Βιβλία μακροεντολών | Λίστα κορυφαίων 6 βιβλίων μακροεντολών Excel VBA

Λίστα κορυφαίων βιβλίων μακροεντολών VBA

  1. Προγραμματισμός μακροεντολών Excel VBA
  2. VBA και μακροεντολές για Microsoft Excel (Επιχειρηματικές λύσεις)
  3. Μακροεντολές Office VBA που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα
  4. VBA και μακροεντολές: Microsoft Excel 2010 (MrExcel Library)
  5. Σύνταξη μακροεντολών Excel με VBA
  6. Μακροεντολές Excel για Dummies

Η κατανόηση της γλώσσας VBA και η παροχή της εφαρμογής της είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να θυμάστε. Ωστόσο, κάτι περισσότερο από το να θυμάστε είναι να κατανοήσετε τη γλώσσα VBA και να έχετε μια πρακτική εμπειρία του ίδιου για να την αποκτήσετε τόσο στην πράξη όσο και να αποκτήσετε γνώση της εφαρμογής. Λοιπόν, όσο γνωρίζω τον εταιρικό κόσμο δεν μπορεί πλέον να κάνει χωρίς αυτό το λογισμικό και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να αποκτήσετε το ίδιο για να κυριαρχήσετε στη δουλειά σας.

Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, έχουμε για εσάς μερικά καλύτερα βιβλία μακροεντολών VBA που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε, να εξασκηθείτε και να μάθετε τις μακροεντολές VBA. Η ακρόαση και η εκμάθηση από τους δασκάλους είναι δυνατή. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω σημειώσεις για να πετύχετε την επιτυχία σας στο Excel.

# 1 Προγραμματισμός μακροεντολών Excel VBA

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ο συγγραφέας σας έχει δώσει αυτό το βιβλίο που δεν είναι πολύ ακριβό με ορισμένα παραδείγματα για να διευκολύνετε την κατανόησή σας. Αυτό το βιβλίο εξηγεί την καρδιά του προγραμματισμού σε περίπου 40 σελίδες και περισσότερες, που αποτελεί τον πυρήνα των μακροεντολών VBA. Το βιβλίο δίνει επίσης παραδείγματα για το πώς να αυτοματοποιήσετε άλλες εφαρμογές του MS Office από το Excel. Καλύπτει επίσης θέματα όπως ενότητες τάξεων, διεπαφή προγράμματος εφαρμογών, γραφήματα, σύνδεση με βάση δεδομένων κ.λπ. Έχει απλοποιήσει το VBA και τις οδηγίες ή τη μακροεντολή του στο μέγιστο αυτού του βιβλίου. Ακόμα κι αν είστε απόλυτος εκκινητής ακόμα και τότε αυτό το βιβλίο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μακροεντολές και στη γλώσσα αυτού του προγράμματος. Μια καταπληκτική εμπειρία του excel εμφανίζεται εδώ.

Περίληψη

Ο προγραμματισμός μακροεντολών Excel VBA περιλαμβάνει σημειώσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε παραδοσιακές εφαρμογές excel με τη βοήθεια του VBA ή της Visual Basic για εφαρμογές για τη μεγιστοποίηση της χρήσης του excel με τη βοήθεια διαφόρων πόρων που διατίθενται μόνο για συγκεκριμένους χρήστες ενέργειας. Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του VBA από την ανάπτυξη εφαρμογών έως τις προηγμένες τεχνικές αυτού του προγράμματος. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει 21 ολοκληρωμένα έργα πραγματικού κόσμου μαζί με τον κωδικό λειτουργίας του για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ίδιο. Ο συγγραφέας που είναι μέλος εταιρειών blue-chip εδώ και 20 χρόνια περιλαμβάνει θέματα όπως η εγγραφή και ο εντοπισμός σφαλμάτων κώδικα VBA, η δημιουργία προσαρμοσμένων πλαισίων διαλόγου και εργαλειοθήκης, η χρήση του μοντέλου αντικειμένων excel, η σύνταξη κώδικα για αλληλεπίδραση με μια βάση δεδομένων κ.λπ.

Key Takeaway     

Αυτό το βιβλίο παρέχει δείγματα κωδικών για τουλάχιστον 20 πρακτικές. Βοηθά επίσης με τα βασικά στοιχεία των κωδικών VBA και πώς βρίσκουν τρόπους για την τροφοδοσία του φύλλου excel με τη βοήθεια του VBA να αυτοματοποιήσει την εργασία, να μεταφέρει τα κύτταρα excel, να μετατρέψει αριθμούς σε ετικέτες, να αλλάξει τις τιμές παγκοσμίως, να προσθέσει λεπτομέρειες τύπων και να κάνει πολλά άλλα τέτοιες θέσεις εργασίας.

<>

# 2 VBA και μακροεντολές για Microsoft Excel (Επιχειρηματικές λύσεις)

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ο συγγραφέας Bill Jelen είναι καταπληκτικός με τα βιβλία του. Έχει βοηθήσει τους αναγνώστες με εκπληκτικές αναφορές για να κατανοήσουν καλύτερα οι αναγνώστες. Εμφανίζει επίσης πολύ σημαντικές πτυχές της ανάπτυξης VBA. Έχει χρησιμοποιήσει το ADO μαζί με τον προγραμματισμό API ορισμένων πολύ κρίσιμων χρηστών για να επεκτείνει την ισχύ για να υπερέχει χωρίς να περιορίζει τους περιορισμούς της αποθήκευσης δεδομένων για την αντιμετώπιση διεπαφών excel. Ο συγγραφέας αξίζει να χτυπήσει καθώς έκανε εξαιρετική δουλειά με αυτό το βιβλίο. Έχει κάνει τον ήχο ολόκληρου του βιβλίου ευκολότερο για αρχάριους. Ακόμα και οι αναγνώστες χωρίς πραγματικό εγκέφαλο προγραμματισμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το βιβλίο για να μάθουν το VBA και να υπονοούν το ίδιο στις καθημερινές δουλειές τους στο γραφείο.

Περίληψη

Ο συγγραφέας θέλει τους αναγνώστες του να σώσουν τα μεγάλα τους χρήματα και να μάθουν μακροεντολές VBA στο σπίτι με τη βοήθεια του βιβλίου του, το οποίο δεν είναι πολύ ακριβό. Εμφανίζει διδάσκει συνδυασμό του υπάρχοντος λογισμικού για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις υπάρχουσες ανάγκες σας για την ολοκλήρωση της εργασίας σας. Αυτό το βιβλίο καλύπτει διάφορα θέματα που σας δίνουν πλήρη γνώση της γλώσσας VBA. Στην πραγματικότητα, περιλαμβάνει βασικά θέματα, όπως συγκεντρωτικούς πίνακες, καροτσάκια, φόρμες χρηστών, προγραμματισμό εκδηλώσεων, ερωτήματα ιστού, πολυδιάστατες συστοιχίες κ.λπ.… Ο συγγραφέας εγγυάται ότι εξοικονομείτε τα χρήματά σας καθώς και το χρόνο σας για εσάς.

Key Takeaway

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από τη λήψη καθοδήγησης και γνώσης από τον ειδικό; Ο Συγγραφέας μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα με τις επιθυμίες σας γιατί είναι ο κύριος του MrExcel.com Έχει επίσης γράψει λύσεις excel VBA για πολλούς πελάτες του.

<>

# 3 Μακροεντολές Office VBA που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

Πάνω από 100 καταπληκτικοί τρόποι αυτοματοποίησης Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Access

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Αυτό το βιβλίο παρέχει πληροφορίες σε αναγνώστες που αναπτύσσουν επίσης μακροεντολές εδώ και χρόνια. Οι εκπληκτικοί συγγραφείς έχουν συγκεντρώσει τις εμπειρίες τους για να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και τη μάθησή σας. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλό για να σας δώσει πρακτικά παραδείγματα κωδικοποίησης που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε ή να συνδυάσετε εφαρμογές MS office. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης πολύ καλό για τους νέους χρήστες, καθώς βοηθά όλους τους χρήστες με εφαρμογές MS Office και τα παραδείγματα κωδικοποίησής του να ασχολούνται με την εξάσκηση του MS Office Excel. Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί από 6 ειδικούς του Microsoft Excel και όλοι έχουν συγκεντρώσει τις εμπειρίες τους σχετικά με τις εφαρμογές για να διευκολύνουν τις εργασίες σας.

Περίληψη

Για να αυξήσετε την παραγωγικότητα της εργασίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως αυτό το βιβλίο και τις γνώσεις του συγγραφέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο και τα κόλπα που αναφέρονται στο βιβλίο για να βεβαιωθείτε ότι εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Στο βιβλίο, κάθε μάθημα περιλαμβάνει σχετικές οδηγίες και αρχεία που μπορούν να ληφθούν και σε αυτές τις λήψεις, παρέχεται ο έλεγχος αυτών των μακροεντολών VBA μαζί με τις διαδικασίες και τα κόλπα του. Οι εργασίες σε αυτό το βιβλίο καλύπτουν την αφαίρεση διπλών στοιχείων από τα δεδομένα, τις συγχωνεύσεις πολλών μηνυμάτων ταυτόχρονα, καθώς και την αποθήκευση συνημμένων email στα αρχεία σας excel. Και φυσικά το βιβλίο καλύπτει πολύ περισσότερα από ό, τι απλώς αναφέρονται στις σημειώσεις.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο σας δίνει 100 καλύτερους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με τις μακροεντολές VBA. Και αυτές οι μέθοδοι ελέγχονται από αυτούς τους επαγγελματίες χρήστες και τους κωδικοποιητές της εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που συγκεντρώθηκαν από αυτούς τους ειδικούς για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα.

<>

# 4 VBA και μακροεντολές: Microsoft Excel 2010 (Βιβλιοθήκη MrExcel)

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Αυτό το βιβλίο σύμφωνα με τις κριτικές λέγεται ότι είναι το καλύτερο βιβλίο για το θέμα και συμφωνώ με τις κριτικές. Δεν βοηθά μόνο στη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση με τη βοήθεια μακροεντολών, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός οδηγός για τους μαθητές καθώς πολύ απλά γράφτηκε και εξηγεί πολύ καλά τις μακροεντολές. Ο τέλειος οδηγός αυτοβοήθειας για μαθητές και καθηγητές. Ο συγγραφέας έχει μεταδώσει τις γνώσεις του σε πολύ καλά και αποτελεσματικά. Είναι τόσο απλό όσο το άνοιγμα του θέματος που θέλει να μάθει να ανοίξει τον φορητό υπολογιστή σας και να πειραματιστείτε απευθείας με το VBA. Η διευθέτηση θεμάτων σε αυτό το βιβλίο γίνεται πολύ καλά, τέλεια τοποθετώντας σε σειρά ή σειρά. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ορισμένα σύντομα απλά και πολύ ισχυρά και χρήσιμα παραδείγματα.

Περίληψη

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να χρεώσετε τις γνώσεις σας στο Excel με αυτό το βιβλίο. Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα και ο χρόνος είναι χρήμα για τον εταιρικό κόσμο αυτές τις μέρες. Ωστόσο, πιστεύω πολύ έντονα στο ίδιο. Αυτό το βιβλίο σας δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά πράγματα που νομίζετε ότι ήταν αδύνατα. Ο συγγραφέας έφερε επίσης για εσάς παραδείγματα πραγματικού κόσμου, μελέτες περιπτώσεων με έναν βήμα προς βήμα οδηγό μαζί με μακροεντολές, λύσεις και 50 βιβλία εργασίας με παραδείγματα απευθείας από τον κ. Excel. Αυξάνει τις δημιουργικές σας στρατηγικές, αυξάνει την παραγωγικότητά σας και εμφανίζει εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ σας βοηθά να αποφύγετε κρίσιμα λάθη δεδομένων.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την καμπύλη εκμάθησης της μακροεντολής VBA καθώς σας δείχνει πώς να αυτοματοποιήσετε δυνατά και το νέο φύλλο excel. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια για τη δημιουργία χρήσιμων δεδομένων φύλλων excel. Και συν-συγγραφέας από τον MVP Bill Jelen ο πλοίαρχος του excel.

<>

# 5 Σύνταξη μακροεντολών Excel με VBA

Με το VBA μόλις γίνει κατανοητή η βασική τεχνική, το ήμισυ του προβλήματος επιλύεται, ωστόσο πρέπει να έχετε καλή γνώση του Excel για να το καταφέρετε. Αντί να χρησιμοποιείτε χρονοβόρες τεχνικές όπως το σκάψιμο μέσω του προγράμματος περιήγησης αντικειμένων ή της τεκμηρίωσης της Microsoft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο καθώς καλύπτει το καλύτερο μοντέλο αντικειμένου excel καλύτερα από τα άλλα βιβλία με πολύ οργανωμένο τρόπο. Αντί να εξηγεί σύνταξη, εξηγεί την πρόθεση των ιδιοτήτων και τις μεθόδους τους. Εάν είστε κάποιος που δεν έχει καμία γνώση ή πολύ λιγότερη γνώση του Excel και του VBA Macro, τότε είναι κατάλληλο για εσάς. Στην πραγματικότητα, τα άτομα που βρίσκονται πάνω από το αρχικό στάδιο μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το βιβλίο, καθώς περιλαμβάνει βοηθητικό πρόγραμμα για τους χρήστες.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

<>

Περίληψη

Ο συγγραφέας είναι ένας επεξεργαστής οπτικών βασικών στοιχείων που δημιουργεί ένα περιβάλλον προγραμματισμού του Excel μαζί με ένα πλήρες state-of-the-art με μια συνδυασμένη κατάσταση ανάπτυξης για συγγραφή, εντοπισμό σφαλμάτων μακροεντολών VBA και τρέχουσες δοκιμές κ.λπ. - ανοησία καθώς έχει ένα πρακτικό και αργό ρυθμό φροντιστήριο με πολλή χειρολαβή των αναγνωστών. Αυτό το βιβλίο βομβαρδίζεται με πολλά πολύ χρήσιμα παραδείγματα που επιλύουν κοινά προβλήματα που σχετίζονται με το excel που έχουν αντιμετωπίσει οι περισσότεροι από εμάς. Για να αυξήσετε τη βασική σας δύναμη του Excel και του προγραμματισμού μακροεντολών VBA, πρέπει να διαθέτετε αυτό το βιβλίο, καθώς αυτό θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας.

Key Takeaway

Αυτό το βιβλίο είναι για εξειδικευμένους βασικούς αναγνώστες, καθώς είναι ένα εξειδικευμένο βιβλίο με θέματα εξειδίκευσης. Σας διδάσκει πώς να γράφετε μακροεντολές Excel χρησιμοποιώντας VBA με πολύ απαραίτητες αναφορές και παραδείγματα. Αυτό είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του βιβλίου.

# 6 Μακροεντολές Excel για Dummies

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ο συγγραφέας είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και ένας Microsoft Certified Application Developer. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη συμβουλευτική και την ανάπτυξη λύσεων γραφείου, ο συγγραφέας έχει γράψει επιτυχώς αυτό το βιβλίο για να βοηθήσει τους αναγνώστες που αναζητούν καθοδήγηση στις μακροεντολές του Excel VBA. Έχει χαρακτηριστεί ως Microsoft MVP για συνεισφορά στην κοινότητα excel. Αυτό το βιβλίο είναι το καλύτερο στην παρτίδα και στην κατηγορία βιβλίων του, όπως έχει κάνει, είναι κατανοητό για κάθε ηλικιακή ομάδα και κατηγορία αναγνωστών που προέρχονται από κάθε υπόβαθρο. Θα βοηθήσει σίγουρα τους μαθητές, τους επαγγελματίες και τους ειδικούς να υπερέχουν στην επίτευξη της εμπειρίας τους από το θέμα. Πρέπει να διαθέτετε αυτό το βιβλίο στη συλλογή βιβλίων excel, καθώς είναι απαραίτητο.

Περίληψη

Ακόμα και χωρίς να έχετε εμπειρία προγραμματισμού σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο για να αυτοματοποιήσετε την εφαρμογή σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Κάθε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου περιλαμβάνει πρακτικές μακροεντολές που σας βοηθούν να εφαρμόσετε το ίδιο αμέσως. Μαζί με τη θεωρία, αυτό το βιβλίο προσφέρει επίσης πρακτικές γνώσεις που σας βοηθούν να κατανοήσετε τις τεχνικές που ασκείτε. Αυτό το βιβλίο σας προσφέρει πολύ αποτελεσματικές μακροεντολές excel επίλυσης προβλημάτων μαζί με μια εξήγηση για το γιατί και πού χρησιμοποιείται κάθε μακροεντολή. Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου περιλαμβάνουν την κατανόηση των βασικών στοιχείων του VBA και των μακροεντολών, την εργασία με εύρη, το φύλλο εργασίας και τα βιβλία εργασίας, την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το excel, καθαρά δεδομένα και αυτόματες αναφορές, χρησιμοποιώντας μαζί με συμβουλές και κόλπα για την οργάνωση της ροής εργασίας σας.

Key Takeaway

Το καλύτερο takeaway περιλαμβάνει έτοιμες μακροεντολές που πρέπει να εξασκηθούν και να εφαρμοστούν μόνο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Η θεωρία και η εφαρμογή της στην καλύτερη μορφή της εμφανίζονται σε αυτό το βιβλίο.

<>
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found