Τα 10 καλύτερα βιβλία χρημάτων όλων των εποχών | WallStreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων χρημάτων όλων των εποχών

Έχουμε μια επιλογή από βιβλία Best Money σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών οικονομικών, την υπέρβαση χρεών και υποχρεώσεων και το πιο σημαντικό είναι τα πρότυπα συμπεριφοράς και η ψυχολογία πίσω από τη χρηματοδότηση και τις επενδύσεις. Παρακάτω είναι η λίστα με τέτοια βιβλία χρημάτων -

 1. Financialless Fearless: Το πρόγραμμα LearnVest για τον έλεγχο των χρημάτων σας (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Η επενδυτική απάντηση  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 3. Σκέψη, γρήγορη και αργή  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Σκεφτείτε και μεγαλώστε  (αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 5. Το χάσμα συμπεριφοράς: Απλοί τρόποι για να σταματήσετε να κάνετε χαζά πράγματα με χρήματα (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 6. Η Ψυχολογία της Επένδυσης  (Πάρτε αυτό το βιβλίο)
 7. The Millionaire Fastlane: Σπάστε τον κώδικα για τον πλούτο και ζήστε πλούσιο για μια ζωή! (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. The Total Money Makeover  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 9. Τα χρήματά σας ή η ζωή σας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Αποκτήστε μια οικονομική ζωή (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία Money μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Οικονομικά χωρίς φόβο: Το πρόγραμμα LearnVest για τον έλεγχο των χρημάτων σας

από την Alexa Von Tobel

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Συγγραφέας από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του LearnVest, μιας εταιρείας χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα προσφέρει έναν χρήσιμο και προσβάσιμο οδηγό για αναγνώστες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις τους. Αυτό που κάνει αυτό το έργο να ξεχωρίζει από τα περισσότερα άλλα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα είναι το είδος της πρακτικής σημασίας που συνοδεύει κάθε συμβουλή του συγγραφέα. Είναι όλα σχετικά με τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου οικονομικού σχεδίου σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στην καθημερινή ζωή κάποιου. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες από τις συμβουλές μπορεί να συναντηθούν ως αρκετά βασικές και ίσως όχι σχετικές με όλες τις ηλικίες και τα τμήματα της κοινωνίας, αλλά κατ 'αρχήν, ο συγγραφέας δεν ισχυρίζεται ότι είναι μια συνολική πραγματεία με αυτή την έννοια. Επί του συνόλου,ένα έργο υψηλής πρακτικής αξίας που στοχεύει για τη διαδικτυακή γενιά που πιστεύει ότι παίρνει τον έλεγχο της δικής της οικονομικής ζωής για καλύτερη ή χειρότερη.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρημάτων όλων των εποχών

Ένα πρακτικό βιβλίο για αρχάριους σχετικά με τα χρήματα για τους παίκτες που θα προτιμούσαν να εφαρμόσουν μια συγκεκριμένη συμβουλή στην οποία μπορούν να σχετίζονται, αντί να βασίζονται σε περίπλοκες θεωρητικές έννοιες που είναι δύσκολο να κατανοηθούν και να εφαρμοστούν. Είναι αυτονόητο ότι μερικά από τα πράγματα είναι αρκετά βασικά, αλλά λειτουργεί για το τι αξίζει, και ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε για κάθε αρχάριο. Ένα must-read για τη σημερινή γενιά που υπερηφανεύεται για την οικονομική της ανεξαρτησία.

<>

# 2 - Η απάντηση στην επένδυση

των Daniel Goldie και Gordon Murray

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τα χρήματα είναι μια προσπάθεια του συγγραφέα να οδηγήσει στο σπίτι την απλή αλήθεια ότι η επένδυση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε είδους προσωπικού οικονομικού σχεδιασμού. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να μην θέλει να ενοχληθεί με περίπλοκα πράγματα για επενδύσεις, αυτή η εργασία προσφέρει απλές και πολύ χρήσιμες κατευθυντήριες αρχές για το πού να επενδύσετε. Ο συγγραφέας εξετάζει μερικές από τις συχνά επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις που σχετίζονται με την επένδυση, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε επαγγελματικές συμβουλές ή να επενδύσετε μόνοι σας, το σωστό ποσοστό κεφαλαίων για επενδύσεις σε μετοχές, ομόλογα και μετρητά και την κατάλληλη στιγμή για αγορά και πώληση περιουσιακών στοιχείων. Μια πολύ συνιστώμενη εργασία για βασικές επενδυτικές συμβουλές για αρχάριους.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρημάτων  όλων των εποχών

Ένα ακριβές βιβλίο για τα χρήματα για τους επενδυτές για πρώτη φορά σχετικά με τον τρόπο επιτυχούς πλοήγησης στον περίπλοκο κόσμο των επενδυτικών επιλογών και τη λήψη των σωστών αποφάσεων με αυτοπεποίθηση. Ο συγγραφέας υιοθετεί μια μη βιαστική προσέγγιση που αφήνει αρκετό χώρο για να αντιμετωπίσει τα πιο θεμελιώδη ερωτήματα όπως η συνάφεια ή η έλλειψη αυτής στην αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας για επενδυτικές αποφάσεις. Συνολικά, ένας ιδανικός σύντροφος για αρχάριους στον κόσμο της επένδυσης.

<>

# 3 - Σκέψη, γρήγορη και αργή

από τον Daniel Kahneman

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Ο συγγραφέας, ένας βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος συμπεριφοράς, οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι κατανόησης της διαδικασίας σκέψης και των περιπλοκών της. Υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο θεμελιώδεις τύποι συστημάτων σκέψης, ένας από τους οποίους είναι διαισθητικός, συναισθηματικός και περισσότερο ή λιγότερο αυθόρμητος, με αλλά λίγο χρόνο να σκεφτεί κανείς ή να κάνει λογική όπως ήταν. Ο δεύτερος τύπος συστήματος σκέψης είναι μάλλον αργός και βασίζεται στη λογική, καθοδηγείται από τη λογική. Εάν μπορούσαμε να εξισορροπήσουμε προσεκτικά τις πιο διαισθητικές σκέψεις μας με αργούς με βάση τη λογική, θα μπορούσαν να διαπραχθούν λιγότερα λογικά λάθη, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας σε οποιονδήποτε τομέα, είτε πρόκειται για δουλειά, για χρηματοδότηση ή για προσωπική ζωή. Με το είδος του ρόλου που παίζει η ψυχολογία και η διαδικασία σκέψης μας στις οικονομικές αποφάσεις,Αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο σημαντικό έργο για την επιτυχία στη χρηματοδότηση χωρίς να συζητήσουμε καμία οικονομική έννοια. Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη ανάγνωση για όποιον είναι πρόθυμος να κατανοήσει τα βασικά της ψυχολογίας της επένδυσης και της χρηματοδότησης.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Πήρατε ποτέ λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς σκέφτεστε, εάν όχι, τότε είναι η ώρα; Εδώ είναι ένα βιβλίο για τα χρήματα που αναλύει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε, τους τύπους των διαδικασιών σκέψης και πώς διαμορφώνουν τις αποφάσεις μας σε κάθε πτυχή της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης. Ένα αξιέπαινο βιβλίο για τα χρήματα για όποιον θέλει να κατανοήσει τις υποκείμενες διαδικασίες σκέψης πίσω από τις ενέργειές μας και πώς να εργαστεί για τη βελτίωσή τους ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. (επίσης, δείτε το Behavioral Economics)

<>

# 4 - Σκεφτείτε και γίνετε πλούσιοι

από τον Ναπολέοντα Χιλ

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Ένα κλασσικό βιβλίο για τα χρήματα από μόνο του, αυτό το έργο μοιράζεται τις γνώσεις που απέκτησε ο συγγραφέας μετά από συνέντευξη από περισσότερους από 500 επιτυχημένους ανθρώπους για το τι έκαναν σωστά. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο οικονομικό σχέδιο νωρίς στη ζωή και να το εφαρμόσετε τα επόμενα χρόνια για να επιτύχετε ένα καλό επίπεδο οικονομικής επιτυχίας και ασφάλειας. Υπήρξαν πολλές οικονομικές συμβουλές για να γίνετε πλούσιοι με καλές οικονομικές συνήθειες και επενδυτικές στρατηγικές, αλλά αυτή είναι περισσότερο ριζωμένη στο έδαφος με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για τη δημιουργία πλούτου με υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας. Εξαιρετική δουλειά για τη δημιουργία πλούτου για όλους, ειδικά για τους νέους, που μπορούν να επενδύσουν το χρόνο και τους πόρους που διατίθενται σε ένα εφαρμόσιμο σχέδιο για μακροπρόθεσμα.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Ένα πολύ αναγνωρισμένο βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα για την οικοδόμηση πλούτου μακροπρόθεσμα με βήμα-σοφό πρακτικό σχεδιασμό μακροπρόθεσμα. Ο συγγραφέας μοιράζεται τη σοφία που αποκτήθηκε με συνέντευξη από περισσότερους από 500 πλούσιους ανθρώπους και μαζεύει ένα σχέδιο έξι βημάτων για να γίνει πλούσιος με βάση πόσα χρήματα έχετε και πόσο ελπίζετε να έχετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε για τα χρήματα για όσους αναζητούν ένα αποτελεσματικό σχέδιο δημιουργίας πλούτου που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια στο σχεδιασμό και όχι πόρους για να πετύχει.

<>

# 5 - Το χάσμα συμπεριφοράς: Απλοί τρόποι για να σταματήσετε να κάνετε ανόητα πράγματα με χρήματα

από τον Carl Richards

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Τα περισσότερα βιβλία σχετικά με τα χρήματα εστιάζουν σε αυτό που πρέπει να κάνετε σωστά, αλλά λίγα, αν ποτέ, αναφέρονται σε αυτό που μπορεί να κάνετε λάθος. Αυτό το βιβλίο με κορυφαία χρήματα επικεντρώνεται στα κοινά λάθη που διαπράττονται από τους ανθρώπους κατά τη δαπάνη, την επένδυση ή τη λήψη άλλων οικονομικών αποφάσεων. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι μια μελέτη συμπεριφοράς μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση αυτών των λαθών που τείνουν να επαναληφθούν και να επηρεάσουν αρνητικά την οικονομική μας ζωή. Χρησιμοποιώντας απλές, μερικές φορές χιουμοριστικές καταστάσεις, ο συγγραφέας παρουσιάζει την άποψή του για το πώς οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν πράγματα όπως αγοράζοντας πράγματα χωρίς πραγματική χρησιμότητα ή δαπάνες περισσότερο επειδή άλλοι είναι. Τονίζει ότι ο έλεγχος της οικονομικής συμπεριφοράς μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στα οικονομικά μας και προσφέρει χρήσιμες προτάσεις για το πώς να το κάνουμε. Μια προτεινόμενη εργασία για να κατανοήσουμε πώς η συμπεριφορά επηρεάζει τις οικονομικές μας επιλογές και πώς να τη βελτιώσουμε προς το καλύτερο.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα έργα για τη χρηματοδότηση, το επίκεντρο αυτού του έργου είναι τα λάθη που διαπράττονται από ανθρώπους λόγω ορισμένων προτύπων συμπεριφοράς. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει δαπάνες περισσότερο από ό, τι χρειάζεται ή αγορά άχρηστου υλικού, ο κατάλογος είναι ατελείωτος, αλλά ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι είναι δυνατόν να ληφθούν καλύτερες οικονομικές αποφάσεις εισάγοντας κάποιες καλά μελετημένες αλλαγές στη συμπεριφορά μας. Μια ελαφριά και εξαιρετικά χρήσιμη ανάγνωση για όποιον θέλει να καταλάβει πώς η συμπεριφορά επηρεάζει τις οικονομικές μας αποφάσεις.

<>

# 6 - Η ψυχολογία της επένδυσης

από τον John Nofsinger

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Συνήθως, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεται χρόνος, προγραμματισμός και χρήματα για να επενδύσουν για να βγάλουν περισσότερα χρήματα. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρημάτων αμφισβητεί την ιδέα ότι ο οικονομικός προγραμματισμός είναι αρκετός για να πετύχει, καθώς ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά και οι ψυχολογικές προοπτικές διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές μας αποφάσεις. Για να είμαστε σε θέση να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να διασφαλίσουμε ότι η ψυχολογία μας μας βοηθά στο ίδιο αντί να δημιουργούμε εμπόδια στην πορεία μας, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πώς πραγματικά πιστεύουμε. Αυτό ακριβώς βοηθάει αυτό το βιβλίο για τα χρήματα να κάνετε, να αναλύσετε και να εντοπίσετε τις ψυχολογικές σας παγίδες και να τις ξεπεράσετε με συντονισμένη προσπάθεια.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Ένα αριστούργημα που προσφέρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις οικονομικές σας επιλογές από ψυχολογική άποψη. Εάν πιστεύατε ότι η συμπεριφορά και οι συνήθειές σας δεν έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν στην οικονομική σας κατάσταση, τότε θα μπορούσατε να κάνετε πολύ λάθος. Αυτή η εργασία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να τα αντιμετωπίσετε καλύτερα. Ένα χρήσιμο εισαγωγικό έργο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση που προσφέρει πρακτική αξία στους αναγνώστες.

<>

# 7 - Το εκατομμυριούχο Fastlane: Σπάστε τον κώδικα για τον πλούτο και ζήστε πλούσιο για μια ζωή!

από τον M.J. DeMarco

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

//www.goodreads.com/book/show/18872437-the-millionaire-fastlane

Σε αυτό το απίστευτο χρήμα βιβλίο, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι τα συμβατικά μακροπρόθεσμα σχέδια δημιουργίας πλούτου δεν έχουν πρακτική αξία και σπάνια, αν ποτέ, θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιον να γίνει πλούσιος. Αντ 'αυτού, παρουσιάζει μια μοναδική προσέγγιση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αστάθεια της αγοράς και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας για να κερδίσετε πλούτο βραχυπρόθεσμα και να ζήσετε το όνειρό σας. Προτείνει ότι ο προγραμματισμός για συνταξιοδότηση, οι συνήθεις οικονομικές αποταμιεύσεις, οι επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και ο φορολογικός σχεδιασμός δεν πρέπει να συγχέονται με τη δημιουργία πλούτου με οποιονδήποτε τρόπο. Μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ανάγνωση για το πώς να κερδίζετε χρήματα γρήγορα αντί να ζείτε με την πολιτική του να ζείτε με λιγότερες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρημάτων  όλων των εποχών

Αμφισβητώντας τη συμβατική σοφία, ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο φορολογικός σχεδιασμός, οι επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων, ο τρόπος ζωής και ο συνταξιοδοτικός σχεδιασμός δεν οδηγούν στη δημιουργία πλούτου. Πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά, καταγράφει ένα σχέδιο για τους αναγνώστες να μελετήσουν και να εφαρμόσουν το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην αξιοποίηση της αστάθειας των χρηματοπιστωτικών αγορών για να αποκομίσει σημαντικά κέρδη. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε σχετικά με τα χρήματα για όσους αναζητούν στρατηγικές γρήγορης εμπλουτισμού που έχουν πραγματικά αποτελέσματα.

<>

# 8 - Η συνολική μετατροπή χρημάτων

από τον Dave Ramsey 

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Ένας πωλητής New York Times Bestseller, αυτό το αριστοκρατικό έργο του Dave Ramsey μπορεί να σας βοηθήσει να γυρίσετε τα πράγματα με τις χρήσιμες συμβουλές του για το πώς να διαχειριστείτε τους πόρους σας, να εξοφλήσετε τα χρέη σας και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην οικονομική ευημερία. Εκατομμύρια έχουν επαινέσει αυτό το έργο για τις γνώσεις που προσφέρονται για τη διαχείριση χρημάτων, που παρουσιάζονται με τη μορφή επτά απλών ακολουθιών βημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς πολλή προσπάθεια από τον μέσο αναγνώστη. Μαζί με την παροχή οικονομικής καθοδήγησης, ο συγγραφέας αποβάλλει επίσης αρκετούς μύθους που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την οικονομική υγεία ενός ατόμου. Μια τέλεια εισαγωγή στη χρηματοοικονομική διαχείριση για τον μέσο αναγνώστη, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης και συνταξιοδότησης για ένα ασφαλές οικονομικό μέλλον.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Ένα πολύ αναγνωρισμένο βιβλίο για τα χρήματα σχετικά με την προσωπική οικονομική διαχείριση που προσφέρει σχετικές πληροφορίες για το πώς να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα χρέη και να σχεδιάσετε να πραγματοποιήσετε τους οικονομικούς στόχους κάποιου με απλά και αποτελεσματικά βήματα. Στην πραγματικότητα, ο συγγραφέας παρουσίασε ένα σχέδιο επτά βημάτων για όποιον επιθυμεί να αλλάξει την τύχη του προς το καλύτερο με τη βοήθεια οικονομικών αρχών που έχουν δοκιμαστεί από το χρόνο. Ένας ιδανικός σύντροφος για όσους επιθυμούν να οδηγήσουν σε οικονομική κατάσταση χωρίς άγχος.

<>

# 9 - Τα χρήματά σας ή η ζωή σας

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Αυτό το μάλλον ασυνήθιστο βιβλίο για τα χρήματα για την προσωπική χρηματοδότηση ρίχνει ένα σπάνιο φως στην έννοια της αξίας για τα χρήματα ή κάνοντας οικονομικές επιλογές βάσει αξίας, είτε πρόκειται για δαπάνες είτε για οτιδήποτε άλλο. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι σε αντίθεση με τη δημοφιλή αντίληψη, δεν χρειάζεται να είστε πλούσιοι ή πλούσιοι για να οδηγήσετε μια οικονομικά ευτυχισμένη ύπαρξη, αντί για τα χρήματα που ξοδεύετε βοηθούν στην οικοδόμηση εμπειριών που φέρνουν αξία στη ζωή σας, τότε ίσως να αξίζουν το. Ενθαρρύνοντας τις έννοιες που παρουσιάζονται σε αυτό το έργο, ο αναγνώστης μπορεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι όχι μόνο να βελτιώσει την ποιότητα των οικονομικών τους αποφάσεων και να εργαστεί για μια ύπαρξη χωρίς χρέη, αλλά θα μπορούσε επίσης να δει τις επιλογές του τρόπου ζωής τους και τα χρήματα από μια αξία- καθοδηγούμενη προοπτική.Εάν θέλετε να βελτιώσετε την κατανόησή σας για το πώς οι επιλογές χρημάτων διαμορφώνουν τη ζωή σας αντί για απλές συμβουλές για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρημάτων  όλων των εποχών

Μοιράζοντας τη σκληρή οικονομική του σοφία, αυτός ο συγγραφέας προσφέρει μια νέα προοπτική για τα χρήματα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή μας. Αντί απλώς να παρουσιάσει ένα σχέδιο για να δαπανήσει λιγότερα και να εξοικονομήσει περισσότερα, αυτή η εργασία συζητά πώς ορισμένα έξοδα και πράγματα μπορούν να έχουν νόημα για το είδος των εμπειριών που προσφέρουν. Μια απροσδόκητη προσέγγιση στη διαχείριση χρημάτων επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της κατανόησής σας για τις αποφάσεις χρημάτων και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τη ζωή σας.

<>

# 10 - Αποκτήστε μια οικονομική ζωή

από τον Beth Kobliner

Περίληψη βιβλίων χρημάτων

Αυτό είναι περισσότερο ένα εγχειρίδιο για οικονομικά θέματα που σας εξοπλίζει με ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σας με τον πιο έξυπνο τρόπο. Γνωρίζοντας την ασφάλειά σας, το χρέος των φοιτητικών δανείων και πολλά άλλα πράγματα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας υποθέσεων. Αυτό ακριβώς είναι το έργο που προορίζεται. Στο δρόμο προς την οικονομική ανεξαρτησία, οι πολύτιμες συμβουλές αυτού του συγγραφέα θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στις ταχύτητες με ευκολία και να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα χρήματα  όλων των εποχών

Ένα ενημερωμένο και σχετικό βιβλίο για τα χρήματα σχετικά με την έξοδο από το χρέος, τη διαχείριση της ασφάλισης υγείας, την υποθήκη και πολλά άλλα που σας οδηγούν στο δρόμο προς την οικονομική ελευθερία. Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε, να επενδύσετε και να δανειστείτε τον πιο έξυπνο τρόπο και να μην εμπλακείτε σε μερικές από τις κοινές οικονομικές παγίδες που οι άνθρωποι θέλουν για καλύτερη γνώση.

<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Καλύτερα προσωπικά βιβλία χρηματοδότησης
 • Καλύτερα βιβλία οικονομικών
 • Βιβλία Μαθηματικών Επιχειρήσεων
 • Καλύτερα βιβλία οικονομικής διαχείρισης
 • Κορυφαία 6 καλύτερα βιβλία Benjamin Graham
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com