Λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία βιογραφιών που πρέπει να γνωρίζετε!

Λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία βιογραφιών

Παρακάτω είναι η λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία βιογραφιών -

 1. Shoe Dog: A Memoir by the Creator of Nike (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Elon Musk: Πώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla διαμορφώνει το μέλλον μας (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 4. Πώς να αποτύχετε σχεδόν στα πάντα και να κερδίσετε ακόμα μεγάλο: Είδος της ιστορίας της ζωής μου (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Sam Walton: Made in America (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Steve Jobs: Η Αποκλειστική Βιογραφία (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Alibaba: The House That Jack Ma Built (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 8. Grinding It Out: The Making of McDonald's (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Εμπρός: Πώς οι Starbucks προσπάθησαν να ζήσουν χωρίς να χάσουν την ψυχή τους (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Εξομολογήσεις ενός διαφημιστικού άνδρα  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία βιογραφιών μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Σκυλί παπουτσιών

Ένα απομνημονεύματα από τον Δημιουργό της Nike

από τον Phil Knight

Αυτή η βιογραφία πρέπει να διαβαστεί αν θέλετε να μάθετε πώς έχει γίνει η Nike αυτό που είναι τώρα.

Αναθεώρηση βιβλίων

Η επιτυχία δεν είναι όπως φαίνεται - πανέμορφη στην επιφάνεια. Η επιτυχία είναι χαοτική, ακατάστατη, επικίνδυνη και έρχεται μετά από πολλούς αγώνες, σκληρή δουλειά, θλίψη και θυσίες. Αν θέλετε να μάθετε τι είναι επιτυχία, επιλέξτε αυτή τη βιογραφία. Μπορεί να έχετε διαβάσει πολλά βιβλία επιχειρηματικής θεωρίας.

Αλλά αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο έμφυτη σοφία και σκληρά μαθήματα. Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο και να μάθει πώς να κάνει το άλμα. Από τον συνεχή αγώνα για τη χρηματοδότηση μιας εταιρείας έως τα θετικά και αρνητικά της δημοσιοποίησης, από τις επιχειρηματικές σχέσεις έως τη στροφή ολόκληρης της διοίκησης, από την καινοτομία για να ξεπεράσουμε τις πιθανότητες, θα μάθετε χάος σε αυτό το τεράστιο βιβλίο 400 σελίδων.

Βασικές επιλογές

 • Οι κήρυκες είναι παντού. Αυτό το βιβλίο δεν αφορά το κήρυγμα. Προέρχεται από το στόμα κάποιου που ήταν εκεί, που είχε χτίσει μια περιουσία και που είχε αγωνιστεί σκληρά για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του πραγματικότητα.
 • Για τους αριστερούς και τους δεξιούς εγκεφάλους, αυτό το βιβλίο θα ήταν πολύτιμο. θα βρείτε τόσο τη λογική της δουλειάς μιας επιχείρησης όσο και την ιστορία ενός επιχειρηματία σε αυτό το βιβλίο.
<>

# 2 - Elon Musk

Πώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla διαμορφώνει το μέλλον μας

από την Ashlee Vance

Εάν θέλετε να ζήσετε δύο σταθερά θέματα - «τίποτα δεν είναι αδύνατο» και «αλλάξτε τον κόσμο», διαβάστε αυτό το βιβλίο.

Αναθεώρηση βιβλίων

Αυτή η έκδοση θα σας βοηθήσει να ρίξετε μια ματιά στον εγκέφαλο του πιο διάσημου και οδηγημένου επιχειρηματία του κόσμου σήμερα. Δεν είναι μόνο μια βιογραφία. είναι ένα βιβλίο που σας διδάσκει πώς να σκέφτεστε σαν τον Musk, πώς να ονειρευτείτε σαν αυτόν και πώς να ορίσετε στόχους που θα σας οδηγήσουν σε διαφορετικό επίπεδο. Αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλά γραμμένο και θα σας δώσει έναν λογαριασμό στο Elon Musk σε λίγα λεπτά.

Πώς ξεκίνησε το πρώτο του ξεκίνημα Zip2, X.Com και πώς έχτισε την αυτοκρατορία του χρησιμοποιώντας το όραμά του και η τρελή εργασιακή ηθική θα τραβήξει την προσοχή σας. Αυτό είναι το μόνο βιβλίο στο οποίο συμμετείχε ο Elon Musk. Και ο συγγραφέας έχει πάρει συνέντευξη από πάνω από 300 άτομα για να παρουσιάσει μια λεπτομερή περιγραφή της ζωής και της επιχειρηματικότητας του Elon Musk.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλά γραμμένο. Δεν θα αισθανθείτε ότι διαβάζετε 400 σελίδες πολύπλοκων υλικών.
 • Εάν είστε περίεργοι για το Elon Musk, αυτό είναι το μόνο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.
 • Θα μάθετε πώς ο Έλον άλλαξε τον κόσμο με την ανικανοποίητη παρόρμησή του να λύσει τα προβλήματα του κόσμου.
<>

# 3 - Το κατάστημα Όλα

Ο Jeff Bezos και η εποχή του Αμαζονίου

από τον Brad Stone

Η Amazon έχει αναλάβει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για να μάθετε πώς , διαβάστε αυτήν την έκδοση.

Αναθεώρηση βιβλίων

Αυτός είναι ένας υπέροχος λογαριασμός για το πώς η Amazon έχει γίνει το καλύτερο στοίχημα στο Διαδίκτυο. Το μόνο πρόβλημα αυτού του βιβλίου είναι ότι ο Jeff Bezos δεν συμμετείχε σε αυτό το βιβλίο. Ολόκληρο το βιβλίο βιογραφίας είναι γραμμένο σε δευτερεύοντα δεδομένα και, ως εκ τούτου, υπάρχουν λίγα σφάλματα (απρόβλεπτα για το ευρύ κοινό). Εκτός από αυτά τα λίγα λάθη, αυτό το βιβλίο είναι ένα που πρέπει να διαβάσετε, να ξαναδιαβάσετε και να εφαρμόσετε τη σοφία.

Αυτό το βιβλίο έχει κερδίσει το διάσημο βραβείο «Νικητής των 2013 Financial Times και Goldman Sachs Business Book of the Year». Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή θέλετε να αναπτύξετε μια ήδη εκτελούμενη επιχείρηση, αυτό το βιβλίο θα είναι η βοήθειά σας. Θα μάθετε τι να κάνετε, τι να μην κάνετε κατά τη διάρκεια φρικτών περιόδων στην επιχείρηση.

Βασικές επιλογές

 • Εάν αναρωτιέστε ποτέ πώς το Amazon καταφέρνει να γίνει τόσο μεγάλο, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβάσετε.
 • Από τις παλιές μέρες που μόλις ξεκίνησε η Amazon, θα ξέρετε πώς ο Jeff Bezos έγινε ο ατρόμητος ηγέτης του αιώνα. Ως αρχάριος επιχειρηματίας, η ιστορία του Jeff Bezos θα σας εμπνεύσει να γίνετε ηγέτης παγκόσμιας κλάσης.
<>

# 4 - Πώς να αποτύχετε σχεδόν σε όλα και να κερδίσετε ακόμα μεγάλα

Είδος της ιστορίας της ζωής μου

από τον Scott Adams

Αυτό είναι το πιο πνευματικό απομνημονεύματα που θα διαβάσετε ποτέ. Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, δεν θα είστε ποτέ ξανά το ίδιο.

Αναθεώρηση βιβλίων

Αυτό είναι το βιβλίο που σας διασκεδάζει, σας εκπαιδεύει και προκαλεί τη σκέψη σας σαν επιχειρηματίας / άτομο. Για παράδειγμα, μίλησε για ένα σύστημα αντί να θέσει στόχους. Το σύστημα σας βοηθά να ρυθμίζετε τις δραστηριότητές σας καθημερινά. λαμβάνοντας υπόψη ότι οι στόχοι είναι κάτι προσανατολισμένο στο μέλλον (και στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καθορισμός στόχων είναι άχρηστος για αυτόν τον λόγο).

Και αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει επίσης να είστε ρεαλιστές. Αντί να ακολουθούμε «όλα όσα μπορείς να γίνεις», πρέπει να ακολουθούμε τη δική μας εγγενή ικανότητα και να δουλεύουμε πάνω τους για να γίνουμε κάτι που αξίζει. Εκτός από αυτά, θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προϊόν που μπορεί να κλιμακωθεί αντί να βάζετε το χρόνο σας στην πώληση. πώς να κατανοήσετε τα μοτίβα; πώς να διαχειριστείτε την τύχη; ποιες βασικές δεξιότητες να χτίσεις και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Βασικές επιλογές

 • Αυτό το βιβλίο είναι μια ελαφριά ανάγνωση, αλλά μην πάρετε ελαφρά τη σοφία του. Εάν εφαρμόσετε τη σοφία της, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ζωή (ο Scott Adams έκανε).
 • Οι αποτυχίες είναι αναπόφευκτες εάν θέλετε να ανεβείτε στη ζωή. Δεν μπορείτε να φτάσετε στην επιτυχία χωρίς να σκοντάψετε σε κάτι.
 • Το καλύτερο μάθημα είναι φυσικά η «προσέγγιση του συστήματος» έναντι της «προσέγγισης στόχου».
<>

# 5 - Sam Walton: Κατασκευασμένο στην Αμερική

των Sam Walton & John Huey

Κάθε επιχειρηματίας, μικρός, μεγάλος, νέος, παλιός πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο βιογραφίας.

Αναθεώρηση βιβλίων

Εάν βρίσκεστε σε επιχειρήσεις, ειδικά στο λιανικό εμπόριο, πάρτε αυτό το βιβλίο. Σε αυτό, θα μάθετε πώς η Wal-Mart ως αουτσάιντερ είχε σημειώσει τη θέση της. Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που αξίζει να εξεταστούν -

 • Θα μάθετε ολόκληρη τη ζωή ενός επιχειρηματία που έχει ξεκινήσει αρκετά μικρό και έχει κερδίσει μεγάλα. Εάν μπορείτε να απορροφήσετε τα μαθήματα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο.
 • Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν θέλουν να ανταγωνιστούν στην τιμή. Ο Sam Walton δημιούργησε μια επιχείρηση μόνο συγκεντρωμένος σε ένα μοντέλο χαμηλών τιμών.
 • Κάθε πρόγραμμα σπουδών MBA πρέπει να έχει αυτό το βιβλίο βιογραφίας. Είναι μια πραγματική συμβουλή από κάποιον που τα είχε δει όλα και τα κατάφερε στο τέλος.
 • Για τον Σαμ Γουόλτον, οι άνθρωποι του ήταν τα πάντα. Έτσι, πλήρωσε εξαιρετικά υψηλούς μισθούς και οι εργαζόμενοι φρόντιζαν τους πελάτες.

Βασικές επιλογές

 • Εάν θέλετε την αποσταγμένη έκδοση της επιχειρηματικότητας σε έναν τόμο και κάτω από 368 σελίδες, αυτό πρέπει να διαβάσετε για εσάς.
 • Αυτό το βιβλίο είναι μια έκδοση «εκ νέου έκδοσης». Αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε απευθείας από τον Sam Walton.
 • "Οι πελάτες είναι βασιλιάς" και αν εκτιμάτε πρώτα τους πελάτες σας, δεν μπορείτε παρά να κερδίσετε μεγάλα κέρδη.
<>

# 6 - Steve Jobs: Η αποκλειστική βιογραφία

από τον Walter Isaacson

Αυτός είναι ένας πλήρης απολογισμός για τη ζωή του Steve Jobs, την επιχειρηματικότητα και τον τρόπο με τον οποίο έκανε ένα τέντωμα σε αυτόν τον κόσμο.

Κριτική βιβλίων:

Αυτό το βιβλίο είναι μια αφομοίωση πάνω από 40 συνεντεύξεων με τον Steve Jobs και 100+ συνεντεύξεων με μέλη της οικογένειας, κοντά και αγαπητοί, φίλοι, συνάδελφοι, αντίπαλοι και άλλα. Έτσι, ό, τι γράφεται αποστάζεται και γράφεται με βάση τα γεγονότα από πρώτο χέρι και δεν βασίζεται στη μυθοπλασία. Μέσα από αυτό το βιβλίο βιογραφίας, θα μπορείτε να δείτε τον άντρα σαν τον εαυτό του, έναν εγωιστικό, κακό και μερικές φορές ένα τρελό. Αλλά είχε κάποιες εξαιρετικές ιδιότητες που τον είχαν κάνει τον άνθρωπο για τον οποίο σεβόταν σε όλο τον κόσμο.

Μία από τις καλύτερες ιδιότητες του Steve Jobs ήταν η ικανότητα να προχωρά μπροστά. Η κριτική δεν τον ενόχλησε ποτέ και δεν τον φοβόταν κατά την υλοποίηση του οράματός του για τις εταιρείες που δημιούργησε. Για αυτό, θα μπορούσε να λυγίσει την πραγματικότητα σύμφωνα με το όραμά του και είχε γίνει ο πιο εξέχων επιχειρηματίας αυτού του αιώνα.

Βασικές επιλογές

 • Το γράψιμο του βιβλίου είναι το καλύτερο πακέτο. Θα μπορείτε να ζήσετε ζωντανά κάθε σκηνή, κάθε ιστορία και κάθε λεπτό λεπτομέρεια της ζωής του Steve Jobs.
 • Κάθε άνθρωπος έχει αρετές και κακίες. Ο συγγραφέας δεν έκρυψε τις κακίες για να προωθήσει τις αρετές που έκαναν αυτό το έργο πιστευτό.
 • Από την επιχειρηματικότητα έως τη ζωή, ο λογαριασμός του Steve Jobs θα σας κάνει συναισθηματικούς και ταυτόχρονα ανεβείτε για να δημιουργήσετε τη δική σας ουτοπία και το δικό σας οδοντωτό στον κόσμο.
<>

# 7 - Alibaba: Το σπίτι που χτίστηκε ο Jack Ma

από τον Duncan Clark

Μπορεί ένας καθηγητής Αγγλικών να δημιουργήσει μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων; Αν μοιάζει με παραμύθι, πάρτε αυτό το βιβλίο για να μάθετε τι είναι δυνατό.

Κριτική βιβλίων:

Η Alibaba δεν είναι μικρή εταιρεία. Ανταγωνίστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, όπως η Wal-Mart και η Amazon. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει τη δυνατότητα για το τι μπορεί να κάνει κάποιος. Από πολύ ταπεινή αρχή, ο Jack Ma έγινε καθηγητής Αγγλικών. Και τότε έχτισε την Alibaba. Μετά από μιάμιση δεκαετία, τώρα χάνεται σαν γίγαντας και έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια οικονομία.

Ο συγγραφέας συνάντησε τον Jack Ma το 1999 σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου χτίστηκε αυτός ο μελλοντικός γίγαντας. Ο συγγραφέας δεν είναι μόνο πρώιμος σύμβουλος της Alibaba, αλλά έχει επίσης δει την πρόοδο του Alibaba και την ηγεσία του Jack Ma. Από αποκλειστικό υλικό συνέντευξης και προσωπική εμπειρία, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο. Αυτό το βιβλίο βιογραφίας δεν περιλαμβάνει μόνο τον λογαριασμό του Jack Ma στην οικοδόμηση της Alibaba, αλλά επίσης χρωματίζει μια πραγματική εικόνα των κοινωνικοπολιτικών καταστάσεων της Κίνας εκείνη την εποχή.

Βασικές επιλογές

 • Τα μαθήματα της ζωής και της ηγεσίας του Τζακ Μα είναι εμπνευσμένα. Η τιμή του βιβλίου θα είναι αρκετή μόνο για αυτό.
 • Το βιβλίο είναι μια σύντομη ανάγνωση, μόλις πάνω από 300 σελίδες που σας βοηθούν να αποκτήσετε λογαριασμό στο Alibaba μέσα σε λίγες ώρες από την ανάγνωση.
 • Αν σκεφτήκατε ποτέ ότι η κινεζική οικονομία περιστρέφεται γύρω από την εξομοίωση, αυτό το βιβλίο θα ανοίξει τα μάτια σας.
<>

# 8 - Grinding It Out: Η κατασκευή των McDonald's

από τον Ray Kroc

Εάν ξεκινήσετε μια επιχείρηση στην ώριμη ηλικία των 52 ετών, μπορείτε να την πετύχετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας; Αυτό το βιβλίο θα σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι δυνατό.

Κριτική βιβλίων:

Θα πρέπει να διαβαστεί για δύο συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, θα σας δώσει μια εσωτερική ματιά στην τροφική αλυσίδα McDonald. Δεύτερον, αυτό το βιβλίο είναι μια αυτοβιογραφία που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε μια υπέροχη ιστορία για το αμερικανικό όνειρο. Είναι σημαντικό να διαβάσετε γιατί θα σας δώσει τις ψευδείς φήμες που θα ακούγατε για τους McDonald's. Και είναι επίσης ο λογαριασμός ενός ατόμου σχετικά με το τι είναι δυνατό αν έχετε μια εξαιρετική στρατηγική και ξέρετε πού να δημιουργήσετε έναν δικαιοδόχο.

Η επιχείρηση του Ray Kroc έγινε επιτυχής λόγω ενός συγκεκριμένου λόγου - της τοποθεσίας. Η τοποθεσία ήταν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της McDonald και ο Ray Kroc συμφώνησε ότι η επιχείρησή του δεν είναι επιχείρηση τροφικής αλυσίδας, αλλά είναι επιχείρηση ακινήτων. Επιπλέον, όταν ο Ray ξεκίνησε το McDonald's, ήταν 52 ετών, είχε διαβήτη, υπέφερε από χειρουργική επέμβαση στη χοληδόχο κύστη και είχε επίσης ρευματοειδή αρθρίτιδα. Η ιστορία του δεν είναι μόνο εμπνευσμένη, αλλά και μας θυμίζει τι είναι δυνατό όταν έχετε μια έντονη επιθυμία να επιτύχετε επιτυχία.

Βασικές επιλογές

 • Η άλεση κερδίζει. Εάν το έχετε μέσα σας, θα το κάνετε. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί για κάθε επιχειρηματία.
 • Σε αυτήν την ιστορία, δεν θα μάθατε μόνο πώς να πηγαίνετε από κουρέλια σε πλούτη. θα μάθετε επίσης πώς να παραμείνετε γνήσιοι στην επιθυμία σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους και πραγματικά να τους βοηθήσετε να μεγαλώσουν. Ο Ray Kroc βοήθησε τους franchisees να κερδίσουν. Ανεξάρτητα από τα χρήματα που κερδίζουν, ο Ray ήταν πάντα έτοιμος να παρέχει βοήθεια στον δικαιοδόχο του.
 • Θα σας διδάξει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε αργά, με πολλές ασθένειες και χωρίς αντίγραφα ασφαλείας. και πάλι, κερδίστε μεγάλα αν έχετε την προθυμία και την επιθυμία να πετύχετε. Η επιτυχία είναι, τελικά, μια νοοτροπία.
<>

# 9 - Επόμενο: Πώς οι Starbucks προσπάθησαν για τη ζωή τους χωρίς να χάσουν την ψυχή του

από τον Howard Schultz

Αυτή είναι μια ιστορία για το πώς ένας διευθύνων σύμβουλος επέστρεψε στην εταιρεία αποκατέστησε την τρομερή οικονομική της υγεία κατά τη δυσκολότερη εποχή της αμερικανικής ιστορίας.

Κριτική βιβλίων:

Εάν έχετε ξεκινήσει ποτέ μια εταιρεία και διευθύνετε την επιχείρησή σας για λίγα χρόνια, θα ξέρετε ότι η συνέχισή της είναι πιο δύσκολη από την αρχή. Αυτή η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την επιστροφή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Starbucks Howard Schultz κατά το 2008, όταν η εταιρεία βρισκόταν σε μεγάλο οικονομικό κίνδυνο. Δεν ήταν εύκολο να μικροδιαχειριστείτε την εμπειρία κάθε πελάτη για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες έχουν τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και κάθε πελάτης είναι ικανοποιημένος όταν επισκέπτεται το Starbucks.

Επιπλέον, όταν κάθε ειδικός σε θέματα οικονομικών συνιστά να παραλείψετε $ 4 latte, η πραγματική απώλεια ήταν της Starbucks. Ο Howard Schultz είδε ότι το όραμα του διαδόχου του δεν θα βοηθήσει την εταιρεία μακροπρόθεσμα, έτσι επέστρεψε και άλλαξε ολόκληρη την κουλτούρα της εταιρείας. Αλλά κάθε εταιρεία δεν θα ήταν τόσο τυχερή που το έκανε. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να διευθύνετε μια εταιρεία όταν ο διάδοχός σας δεν λειτουργεί σωστά.

Βασικές επιλογές

 • Κάθε επιχειρηματίας που έχει ήδη ξεκινήσει μια επιχείρηση πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο για να κατανοήσει και να εφαρμόσει μια εναλλακτική στρατηγική για τις εταιρείες του.
 • Πολλοί επιχειρηματίες διατρέχουν τον κίνδυνο να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει ότι «η ανάπτυξη για χάρη της ανάπτυξης είναι μια χαμένη πρόταση».
 • Εάν δεν ξέρετε πώς να καθοδηγήσετε τους υπαλλήλους σας, δεν θα μπορούν να φροντίσουν τους πελάτες σας. Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο βιογραφίας, θα μάθετε να οδηγείτε καλά και να οδηγείτε μπροστά.
<>

# 10 - Εξομολογήσεις ενός διαφημιστικού άνδρα

των David Ogilvy και Sir Alan Parker

Εάν είστε στη διαφημιστική βιομηχανία ή θέλετε να μπείτε, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Κριτική βιβλίων:

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο βιογραφιών προέρχεται από έναν άντρα που έχει κληθεί «ο πατέρας της διαφήμισης». Θα βρείτε πολλές πληροφορίες για τον κόσμο της διαφήμισης και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Ο Ogilvy έχει αναλύσει όλα τα κεφάλαια με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε μια σειρά από λίστες σχετικά με τη διαφήμιση σε διάφορα υπο-θέματα.

Θα μάθετε επίσης πώς ένας άντρας έχει γίνει ο πατέρας της διαφήμισης, οι ιστορίες της καριέρας του, πώς πρέπει να διαχειρίζεται ένα διαφημιστικό γραφείο και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Αυτό το βιβλίο γράφτηκε αρχικά το 1963 και ο Ogilvy το ενημέρωσε το 1988 με ένα επιπλέον κεφάλαιο «Η ιστορία πίσω από αυτό το βιβλίο» όπου ανέφερε ότι έγραψε αυτό το βιβλίο για να προσελκύσει νέους πελάτες στη διαφημιστική του εταιρεία - πρέπει να πούμε ότι ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής.

Βασικές επιλογές

 • Πριν αγοράσετε / διαφημίσετε ποτέ την επιχείρησή σας και τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί πρώτα. Θα σας αποτρέψει από το να κάνετε τόσα πολλά λάθη (ένα από τα οποία δεν αποτιμά το copywriting όσο τα προϊόντα / υπηρεσίες σας).
 • Το βιβλίο είναι σύντομο και γραμμένο σε κατανοητή γλώσσα. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο βιογραφιών θα σας διδάξει πώς να γράψετε αντίγραφο της αληθινής του αίσθησης.
 • Αυτό το βιβλίο είναι μια αυτοβιογραφία ενός άνδρα που έχει αναδειχθεί από υπάλληλος σε μια διαφημιστική εταιρεία για να γίνει «ο πατέρας της διαφήμισης».
<>

Επιλέξτε ποιο από αυτά τα δέκα σας αρέσει περισσότερο και πιάστε το, διαβάστε το και εφαρμόστε τη σοφία που υπάρχει μέσα. Τα βιβλία είναι οι μόνοι φίλοι που σας αφήνουν πάντα καλύτερους από εσάς πριν τα διαβάσετε.

Σχετικά βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν -

 • Βιβλία χρηματοδότησης επιχειρήσεων
 • Βιβλία καλύτερης στρατηγικής
 • Βιβλία καλύτερης διαχείρισης
 • Συμβουλευτικά βιβλία

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found