Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία ασφάλισης ζωής | WallStreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων βιβλίων ασφάλισης ζωής

Παρακάτω είναι η λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλία ασφάλισης ζωής που θα σας δώσουν τις απαιτούμενες οδηγίες για την ασφάλιση ζωής για την προστασία της οικογένειάς σας όταν δεν θα βρίσκεστε εδώ.

 1. Busting the Life Insurance Lies  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Τα Εργαλεία & Τεχνικές Σχεδιασμού Ασφάλισης Ζωής, 6η έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 3. Εξομολογήσεις CPA: Η αλήθεια για την ασφάλιση ζωής  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 4. Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την ασφάλιση ζωής  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 5. New Advisor Investment Investment Advisor  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 6. Ζήστε την Ασφάλιση Ζωής σας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 7. Χρήματα. Πλούτος. Ασφάλιση Ζωής  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 8. Τι συμβαίνει με την ασφάλιση ζωής σας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Πώς σας κλέβουν οι πολιτικές ασφάλισης ζωής σας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Εγχειρίδιο Αναφορών καταναλωτών Ασφάλιση Ζωής  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία ασφάλισης ζωής μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Η αποτυχία της ασφάλισης ζωής βρίσκεται

38 Μύθοι και παρανοήσεις που σαμποτάρουν τον πλούτο σας

των Kim DH Butler και Jack Burns

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Ας ξεκινήσουμε με αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης ζωής για τους μύθους. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν πολύ λίγη ιδέα για την ασφάλιση ζωής, οπότε πιστεύουμε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες ακούγονται εδώ και εκεί. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει αποσταγμένες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση ζωής που θα έπρεπε να γνωρίζετε πριν γίνετε 30 ετών. Αυτές οι πληροφορίες θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο ταμείο προστασίας για την οικογένειά σας. Εάν δεν αναλάβετε δράση τώρα, πρέπει να πληρώσετε πολύ περισσότερα για να πάρετε το ίδιο είδος ταμείου προστασίας. Λοιπόν, πάρτε αυτό το βιβλίο (ακόμα κι αν είστε άνω των 30) και ενεργήστε με σύνεση. Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής είναι πολύ πρακτικό και μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως τα μαθήματα στη ζωή σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο είναι να διαβάσετε κάθε κεφάλαιο, να σημειώσετε και να δείτε αν έχετε κάνει παρόμοιο λάθος. Εάν ναι, αλλάξτε το. αν όχι, προχωρήστε στο επόμενο κεφάλαιο και επαναλάβετε.Προτείνουμε αυτό το βιβλίο να αποσπάσει τους μύθους, αλλά μην περιμένετε να γεμίσει με τεχνική ορολογία και υπολογισμούς. Αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για έναν απλό και με τη μορφή που μιλά σε ένα κοινό που χρειάζεται να μάθει τα βασικά της ασφάλισης ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής

 • Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση ζωής. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε ότι δεν είναι σπατάλη χρημάτων η ασφάλιση ζωής; Δεν χάνω όλα τα μετρητά μου όταν πεθάνω; Ή κάτι τέτοιο, πρέπει να κάνω ασφάλιση ζωής για τον σύζυγο και την οικογένειά μου; Αυτό το βιβλίο θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.
 • Αφού διαβάσετε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να προχωρήσετε και να διαβάσετε κάτι πιο τεχνικό για να κατανοήσετε πώς μπορείτε να πάτε για ασφάλιση ζωής.
<>

# 2 - Τα Εργαλεία & Τεχνικές Σχεδιασμού Ασφάλισης Ζωής, 6η έκδοση

των Stephan R. Leimberg, Robert J. Doyle και Keith A. Buck

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής δεν είναι βασικό βιβλίο και πρέπει να πάτε πολύ βαθιά για να κατανοήσετε αυτό το βιβλίο και απαιτείται εάν θέλετε να λάβετε μια συνετή απόφαση. Η ασφάλιση ζωής φαίνεται τόσο εύκολη. Όταν αποφασίζουμε να αναλάβουμε ασφάλιση ζωής, καλούμε έναν πράκτορα, μιλάμε στον πράκτορα για τις επιλογές που έχουμε και μετά επιλέγουμε έναν που φαίνεται ο καλύτερος μεταξύ όλων. Αλλά η ασφάλιση ζωής δεν είναι τόσο απλή. Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα που πρέπει να προσέχετε, όπως - αποζημίωση και παροχές, φόρος περιουσίας, διαδοχική επιχείρηση, ανάγκες επιζώντων και μεταφορά πλούτου. Πρέπει να εκτιμήσετε κάθε παράγοντα με ίσο μέτρο και στη συνέχεια να αποφασίσετε ποια ασφάλιση ζωής πρέπει να πάρετε. Εάν θέλετε να αποφύγετε όλες τις περιπλοκές, απλώς διαβάστε αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής αφού διαβάσετε ένα βασικό βιβλίο για την ασφάλιση ζωής.Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα σας βοηθήσει με εργαλεία και τεχνικές σχεδιασμού ασφάλισης ζωής και, στη συνέχεια, όταν είστε πεπεισμένοι με το σχήμα, μπορείτε να προχωρήσετε και να μιλήσετε στον πράκτορά σας για τη λήψη της καλύτερης ασφάλειας ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το Βιβλίο Καλύτερης Ασφάλισης Ζωής

 • Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο βιβλίο ασφάλισης ζωής, αυτό δεν είναι εύκολο να διαβαστεί. Επειδή καλύπτει κάθε πτυχή της ασφάλισης ζωής, ώστε να μην ξεγελιέστε από άτομα που ξέρουν περισσότερα από εσάς.
 • Αυτό το βιβλίο είναι πολύ περιεκτικό και δεν χρειάζεται να διαβάσετε άλλο βιβλίο σχετικά με τον προγραμματισμό ασφάλισης ζωής εάν μπορείτε να μασάτε τις πληροφορίες που έχει παρουσιάσει αυτό το βιβλίο.
<>

# 3 - Εξομολογήσεις CPA: Η αλήθεια για την ασφάλιση ζωής

από τον Bryan S. Bloom

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Τι γίνεται αν λάβετε ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει όλες τις γωνιές ενός μόνιμου ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής και να σας καθοδηγήσει σε όλη σας τη ζωή; Θα παραλάβετε αυτό το βιβλίο και θα το διαβάσετε Λοιπόν, αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής είναι η ακριβής λύση για τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλιση ζωής. Δεν θα έχετε μόνο μια πρακτική ματιά σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. θα λάβετε επίσης μια επισκόπηση από έναν επαγγελματία που έχει πάει εκεί και το έχει δει. Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής σας διδάσκει ακριβή πράγματα για να εμποδίσετε τα χρήματά σας να ξεφύγουν από τα δάχτυλά σας και να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας σε άλλα φορολογικά, οικονομικά επενδυτικά χαρτοφυλάκια. Θα μάθετε επίσης ορισμένους θεμελιώδεις κανόνες επένδυσης όπως «ο κανόνας του 72», «κόστος ευκαιρίας», «σύνθετος τόκος» και ούτω καθεξής. Εξάλλου,θα μπορείτε επίσης να συσχετίσετε με πολλά πραγματικά παραδείγματα που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τις έννοιες. Με λίγα λόγια, αυτό είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε προτού σκεφτείτε ποτέ να πάρετε ένα μόνιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής

 • Ο συγγραφέας αναφέρει ότι υπάρχουν τρεις τύποι γνώσεων που έχουμε - «συνειδητά ικανή γνώση» για την οποία έχουμε συνειδητά επίγνωση, «συνειδητά ανίκανη γνώση» για την οποία συνειδητά δεν γνωρίζουμε και τέλος «ασυνείδητα ανίκανη γνώση» που δεν έχουμε » Δεν ξέρω ότι δεν το γνωρίζουμε. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει τον τρίτο τύπο γνώσεων.
 • Σε αυτόν τον συνοπτικό τόμο, θα μάθετε πολλά για την ασφάλιση ζωής που θα κάνουν τα πράγματα αρκετά εύκολα για εσάς.
<>

# 4 - Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την ασφάλιση ζωής

από τον Tony Steuer

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής θα σας δείξει ακριβώς τι πρέπει να γνωρίζετε. Μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, πολλοί αναγνώστες ανέφεραν ότι αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά γραμμένο για τους καταναλωτές και ο συγγραφέας ενδιαφέρεται πραγματικά για τους καταναλωτές και το ενδιαφέρον τους. Όχι μόνο θα λάβετε πολλές πραγματικές απεικονίσεις για το πώς να αξιολογήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και πώς να κατανοήσετε τις αξιώσεις θανάτου. Θα λάβετε επίσης πολλές απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το πεδίο ασφάλισης ζωής. Εάν είστε καταναλωτής και δεν έχετε ιδέα για το τι πρέπει να πάρετε η ασφάλιση ζωής, διαβάστε αυτό το βιβλίο και θα γνωρίζετε. Η ανάγνωση αυτού του καλύτερου βιβλίου ασφάλισης ζωής θα σας εξοπλίσει με τα εργαλεία και τις τεχνικές που απαιτούνται για να γνωρίζετε για να ρωτήσετε τον πράκτορά σας τις σωστές ερωτήσεις και να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια μόνοι σας. Επιπλέον, οποιοσδήποτε απλός μπορεί να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Είναι διαυγές, ενδιαφέρον για ανάγνωση και πολύ περιεκτικό.Πάρτε αυτό το βιβλίο και διαβάστε διαδοχικά. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, πηγαίνετε, μιλήστε με τον πράκτορά σας και λάβετε ασφάλιση ζωής βάσει των γνώσεων και της σύνευσής σας. Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα κάνει την ανάγνωση όλων των άλλων περιττών.

Βασικές επιλογές από αυτό το Βιβλίο Καλύτερης Ασφάλισης Ζωής

 • Υπάρχουν τέσσερα πιο σημαντικά πράγματα που θα μάθετε - πώς να κάνετε τον σχεδιασμό ασφάλισης ζωής, πώς να διατηρείτε το συμβόλαιο σας σε ισχύ, πώς να προβαίνετε στη δέουσα επιμέλεια και τις αξιολογήσεις της εταιρείας και ποιες παγίδες πρέπει να προσέξετε πριν πάρετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.
 • Αυτό το βιβλίο είναι all-in-all για όσους δεν έχουν καμία γνώση στην ασφάλιση ζωής. Θα λάβετε όλες τις απαντήσεις που έχετε σε αυτό το βιβλίο.
<>

# 5 - Νέος Σύμβουλος Επενδύσεων Ασφάλισης Ζωής:

Επίτευξη οικονομικής ασφάλειας για εσάς και την οικογένειά σας μέσω των σημερινών ασφαλιστικών προϊόντων

από τον Ben Baldwin

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Μόλις έχετε μια βασική ιδέα για την ασφάλιση ζωής, ήρθε η ώρα να την δείτε ως εργαλείο επένδυσης και αποταμίευσης. Εάν δεν έχετε ιδέα για την ασφάλιση ζωής, αυτό μπορεί να μην είναι το σωστό βιβλίο για εσάς. Πρώτα συνειδητοποιήστε γιατί χρειάζεστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, γιατί δεν πρέπει να προσέχετε κάθε πράκτορα και γιατί όλα όσα λέγονται για την ασφάλιση ζωής δεν είναι αλήθεια. Και μετά επιστρέψτε σε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο είναι προηγμένο και αν θέλετε να μεταφέρετε την επένδυσή σας στην ασφάλεια ζωής στο επόμενο επίπεδο, διαβάστε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής είναι γραμμένο με σαφήνεια και οποιοσδήποτε απλός μπορεί να διαβάσει αυτό το βιβλίο (αλλά δεν πρέπει να διαβάσετε ποτέ ένα βασικό βιβλίο για την ασφάλιση ζωής). Εκτός από τους συνηθισμένους καταναλωτές, αυτό το βιβλίο είναι ένας τέλειος οδηγός για όσους θα ήθελαν να πάρουν τον οικονομικό σχεδιασμό ως επάγγελμα ή που έχουν ήδη μερικά χρόνια εμπειρίας στον οικονομικό σχεδιασμό. Συν,θα γνωρίσετε επίσης τις λεπτομέρειες των προϊόντων ασφάλισης ζωής στα οποία μπορείτε να επενδύσετε και να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής

 • Αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης ζωής βασίζεται πλήρως στην εξέταση της ασφάλειας ζωής από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Εκτός από την κάλυψη προστασίας ζωής, η ασφάλιση ζωής μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί ως επενδυτικό προϊόν. Με βάση τις πληροφορίες αυτού του βιβλίου, μπορείτε να αγοράσετε το σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας.
 • Αυτό το βιβλίο καλύπτει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαδικτυακής αγοράς ασφάλισης ζωής, τον τρόπο χρήσης κεφαλαίου στο πλαίσιο μιας πολιτικής, μια επισκόπηση των διαφόρων σταδίων της ασφάλισης ζωής και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.
<>

# 6 - Ζήστε την Ασφάλιση Ζωής σας

Εκπληκτικές στρατηγικές για την οικοδόμηση της δια βίου ευημερίας με την πολιτική ολόκληρης της ζωής σας

από τον Kim DH Butler

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Εάν έχετε ρωτήσει ποτέ τον εαυτό σας την ερώτηση - «αλλά πώς θα με βοηθούσε η ασφάλιση ζωής να πολλαπλασιάσω τα χρήματά μου εκτός από την κάλυψη του θανάτου μου;» αυτό είναι το βιβλίο για εσάς. Αυτό είναι ένα πολύ σύντομο βιβλίο σε σύγκριση με οποιονδήποτε οδηγό ασφάλισης ζωής στην αγορά. Ωστόσο, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε διαφορετικούς τύπους συμβολαίων ασφάλισης ζωής και να σας δείξει πώς με δημιουργικούς τρόπους μπορείτε να δημιουργήσετε αύξηση των χρημάτων σας με αναβαλλόμενη φορολογία / χωρίς φόρο χρησιμοποιώντας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Το μεγαλύτερο πράγμα για αυτό το βιβλίο είναι ότι αυτό το βιβλίο σας δείχνει πώς να εκμεταλλευτείτε την ασφάλιση ζωής σας ενώ είστε ακόμα ζωντανοί, όχι μόνο για πληρωμή στην οικογένειά σας μετά το θάνατό σας. Όπως μπορείτε να περιμένετε ότι αυτό το θέμα δεν είναι εύκολο να συζητηθεί, ο συγγραφέας κάνει εξαιρετική δουλειά να το σπάσει σε μικροσκοπικά βήματα, έτσι ώστε οι μέσοι αναγνώστες να μπορούν να κατανοήσουν την έννοια. Εξάλλου,ο συγγραφέας μιλά επίσης για τον τρόπο προσέγγισης της ασφάλισης ζωής στα 20, 30, 40 και 50. Με λίγα λόγια, οι οικονομικές συμβουλές του συγγραφέα σχετικά με την ασφάλιση ζωής είναι κορυφαίες και χρήσιμες για όλους όσους θα ήθελαν να πολλαπλασιάσουν τα χρήματά τους όλα αυτά τα χρόνια μέσω της ασφάλισης ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το Βιβλίο Καλύτερης Ασφάλισης Ζωής

 • Αυτός είναι ένας πολύ συνοπτικός οδηγός. Το μόνο που χρειάζεται να επενδύσετε σε ένα απόγευμα για να διαβάσετε όλες τις ιδέες. Εάν διαβάσετε και εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε από αυτό το βιβλίο, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για την ασφάλιση ζωής.
 • Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής σας δείχνει πώς να αναλάβετε την οικονομική ζωή στα 20, 30, 40 και 50.
<>

# 7 - Χρήματα. Πλούτος. Ασφάλεια ζωής

Πώς οι Πλούσιοι χρησιμοποιούν την Ασφάλιση Ζωής ως Αφορολόγητη Προσωπική Τράπεζα για να επιβαρύνουν τις Αποταμιεύσεις τους

από τον Jake Thompson

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Αυτός είναι και πάλι ένας συνοπτικός οδηγός για την ασφάλιση ζωής. Αλλά δεν μιλά για τις παλιές βασικές αρχές της ασφάλισης ζωής. μάλλον χρειάζεται τη συζήτηση πέρα ​​από τη χρήση της ασφάλισης ζωής ως εργαλείο αποταμίευσης και επένδυσης. Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής θα σας δείξει πώς οι πλούσιοι χρησιμοποιούν την ασφάλιση ζωής για να βγάλουν περισσότερα χρήματα και να λάβουν περισσότερα αφορολόγητα έσοδα. Εάν θέλετε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο με την κατανόηση της ασφάλισης ζωής ως εργαλείου προστασίας, τότε μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι. Επειδή αυτό το βιβλίο προϋποθέτει ότι γνωρίζετε ήδη το μεγαλείο της σωστής πολιτικής για την προστασία της οικογένειάς σας. Θα απαντήσει σε λίγες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την ασφάλιση ζωής όπως - τι θα συνέβαινε στο ταμείο που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του ασφαλισμένου. μπορούν οι παππούδες να διασφαλίσουν ότι τα εγγόνια τους θα ωφελήσουν τα εγγόνια τους ·πώς μπορείτε να μετατρέψετε ένα 401 (K) σε μια εφάπαξ πολιτική; Μειώνεται το επίδομα θανάτου μετά από 7 χρόνια, εάν ναι, γιατί και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης ζωής δεν θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βασικό βιβλίο ασφάλισης ζωής εύχρηστο και μαζί με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο ως αναφορά για να γίνετε πλούσιοι μέσω της ασφάλισης ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής

 • Θα είστε σε θέση να μάθετε πώς οι πλούσιοι χρησιμοποιούν την ασφάλιση ζωής για να δημιουργήσουν περισσότερο πλούτο, να μειώσουν τον κίνδυνο και να δημιουργήσουν προβλέψιμο εισόδημα. και επίσης πώς μπορεί κανείς να κερδίσει 300 τοις εκατό αποδόσεις αξιοποιώντας τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά του.
 • Θα μάθετε επίσης γιατί οι τράπεζες και οι εταιρείες επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτόν τον κλάδο και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε φόρους και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα χρησιμοποιώντας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.
<>

# 8 - Τι είναι λάθος με την ασφάλιση ζωής σας

από τον Norman F. Dacey

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Ας πούμε ότι θέλετε να διαβάσετε μια Βίβλο για την ασφάλιση ζωής. Η μόνη σας προτίμηση είναι οι πληροφορίες που πρέπει να είναι σχετικές και θα πρέπει να σας πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (ακόμη και τις πιο σκοτεινές αλήθειες) σχετικά με την ασφάλιση ζωής. Λοιπόν, αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής είναι λίγο παλιό, αλλά μπορεί να ονομαστεί η Βίβλος της ασφάλισης ζωής. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η ασφάλιση ζωής έχει πολλές πτυχές από ό, τι σας είπε ποτέ ο πράκτορας σας. Για κάθε καταναλωτή που σκέφτεται να αγοράσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή κάποιον που έχει κάνει ασφαλείς πωλήσεις ζωής, αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί. Αυτό είναι ένα είδος βιβλίου που πρέπει να κρατάτε στο γραφείο σας ανά πάσα στιγμή εάν ασχολείστε με την πώληση χρηματοοικονομικών προϊόντων / τη βοήθεια πελατών στον οικονομικό σχεδιασμό.Αυτό το βιβλίο μπορεί να σας φαίνεται κατά καιρούς αρνητικό, επειδή αυτό το βιβλίο εστιάζει σε λάθος πράγματα στην ασφάλιση ζωής, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε σωστά ως πράκτορας και ως καταναλωτής. Πριν πάρετε ποτέ ασφάλιση ζωής ή αν σκέφτεστε να πάρετε το δεύτερο / τρίτο, διαβάστε πρώτα αυτό το βιβλίο. Και θα γνωρίζετε τις αδυναμίες της αγοράς ασφάλισης ζωής και σπάνια κάποιος θα μπορούσε να σας ξεγελάσει από τα έξυπνα κόλπα τους.

Βασικές επιλογές από αυτό το Βιβλίο Καλύτερης Ασφάλισης Ζωής

 • Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής ενημερώνεται πλήρως και επεξεργάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της σημερινής αγοράς ασφάλισης ζωής. Οπότε μην το αναβάλλετε μόνο επειδή γράφτηκε πριν από 25 χρόνια.
 • Αυτό το βιβλίο έχει προειδοποιήσει χιλιάδες Αμερικανούς όλα αυτά τα χρόνια από την κατάχρηση και την απληστία της αγοράς ασφάλισης ζωής. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.
<>

# 9 - Πώς σας κλέβουν οι πολιτικές ασφάλισης ζωής σας

από τον Arthur Milton

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Αυτό το καλύτερο βιβλίο ασφάλισης ζωής είναι απλώς μια επέκταση του προηγούμενου βιβλίου. Αυτό το βιβλίο είναι ένας σύντομος, γλυκός οδηγός και θα σας προστατεύσει από την εξαπάτηση των επιθέσεων με επικάλυψη ζάχαρης της βιομηχανίας ασφαλειών ζωής. Όλα είναι καλά - προστατεύοντας την οικογένειά σας με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, γνωρίζοντας τα πάντα για το πώς λειτουργεί ο σχεδιασμός ασφάλισης ζωής, πώς να χρησιμοποιήσετε την ασφάλιση ζωής προς όφελός σας και να εξοικονομήσετε φόρο και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πώς μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση της ασφάλισης ζωής σας. Αλλά πολύ σπάνια οι άνθρωποι μιλούν για τις παγίδες της ασφάλισης ζωής, τις οποίες ως καταναλωτής και ως νέος πράκτορας ασφάλισης ζωής, πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής δεν μιλά μόνο για την κακή πλευρά της επιχείρησης ασφάλισης ζωής, αλλά επίσης σας λέει την ιστορία της ασφάλειας ζωής που σας βοηθά να συνδέσετε τις τελείες και να συσχετίσετε με αυτό που προσπαθεί να εξηγήσει ο συγγραφέας.Εάν διαβάσετε το βιβλίο "Τι συμβαίνει με την ασφάλιση ζωής σας" μαζί με αυτό το βιβλίο, δεν θα έχετε αμφιβολία για το είδος της ασφάλισης ζωής που πρέπει να πάρετε. Αυτό το βιβλίο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρήματα και να επενδύσετε σε καλύτερα μέσα από την ασφάλεια ζωής σε μετρητά.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής

 • Θα μάθετε τα δύο πιο σημαντικά πράγματα σε αυτό το βιβλίο -
 • Πρώτον, οι πράκτορες ασφάλισης ζωής πωλούν ασφάλιση ζωής αξίας μετρητών μόνο για έναν λόγο και είναι να κερδίσουν προμήθεια.
 • Δεύτερον, δεν χρειάζεται να πάρετε καθόλου ασφάλεια ζωής σε μετρητά. Η ασφάλιση αξίας μετρητών είναι απλώς ασφάλιση όρου με ένα στοιχείο αποταμίευσης με χαμηλό ποσοστό κέρδους. Εάν πάρετε ασφαλιστική περίοδο, μπορείτε να επενδύσετε τα υπόλοιπα χρήματα σε άλλα καλύτερα επενδυτικά εργαλεία.
<>

# 10 - Εγχειρίδιο για τις εκθέσεις καταναλωτών Ασφάλιση ζωής:

Πώς να αγοράσετε τη σωστή πολιτική από τη σωστή εταιρεία στη σωστή τιμή

των Jersey Gilbert, Ellen Schultz και Consumer Report Books

Κριτική βιβλίου ασφάλισης ζωής:

Αυτό το βιβλίο ασφάλισης ζωής δεν συνιστάται για όλους, καθώς το περιεχόμενο του βιβλίου είναι ανεκτίμητο και αυτό το βιβλίο είναι λίγο ακριβό, δεδομένου ότι δεν έχει εκτυπωθεί από τώρα. Εάν ανησυχείτε πολύ για την ασφάλιση ζωής και έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε ένα βιβλίο άνω των 200 $, αυτό είναι το μόνο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Γεμάτο με αναφορές καταναλωτών, αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τη σωστή ασφάλιση ζωής για να λάβετε και να απορρίψετε τα υπόλοιπα συμβόλαια. Αυτό το βιβλίο θα σας διαφωτίσει επίσης για τα ψέματα του κλάδου ασφάλισης ζωής και θα σας δώσει εργαλεία για να τα ξεπεράσετε. Αυτό το βιβλίο θα ήταν χρήσιμο αν έχετε οικογένεια και θέλετε να προστατεύσετε το ενδιαφέρον τους με κάθε τρόπο. Θα σας σώσει από τον θόρυβο και τον καπνό της βιομηχανίας και θα σας δώσει τις αποσταγμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνετε μια κίνηση, πώς να σκεφτείτε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής για την προστασία της οικογένειάς σαςκαι πώς να μην μπερδεύεσαι πλέον από κανένα ασφαλιστικό πράκτορα ζωής.

Βασικές επιλογές από αυτό το Βιβλίο Καλύτερης Ασφάλισης Ζωής

 • Αυτό το κορυφαίο βιβλίο ασφάλισης ζωής γράφτηκε το 1967 και πάνω από 400 ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής βαθμολογούνται εδώ για να ανακαλύψουν την αλήθεια από το θόρυβο.
 • Από αυτό το βιβλίο, θα βρείτε πολλές αναφορές και άρθρα που προσφέρονται από τις αναφορές καταναλωτών, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πόσο ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα αγοράσετε και ποιο να αγοράσετε μεταξύ όλων των επιλογών που έχετε.
<>

Άλλα βιβλία που μπορεί να σας αρέσουν

 • Βιβλία οικονομικού προγραμματισμού
 • Κορυφαία καλύτερα βιβλία αυτοβελτίωσης
 • Βιβλία Μικροοικονομικής
 • Βιβλία αμοιβαίων κεφαλαίων
 • Κορυφαία 8 καλύτερα βιβλία του George Soros για τα οικονομικά

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AMAZON

Το WallStreetMojo συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέσα στους ιστότοπους να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω της διαφήμισης και της σύνδεσης στο amazon.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found