Κορυφαία 6 καλύτερα βιβλία οικονομικής διαχείρισης | Wallstreetmojo

Λίστα των κορυφαίων 6 βιβλίων οικονομικής διαχείρισης

Προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο οικονομικής διαχείρισης με την εξειδίκευση του ίδιου με τη βοήθεια ειδικών. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων για τη χρηματοοικονομική διαχείριση -

  1. Οικονομική διαχείριση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  2. Τα βασικά του δημόσιου προϋπολογισμού και της χρηματοοικονομικής διαχείρισης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  3. The Economist Guide to Financial Management (2η έκδοση)  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  4. Οικονομική διαχείριση: Theory & Practice 15th Edition  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  5. Όταν η Genius απέτυχε  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  6. Το Μικρό Βιβλίο Συμπεριφορικής Επένδυσης  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία δημοσιονομικής διαχείρισης μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Οικονομική διαχείριση

Θεωρία & Πρακτική (με την Thomson ONE - Business School Edition 1-Year Printed Access Card) (τίτλοι χρηματοδότησης στην οικογένεια Brigham) 14η έκδοση

Ο συγγραφέας είναι απόφοιτος καθηγητής έρευνας και διδάσκει το θέμα από το 1971. Αυτό το βιβλίο έχει εκδοθεί το έτος 2013. Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί προκλητικά από έναν ειδικό και με εκπληκτικό περιεχόμενο. Αυτό το βιβλίο είναι μια πλήρης εξήγηση για μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές, καθώς ο συγγραφέας δεν υποθέτει ότι οι αναγνώστες γνωρίζουν τη βάση των οικονομικών και ως εκ τούτου έχει δώσει μια καταπληκτική εξήγηση καθιστώντας το θέμα εύκολο για τους αναγνώστες. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει καλά παραδείγματα, υπολογισμούς και απαντήσεις για τους μαθητές να κάνουν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Οικονομική διαχείριση: Θεωρία & Πρακτική (με την Thomson ONE - Business School Edition 1-Year Printed Access Card) (Χρηματοοικονομικοί τίτλοι στην οικογένεια Brigham) 14η Έκδοση - από τον Eugene F. Brigham και τον Michael C. Ehrhardt.

Κριτική βιβλίου 

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση είναι ένα τέλειο παράδειγμα καθώς επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής γνώσης των χρηματοοικονομικών. Ο συγγραφέας διασφαλίζει ότι δίνει μια σαφή κατανόηση των σημαντικών εννοιών που πρέπει να αναπτυχθούν μια κατανοητή για εφαρμογή στον τομέα των οικονομικών. Στην πραγματικότητα το βιβλίο ξεκινά με την παρουσίαση των βασικών στοιχείων της εταιρικής χρηματοδότησης πριν προχωρήσει στις συζητήσεις ορισμένων τεχνικών. Διερευνά επίσης και εξηγεί τις τελευταίες οικονομικές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις, καθώς και τα παιχνίδια χρηματοδότησης σε κάθε βιομηχανία και τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο οικονομικής διαχείρισης

Αυτό το βιβλίο οικονομικής διαχείρισης περιέχει μια σειρά από παρουσιάσεις που είναι πολύ σχετικές και αλληλεπιδρούν με ορισμένα παραδείγματα, καθώς και τη σημασία της χρήσης του Excel σε μια εργασία και στα οικονομικά. Ο συγγραφέας έχει διασφαλίσει ότι σας δίνει ένα βιβλίο που είναι ένα πλήρες εργαλείο αναφοράς για να σας βοηθήσει στην καριέρα σας και στους ακαδημαϊκούς σας.

<>

# 2 - Τα βασικά του δημόσιου προϋπολογισμού και της δημοσιονομικής διαχείρισης:

Ένα εγχειρίδιο για ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο οικονομικής διαχείρισης έχει χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης και εξηγεί πολύ καλά τις πτυχές της διαδικασίας και της διαδικασίας προϋπολογισμού της κρατικής κυβέρνησης, της χώρας και της πόλης. Ο συγγραφέας εξήγησε επίσης πολύ καλά τη διαδικασία δημιουργίας προϋπολογισμού σε βήμα προς βήμα μορφή. Εάν είστε αρχάριος στον προϋπολογισμό, αυτό είναι το τέλειο βιβλίο για εσάς. Σας δίνει μια μεγάλη κατανόηση της κατανόησης του προϋπολογισμού τόσο από άποψη όσο και θεωρητικά και πρακτικά.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Τα βασικά του δημόσιου προϋπολογισμού και της οικονομικής διαχείρισης: Ένα εγχειρίδιο για ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες - από τον Charles E. Menifield (Συγγραφέας)

Κριτική βιβλίου 

Ο συγγραφέας δίνει στους αναγνώστες εφαρμογές μαζί με ασκήσεις για την εξήγηση της θεωρίας του προϋπολογισμού και την παροχή πρακτικής εμπειρίας στον αναγνώστη. Στον αναγνώστη δίνεται η ευκαιρία να μάθει διαφορετικές τεχνικές έννοιες και δεξιότητες που είναι σημαντικές για την κατανόηση του θέματος μαζί με πρακτικές ασκήσεις που παρέχονται σε κάθε κεφάλαιο με ανάγκη να εφαρμοστούν για να μάθουν αυτές τις έννοιες. Αυτό το βιβλίο καλύπτει οικονομικές έννοιες, δημόσια έσοδα, οικονομικές έννοιες, εκτίμηση κινδύνου, οικονομική διαχείριση, αναλύσεις κόστους-οφέλους και πολλά άλλα. Ο αναγνώστης ως μαθητής θα κερδίσει προκλητικά μια καλή βάση για να αρχίσει να εργάζεται σε κυβερνητικό ή οργανισμό προϋπολογισμού.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο οικονομικής διαχείρισης

Η εμπειρία του συγγραφέα είναι η καλύτερη απομάκρυνση αυτού του κορυφαίου βιβλίου οικονομικής διαχείρισης, καθώς υπήρξε ανώτερος επισκέπτης μελετητής στο γραφείο προϋπολογισμού του Κογκρέσου που του δίνει τεράστια εμπειρία στη δημοσιονομική διαχείριση και τη δημιουργία προϋπολογισμού. Δίνει στους μαθητές μια πλούσια κατανόηση των θεμάτων και των εννοιών τους.

<>

# 3 - Ο οικονομολόγος οδηγός για τη χρηματοοικονομική διαχείριση (2η έκδοση)

Αρχές και πρακτική (Economist Books) 

Για να λάβετε λογικές αποφάσεις πρέπει να έχετε πλήρη κατανόηση του θέματος ανεξάρτητα από μια συγκεκριμένη βιομηχανία ή εταιρεία. Αυτό το βιβλίο σας βοηθά με την πλήρη κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης που θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών απαιτούμενων αποφάσεων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το βιβλίο είναι πλήρεις και δεν κρύβουν ούτε καλύπτουν τις έννοιες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο εάν είστε εξοικειωμένοι με τη χρηματοδότηση και αυτόν τον κλάδο και χρειάζεστε μόνο μια αναθεώρηση. Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι και πάλι ειδικός καθώς ασχολήθηκε με την εκπαίδευση και την παροχή συμβουλών σε εταιρείες για τα τελευταία 20 χρόνια και είναι επίσης συγγραφέας 4 άλλων χρηματοοικονομικών βιβλίων.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Ο Economist Οδηγός για τη Χρηματοοικονομική Διαχείριση (2η έκδοση): Αρχές και πρακτική (Economist Books) - από - The Economist και John Tennent.

Κριτική βιβλίου 

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία και αγκαλιάζει την οικονομική κατανόηση, όπως η διαχείριση αναφορών διαχείρισης, κεφαλαιακών προτάσεων, προϋπολογισμών κ.λπ. λόγω έλλειψης εκπαίδευσης, ακόμη και εκτός από την ικανότητα διαχείρισης, τότε ο συγγραφέας σας διευκολύνει εδώ σε αυτό το βιβλίο. Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου καλύπτει κάθε έργο που πρέπει να επιτελέσει ένας διευθυντής, για παράδειγμα τη συγκέντρωση προϋπολογισμού, την ανάγνωση διακυμάνσεων σε μια αναφορά, την κατασκευή μιας πρότασης για επένδυση σε νέους τύπους εξοπλισμού και την εξερεύνηση των σωστών αρχών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εργασία. Αυτό το βιβλίο είναι ακριβώς η σωστή καθοδήγηση για την εφαρμογή αυτών των αρχών.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση

Αυτό το βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση είναι πολύ καλό για τους αναγνώστες να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν την οικονομική ορολογία, την κατάσταση χρηματοδότησης, τα μέτρα απόδοσης, τη λογιστική διαχείρισης, την κοστολόγηση, τον προϋπολογισμό, την τιμολόγηση, τις εκτιμήσεις επενδύσεων, καθώς και τη βοήθεια στη λήψη αποφάσεων κ.λπ.

<>

# 4 - Οικονομική διαχείριση: Θεωρία & πρακτική 15η έκδοση

Ο συγγραφέας έχει υπηρετήσει ως οικονομικός πρόεδρος της Ένωσης Οικονομικής Διαχείρισης και έχει επίσης γράψει μια σειρά άρθρων και περιοδικών σχετικά με το κόστος του κεφαλαίου, την κεφαλαιακή διάρθρωση μαζί με άλλα μέρη της χρηματοδότησης. Έχει επίσης συντάξει και συν-συγγραφεί εγχειρίδια για τα οικονομικά της διοίκησης και τα οικονομικά της διοίκησης που έχουν χρησιμοποιηθεί από περισσότερα από 1000 πανεπιστήμια χρηματοδότησης σε όλο τον κόσμο. Έχει δοκιμαστεί ως ειδικός σε διάφορες περιπτώσεις τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε πολιτειακό επίπεδο. Έχει επίσης υπηρετήσει ως σύμβουλος σε πολλές εταιρείες και κυβερνητικούς φορείς σε όλο τον κόσμο. Εν ολίγοις, αυτό το βιβλίο γράφτηκε και πάλι από έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Οικονομική διαχείριση: Θεωρία & Πρακτική 15η Έκδοση - από τον Eugene F. Brigham και τον Michael C. Ehrhardt.

Κριτική βιβλίου 

Αυτό το βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση σας δίνει μια σωστή κατανόηση της οικονομικής ιδέας που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κλάδο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά στάδια οικονομικής αποτελεσματικότητας. Ξεκινώντας με την παρουσίαση της εταιρικής χρηματοδότησης και όχι τη συζήτηση των συγκεκριμένων τεχνικών. Στη συνέχεια, ο συγγραφέας προχωρά για να εξερευνήσει κρίσεις στη χρηματοδότηση και στον οικονομικό κόσμο. Έχει επεξεργαστεί το περιεχόμενο με πολλά πολύτιμα παραδείγματα και ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικό Microsoft Excel για να κατανοήσουν καλύτερα τις έννοιες. Ολόκληρο το βιβλίο είναι μια πολύ καλή αναφορά για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση  

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να μαθαίνεις από την εμπειρία και τη γνώση ενός εμπειρογνώμονα στο θέμα; Ο συγγραφέας έχει δείξει τη γνώση και την εμπειρία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να καταστήσει την κατανόηση των οικονομικών εννοιών εύκολη για εσάς.

<>

# 5 - Όταν η ιδιοφυΐα απέτυχε

Η άνοδος και η πτώση της μακροπρόθεσμης διαχείρισης κεφαλαίου

Εκπληκτικά γραμμένο βιβλίο, καθώς ο συγγραφέας εξήγησε με εξαιρετικό τρόπο τον πολύ διάσημο έμπορο της Wall Street John Meriwether, ο οποίος ήταν επίσης συνεργάτης της Salmon Brothers που ήταν ένας από τους πιο λαμπρούς εγκεφάλους του κλάδου. Ο συγγραφέας έχει επίσης γράψει μερικά καταπληκτικά βιβλία για την απληστία παγκόσμιας κλάσης, μαζί με πάνω απ 'όλα την ύβρισα, κλπ.… Εξήγησε το ταμείο που κρατήθηκε κρυφά και δεν εξηγούσε την ιστορία της επιτυχίας του και τελικά την καταστροφή του που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να διαβάσει . Ένα καταπληκτικό βιβλίο, καθώς πρέπει να διαβάσετε για έναν μεγιστάνα επιτυχίας που κατέληξε να αποτυγχάνει. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην άνοδο και την πτώση των αντισταθμιστικών κεφαλαίων, η οποία πρέπει να διαβαστεί για κάθε φοιτητή διοίκησης.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Όταν η Genius απέτυχε: Η άνοδος και η πτώση της μακροπρόθεσμης διαχείρισης κεφαλαίων - από τον Roger Lowenstein.

Κριτική βιβλίου 

Ο συγγραφέας έτυχε να διηγηθεί την πιο εντυπωσιακή ιστορία στα hedge funds. Η ιστορία είναι τόσο καταστροφική που όχι μόνο η εταιρεία δημιουργίας χρημάτων ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων απέτυχε και υπέστη μια τρομερή καταστροφή, αλλά οι μεγαλύτερες τράπεζες μαζί με τη σταθερότητα της Wall Street υπέστησαν τεράστια επιτυχία. Αυτό το βιβλίο είναι ένα επικό και πρέπει να διαβαστεί για μαθητές από το οικονομικό υπόβαθρο, καθώς παρέχει επαρκές υπόβαθρο που προκάλεσε το σενάριο. Αυτό το βιβλίο δίνει μια καλή μελέτη περίπτωσης στους μαθητές είναι επίσης καταπληκτικό για άτομα που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία και την περίπτωση των hedge funds. Ή σε περίπτωση που είστε έμπορος hedge fund, πρέπει να διαβάσετε το ίδιο για την αναφορά σας.

Best Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο οικονομικής διαχείρισης

Η περίπτωση της LTCM και του δημιουργού της John Meriwether είναι απλά το καλύτερο παράδειγμα για άτομα που ασχολούνται με hedge funds και το χρηματιστήριο. Όλο το σενάριο και τα συμβάντα του περιγράφονται καλά στο βιβλίο για να κατανοήσουν καλύτερα οι μαθητές.

<>

# 6 - Το μικρό βιβλίο της συμπεριφορικής επένδυσης:

Πώς να μην είσαι ο χειρότερος εχθρός σου

Ο συγγραφέας είναι συν-επικεφαλής της Παγκόσμιας Στρατηγικής στην Εταιρεία General και υπήρξε επίσης ένας από τους κορυφαίους στρατηγικούς για περισσότερο από μία δεκαετία. Αυτό τον καθιστά αρκετά έμπειρο στο θέμα. Ο συγγραφέας έχει δημιουργηθεί πολύ στη χρηματοοικονομική αγορά και έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Εξήγησε πολύ έξυπνα τα μπλοκαρίσματα στη λογική σας στη λήψη αποφάσεων και επίσης έδωσε μηχανισμούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε την πορεία σας. Ο συγγραφέας εδώ σας έχει δώσει στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να λάβετε μακροπρόθεσμες επενδυτικές αποφάσεις με τη βοήθεια πολλών μελετών και υποστηρίξεων που έχει καθοδηγήσει το κοινό για να πάρει την καλύτερη διαδρομή και να κερδίσει επιτυχία. Το στυλ του είναι απλό και προσβάσιμο. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση είναι απλό για αναγνώστες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και πώς σχετίζεται με τη χρηματοοικονομική αγορά.

Όνομα και συγγραφέας βιβλίου

Το Μικρό Βιβλίο Συμπεριφορικής Επένδυσης: Πώς να μην είστε ο χειρότερος εχθρός σας - από τον James Montier

Κριτική βιβλίου 

Αυτό το βιβλίο καλύτερων οικονομικών διαχείρισης καλύπτει δοκιμασμένους από το χρόνο τρόπους γνώσης και αποφυγής των ελλείψεων της αδικίας των επενδυτών από έναν από τους καλύτερους αναλυτές συμπεριφοράς στον κόσμο. Ο συγγραφέας μάς διδάσκει πώς να μάθουμε από τα επενδυτικά μας λάθη, φροντίζοντας να μην το επαναλάβουμε. Σας διδάσκει επίσης να κυνηγάτε αρχές συμπεριφοράς που επιτρέπουν στους επενδυτές να διατηρήσουν ένα επιτυχημένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο για να διασφαλίσουν τον ελάχιστο κίνδυνο στις επενδύσεις. Τα αθέμιτα συναισθήματα των επενδυτών και η υπερβολική εμπιστοσύνη τους είναι τρεις βασικοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομική ζημία για τον επενδυτή από τις επενδύσεις του. Συμπεριφορική χρηματοδότηση η επιστήμη αναγνωρίζει ότι ο επενδυτής παίρνει την απόφασή του ψυχολογικά και η μελέτη αυτής της χρηματοδότησης μπορεί πραγματικά να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις συσσωρεύσεις του σε επενδύσεις και ζημίες.Αυτό το βιβλίο οικονομικής διαχείρισης θα σας οδηγήσει σε μια περιήγηση στις αλλαγές συμπεριφοράς που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές στην αγορά και πώς τα ψυχολογικά εμπόδια εμφανίζουν συναισθήματα, υπερβολική εμπιστοσύνη, άλλα ζητήματα συμπεριφοράς επηρεάζουν την επενδυτική τους δύναμη στη λήψη αποφάσεων.

Best Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο οικονομικής διαχείρισης

Ο μηχανισμός απεμπλοκής των διαδρομών μας είναι η καλύτερη μέθοδος επιτυχίας. Ολόκληρη η αγορά περιστρέφεται γύρω από τη συμπεριφορά του επενδυτή και πώς να ξεπεραστεί το ίδιο για να έχει μια επιτυχημένη επένδυση είναι το κίνητρο του συγγραφέα.

<>
Αποκάλυψη συνεργατών Amazon

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found