Ημερομηνίες εξέτασης CIMA & Διαδικασία εγγραφής | WallstreetMojo

Ημερομηνίες και διαδικασία εγγραφής CIMA Exam

Εάν θέλετε να είστε η κορυφή της καμπύλης στο λογιστικό επάγγελμα, θα πρέπει σίγουρα να ακολουθήσετε το CIMA. Το CIMA είναι ένα από τα καλύτερα, παγκοσμίως αναγνωρισμένα μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Καθώς διαβάζετε αυτό το άρθρο, θεωρείται ότι είστε ήδη πεπεισμένοι γιατί πρέπει να ακολουθήσετε το CIMA. Έτσι, εδώ θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να κάνετε το βήμα προς τα εμπρός για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Σε αυτό το άρθρο, πρώτα, θα μιλήσουμε λεπτομερώς για τη διαδικασία εγγραφής. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε και θα μιλήσουμε για τα παράθυρα και τις ημερομηνίες των εξετάσεων CIMA, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις εξετάσεις σας.

Μεταβείτε δεξιά. Επειδή εάν διαβάσετε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τις ημερομηνίες εγγραφής και εξετάσεων CIMA, δεν χρειάζεται να διαβάσετε άλλο άρθρο για το ίδιο!

  Πώς να εγγραφείτε στο CIMA;


  Εάν θέλετε να μελετήσετε το CIMA, πρέπει να διαβάσετε πολλές λεπτομέρειες. Αλλά μην ανησυχείτε. θα σας καλύψουμε. Στις επόμενες παραγράφους, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να πάτε για εγγραφή CIMA βήμα προς βήμα.

  Πρώτα: Μεταβείτε στη σελίδα

  Το πρώτο βήμα είναι πραγματικά να πάτε - CIMA

  πηγή: CIMA

  Σε αυτή τη σελίδα, θα είστε σε θέση να πάρετε πληροφορίες για το πώς να βρείτε καλύτερη διαδρομή για την είσοδο σας, πώς να ψάξει για τους παρόχους Φυσικά, αν θέλετε να πάρετε δίδακτρα ενός nd που εξεταστικά κέντρα μπορείτε να παρακολουθήσετε για τα προσόντα σας.

  Επιλέξτε τη διαδρομή σας

  Το καλύτερο μέρος της εξέτασης CIMA είναι ότι ο καθένας μπορεί να το μελετήσει. Η μόνη απαίτηση που πρέπει να έχετε είναι ότι τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά σας πρέπει να είναι δυνατά.

  Γιατί λοιπόν είναι σημαντικό να επιλέξετε τη διαδρομή! Επειδή πρέπει να γνωρίζετε ποιες επιλογές και εξετάσεις μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε απευθείας πιστοποίηση CIMA. Θα συμφωνούσατε ότι εάν είστε πτυχιούχος, είστε πιο προχωρημένοι από κάποιον που μόλις εγκαταλείπει το σχολείο.

  Μετάβαση σε αυτήν τη σελίδα - Επιλέξτε τη διαδρομή σας

  πηγή: CIMA

  Και τότε θα έχετε τέσσερις επιλογές -

  • Είμαι προπτυχιακός ή πτυχιούχος
  • Πρόκειται να φύγω από το σχολείο
  • Είμαι μέλος ενός άλλου επαγγελματικού σώματος
  • Δουλεύω

  Σε κάθε ενότητα, έχετε διαφορετικές επιλογές. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή που φαίνεται πιο σχετική για εσάς και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται εκεί.

  Το γεγονός είναι ότι μπορείτε να σπουδάσετε CIMA με μερική ή πλήρη απασχόληση.

  Πάροχος μαθημάτων

  Αν νομίζετε ότι είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε μαθήματα παρά να σπουδάσετε μόνοι σας, το CIMA σας καλύπτει. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στον πάροχο των μαθημάτων τους.

  Πρώτα, πηγαίνετε στο - Κολέγια που διδάσκουν το CIMA και μετά διαβάστε τρία επίπεδα σχεδίων που προσφέρουν. Αφού το διαβάσετε πλήρως, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να αναζητήσετε τους πλησιέστερους παρόχους μαθημάτων.

  Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω σελίδα -

  μάθημα: CIMA

  Εξεταστικά κέντρα CIMA

  Πριν από τη διαδικασία εγγραφής, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε. Πρέπει να γνωρίζετε ποια εξεταστικά κέντρα μπορείτε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με τα προσόντα σας.

  Αυτό είναι επίσης πολύ δομημένο και δεν χρειάζεται να περάσετε από ταλαιπωρία για να ελέγξετε το εξεταστικό κέντρο.

  Απλώς πηγαίνετε στο - Pearsonvue 

  Στη συνέχεια, στο πλαίσιο, γράψτε τη διεύθυνσή σας ή το πού ζείτε από τώρα. Ελέγξτε αν υπάρχει κάποιο πλησιέστερο εξεταστικό κέντρο CIMA, τότε μπορείτε να το αναζητήσετε.

  Εάν δεν έχετε ελέγξει ακόμα την παραπάνω σελίδα, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω σελίδα για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε -

  πηγή: Pearsonvue

  Επιπλέον Λεπτομέρειες

  Έχετε ήδη ολοκληρώσει τον έλεγχο των διαδρομών εισόδου, του παρόχου μαθημάτων και του κέντρου εξετάσεων. Τώρα ήρθε η ώρα να εγγραφείτε. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία εγγραφής, λίγα πράγματα πρέπει να έχετε μαζί σας κατά την εγγραφή. Εδώ είναι -

  • Πρέπει να έχετε μαζί σας τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως email, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση κατά την εγγραφή σας.
  • Εάν εργάζεστε οπουδήποτε, διατηρήστε όλες τις λεπτομέρειες μαζί σας κατά την εγγραφή σας.
  • Εάν σπουδάζετε ήδη, πρέπει επίσης να δώσετε λεπτομέρειες σχετικά με τον πάροχο των διδάκτρων σας.
  • Εάν επιλέξετε να πληρώσετε στο διαδίκτυο, θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

  Τέλος, για την ενημέρωσή σας, εάν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να πληρώσετε online μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. αλλά αν είστε από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να πληρώσετε online ή ταχυδρομικώς.

  Εγγραφή Εξετάσεων CIMA - Διαδικασία 4 βημάτων


  Υπάρχουν ακριβώς τέσσερα βήματα στη διαδικασία εγγραφής CIMA.

  Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.

  1ο βήμα: Έναρξη

  Πρώτα, μεταβείτε στο - Εγγραφή μαθητή

  Σε αυτή τη σελίδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη διαδρομή εισόδου από τις επιλογές. Εάν έχετε κωδικό προσφοράς, μπορείτε να τον γράψετε στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

  Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την είσοδο στη διαδρομή που θα επιλέξετε, είναι καλύτερο να πάτε για μια τυπική διαδρομή .

  πηγή: CIMA

  Μόλις τελειώσετε με αυτό, πατήστε "συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

  2ο βήμα: Τα στοιχεία μου

  Αφού πατήσετε "Συνέχεια", θα μεταβείτε στην ακόλουθη σελίδα -

  πηγή: CIMA

  Έχετε δύο επιλογές εδώ. Εάν δεν έχετε λογαριασμό MY CIMA, ξεκινήστε γράφοντας το αναγνωριστικό email σας στα αριστερά. Διαφορετικά, εάν είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο CIMA, συμπληρώστε το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασης στη δεξιά πλευρά.

  Εάν δεν διαθέτετε το λογαριασμό MY CIMA, αφού δώσετε το αναγνωριστικό email, πρέπει να συμπληρώσετε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες -

  πηγή: CIMA

  Μόλις το συμπληρώσετε, υπάρχει μια άλλη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε. Κοίτα -

  πηγή: CIMA

  Μόλις το συμπληρώσετε, θα σας ζητηθεί να πατήσετε "Ολοκληρώστε τα στοιχεία μου".

  3ο βήμα: Εγγραφή

  Μόλις πατήσετε "Ολοκληρώστε τα στοιχεία μου", θα μεταφερθείτε σε αυτήν τη σελίδα -

  πηγή: CIMA

  Σε αυτήν τη σελίδα, θα ερωτηθείτε πώς θα θέλατε να σπουδάσετε (μέσω του μέσου). Υπάρχουν συνολικά 5 επιλογές -

  • Παρακολουθήστε ένα κολέγιο
  • com
  • Επίσημα κείμενα μελέτης της CIMA
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  • Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί

  Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα ποια επιλογή να επιλέξετε, απλώς επιλέξτε "Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί" και στη συνέχεια "Συνέχεια".

  Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και να αποδεχτείτε τους όρους CIMA. Πριν σημειώσετε και "Συνέχεια" βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά ολόκληρο το έγγραφο.

  πηγή: CIMA

  Τελικό βήμα: Πληρωμή

  Το τελευταίο βήμα είναι απλό. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, απλώς επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και η διαδικασία εγγραφής σας θα ολοκληρωθεί.

  Ημερομηνίες εξέτασης CIMA


  Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τις ημερομηνίες εξετάσεων CIMA το 2020. Όπως γνωρίζετε ήδη ότι πρέπει να συμμετάσχετε σε δύο εξετάσεις. Κατ 'αρχάς, πρέπει να εκκαθαρίσετε μια αντικειμενική δοκιμή και έπειτα μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις μελέτης περιπτώσεων.

  Έτσι θα πάμε ένα προς ένα.

  Αρχικά, ας μιλήσουμε για το αντικειμενικό τεστ και στη συνέχεια θα διατυπώσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις εξετάσεις περιπτωσιολογικής μελέτης.

  Αλλά πριν από αυτό, ρίξτε μια ματιά στη συνολική εικόνα, ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που μιλάμε αργότερα.

  πηγή: CIMA

  Αντικειμενική δοκιμή CIMA


  Οι αντικειμενικές δοκιμές θα ήταν 90 λεπτών για κάθε μάθημα σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να κάνετε το αντικειμενικό τεστ ανά πάσα στιγμή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς πρόκειται για δοκιμές κατ' απαίτηση. Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι να γνωρίζετε πώς θα προγραμματίσετε τις εξετάσεις CIMA.

  πηγή: CIMA

  CIMA - Εξετάσεις Περιπτωσιολογικής Μελέτης


  Στην περίπτωση εξετάσεων περιπτωσιολογικής μελέτης, έχετε τέσσερα παράθυρα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις περιπτωσιολογικών εξετάσεων τον Φεβρουάριο, τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο.

  Σε κάθε παράθυρο εξετάσεων, θα μπορείτε να καθίσετε για πέντε ημέρες - από Τρίτη έως Σάββατο.

  Ας ρίξουμε μια ματιά στις ημερομηνίες των εξετάσεων του 2020 λεπτομερώς. Παρόλο που τα παράθυρα Φεβρουαρίου και Μαΐου έχουν ήδη φύγει, θα πάρετε μια ιδέα για τον επόμενο χρόνο -

  Φεβρουάριος 2020

  Επιχειρήσεων Διαχείριση / Πύλη Στρατηγική
  Άνοιξε η συμμετοχή στις εξετάσεις 5 Αυγούστου 2019 5 Αυγούστου 2019 5 Αυγούστου 2019
  Η συμμετοχή στις εξετάσεις έκλεισε 28 Ιανουαρίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  4 Φεβρουαρίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  11 Φεβρουαρίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  Διατίθεται προγενέστερο υλικό Εβδομάδα που ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου 2019 Την εβδομάδα που αρχίζει

  13 Δεκεμβρίου 2019

  Εβδομάδα που ξεκινά στις 13 Δεκεμβρίου 2019
  Ημερομηνίες εξετάσεων 12 - 14 Φεβρουαρίου 2020 19 - 21 Φεβρουαρίου 2020 26 - 28 Φεβρουαρίου 2020
  Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν 26 Μαρτίου 2020 2 Απριλίου 2020 09 Απριλίου 2020

  Μάιος 2020

  Επιχειρήσεων Διαχείριση / Πύλη  Στρατηγική
  Άνοιξε η συμμετοχή στις εξετάσεις 23 Οκτωβρίου 2019 30 Οκτωβρίου 2019 06 Νοεμβρίου 2019
  Η συμμετοχή στις εξετάσεις έκλεισε 28 Απριλίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  06 Μαΐου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  12 Μαΐου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  Διατίθεται προγενέστερο υλικό Εβδομάδα που ξεκινά στις 27 Μαρτίου 2020 Εβδομάδα που ξεκινά στις 3 Απριλίου 2020 Εβδομάδα που ξεκινά στις 6 Απριλίου 2020
  Ημερομηνίες εξετάσεων 13 - 15 Μαΐου 2020 20 - 22 Μαΐου 2020 27 - 29 Μαΐου 2020
  Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν 25 Ιουνίου 2020 2 Ιουνίου 2020 09 Ιουλίου 2020

  Αύγουστος 2020

  Επιχειρήσεων Διαχείριση / Πύλη Στρατηγική
  Άνοιξε η συμμετοχή στις εξετάσεις 29 Ιανουαρίου 2020 05 Φεβρουαρίου 2020 12 Φεβρουαρίου 2020
  Η συμμετοχή στις εξετάσεις έκλεισε 28 Ιουλίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

            04 Αυγούστου 2020 (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)            11 Αυγούστου 2020 (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)
  Διατίθεται προγενέστερο υλικό Εβδομάδα που ξεκινά στις 23 Ιουνίου 2020 Εβδομάδα που ξεκινά στις 30 Ιουνίου 2020          Εβδομάδα που ξεκινά στις 7 Ιουλίου 2020
  Ημερομηνίες εξετάσεων 12 - 14 Αυγούστου 2020 19 - 21 Αυγούστου 2020 26 - 28 Αυγούστου 2020
  Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν 24 Σεπτεμβρίου 2020 1η Οκτωβρίου 2020 08 Οκτωβρίου 2020

   Νοέμβριος 2020

  Επιχειρήσεων Διαχείριση / Πύλη Στρατηγική
  Άνοιξε η συμμετοχή στις εξετάσεις 29 Απριλίου 2020 7 Μαΐου 2020 13 Μαΐου 2020
  Η συμμετοχή στις εξετάσεις έκλεισε 27 Οκτωβρίου 2020

  (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)

  3 Νοεμβρίου 2020 (05 μ.μ. ώρα ΗΒ) 10 Νοεμβρίου 2020 (05 μ.μ. ώρα ΗΒ)
  Διατίθεται προγενέστερο υλικό Εβδομάδα που αρχίζει στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 Εβδομάδα που ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου 2020 Εβδομάδα που ξεκινά στις 09 Οκτωβρίου 2020
  Ημερομηνίες εξετάσεων 11 - 13 Νοεμβρίου 2020 18 - 20 Νοεμβρίου 2020 25 - 27 Νοεμβρίου 2020
  Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν 22 Δεκεμβρίου 2020 14 Ιανουαρίου 2021 14 Ιανουαρίου 2021

   πηγή: CIMA

  Πώς να προγραμματίσετε τις εξετάσεις CIMA σας


  Εάν θέλετε να προγραμματίσετε τις εξετάσεις CIMA στο διαδίκτυο, η δική τους είναι ακριβώς τέσσερα βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη -

  • Πρώτο βήμα: Ενώ εγγραφείτε στο CIMA, θα λάβετε ένα αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης επαφής CIMA. Το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό επαφής και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν έχετε κάποια σύγχυση σχετικά με το αναγνωριστικό επαφής σας, μπορείτε να στείλετε email στο CIMA στη διεύθυνση [at] cimaglobal.com.
  • Δεύτερο βήμα: Το δεύτερο βήμα είναι να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (εάν απαιτείται) στον λογαριασμό MY CIMA. Αν υπάρχει εκκρεμή πληρωμή, πρέπει να εξοφλήσετε αυτήν τη στιγμή. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να προγραμματίσετε τις εξετάσεις CIMA.
  • Τρίτο βήμα: Μόλις ενημερώσετε τα στοιχεία σας και πληρώσετε το οφειλόμενο ποσό (εάν υπάρχει), θα μεταφερθείτε απευθείας στον ιστότοπο Pearson VUE. Στον ιστότοπο Pearson VUE, πρέπει να επιλέξετε "Προγραμματισμός εξετάσεων".
  • Τέταρτο βήμα: Αυτό είναι το τελευταίο βήμα. Πρέπει να επιλέξετε την εξέταση που θέλετε να συμμετάσχετε και πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία πληρωμής (εάν αποφασίσετε να μην πληρώσετε αργότερα). Μόλις ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό των εξετάσεών σας, θα μεταφερθείτε ξανά στο MY CIMA.

  Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις εξετάσεις CIMA μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε να καλέσετε στο +44 (0) 20 8849 2251 και η ομάδα CIMA θα λάβει τα στοιχεία σας και θα σας μεταφέρει στο Pearson VUE που θα προγραμματίσει την εξέταση και θα λάβει την πληρωμή σας (εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε αργότερα).

  Επιβεβαίωση

  Μόλις ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό των εξετάσεων CIMA, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από το Pearson VUE ότι το πρόγραμμά σας έχει επιβεβαιωθεί.

  Επαναπρογραμματισμός των εξετάσεών σας

  Σε κάθε περίπτωση, αισθάνεστε την ανάγκη να επαναπρογραμματίσετε τις εξετάσεις σας, εδώ είναι οι προθεσμίες -

  • Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε την αντικειμενική δοκιμή σας έως και 48 ώρες πριν από τη δοκιμή.
  • Στην περίπτωση μιας εξέτασης μελέτης περίπτωσης, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τις εξετάσεις σας έως ότου ανοίξει η περίοδος εγγραφής.

  συμπέρασμα


  Εάν το διαβάσετε, θα γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και τις ημερομηνίες εξετάσεων του CIMA. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρήσετε αυτόν τον οδηγό εύχρηστο και όποτε το χρειάζεστε, συνεχίστε να ανατρέχετε.

  Πριν πάρετε την κατάδυση, σκεφτείτε πώς το CIMA θα προσθέσει αξία στους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε το CIMA για να προωθήσετε την καριέρα σας ή όχι. Μόλις είστε σίγουροι, προχωρήστε και εγγραφείτε στον CIMA. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για το ταξίδι σας μπροστά!

  Χρήσιμες δημοσιεύσεις

  • Εξέταση CIMA
  • CMA vs CIMA - Ποιο είναι καλύτερο;
  • ACCA εναντίον CIMA
  • Διαφορές CIMA έναντι CFP
  • <