Μάθημα Οικονομικών | Κορυφαία 10 μαθήματα Best Finance (με διαδικτυακή πιστοποίηση)

Κορυφαία 10 καλύτερα μαθήματα χρηματοδότησης (Online)

Ο τομέας χρηματοδότησης έχει σημειώσει εκθετική ανάπτυξη τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Με αυτό, υπάρχουν νέοι ρόλοι σταδιοδρομίας που στοχεύουν σε εξειδικευμένες δεξιότητες και υπηρεσίες που απευθύνονται σε άτομα καθώς και σε θεσμικούς πελάτες.

Λοιπόν, ποια είναι τα μαθήματα που μπορείτε να κάνετε; Παρακάτω είναι η λίστα των κορυφαίων 10 διαδικτυακών μαθημάτων πιστοποίησης χρηματοδότησης όλων των εποχών.

# 1 - Μάθημα πιστοποίησης επενδυτικής τραπεζικής

 • Επισκόπηση: Αυτό το  πρόγραμμα τραπεζικών επενδύσεων είναι ένα από τα πιο καυτά επαγγέλματα στον κόσμο. Η βασική ευθύνη ενός επενδυτή είναι να δημιουργήσει κεφάλαια για διάφορους οργανισμούς. Οι οργανισμοί αυτοί μπορεί να είναι κυβερνήσεις, εταιρείες, οργανισμοί εκκίνησης κ.λπ.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του διαδικτυακού μαθήματος χρηματοδότησης: Όταν μπορείτε να μάθετε ένα μάθημα που σας διδάσκει επενδυτική τραπεζική συγκεκριμένα, τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό. Αντί να πηγαίνετε στον τομέα, μαθαίνετε από τους ήδη έμπειρους επαγγελματίες τι χρειάζεται για να γίνει επενδυτικός τραπεζίτης.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Αποτιμήσεις, Μοντελοποίηση τραπεζικών επενδύσεων, Συγκρίσιμα Comps, Μοντελοποίηση LBO, Μοντελοποίηση M&A, Προετοιμασία Pitch Book, Επικοινωνίες και Παρουσιάσεις
 • Προφίλ εργασίας: Οι τραπεζίτες επενδύσεων βοηθούν τις εταιρείες να συγκεντρώσουν κεφάλαια μέσω IPO, FPO, συγχωνεύσεων και εξαγορών και ιδιωτικών τοποθετήσεων. Και οι επενδυτές τραπεζίτες γνωρίζουν επίσης τα πάντα (δηλαδή στην κυριολεκτική έννοια) για τις επενδύσεις και τις τάσεις τους στην αγορά.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Φοιτητές οικονομικών και επαγγελματιών με σκοπό να είναι επενδυτικοί τραπεζίτες μπορούν να το κάνουν.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κορυφαία Εκπαιδευτική Τραπεζική Κατάρτισης

# 2 - Μάθημα πιστοποίησης χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης

 • Επισκόπηση: Το μάθημα οικονομικής μοντελοποίησης δεν είναι για τους αμυδρούς. Αλλά υπάρχει μια λύση. Μπορείτε να κάνετε μια ολοκληρωμένη πορεία και να προχωρήσετε μπροστά από την καμπύλη.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Το μάθημα οικονομικής μοντελοποίησης θα σας επιτρέψει να μάθετε πώς να εκτιμάτε μια επιχείρηση και να την παρουσιάζετε μπροστά στους πελάτες σας. Ταυτόχρονα, θα μάθατε να δημιουργείτε πολύπλοκα μοντέλα που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Excel, Advanced Excel, Advanced Accounting, Financial Analysis and προβλέψεις, μοντελοποίηση τριών καταστάσεων
 • Προφίλ εργασίας: Απαιτείται μάθημα οικονομικής μοντελοποίησης για τη σταδιοδρομία στην επενδυτική τραπεζική, έρευνα μετοχών, συμβουλευτικές συναλλαγές, επιχειρηματικές αποτιμήσεις κ.λπ.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Οι επαγγελματίες και οι μαθητές που θα ήθελαν να δημιουργήσουν σύνθετα χρηματοοικονομικά μοντέλα πρέπει να κάνουν αυτήν την πιστοποίηση χρηματοδότησης.
Δείτε αυτό το κορυφαίο μάθημα οικονομικής μοντελοποίησης

# 3 - Μάθημα Πιστοποίησης Έρευνας Ιδίων Κεφαλαίων

 • Επισκόπηση: Αυτό το μάθημα Έρευνας Equity θα σας διδάξει το καλό να γίνετε επαγγελματίας ερευνητής μετοχών. Αυτό το μάθημα πιστοποίησης χρηματοδότησης θα σας διδάξει πώς μπορείτε να προτείνετε επενδύσεις για τους πελάτες σας, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές για πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες, πώς μπορείτε να παράγετε αναλύσεις για τους πελάτες σας κ.λπ.
 • Τα οφέλη της εκμάθησης Αυτή μαθήματος: Σε αυτό το Equity Research γκολφ,  y ou θα μάθουν να παράγουν οικονομικές αναλύσεις για τους πελάτες σας (μπορεί να είναι είτε από την πλευρά της αγοράς ή πώλησης πλευρά). Και αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε καριέρα ή να φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Excel, Advanced Excel, Αποτιμήσεις, Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, Ανάλυση μετοχών, DCF - FCFF, FCFE και σχετικές αποτιμήσεις, Σύνταξη αναφορών
 • Προφίλ εργασίας: Η πιο ουσιαστική δουλειά ενός ερευνητή μετοχών προτείνει ΑΓΟΡΑ / ΠΩΛΗΣΗ μετοχών. Οι αναφορές μετοχών μπορούν να είναι από αναφορές flash έως αναλυτικές αναφορές. Αυτές οι αναφορές διευκολύνουν τους πελάτες να πάρουν μια μεγάλη απόφαση σχετικά με τις επενδύσεις.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Εάν σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε μια καριέρα στην έρευνα μετοχών και να έχετε το απαραίτητο υπόβαθρο, θα πρέπει να κάνετε αυτό το μάθημα έρευνας μετοχών.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Top Equity Research Course

# 4 - Μάθημα πιστοποίησης ιδιωτικών κεφαλαίων

 • Επισκόπηση: Το μάθημα ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων θα σας διδάξει πώς να αναζητήσετε κεφάλαια για να επενδύσετε, πώς να συμμετάσχετε στις αγορές των δημόσιων εταιρειών και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κεφάλαιο για τη σωστή χρήση.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Κάνοντας αυτό το μάθημα Private Equity, θα είστε σε θέση να καταγράψετε πώς λειτουργεί μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, πώς στοχεύει μια εταιρεία που μπορεί να εξαγοραστεί και πώς μια διοίκηση γυρίζει μια προβληματική εταιρεία προς τα κέρδη.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Αποτίμηση επιχειρήσεων, Αποτίμηση ιδιωτικών εταιρειών, Δομή διαπραγμάτευσης, Διαπραγματεύσεις, Συγκέντρωση κεφαλαίων, Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, αποτιμήσεις προ-χρήματος και μετά το χρήμα
 • Προφίλ εργασίας: Ανάλογα με το τι κάνετε σε μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, έχει να κάνει με την κατανόηση της πιθανής επένδυσης και την ενημέρωση της ανώτατης διοίκησής σας γιατί είναι ένας καλός στόχος.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Άτομα που ενδιαφέρονται για επενδύσεις, λατρεύουν να βλέπουν διαφορετικές επιχειρήσεις, κατανοούν τις τάσεις στην αγορά και θέλουν να κερδίσουν αρκετά υψηλότερη αποζημίωση θα πρέπει να κάνουν αυτήν την πιστοποίηση χρηματοδότησης.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την κορυφαία εκπαίδευση ιδιωτικών κεφαλαίων

# 5 - Συγχωνεύσεις και εξαγορές

 • Επισκόπηση: Η συγχώνευση και η απόκτηση είναι ένα τεράστιο θέμα. Σε αυτό το μάθημα πιστοποίησης χρηματοδότησης, θα μάθετε πώς συμβαίνουν συγχωνεύσεις και εξαγορές. Και πώς ως εκπρόσωπος μιας εταιρείας, μπορείτε να βοηθήσετε με συμφωνίες συγχωνεύσεων και εξαγορών.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Δεδομένου ότι αυτό το μάθημα επικεντρώνεται πλήρως μόνο σε συμφωνίες M&A και στον τρόπο πραγματοποίησής τους, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί να κάνετε συγχωνεύσεις και εξαγορές και πώς η συγχώνευση / εξαγορά μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει το μερίδιο αγοράς.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - μοντελοποίηση M&A, Advanced Excel, Purchase Pooling Method, Advanced Accounting, Accretive Dilutive Analysis.
 • Προφίλ εργασίας: Μπορείτε να εργαστείτε ως επενδυτής τραπεζίτης που ασχολείται με συμφωνίες M&A ή μπορείτε να είστε αναλυτής που θα δημιουργήσει τα σωστά μοντέλα για να βοηθήσει τη διοίκηση να λάβει μια συνετή απόφαση για μια συγκεκριμένη συμφωνία M&A.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Άτομα / επαγγελματίες που θα ήθελαν να κάνουν προσφορές M&A ή θα ήθελαν να αναλύσουν τις προσφορές M&A θα πρέπει να κάνουν αυτό το μάθημα πιστοποίησης χρηματοδότησης.
Δείτε αυτό το μάθημα κορυφαίων συγκεντρώσεων και εξαγορών

# 6 - Μάθημα πιστοποίησης επιχειρηματικών κεφαλαίων

 • Επισκόπηση: Εάν θέλετε να καταλάβετε τι είναι το επιχειρηματικό κεφάλαιο ή θέλετε να γίνετε επιχειρηματικός καπιταλιστής, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του διαδικτυακού μαθήματος χρηματοδότησης: Κάνοντας αυτό το μάθημα επιχειρηματικού κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την αρχική επιχειρηματικότητα, πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερη απόδοση επένδυσης από την αρχή, τις παγίδες της επένδυσης σε μια επιχείρηση πρώιμου σταδίου, και πόσο διακυβεύεται.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Δομή προσφορών, αποτιμήσεις εκκίνησης, Μοντελοποίηση επιχειρηματικών κεφαλαίων, ανάλυση προ-χρηματικών χρημάτων, συγκέντρωση χρημάτων, φύλλο όρων
 • Προφίλ εργασίας: Μπορείτε να εργαστείτε σε μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων ή μπορείτε να ξεκινήσετε ως επιχειρηματικός καπιταλιστής ανάλογα με το πόση γνώση και εμπειρία έχετε στον κλάδο.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Άτομα που θα ήθελαν να πάνε στη βιομηχανία επιχειρηματικών κεφαλαίων ή θέλουν να ξεκινήσουν ως επιχειρηματία κεφαλαίου πρέπει να κάνουν αυτό το μάθημα.
Δείτε αυτό το μάθημα Top Venture Capital

# 7 - Πρόγραμμα πιστοποίησης χρηματοδότησης έργου

 • Επισκόπηση: Αυτό το μάθημα πιστοποίησης χρηματοδότησης θα σας επιτρέψει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η χρηματοδότηση έργου. Η χρηματοδότηση έργου είναι πολύ διαφορετική από την εταιρική χρηματοδότηση και οι περισσότερες από τις δραστηριότητες είναι υπεργολαβίες στη χρηματοδότηση έργων.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Η εκτέλεση αυτού του μαθήματος Χρηματοδότησης Έργου θα επιτρέψει την εκμάθηση της λιτότητας της χρηματοδότησης του έργου, όπως δομή δανείων, μη προσφυγή, ταμειακές ροές για έργα, περιορισμένη προσφυγή, πρωτοβάθμια και δευτερεύουσα ασφάλεια κ.λπ.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Excel, Advanced Excel, Corporate Finance, Project Finance Modeling, IRR, NPV, Breakeven Analysis
 • Προφίλ εργασίας: Μπορείτε να εργαστείτε σε μια εταιρεία που βοηθά στη χρηματοδότηση ενός έργου ή σε μέρος μιας εταιρείας της οποίας το έργο χρηματοδοτείται από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Εάν ενδιαφέρεστε να απασχοληθείτε στον τομέα χρηματοδότησης έργου ή θέλετε να κατανοήσετε ένα συγκεκριμένο μέρος αυτού, πρέπει να κάνετε αυτό το μάθημα χρηματοδότησης έργου.
Δείτε αυτό το κορυφαίο μάθημα χρηματοδότησης έργου

# 8 - Μάθημα πιστοποίησης Hedge Funds

 • Επισκόπηση: Θα μάθετε τι είναι το hedge fund και πώς λειτουργεί. Δεδομένου ότι πρόκειται για εξειδικευμένο μάθημα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως το hedge fund.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Σε αυτό το μάθημα Hedge Fund, θα μάθετε πώς λειτουργούν τα hedge fund σε όλο τον κόσμο. Πώς διαχειρίζονται τα χρήματα οι διαχειριστές κεφαλαίων, πώς δημιουργούν μόχλευση για να κερδίζουν εκπληκτικές αποδόσεις (και μερικές φορές χάνουν) και πώς μπορείτε να επενδύσετε και σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης (αν όχι καθόλου).
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες - Στρατηγικές Hedge Fund, Στρατηγικές μακροπρόθεσμου κινδύνου, Στρατηγική πίστωσης, Στρατηγική βάσει συμβάντων, Στρατηγική παγκόσμιας μακροεντολής, Μέτρα απόδοσης, CAPM, Sharpe Ratio, Sortino Ratio, Leverage in Hedge Funds, Υπολογισμός NAV, Μεταφερόμενο ενδιαφέρον, Έκθεση κινδύνου, ΒΑΡ
 • Προφίλ εργασίας: Μπορείτε να επιλέξετε να γίνετε επενδυτής σε hedge funds ή μπορείτε να γίνετε μέλος ενός hedge fund και να είστε μέλος της ομάδας διαχείρισης hedge fund.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Αν θέλετε να μάθετε το καλό του hedge fund, θέλετε να γίνετε επενδυτής ή θέλετε να εργαστείτε σε hedge fund, θα πρέπει να κάνετε αυτό το μάθημα hedge fund.
Δείτε αυτό το μάθημα Top Hedge Funds

# 9 - Μάθημα πιστοποίησης LBO (Leverage Buyout)

 • Επισκόπηση: Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μάθημα σχετικά με την αγορά μόχλευσης. Και θα μάθετε πώς μια εταιρεία αποκτά άλλη εταιρεία μέσω μοχλευμένης εξαγοράς, των διαθέσιμων επιλογών, των στοιχείων που χρησιμοποιούνται και των τελικών αποτελεσμάτων.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Σε αυτό το μάθημα LBO, θα είστε σε θέση να λειτουργείτε ως ειδικός στον τομέα εξαγοράς.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες -  LBO στο Excel, LBO Analysis, LBO Modeling, LBO Model in Excel, Sensitivity Analysis, Ideal Candidate Analysis, IRR Analysis
 • Προφίλ εργασίας: Μπορείτε να εργαστείτε ως οικονομικός αναλυτής σε μια εταιρεία που χειρίζεται μια αγορά μοχλού ή μπορείτε να βοηθήσετε την εταιρεία σας να περάσει από μια διαδικασία μοχλού εξαγοράς.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Κάντε αυτό το μάθημα LBO εάν ενδιαφέρεστε και έχετε βασικές οικονομικές γνώσεις.
Δείτε αυτό το κορυφαίο μάθημα μοντελοποίησης LBO

# 10 - Μάθημα πιστοποίησης πιστωτικής μοντελοποίησης

 • Επισκόπηση: Σε αυτό το μάθημα πιστωτικής μοντελοποίησης, εσείςθα μάθει πώς αξιολογείται ο πιστωτικός κίνδυνος σε διάφορους τομείς όπως το λιανικό εμπόριο, τα εμπορικά ακίνητα, η δομημένη χρηματοδότηση κ.λπ. Θα μάθετε επίσης να δημιουργείτε σύνθετα πιστωτικά μοντέλα που θα βοηθήσουν τους πελάτες σας να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν τον πιστωτικό κίνδυνο.
 • Οφέλη από την εκμάθηση αυτού του μαθήματος: Σε αυτό το μάθημα πιστωτικής μοντελοποίησης, θα μάθετε διαφορετικές εφαρμογές μοντελοποίησης πιστωτικού κινδύνου και πώς βοηθά στην παροχή χρηματοοικονομικών συμβουλών. Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για την εκπαίδευση, την εφαρμογή, την ακύρωση υποστήριξης, τη συγκριτική αξιολόγηση κ.λπ.
 • Απαιτούμενες κορυφαίες δεξιότητες -  Παραδοσιακά πιστωτικά μοντέλα, Διαρθρωτικό μοντέλο Πιστωτικού Κινδύνου, Διαρθρωτικό Μοντέλο Πιστωτικού Κινδύνου, Υπολογισμός Ζ-βαθμολογίας, Αξιολόγηση Πιστώσεων, Μοντελοποίηση Πιστωτικών, Πιστωτική Ανάλυση, Μοντελοποίηση UFCE, Μοντελοποίηση WC, Εσωτερικές βαθμολογίες
 • Προφίλ εργασίας: Θα εργαστείτε ως αναλυτής πιστωτικού κινδύνου ή επενδυτής που πρέπει να κατανοήσει τη μοντελοποίηση πιστωτικού κινδύνου.
 • Ποιος πρέπει να κάνει αυτό το μάθημα: Μόνο οι επαγγελματίες που πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιστωτικό κίνδυνο και πρέπει να δημιουργήσουν μοντέλα πιστωτικού κινδύνου πρέπει να κάνουν αυτό το μάθημα πιστωτικού μοντέλου.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον κορυφαίο Co Credit Risk Modeling Co

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found