Investment Banking στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) | Κορυφαίες τράπεζες | Μισθός | Θέσεις εργασίας

Investment Banking στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρώπη είναι οι οικονομικές πρωτεύουσες του κόσμου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεδομένου ότι η επενδυτική τραπεζική αποτελεί τεράστιο μέρος των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρηματικών συμφωνιών, είναι απολύτως σαφές ότι το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να γίνει επενδυτικός τραπεζίτης.

Αλλά πώς θα ήταν να είσαι επενδυτικός τραπεζίτης στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο; Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε όλες τις πτυχές για να κατανοήσουμε πόσο καλά θα ήσασταν αν βρεθείτε στο "Investment Banking" στο Λονδίνο.

Πηγή : JPMorgan.com

Ας δούμε την ακολουθία του άρθρου -

  Επισκόπηση του Investment Banking στο Λονδίνο

  Αν κοιτάξουμε τον χάρτη του κόσμου, θα δούμε ότι το Λονδίνο βρίσκεται στο κέντρο του χάρτη. Στα αριστερά, υπάρχει η Αμερική, και στα δεξιά, υπάρχει η Ασία. Στη μέση, υπάρχει η Ευρώπη. Επιπλέον, το Λονδίνο ως οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης εξαρτάται πάντα από τη μετανάστευση και το εμπόριο.

  Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2011, όταν οι ΗΠΑ χρειάζονταν βίζα για τα πάντα, για επαγγελματικά ταξίδια σε επισκέψεις εργασίας. βίζες στο Ηνωμένο Βασίλειο για επιχειρηματικές προσφορές και άλλες ευκαιρίες απασχόλησης ήταν ακόμη εύκολα διαθέσιμες.

  Ως αποτέλεσμα, πολλοί μετανάστες από την Ινδία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία έχουν εισέλθει στο εργατικό δυναμικό του Ηνωμένου Βασιλείου και την καθιστούν την καλύτερη χρηματοοικονομική αγορά στον κόσμο.

  Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλές επενδυτικές τράπεζες είχαν κοιμηθεί στις ΗΠΑ (για παράδειγμα WorldCom, Enron, Lehman Brothers κ.λπ.). Και το ΗΒ εξακολουθούσε να διατηρεί την εξουσία στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

  Τα παραπάνω είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά. Το Λονδίνο θεωρήθηκε το καλύτερο περιβάλλον για να κάνει επιχειρήσεις και να δημιουργήσει αξία για τους εμπλεκόμενους. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες επενδύσεων στο Λονδίνο είναι το καλύτερο μέρος για εργασία.

  Γυρίστε λοιπόν τα μανίκια σας και κάντε ό, τι μπορείτε για επενδυτικές τραπεζικές εργασίες στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου (αν θέλετε να είστε καθόλου επενδυτικός τραπεζίτης)

  Υπηρεσίες Investment Banking στο Λονδίνο

  Υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα υπηρεσιών τραπεζικών επενδύσεων στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Ας δούμε σύντομα ένα στιγμιότυπο -

  • Έρευνα: Η έρευνα είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουν εάν οποιαδήποτε τράπεζα επενδύσεων θέλει να προσθέσει αξία στους πελάτες τους. Οι επενδυτές τραπεζίτες στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρουν με υπερηφάνεια αυτήν την υπηρεσία στους πελάτες τους για να τεκμηριώσουν τις συστάσεις τους σχετικά με την αγορά. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Equity Research
  • Εταιρική συμβουλευτική και μεσιτεία: Δύο πράγματα έχουν σημασία στην επενδυτική τραπεζική περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το πρώτο είναι η σχέση με τους πελάτες και το δεύτερο είναι η συχνότητα των συστάσεων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτά τα δύο πράγματα έχουν τη μέγιστη προτεραιότητα και με βάση αυτά τα δύο βασικά στοιχεία, δημιουργείται η εταιρική συμβουλευτική και επενδυτική ομάδα επενδυτικών τραπεζών. Η εταιρική εταιρεία μεσιτείας ενημερώνει συνεχώς τους πελάτες για το τι συμβαίνει στην αγορά, καθώς επίσης παρέχει τακτικές εκθέσεις πληροφοριών για την αγορά, απόψεις κεφαλαιαγοράς και υπηρεσίες επενδυτικών σχέσεων.
  • Επενδυτικά κεφάλαια: Αυτή είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρει η Investment Banking στο Λονδίνο. Κάθε ομάδα είναι κλειστή και κάθε μέλος της ομάδας είναι ειδικός κάποιου είδους στις πωλήσεις, την έρευνα αγοράς, την εταιρική χρηματοδότηση κ.λπ. Παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε διάφορα επενδυτικά κεφάλαια στη μεγάλη & υψηλή καθαρή αξία των πελατών τους.
  • Συγχωνεύσεις και εξαγορές (M&A): Η μόχλευση της αγοράς είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην επενδυτική τραπεζική. Και αυτό ακριβώς προσφέρεται από τις επενδυτικές τράπεζες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η συνεχής παρακολούθηση της αγοράς, παρέχοντας μόχλευση στους πελάτες, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις σε αυτούς σύμφωνα με τις ανάγκες τους είναι οι τρεις πυλώνες στις υπηρεσίες M&A που προσφέρονται από επενδυτικές τράπεζες στο ΗΒ.
  • IPO: Από το μικρό καπάκι έως το μέσο έως το μεγάλο, κάθε εταιρεία όταν αποφασίζει να δημοσιοποιήσει, οι τράπεζες επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο τους βοηθούν να κάνουν το άλμα με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία. Από την ενίσχυση του προφίλ της εταιρείας, την απελευθέρωση νέων κεφαλαίων για την ανάπτυξη προϊόντων έως την ενίσχυση των εταιρειών τους, όλα διευκολύνονται δεόντως από επενδυτικές τράπεζες στο Λονδίνο.
  • Θεσμικές μετοχές: Η θέση της τράπεζας επενδύσεων στην αγορά παίζει μεγάλο ρόλο στην προσφορά θεσμικών μετοχών. Σχεδόν όλες οι επενδυτικές τράπεζες (ακόμη και οι μικρές) προσφέρουν υπηρεσίες για αντιστάθμιση κεφαλαίων, αμοιβαία κεφάλαια μόνο, επενδυτικές μπουτίκ, μεσίτες λιανικής, οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και διαχειριστές πλούτου. Υπάρχουν βασικά δύο μέρη στις θεσμικές μετοχές - βοηθά τους πελάτες να χτίσουν ένα ισχυρότερο πόρισμα στο μερίδιο αγοράς και στις συναλλαγές πωλήσεων.

  Κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στο Λονδίνο (ΗΒ)

  Σύμφωνα με το Guardian UK 300 (δηλαδή τη μεγαλύτερη έρευνα φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με τις απόψεις των μαθητών), αυτές είναι οι επενδυτικές τράπεζες που ήταν στην κορυφή της λίστας.

  Αλλά πριν από αυτό, ας δούμε την πηγή της έρευνας.

  Το 2016, συνολικά 52.000 μαθητές συμμετείχαν σε αυτήν την έρευνα. Έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά -

  • Αναμένουν έναν μέσο μισθό 32.462 Λίρες Αγγλίας ετησίως.
  • Από όλους τους μαθητές, το 52% από αυτούς έχουν εμπειρία στον σχετικό χώρο εργασίας.
  • Αυτοί οι μαθητές μελετούσαν πιο συχνά οικονομικά, επιχειρήσεις ή διαχείριση, στατιστικές ή μαθηματικές επιστήμες.

  Τώρα, ας δούμε τις δέκα ένδοξες, κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα -

  1. JP. Morgan: Σύμφωνα με την έρευνα, η JP Morgan ήταν στην κορυφή της λίστας στις τράπεζες επενδύσεων στο Λονδίνο. Έχουν έδρα στο Λονδίνο και άλλα γραφεία στο Μπόρνμουθ, τη Γλασκόβη και το Εδιμβούργο. Η JP Morgan είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες τεχνολογίας στη Σκωτία.
  2. Goldman Sachs International: Η Goldman Sachs International στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα των Investment Banks στο Λονδίνο. Έχει πολλά γραφεία στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το glassdoor.co.uk, οι περισσότεροι υπάλληλοι κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους αναμενόμενους στην έρευνα.
  3. Barclays: Το Barclays δεν είναι ακριβώς τράπεζα επενδύσεων, αλλά παρέχει υπηρεσίες σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και σε ασφαλιστικές.
  4. Morgan Stanley: Η Morgan Stanley στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα των κορυφαίων επενδυτικών τραπεζών στο Λονδίνο. Το 1977, η Morgan Stanley ξεκίνησε την έδρα της στο Λονδίνο. Έχει περισσότερους από 8000 υπαλλήλους σε όλα τα γραφεία του Λονδίνου.
  5. Deutsche Bank: Η Deutsche Bank πήρε την 5η θέση στον κατάλογο των κορυφαίων τραπεζών επενδύσεων στο Λονδίνο. Το υποκατάστημα της Deutsche Bank στο Λονδίνο προσφέρει επενδυτικές τραπεζικές υπηρεσίες και υπηρεσίες αναδοχής. Αυτό το υποκατάστημα λειτουργεί ως θυγατρική της Deutsche Bank AG.
  6. Bank of America, Merrill Lynch: Η Bank of America, η Merrill Lynch ήταν στην 6η θέση στη λίστα των κορυφαίων επενδυτικών τραπεζών στο Λονδίνο. Έχει τις δυνατότητες, τους πόρους και τα δυνατά σημεία για να χαράξει ένα λαμπρό μέλλον για τους υπαλλήλους τους καθώς και τους επενδυτές.
  7. BlackRock: Το BlackRock είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέκτησε την 7η θέση στη λίστα των κορυφαίων επενδυτικών τραπεζών στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η BlackRock διέθετε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (AUM) ύψους 4,59 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ από τις 30 Ιουνίου 2014.
  8. Credit Suisse: Η Credit Suisse ξεχώρισε στο 8ο Στο τέλος του 2016, αναφέρθηκε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 3000 εργαζόμενοι που εργάζονται με πλήρη απασχόληση στην ομάδα επενδυτικών τραπεζών (παγκοσμίως) και αναμένουν να αυξήσουν την επενδυτική τους τραπεζική ικανότητα κατά 60%.
  9. Citibank: Η Citibank έπεσε από την 8η θέση το 2015 στην 9η θέση το 2016. Έχουν την έδρα τους στο Canary Wharf του Λονδίνου.
  10. UBS: Το UBS βρίσκεται στη δέκατη θέση σύμφωνα με την έρευνα. Έχουν κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (AUM) 31,7 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας από τον Δεκέμβριο του 2015.

  Διαδικασία πρόσληψης τραπεζικών επενδύσεων στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

  Όπως αναμενόταν, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η διαδικασία πρόσληψης επενδυτικών τραπεζικών στο Λονδίνο είναι αρκετά διαφορετική από ό, τι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

  Υπάρχουν δύο έως τέσσερα στάδια της διαδικασίας πρόσληψης που πρέπει να περάσετε για να μπορείτε να πάρετε την επιστολή προσφοράς στα χέρια σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά και προετοιμαστείτε ανάλογα -

  • Ο πρώτος γύρος της συνέντευξης: Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις θα ήταν ο τηλεφωνικός γύρος. Οι τράπεζες επενδύσεων στο ΗΒ το χρησιμοποιούν ως μέθοδο διαλογής για να επιλέξουν την καλύτερη παρτίδα από όλα τα άτομα που έχουν υποβάλει αίτηση. Καθώς η αυτο-κίνητρο είναι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία της επενδυτικής τραπεζικής, ο τηλεφωνικός γύρος επικεντρώνεται έντονα στο ίδιο. Στους τηλεφωνικούς γύρους, οι τράπεζες επενδύσεων προσπαθούν επίσης να κατανοήσουν το επίπεδο ικανότητάς σας.
  • Ο δεύτερος γύρος της συνέντευξης: Σε αυτό το στάδιο, οι ασκούμενοι και οι απόφοιτοι αξιολογούνται ως επιλέξιμοι για το κέντρο αξιολόγησης. Στις τράπεζες επενδύσεων, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ύπαρξη κέντρων αξιολόγησης για τη διεξαγωγή δύο έως τεσσάρων γύρων συνεντεύξεων είναι κοινή πρακτική. Για πρακτική άσκηση, ο δεύτερος γύρος συνεντεύξεων μπορεί να είναι ο τελευταίος γύρος, αλλά σε ορισμένες από τις περιπτώσεις, μπορεί να είναι ο επόμενος στον τελευταίο. Για παράδειγμα, η Nomura παίρνει τέσσερις γύρους συνεντεύξεων κάθε 30 λεπτά για να επιλέξει τους νέους ασκούμενους. Μετά τους πόρους, θα βρείτε χρήσιμο
   • Ερώτηση και απαντήσεις για τη συνέντευξη της Investment Banking
   • Τι είναι το Investment Banking;
   • Πώς θα μπείτε στο Investment Banking;
  • Ο τρίτος γύρος συνεντεύξεων: Για την επιλογή αποφοίτων, γίνεται συχνά ο τρίτος γύρος συνεντεύξεων. Για παράδειγμα, η Citi και η Deutsche Bank παίρνουν τρεις γύρους συνεντεύξεων. Ο τρίτος γύρος συνέντευξης είναι συνήθως ένας συνδυασμός μιας συνέντευξης πάνελ και ενός προς έναν με τον ΥΕ ή τους αντίστοιχους διευθυντές των τμημάτων.
  • Ο τέταρτος γύρος συνέντευξης: Αυτό είναι συνήθως σπάνιο, αλλά συμβαίνει όταν υπάρχει σύγχυση μεταξύ μερικών ισχυρών υποψηφίων. Η ιδέα είναι να μειωθεί ο αριθμός των υποψηφίων από λίγους σε έναν ή δύο.

  Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να θυμάστε δύο πράγματα. Πρώτον, υπάρχει ένα μεταπτυχιακό σχήμα της διαδικασίας πρόσληψης όπου αναμένεται να ολοκληρώσετε μια τραπεζική πρακτική πριν κάνετε αίτηση για μεταπτυχιακή εργασία σε επενδυτικές τράπεζες. Δεύτερον, υπάρχει ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της διαδικασίας πρόσληψης, όπου πρέπει να απαντήσετε σε δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις - "γιατί θέλετε αυτή την πρακτική άσκηση;" και "γιατί θέλετε να εγγραφείτε σε αυτήν την τράπεζα;"

  Πολιτισμός επενδυτικής τραπεζικής στο Λονδίνο

  Ο πολιτισμός διαμορφώνεται συχνά από τη χώρα, την κυβέρνηση, τους κανονισμούς και τις συμμορφώσεις και κυρίως η ηθική στον οργανισμό.

  Ας ρίξουμε μια ματιά σε λίγες επενδυτικές τράπεζες στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και την οργανωτική τους κουλτούρα -

  • Goldman Sachs: Πρέπει να δουλέψεις πολύ μεγάλες ώρες. Σας αρέσει είτε ο πολιτισμός είτε δεν σας αρέσει καθόλου - πραγματικά δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Το καλύτερο μέρος είναι η αμοιβή αν φτάσετε στις πρώτες θέσεις.
  • JP Morgan: Αυτή η τράπεζα λειτουργεί με τον πιο ευρωπαϊκό τρόπο. Το χειρότερο είναι ότι πληρώνει κάτω από την αγορά. Το καλύτερο είναι η πρακτική άσκηση όπου οι νέοι εκπαιδεύονται απίστευτα καλά.
  • UBS: Το μέρος ήταν απίστευτο. Οι άνθρωποι ήταν χαρούμενοι και το εργασιακό περιβάλλον ήταν δροσερό μέχρι την άφιξη του Ozzie Grubel και τη διαδικασία αύξησης με σταθερό εισόδημα. Το χειρότερο είναι η αμοιβή και το καλύτερο μέρος προσλαμβάνεται στο FICC.
  • Morgan Stanley: Οι άνθρωποι εδώ δεν είναι πολύ ικανοποιημένοι και συνήθως είναι απασχολημένοι να θυμούνται τις προηγούμενες χρυσές μέρες.
  • Credit Suisse: Είναι ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη για να δουλέψεις. Αν γίνεις μέλος της Credit Suisse, Ηνωμένο Βασίλειο, θα διαπιστώσεις ότι η αμοιβή είναι η υψηλότερη και ο τρόπος με τον οποίο η τράπεζα αντιμετωπίζει την ύφεση είναι απίστευτος.
  • Deutsche Bank: Έχει κακό όνομα ότι είναι υπερβολικά πολιτικό, αλλά έχει αλλάξει με τα χρόνια. Αυτή η τράπεζα είναι η χειρότερη για να βάλει τους ανθρώπους σε συγκριτικούς ρόλους που αυξάνει μόνο την εχθρότητα. Το καλύτερο μέρος είναι, φυσικά, η δομή των αμοιβών.

  Μισθοί τραπεζικών επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο)

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στο Emolument.com, οι μισθοί των θέσεων εργασίας στα γραφεία επενδύσεων (M&A, ECM, Sales, Trading κ.λπ.) αυξάνονται δραστικά αν κάποιος μπορεί να επιμείνει στις θέσεις εργασίας πέραν των 25 ετών.

  πηγή: efinancialcareers.com

  • Μεταξύ 21 ετών και 25 ετών, θα γίνετε Συνεργάτης Επενδυτικής Τραπεζικής από τον Αναλυτή και η αμοιβή σας θα αυξηθεί σε 80.000 λίρες Αγγλίας από 45.000 λίρες Αγγλίας ετησίως.
  • Από την ηλικία των 25 ετών, αν μείνετε μέχρι τα 30, θα γίνετε Αντιπρόεδρος από το Associate και η αμοιβή σας θα γίνει 156.000 λίρες Αγγλίας ετησίως.
  • Εάν εξακολουθείτε να διατηρείτε τη δουλειά και μπορείτε να συνεχίσετε μέχρι τα 35, θα γίνετε Διευθυντής από την VP και θα λαμβάνετε 231.000 λίρες Αγγλίας ετησίως.
  • Εάν εξακολουθείτε να έχετε τα κότσια να μείνετε, στα 40 θα γίνετε Διευθύνων Σύμβουλος και θα λαμβάνετε περίπου 315.000 λίρες Αγγλίας ετησίως.
  • Μετά από αυτό, θα γίνετε Senior MD και θα λάβετε περίπου 475.000 λίρες Αγγλίας ετησίως.

  Ευκαιρίες εξόδου επενδυτικής τραπεζικής στο Λονδίνο (ΗΒ)

  • Καθώς η επενδυτική τραπεζική καριέρα δεν είναι για τους αμυδρούς, οι άνθρωποι συχνά αναζητούν ευκαιρίες εξόδου. Εάν θέλετε να πάτε για έξοδο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές.
  • Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταβείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια. μπορείτε να γίνετε επιχειρηματίας ή έμπορος. ή εσωτερικές συμβουλές για οποιεσδήποτε εταιρείες · ή ίσως σε συμβουλευτικά ή αντισταθμιστικά κεφάλαια.
  • Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λόγος που αποχωρήσατε από την επενδυτική τραπεζική είναι συγκεκριμένος.

  Επίσης, για περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στις ευκαιρίες εξόδου από την επενδυτική τραπεζική

  Στην τελική ανάλυση

  Το Λονδίνο (ΗΒ) είναι μία από τις καλύτερες αγορές για επενδυτές. Έτσι, εάν θέλετε να πάτε σε επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) θα ήταν το καλύτερο στοίχημά σας. Σίγουρα, υπάρχουν προβλήματα στους πολιτισμούς των επενδυτικών τραπεζών στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο). αλλά πού δεν θα ήταν;

  Κάνετε τη δέουσα επιμέλεια και θα γνωρίζετε ότι μια μεγάλη καριέρα σας περιμένει καθ 'όλη τη διάρκεια.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found