Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς

Λίστα των κορυφαίων 10 βιβλίων χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς

Εδώ είναι η λίστα των βιβλίων για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες και ώρες στα καταστήματα για να μάθετε τα καλύτερα.

 1. Συμπεριφορική χρηματοδότηση και διαχείριση πλούτου  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Συμπεριφορική χρηματοδότηση: Ψυχολογία, λήψη αποφάσεων και αγορές (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Συμπεριφορική χρηματοδότηση: Κατανόηση των κοινωνικών, γνωστικών και οικονομικών συζητήσεων (Wiley Finance) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 4. Τύποι Συμπεριφοράς Χρηματοδότησης και Επενδυτών  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. Πέρα από την απληστία και τον φόβο  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Αναποτελεσματικές αγορές  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Προσωπικό σημείο αναφοράς  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 8. Εγχειρίδιο BehavioralFinance  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 9. Προόδους στη Συμπεριφορική Χρηματοδότηση (Στρογγυλή Τράπεζα Σειρά στα Συμπεριφορικά Οικονομικά) (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 10. Προόδους στη Συμπεριφορική Χρηματοδότηση, Τόμος II  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία χρηματοδότησης συμπεριφοράς μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Συμπεριφορική χρηματοδότηση και διαχείριση πλούτου

Πώς να δημιουργήσετε βέλτιστα χαρτοφυλάκια που αντιπροσωπεύουν μεροληψίες επενδυτών (Wiley Finance)

από τον Michael M. Pompeian

Οι προκαταλήψεις είναι πραγματικά εχθρός σας. Δεν θέλετε οι περιορισμένες πεποιθήσεις σας να λειτουργούν ως εμπόδιο στη σωστή επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε. Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στην κριτική και τις καλύτερες επιλογές.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Εάν θέλετε να εντοπίσετε τις προκαταλήψεις σας και θέλετε οι έρευνες να υποστηρίξουν τις δηλώσεις, αυτό είναι το σωστό βιβλίο για εσάς. Θα λάβατε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις επενδυτικές προκαταλήψεις και καθώς θα τις γνωρίζετε περισσότερο. θα ήταν ευκολότερο για εσάς να τα απαλλαγείτε. Αυτό το βιβλίο ισχύει όχι μόνο για εσάς. μάλλον θα σας βοηθήσει με τους πελάτες σας να εντοπίσετε και να διορθώσετε τα ελαττώματα των πελατών σας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τεράστια αξία σε αυτούς και στις επενδυτικές τους αποφάσεις.

Το καλύτερο takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο συμπεριφορικής χρηματοδότησης

 • Το καλύτερο μέρος του βιβλίου είναι ότι είναι πολύ σχετικό και επαγγελματίες (που βοηθούν τους επενδυτές) και άτομα που επενδύουν για τον εαυτό τους. Επισημαίνει όλες τις προκαταλήψεις και σας βοηθά να τις ξεπεράσετε.
 • Είναι πολύ σύντομο, διαυγές ταυτόχρονα περιεκτικό για να κατανοήσει και να αναλάβει δράση.
<>

# 2 - Συμπεριφορική χρηματοδότηση: Ψυχολογία, λήψη αποφάσεων και αγορές

των Lucy Ackert & Richard Deaves

Αυτό το καλύτερο βιβλίο συμπεριφορικής χρηματοδότησης θα σας δείξει τρία ξεχωριστά πράγματα σε μια ύφανση - ψυχολογία των επενδυτών, πώς η ψυχολογία τους επηρεάζει τη λήψη αποφάσεών τους και ταυτόχρονα πώς επηρεάζεται η αγορά.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Αυτό το βιβλίο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς είναι ένας εξαιρετικός πόρος για όσους θέλουν να επενδύσουν ή βοηθούν στην επένδυση. Ο λόγος είναι ότι αυτό το βιβλίο είναι αποτέλεσμα πολλών ερευνών αγοράς και ερευνών για το πώς λειτουργούν τα πράγματα για τους ιδιώτες επενδυτές, τους επαγγελματίες διευθυντές, τους εμπόρους, τους αναλυτές κ.λπ. Και ό, τι συνέλεξαν οι συγγραφείς, παρουσίασαν όλο το υλικό με τον πιο δομημένο τρόπο για η κατανάλωση των επενδυτών που θα ήθελαν να βελτιώσουν τις επενδυτικές τους αποφάσεις και ως εκ τούτου εξασφαλίζουν μέγιστο πλούτο.

Καλύτερη λήψη από αυτό το καλύτερο βιβλίο συμπεριφοράς

 • Εάν χρειάζεστε απόδειξη του "γιατί" για να δείξετε ποια ψυχολογία είναι υπεύθυνη για τις ακανόνιστες συμπεριφορές των επενδυτών, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σε αυτό το βιβλίο. Δεν είναι φτιαγμένα ή όχι από τη φαντασία του συγγραφέα. Είναι πρακτικά και συλλέγονται.
 • Τα υλικά είναι δομημένα τόσο καλά που θα μπορούσατε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε ως βιβλίο αναφοράς για την τάξη σας (εάν είστε μαθητής) ή για να βοηθήσετε τους πελάτες να αναπτύξουν πλούτο.
<>

# 3 - Συμπεριφορική χρηματοδότηση:

Κατανόηση των κοινωνικών, γνωστικών και οικονομικών συζητήσεων (Wiley Finance)

των Edwin Burton & Sunit Shah

Αυτό είναι ένα βιβλίο με μεγάλη εικόνα για πολύ ευρύτερες πτυχές του φάσματος. Θα μιλήσει για τα κοινωνικά, οικονομικά και γνωστικά ζητήματα που είναι υπεύθυνα για την ψυχολογία των οικονομικών.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Αυτό το κορυφαίο βιβλίο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο εάν μιλάτε για αξία. Αλλά είναι λίγο υπερτιμημένο όσον αφορά μόνο 200 σελίδες. Ωστόσο, αυτό το βιβλίο ταιριάζει σε ό, τι έχει αναφέρει την παράδοση. Εάν χωρίσουμε το βιβλίο σε χρήσιμες ενότητες, θα ήταν αυτό - 90 σελίδες σχετικά με την ψυχολογία των οικονομικών. και 130 σελίδες σε οικονομικά και εμπειρικά τεστ που έγιναν σε «αξία» και «αντίστροφα αποτελέσματα». Αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται με κατανοητό τρόπο, ειδικά για μαθητές που βαριούνται με μαθήματα χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς.

Καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συμπεριφοράς

 • Θα βρείτε πολλές πληροφορίες για μια αποτελεσματική υπόθεση της αγοράς (EMH) και πώς εξελίχθηκε και καλύπτει επίσης ανωμαλίες και σειριακές συσχετίσεις.
 • Αυτό μπορεί να ονομαστεί ένα προηγμένο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση χωρίς τη ματαιοδοξία της γλώσσας.
<>

# 4 - Τύποι χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς και επενδυτών:

Διαχείριση συμπεριφοράς για τη λήψη καλύτερων επενδυτικών αποφάσεων (Wiley Finance)

από τον Michael Pompeian

Εδώ ο συγγραφέας ξεπερνά τα συνηθισμένα κλισέ της χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς και το εξετάζει από μια εντελώς διαφορετική οπτική.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Μόλις διαλέξετε αυτό το βιβλίο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς, θα μάθετε για τέσσερις τύπους επενδυτών και πώς παίρνουν αποφάσεις. Ο πρώτος τύπος επενδυτή είναι οι συντηρητές που διατηρούν τον πλούτο αντί να αναλαμβάνουν κινδύνους για την ενίσχυση του πλούτου τους. Το δεύτερο είδος επενδυτή είναι οι ακόλουθοι που λαμβάνουν τη βοήθεια άλλων ανθρώπων για τη λήψη σημαντικών επενδυτικών αποφάσεων. Το τρίτο είδος επενδυτών είναι ατομικιστές που εμπλέκονται πάντα στη χρηματοπιστωτική αγορά και έχουν έναν μη συμβατικό τρόπο να βλέπουν τις επενδύσεις. Και ο τελευταίος τύπος επενδυτή είναι εκείνοι που καλούνται συσσωρευτές και που αγαπούν να συσσωρεύουν πλούτο και εμπιστοσύνη ότι θα γίνουν επιτυχημένοι επενδυτές στο εγγύς μέλλον.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συμπεριφοράς

 • Αυτό το βιβλίο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς έχει αποστάξει τα πάντα σε τέσσερις τύπους, έτσι ώστε οι επενδυτές να μπορούν να αναγνωριστούν και να ενεργήσουν ανάλογα.
 • Αυτό το βιβλίο αναφέρει επίσης χρόνια ακαδημαϊκών ερευνών που θα βοηθήσουν τους μέσους επενδυτές να λάβουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις τους.
<>

# 5 - Πέρα από την απληστία και τον φόβο:

Κατανόηση της Συμπεριφορικής Χρηματοδότησης και της Ψυχολογίας των Επενδύσεων (Έρευνα και Σύνθεση Σύνδεσης Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης)

από τον Hersh Shefrin

Τα λάθη μας ωθούν στον φόβο και περισσότερα λάθη που κάνουμε, αντί να μάθουμε από αυτά, μπαίνουμε σε όλο και περισσότερο φόβο. Ως αποτέλεσμα, όταν βγαίνουν μερικές προσοδοφόρες ευκαιρίες, μπαίνουμε για να μπει και η απληστία μπαίνει στη ζωή μας. Αλλά τι γίνεται αν μπορείτε να ξεπεράσετε τον φόβο και την απληστία! Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Εάν διαβάσατε αυτό το βιβλίο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς, θα αισθανόσασταν διασκεδαστικοί και την ίδια στιγμή θα μάθατε τη χαριτωμένη συμπεριφορική χρηματοδότηση. Σύμφωνα με το βιβλίο, οι επενδυτές μαθαίνουν αργά και κάνουν λάθη στην πορεία. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να περιορίσετε αυτά τα λάθη και να βρείτε μια λύση για τον εαυτό σας και για τους πελάτες σας. Αλλά σε μερικά σημεία, ο συγγραφέας είναι αντιφατικός και μερικές φορές, υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις. Συνολικά, μια καλή ανάγνωση για άτομα που σχετίζονται έμμεσα με τις συναλλαγές (που σημαίνει ότι αυτό το βιβλίο δεν είναι για έναν έμπορο πλήρους απασχόλησης αλλά είναι χρήσιμο για τους επενδυτές).

Καλύτερη λήψη από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση

 • Τρεις έννοιες εξηγούνται με εξαιρετικό τρόπο. Είναι ευρετικές προκαταλήψεις, η αναποτελεσματικότητα της αγοράς και η εξάρτηση από το πλαίσιο.
 • Ο συγγραφέας πηγαίνει με μεγάλη λεπτομέρεια για τις ανθρώπινες συμπεριφορές και ταιριάζει στις εξηγήσεις του.
<>

# 6 - Αποτελεσματικές αγορές:

Εισαγωγή στη Συμπεριφορική Χρηματοδότηση (Διαλέξεις Clarendon στα Οικονομικά)

από τον Andrei Shleifer

Είναι πρωτότυπο. Είναι διαφορετικό. Και σε κάνει να σκεφτείς για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση με έναν νέο τρόπο.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση είναι το πιο κατάλληλο για όσους έχουν κουραστεί να διαβάζουν παλιά, τραχιά κομμάτια πράγματα για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει έναν εξαιρετικό τρόπο να κοιτάξετε τη συμπεριφορική χρηματοδότηση. Ο συγγραφέας έχει κάνει πολλή σκέψη σε αυτό το βιβλίο πριν γράψει και η γραφή το αντικατοπτρίζει αυτό. Πρώτον, ο συγγραφέας περιγράφει τα θεμέλια της αποτελεσματικής υπόθεσης της αγοράς (EMH) και στη συνέχεια παρουσιάζει τη σκέψη του.

Καλύτερη λήψη από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση

 • Αυτό το βιβλίο έχει αξία για τα χρήματα. Εάν θέλετε να καταλάβετε την ακριβή ψυχολογία πίσω από τη συμπεριφορική χρηματοδότηση, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.
 • Αυτό είναι το καλύτερο εισαγωγικό βιβλίο που θα βρείτε ποτέ για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση.
<>

# 7 - Προσωπικό σημείο αναφοράς:

Ενσωμάτωση της Συμπεριφορικής Οικονομίας και της Επενδύσεων

των Charles Widger & Daniel Crosby

Αυτό το βιβλίο μπορεί να συγκεντρωθεί σε τρία δύο γράμματα, PB (Personal Benchmark), BF Behavioral Finance) και IM (Investment Management) και αυτά τα βιβλία περιγράφουν λεπτομερώς αυτούς τους τρεις όρους.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Είναι το πιο προσωπικό βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση που θα έχετε διαβάσει ποτέ. Γιατί; Επειδή σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς υιοθέτησαν μια διαφορετική προσέγγιση για να εξηγήσουν τον κίνδυνο! Ο κίνδυνος είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα. Και ανεξάρτητα από το πόσα στατιστικά μοντέλα χρησιμοποιούμε για να ποσοτικοποιήσουμε τον κίνδυνο, ο κίνδυνος θα εξακολουθούσε να είναι πολύ προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα προσωπικό σημείο αναφοράς είναι σημαντικό και μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα μπορείτε να ενσωματώσετε τρεις έννοιες σε μία συμβολοσειρά. Γι 'αυτό το βιβλίο είναι τόσο σημαντικό να διαβαστεί. Η χρηματοοικονομική συμπεριφορά εξελίσσεται και μόνο οι ποσοτικές δηλώσεις δεν δικαιολογούν το εύρος και τον στόχο της.

Καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση 

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση δεν περιέχει μόνο όλες τις ψυχολογικές προκαταλήψεις. μιλά επίσης για όλες τις απτές λύσεις για αυτές τις προκαταλήψεις. Έτσι, οι αναγνώστες είναι σε θέση να εργαστούν για τις προκαταλήψεις τους.
 • Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη συναισθηματική σας κατεύθυνση πριν μπείτε στον τομέα της επένδυσης. Και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να δώσετε στο μυαλό σας μια συναισθηματική κατεύθυνση να σκεφτείτε καλά πριν μπείτε ποτέ στον επενδυτικό τομέα.
<>

# 8 - Εγχειρίδιο Συμπεριφοράς Οικονομικών

από τον Brian Bruce

Αυτό το βιβλίο έχει διαμορφωθεί και γραφτεί τόσο καλά. Διαβάστε την κριτική και τις καλύτερες επιλογές για να μάθετε περισσότερα.

Κριτική βιβλίου

Επανεξέταση: Όπως αναφέρθηκε, αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά ένα εγχειρίδιο χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς. Εάν αναρωτιέστε ποιο βιβλίο πρέπει να είναι εξαιρετικά τεχνικό, έχετε λάθος. Αυτό το βιβλίο δεν είναι τεχνικό. μάλλον μπορείτε να πείτε ότι αυτό το βιβλίο παρουσιάζει απλή οικονομετρική μοντελοποίηση και συζητά επίσης πειραματικά δεδομένα, δεδομένα έρευνας ή αποκάλυψης προτιμήσεων. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο μιλά επίσης για τις πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο όσον αφορά τη συμπεριφορική χρηματοδότηση. Μαζί με αυτό, θα μάθατε επίσης να εκτιμάτε τις πρόσφατες έρευνες που παρουσιάστηκαν στις εγκαταστάσεις του βιβλίου. Με απλά λόγια, εάν διαβάσατε αυτό το βιβλίο, θα ακονίζατε το πριόνι της επένδυσής σας. Αν όχι, μπορεί να χάσετε κάτι υπέροχο αν θέλετε να μπείτε στον επενδυτικό κόσμο σύντομα.

Καλύτερη λήψη από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση

 • Αυτό το βιβλίο είναι ολοκληρωμένο και ένα τέλειο βιβλίο για αρχάριους. Εάν μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με σαφήνεια και τα κεφάλαια είναι σύντομα. Ταυτόχρονα, κάθε κεφάλαιο υφαίνεται με συνεκτικό τρόπο, ώστε να παρέχει το μέγιστο όφελος στους αναγνώστες.
 • Εάν είστε φοιτητής οικονομικών, αυτό είναι ένα βιβλίο που δεν είναι ικανό να υποβληθεί.
<>

# 9 - Προόδους στη Συμπεριφορική Χρηματοδότηση (Στρογγυλή Τράπεζα Σειρά στα Συμπεριφορικά Οικονομικά)

από τον Richard H. Thaler

Αφήστε το μονοπάτι πίσω και αν αισθάνεστε ότι γνωρίζετε αρκετά τη συμπεριφορική χρηματοδότηση, καλώς ήλθατε στον προηγμένο κόσμο.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Αυτό το βιβλίο είναι μια ωραία συλλογή άρθρων που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν τους αναγνώστες του. Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι εάν είστε μέσος επενδυτής, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να εκτιμήσετε την αξία που παρέχει. Πρέπει να κάνετε την εργασία σας προτού καταδυθείτε σε αυτό το βιβλίο. Υπάρχουν πολλά στατιστικά στοιχεία και η ακαδημαϊκή γλώσσα χρησιμοποιείται με σύνεση σε όλο αυτό το βιβλίο. Έτσι, αν σκέφτεστε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο από το οποίο θα έχετε πολλαπλές προοπτικές σχετικά με τη συμπεριφορική χρηματοδότηση, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε τις βασικές αρχές της συμπεριφορικής χρηματοδότησης.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Εάν είστε φοιτητής οικονομικών, θα μπορούσατε να εκτιμήσετε αυτήν την ωραία συλλογή.
 • Αυτή η συλλογή ίσως παλιά, αλλά μπορεί εύκολα να ονομαστεί Βίβλος για οποιονδήποτε ερευνητή που ενδιαφέρεται για τη συμπεριφορική χρηματοδότηση.
<>

# 10 - Προόδους στη Συμπεριφορική Χρηματοδότηση, Τόμος II:

(Η Στρογγυλή Τράπεζα της Συμπεριφοράς στα Οικονομικά)

από τον Richard H. Thaler

Υπήρχε η ανάγκη για τόμο δύο, καθώς ο πρώτος τόμος ήταν πολύ παλιός. Έτσι ο συντάκτης έπρεπε να προσθέσει τις πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον τόμο.

Κριτική βιβλίου

Κριτική: Αυτό το βιβλίο έχει ενημερωθεί από τον προηγούμενο τόμο και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθετε σε αυτόν τον πρόσφατο τόμο. Οι άνθρωποι που παραπονέθηκαν για τη λογική ενός παλιού χαρτονιού θα βρουν μεγάλη αξία σε αυτό το βιβλίο, καθώς κάθε πρόσφατη εξέλιξη δίνεται σε αυτήν την ενότητα. Ωστόσο, όπως δημοσιεύθηκε το 2005, θα εξακολουθούσε να θεωρείται παλιό αν το συγκρίνουμε από την προοπτική της παρούσας εποχής. Αυτό το βιβλίο συνιστάται για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ανώτερες σπουδές στη χρηματοοικονομική συμπεριφορά.

Το καλύτερο πακέτο από αυτό το βιβλίο

 • Αυτό είναι πολύ ενημερωμένο και πολύ περιεκτικό, έχει μήκος 744 σελίδων.
 • Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει είκοσι πρόσφατες εργασίες για να καταλάβετε πώς εξελίχθηκε η χρηματοοικονομική συμπεριφορά με την πάροδο των ετών. Δεν συνιστάται για αρχάριους. αλλά αν θέλετε να επιδιώξετε συμπεριφορική χρηματοδότηση, αυτό θα ήταν ένας πολύτιμος πόρος.
<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found