντε ό, τι μπορείτε για να δώσετε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Ακόμα κι αν δεν καταργήσετε τη συνέντευξη με μία κίνηση, συνεχίστε να πιέζετε. Θα μάθετε πώς να σπάσετε τη συνέντευξη μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες.
 • Εγγραφείτε για εξέταση CFA - Για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να λάβετε μέρος στην εξέταση CFA. Ακόμα κι αν διαγράψετε το επίπεδο CFA 1, δίνει θετική εντύπωση στους εργοδότες σχετικά με το ενδιαφέρον σας για το θέμα.
 • Παραμείνετε στο προφίλ για τουλάχιστον 2-3 χρόνια: Μπορείτε πάντα να αλλάζετε εάν θέλετε. Αλλά μόλις λάβετε μια θέση συνεργάτη, είναι καλύτερα να διατηρήσετε το προφίλ για τουλάχιστον 2-3 χρόνια και να δείτε αν μπορείτε να προωθηθείτε ως αναλυτής ή όχι.

συμπέρασμα

Η εκπαιδευτική απαίτηση για το προφίλ έρευνας μετοχών δεν είναι πολύ. Ωστόσο, πρέπει να έχετε πολλές δεξιότητες για να μπείτε στη δουλειά. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω πληροφορίες και κάντε το πρώτο βήμα. Όλος ο κόσμος της έρευνας μετοχών σας περιμένει.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found