Κορυφαία 12 καλύτερα βιβλία επενδυτικής τραπεζικής

Κορυφαία καλύτερα βιβλία επενδύσεων

1 - Investment Banking: Αποτίμηση, Μοχλευμένες αγορές και Συγχωνεύσεις και εξαγορές

2 - Επενδυτική τραπεζική για ανδρείκελα

3 - Η επιχείρηση του επιχειρηματικού κεφαλαίου

4 - Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και αποτίμηση: Ένας πρακτικός οδηγός για την επενδυτική τραπεζική και τα ιδιωτικά κεφάλαια

5 - Επεξήγηση Επενδυτικής Τραπεζικής: Ένας οδηγός του Insider για τον κλάδο

6 - Τράπεζες επενδύσεων, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και ιδιωτικά κεφάλαια

7 - M & A της Μεσαίας Αγοράς: Εγχειρίδιο για τραπεζικές επενδύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες

8 - Το καλύτερο βιβλίο για τις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες Goldman Sachs

9 - Investment Banking: Θεσμοί, Πολιτική και Νόμος

10 - Το καλύτερο βιβλίο για τις σταδιοδρομίες στις τραπεζικές επενδύσεις

11 - The Accidental Investment Banker: Μέσα στη δεκαετία που μεταμόρφωσε τη Wall Street

12 - Η επιχείρηση της επενδυτικής τραπεζικής

Η επενδυτική τραπεζική είναι ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος τομέας όπου χρηματοοικονομικές οντότητες γνωστές ως επενδυτικές τράπεζες βοηθούν ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες να εκδίδουν μετοχές και χρεόγραφα μαζί με τη διευκόλυνση της διευκόλυνσης της αναδιάρθρωσης των εταιρειών, των συγχωνεύσεων και των εξαγορών (M&A) και ενός ολόκληρου φάσματος εξαιρετικά πολύπλοκων συναλλαγών. Φυσικά, υπάρχει πληθώρα βιβλιογραφίας σχετικά με αυτό το θέμα για τεχνικούς αλλά και για τους άγνωστους. Για να σας εξοικονομήσουμε από το να ξοδεύετε ώρες και ώρες μέσα από πολλά κορυφαία βιβλία για την επενδυτική τραπεζική, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα βιβλία Επενδυτικής Τραπεζικής εδώ που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις θεμελιώδεις έννοιες και να ξεπεράσετε τις τεχνικές της επενδυτικής τραπεζικής χρηματοδότησης χωρίς να χάσετε ποτέ το ενδιαφέρον σας.

Εδώ συζητάμε τα κορυφαία 12 καλύτερα βιβλία επενδυτικής τραπεζικής. Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές, μπορείτε να δείτε το μάθημα M&A (Συγχωνεύσεις και εξαγορές).

# 1 - Επενδυτική τραπεζική: Αποτίμηση, Μοχλευμένες αγορές και Συγχωνεύσεις και εξαγορές


Από τους Joshua Rosenbaum & Joshua Pearl

Ανασκόπηση:

Ένα πλήρες βιβλίο τραπεζικών επενδύσεων που καθιστά τις τεχνικές έννοιες πολύ προσιτές στον αναγνώστη. Οι συγγραφείς έχουν υιοθετήσει μια λεπτομερή προσέγγιση βήμα προς βήμα ενώ οριοθετούν τις μεθοδολογίες πρωτογενούς αποτίμησης, που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάλυση της βιωσιμότητας μιας εταιρικής πώλησης, της M & As και των αγορών. Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη φύση του ρόλου που διαδραματίζει η ανάλυση αποτίμησης στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής και της εταιρικής χρηματοδότησης, αυτό το έργο θέτει μια σταθερή βάση για να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση των επικρατέστερων εννοιών, διαδικασιών και μεθοδολογιών στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής.

Η καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο επενδύσεων

Αυτό το έργο αντιπροσωπεύει το χρυσό πρότυπο όσον αφορά ένα εγχειρίδιο εγχειριδίου για περίπλοκες πτυχές της επενδυτικής τραπεζικής με λεπτομερή τεχνική προοπτική. Απαραίτητο για τους επαγγελματίες χρηματοδότησης, καθώς και για άλλους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια εις βάθος τεχνική γνώση της επενδυτικής τραπεζικής και της ανάλυσης αποτίμησης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το εγχειρίδιο επενδυτικής τραπεζικής, <>

# 2 - Επενδυτική τραπεζική για ανδρείκελα


Από τους Matthew Krantz & Robert Johnson

Ανασκόπηση:

Εξαιρετική εισαγωγική δουλειά στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής που υιοθετεί μια κατανοητή προσέγγιση, ενώ περιγράφει θεμελιώδεις τραπεζικές έννοιες και την εφαρμογή τους στον πραγματικό κόσμο. Ξεκινώντας με το τι σημαίνει επενδυτική τραπεζική και τον ρόλο της στα M & As, εξαγορές και άλλες κρίσιμες εταιρικές αποφάσεις, οι συγγραφείς προχωρούν για να περιγράψουν το ρόλο των επενδυτών τραπεζών και πώς κάνουν τα πράγματα να συμβούν. Όλη η εστίαση είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη μιας κατανόησης των βασικών τραπεζικών εννοιών και πρακτικών πτυχών, συμπεριλαμβανομένης της αποτίμησης των εταιρειών, της έκδοσης ομολόγων και μετοχών και στην κατασκευή ενός χρηματοοικονομικού μοντέλου που κάνει αυτό το έργο τεράστιας πρακτικής αξίας.

Καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο τραπεζικών επενδύσεων

Hands-down ένας από τους καλύτερους αρχάριους οδηγούς για επενδυτική τραπεζική που καλύπτει σχεδόν τα πάντα, από τον ορισμό του έως τις βασικές έννοιες και πρακτικές, καθιστώντας την μια ανεκτίμητη προσθήκη στη συλλογή κάθε επαγγελματία ή απλού λαού που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια ευρεία κατανόηση του θέματος.

<>

# 3 - Η επιχείρηση του Venture Capital


Πληροφορίες από κορυφαίους επαγγελματίες σχετικά με την τέχνη της συγκέντρωσης κεφαλαίων, τη δομή συμφωνιών, τη δημιουργία αξίας και τις στρατηγικές εξόδου -  Από τον Mahendra Ramsinghani

Ανασκόπηση:

Πλήρης οδηγός για επιχειρηματικά κεφάλαια, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τη σχολαστική τέχνη της συγκέντρωσης κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, τη διάρθρωση επενδύσεων, τη δημιουργία αξιών και την αξιολόγηση των οδών εξόδου. Πλήρης με εμπλουτισμένες γνώσεις από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα, αυτό το έργο προορίζεται πραγματικά για τον επαγγελματία, αναλύοντας τα πάντα σωστά από την προμήθεια επενδυτικών ευκαιριών και τη δέουσα επιμέλεια έως τη διαπραγμάτευση επενδύσεων. Αποτελεί έναν τέλειο σύντροφο για όσους αναζητούν έναν πλήρη πόρο γνώσεων σχετικά με τις επιχειρήσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων, καθώς και λεπτομερείς απόψεις των ηγετών του κλάδου για το θέμα.

Το καλύτερο takeaway από αυτό το βιβλίο Best Investment Banking

Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και αυθεντικούς οδηγούς για το θέμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της τέχνης και της επιστήμης των επιχειρηματικών κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου. Ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες επιχειρηματικών κεφαλαίων.

<>

# 4 - Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και αποτίμηση: Ένας πρακτικός οδηγός για την επενδυτική τραπεζική και τα ιδιωτικά κεφάλαια


Από τον Paul Pignataro

Ανασκόπηση:

Ένας αρκετά λεπτομερής οδηγός για την πραγματοποίηση ακριβών αποτιμήσεων μετοχών με τη βοήθεια της χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης. Για να εκπληρώσει τον στόχο του, ο συγγραφέας έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει τη μεθοδολογία με μια πλήρη, πρακτική απεικόνιση σχετικά με την αποτίμηση του Wal-Mart χρησιμοποιώντας χρηματοοικονομικά μοντέλα. Ακόμα και ένας αρχάριος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ακολουθήσει τις λεπτομερείς οδηγίες και να δημιουργήσει ένα οικονομικό μοντέλο για την αποτίμηση ενός αποθέματος με αρκετά ισορροπημένο τρόπο. Συζητά επίσης την έννοια της αξίας στο πλαίσιο μιας εταιρείας και επεξεργάζεται τις τυπικές τεχνικές αποτίμησης που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες. Οι αναγνώστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ερωτήσεις στο τέλος του κεφαλαίου, πρόσθετες μελέτες περιπτώσεων και άλλο υλικό που διατίθεται στον συνοδευτικό ιστότοπο.

Το καλύτερο takeaway από αυτό το βιβλίο Best Investment Banking

Ένα συμπυκνωμένο εγχειρίδιο για τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση που καθορίζει μια σειρά από σαφείς οδηγίες για μαθητές που ενδιαφέρονται να μάθουν χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και αποτίμηση αποθεμάτων σε όλες τις πρακτικές πτυχές του.

<>

# 5 - Επεξήγηση Επενδυτικής Τραπεζικής: Ένας οδηγός Insider για τον κλάδο


Από τον Michael Fleuriet

Ανασκόπηση:

Ο συγγραφέας προσφέρει μια πανοραμική θέα της επενδυτικής τραπεζικής βιομηχανίας σε αυτό το έργο και διερευνά λεπτομερώς το πώς λειτουργούν τα πράγματα από την οπτική γωνία ενός εμπιστευτικού. Ξεκινώντας με τα βασικά, συμπεριλαμβανομένων των βασικών όρων της βιομηχανίας, των δομών και των στρατηγικών, ο συγγραφέας βοηθά σταδιακά τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με ευρύτερες βασικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών των κορυφαίων εταιρειών, της αλλαγής προοπτικών για τον κίνδυνο και των τρόπων διαχείρισης του, καθώς και της δημιουργίας διεθνών στρατηγικές σε έναν όλο και πιο περίπλοκο και διασυνδεδεμένο χρηματοοικονομικό κόσμο. Εστιάζοντας στους ρόλους που διαδραματίζουν οι έμποροι, οι μεσίτες, οι διαχειριστές σχέσεων και οι διαχειριστές hedge fund και άλλοι ενδιάμεσοι του κλάδου, ο συγγραφέας παρέχει μια μοναδική εικόνα για το θέμα, το οποίο ξεχωρίζει για την πρακτική αξία και τη συνάφειά του.

Το καλύτερο takeaway από αυτό το βιβλίο Best Investment Banking

Ένας εσωτερικός οδηγός για τις τραπεζικές επενδύσεις, τις επαγγελματικές στρατηγικές, τις λειτουργίες, τη διαχείριση κινδύνων και τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα διαμορφώνονται στη σημερινή ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια βιομηχανία. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η εστίαση σε μοναδικούς ρόλους που διαδραματίζουν οι ενδιάμεσοι του κλάδου και πώς λειτουργούν τα πράγματα για αυτούς.

<>

# 6 - Τράπεζες επενδύσεων, αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και ιδιωτικά κεφάλαια 


από τον David Stowell (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Αυτή η εργασία προσφέρει μια εντυπωσιακή αποκάλυψη στον περίπλοκο ιστό σχέσεων μεταξύ επενδυτικών τραπεζών, hedge funds και ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων. Ο συγγραφέας συζητά πώς μετά την παγκόσμια κατάρρευση 2007-09, αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα επινοούν νέες επιχειρηματικές στρατηγικές για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν ενώ εστιάζουν στους ρόλους τους και τη συνεχή προσπάθεια να προσελκύσουν επενδυτικά κεφάλαια και να επεκτείνουν την εταιρική τους δύναμη. Ο αντίκτυπος αυτών των ιδρυμάτων στην πολιτεία, τις εταιρείες και τον οικονομικό κόσμο είναι ένας άλλος σημαντικός στόχος του έργου. Ο συγγραφέας μιλάει εκτενώς για την ανάγκη για κεφάλαιο και τρόπους για την άντληση κεφαλαίων, καθώς και για λεπτομέρειες των πρόσφατων συναλλαγών με δομημένο τρόπο. Στους αναγνώστες παρέχονται υπολογιστικά φύλλα μαζί με κάθε περίπτωση ώστε να είναι σε θέση να δημιουργήσουν τα δικά τους αναλυτικά πλαίσια για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατανόησής τους.

Η καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο επενδύσεων

Επικεντρώθηκε στη λειτουργία των επενδυτικών τραπεζών, των αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου και των ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων μετά την παγκόσμια κατάρρευση 2007-09 και μια αλλαγή προοπτικής από την πλευρά τους για τη διαχείριση κινδύνων και άλλα βασικά στοιχεία. Μια εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση και η συμπερίληψη περιπτωσιολογικών μελετών και πόρων προσθέτει τη σημασία της για φοιτητές και επαγγελματίες.

<>

# 7 - M & A της Μεσαίας Αγοράς: Εγχειρίδιο για τραπεζικές επενδύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες 


από τους Kenneth H. Marks (Συγγραφέας), Robert T. Slee (Συγγραφέας), Christian W. Blees (Συγγραφέας), Michael R. Nall (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ένας βασικός σύντροφος ανάγνωσης για επενδυτές τραπεζίτες, σύμβουλοι M&A, διαχειριστές πλούτου και επαγγελματίες που εργάζονται στην ιδιωτική κεφαλαιαγορά. Με βάση τις γνώσεις του Προγράμματος Certified M&A Advisor (CM&AA), αυτό το βιβλίο προσφέρει πληροφορίες για κάθε πιθανή πτυχή των συμφωνιών M&A, εκποιήσεων και στρατηγικών συναλλαγών. Αντιμετωπίζοντας συνοπτικά τους βασικούς θεματικούς τομείς που σχετίζονται με τις συμφωνίες ιδιωτικής αγοράς κεφαλαίων, οι συγγραφείς προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για τις επιχειρήσεις M&A. Αυτή η εργασία χρησιμεύει επίσης ως ένας εξαιρετικός οδηγός για την απόκτηση άδειας FINRA Series 79.

Η καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο επενδύσεων

Ένας πλήρης πόρος γνώσης στην ιδιωτική κεφαλαιαγορά με έμφαση στον πλήρη κύκλο ζωής των συναλλαγών M&A και στις διάφορες σύνθετες πτυχές τους. Ιδιαίτερα σημαντικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν άδειες FINRA σειρά 79.

<>

# 8 - Το καλύτερο βιβλίο για τις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες Goldman Sachs 


από τη Lisa Sun (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Μάθετε τι χρειάζεται για να χτίσετε μια καριέρα υψηλού επιπέδου στις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες με μια πρακτική άσκηση στο Goldman Sachs, ένα από τα καλύτερα στον χρηματοοικονομικό κλάδο παγκοσμίως. Αυτή η εργασία ολοκληρώνεται με πρακτικές συμβουλές, στρατηγικές και συμβουλές από ειδικούς για τα πάντα, από τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για πρακτική άσκηση, έως τη δημιουργία του τέλειου βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής και, τέλος, προετοιμασία για τη συνέντευξη με ερωτήσεις και πολλά άλλα. Ένας τέλειος οδηγός για όσους θέλουν να μετατρέψουν μια πολύτιμη πρακτική άσκηση με τη Goldman Sachs σε μια ολοκληρωμένη καριέρα στις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες.

Το καλύτερο takeaway από αυτό το βιβλίο Best Investment Banking

Ένα ισχυρό εγχειρίδιο με πρακτικές συμβουλές και αναλυτικές οδηγίες για κάθε πτυχή της προετοιμασίας για την πρακτική και την καριέρα της επενδυτικής τραπεζικής. Μάθετε πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συνέντευξη για μια τραπεζική πρακτική στο Goldman Sachs. Αυτή η γρήγορη ανάγνωση μπορεί να βοηθήσει έναν μαθητή να κατανοήσει τις προκλήσεις και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για να πετύχει.

<>

# 9 - Επενδυτική τραπεζική: Ιδρύματα, Πολιτική και Νόμος 


από τον Alan D. Morrison (Συγγραφέας), William J. Wilhelm Jr. (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ανιχνεύοντας την ιστορία της επενδυτικής τραπεζικής για τους τελευταίους τρεις αιώνες, οι συγγραφείς εξηγούν λαμπρά την εξέλιξη της σύγχρονης τραπεζικής και την οικονομική λογική πίσω από αυτήν. Αυτό το έργο προσπαθεί να παρέχει μια μοναδική ιστορική και νομική προοπτική για την ανάπτυξη της επενδυτικής τραπεζικής, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, προτείνοντας μια νέα θεωρία για να εξηγήσει τις ιστορικές αλλαγές σε αυτόν τον κλάδο και τη συνεργασία του με το κράτος. Οι συγγραφείς συζητούν επίσης με μεγάλη σαφήνεια τη μαζική αναδιάρθρωση του επενδυτικού τραπεζικού κλάδου τις τελευταίες δεκαετίες και τι σημαίνει για το μέλλον.

Η καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο επενδύσεων

Πρέπει να διαβάσετε για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια εις βάθος κατανόηση της ιστορίας και της εξέλιξης της επενδυτικής τραπεζικής. Προσφέρει ανεκτίμητες πληροφορίες σχετικά με τις επιρροές που έχουν διαμορφώσει τη βιομηχανία τους τελευταίους αιώνες και πώς οι πρόσφατες αλλαγές στον κλάδο θα επηρεάσουν την πορεία της μελλοντικής ιστορίας.

<>

# 10 - Το καλύτερο βιβλίο για τις σταδιοδρομίες των τραπεζικών επενδύσεων


από την Donna Khalife (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Μια πραγματική πηγή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο προσέλκυσης μιας επενδυτικής τραπεζικής εργασίας και την προετοιμασία για μια υψηλή καριέρα σε αυτόν τον έντονα ανταγωνιστικό τομέα. Ο συγγραφέας εξηγεί τα βασικά στοιχεία της επενδυτικής τραπεζικής και των διαφόρων ρόλων εργασίας με έναν εύκολο στην κατανόηση τρόπο, εκτός από αυτό που αναζητά ένας υποψήφιος εργοδότης σε έναν υποψήφιο. Οι αναγνώστες θα μάθουν πώς να γράφουν ένα αποτελεσματικό βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή, να βρουν χρήσιμες συμβουλές προσλήψεων και συμβουλές για να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη εργασίας υψηλού προφίλ επενδυτικής τραπεζικής. Εν ολίγοις, ένας εξαιρετικός οδηγός για μια επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας IB.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το εγχειρίδιο για την επενδυτική τραπεζική

Όπως περιγράφει ο τίτλος, αυτή η εργασία παρέχει όντως κάθε σχετική πληροφορία για το πώς να ξεκινήσετε με μια καριέρα επενδυτικής τραπεζικής. Οι συγγραφείς παρέχουν ακριβώς το σωστό εννοιολογικό υπόβαθρο για πληροφορίες προσανατολισμένες στην καριέρα, γεγονός που καθιστά αυτό το έργο ακόμη πιο χρήσιμο για τους επίδοξους επενδυτές.

<>

# 11 - Ο Τραπεζίτης των Τυχαίων Επενδύσεων: Μέσα στη δεκαετία που μετέτρεψε τη Γουόλ Στριτ 


από τον Jonathan A. Knee (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Αυτό το εκθαμβωτικό έργο δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν λογαριασμό ενός εσωτερικού για έναν επενδυτή τραπεζίτη που ζει μέσα από τα ρίγη και τις συγκινήσεις της υπέροχης δεκαετίας του '90. Ο συγγραφέας αφηγείται τον τρόπο με τον οποίο η αποτυχία της dotcom στα τέλη του αιώνα έστειλε τη Γουόλ Στριτ σε μια κουραστική και τα παιχνίδια ισχύος και τις εμπιστευτικές προσφορές που συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ένας έξυπνος αλλά ειλικρινής λογαριασμός που προσφέρει μια αποκαλυπτική ματιά στον συναρπαστικό κόσμο της υψηλής χρηματοδότησης. Μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση που εκθέτει πόσο ισχυρά ανθρώπινα ένστικτα δύναμης, απληστίας και φιλοδοξίας επηρεάζουν τη λειτουργία της Wall Street.

Η καλύτερη μεταφορά από αυτό το βιβλίο επενδυτικής τραπεζικής

Ένας χιουμοριστικός, αλλά ένας καταπληκτικός λογαριασμός της Wall Street από τα μάτια ενός εμπιστευτικού σε μια εποχή που η φούσκα του Διαδικτύου ξαφνικά κατέρρευσε. Όποιος ενδιαφέρεται να ανακαλύψει την ανθρώπινη πλευρά της Wall Street θα λατρέψει αυτό το έργο για την έξυπνη αλλά ειλικρινή αφήγησή του.

<>

# 12 - Η επιχείρηση της επενδυτικής τραπεζικής


από τον K. Thomas Liaw (Συγγραφέας)

Ανασκόπηση:

Ένα ολοκληρωμένο έργο για την επενδυτική τραπεζική ως βιομηχανία που καλύπτει τα πάντα, από την αναδοχή της M & As έως το ευρύτερο πεδίο της επενδυτικής τραπεζικής στο ανανεωμένο παγκόσμιο πλαίσιο. Το βιβλίο χωρίζεται σε τέσσερις μεγάλες ενότητες που ασχολούνται αντίστοιχα, με τα βασικά στοιχεία της επενδυτικής τραπεζικής, των διεθνών κεφαλαιαγορών, της διαπραγμάτευσης και της διαχείρισης κινδύνων, και τέλος, ειδικά θέματα που περιλαμβάνουν τους τελευταίους κανονισμούς για τους τίτλους, τη δεοντολογία και τις μεγάλες τάσεις της αγοράς. Αυτό το έργο επικεντρώνεται ιδιαίτερα στο αλλαγμένο σενάριο για τις τράπεζες και τα ιδρύματα επενδύσεων στο πλαίσιο μιας εξαιρετικά διασυνδεδεμένης παγκόσμιας βιομηχανίας και πώς πρέπει να προσπαθήσουν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες των αναδυόμενων αγορών.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το Εγχειρίδιο για τις τραπεζικές επενδύσεις

Προσφέρει μια αρκετά λεπτομερή επισκόπηση των επενδυτικών τραπεζικών εργασιών και ασχολείται με το πώς οι αναδυόμενες αγορές επαναπροσδιορίζουν τις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές σε παγκόσμιο πλαίσιο. Πρέπει να διαβάσετε για τους φοιτητές της επενδυτικής τραπεζικής και όσων ενδιαφέρονται να μάθουν πώς διαμορφώνονται οι διεθνείς κεφαλαιαγορές.

<>