Μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής (τύποι, δείγμα) | Κορυφαίες συμβουλές για πρόσληψη

Μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής

Οι περιπτωσιολογικές μελέτες επενδυτικής τραπεζικής είναι ένα τελετουργικό που ακολουθείται από σχεδόν κάθε κατηγορία επενδυτικής τράπεζας (IB) στη διαδικασία πρόσληψης. Είναι ένα σκληρό παξιμάδι να σπάσει; Η απάντηση είναι ναι, αλλά μόνο αν δεν έχετε προετοιμαστεί καλά. Δεν είμαι εδώ για να σας τρομάξω, αλλά ας ξεκαθαρίσουμε το γεγονός, η προετοιμασία για μελέτες περιπτώσεων είναι εξίσου σημαντική με τις προσωπικές συνεντεύξεις. Η μη εκκαθάριση αυτού του γύρου θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το όνειρό σας να μπείτε σε μια τράπεζα επενδύσεων.

Αλλά δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Με αυτό το άρθρο σχετικά με τις περιπτωσιολογικές μελέτες επενδυτικής τραπεζικής, θα δούμε τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται για να κρίνουν τους υποψήφιους της IB όπως εσείς. Επίσης, θα μάθετε πώς να προετοιμάζετε και να απαντάτε σε περιπτωσιολογικές μελέτες με αυτοπεποίθηση και να σας κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας… Εκεί, ήδη βλέπω να ακτινοβολείτε με αυτό το λαμπερό χαμόγελο, χαίροντας την είσοδό σας στο Investment Bank :-)

Οι μελέτες περιπτώσεων μπορούν να γίνουν αντιληπτές ιδιαίτερα όταν κάνετε συνεντεύξεις για ανώτερους αναλυτές ή θέσεις συνεργατών στο IB. Επίσης, είναι αρκετά συνηθισμένα όταν συμμετέχετε σε πλευρικές συνεντεύξεις, δηλαδή όταν μετακινείστε σε άλλη τράπεζα επενδύσεων.

Προ-κρίνοντας τις αναστολές σας σχετικά με τις περιπτωσιολογικές μελέτες επενδυτικής τραπεζικής, έχω παραθέσει παρακάτω μερικές ερωτήσεις για την επενδυτική τραπεζική. Ας ελπίσουμε ότι, οι απαντήσεις μου σε αυτές θα σας βοηθήσουν να μάθετε για αυτόν τον ενδιαφέρον γύρο στο κέντρο αξιολόγησης IB.

  Τι είναι οι μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής;

  Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να έχετε λύσει περιπτωσιολογικές μελέτες, ειδικά αν έχετε πάει σε σχολή επιχειρήσεων. Οι μελέτες περιπτώσεων σε τράπεζες επενδύσεων είναι παρόμοιες όπου θα σας δοθεί μια επιχειρηματική κατάσταση για να αναλύσετε και να παρέχετε λεπτομερείς συστάσεις.

  Όπως σε γενικές περιπτώσεις, θα σας δοθούν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες και επίσης αρκετός χρόνος για να μελετήσετε. Συνήθως θα ήταν ένα επιχειρηματικό πρόβλημα που ζητά τη γνώμη σας. Η δουλειά σας είναι:

  • Κάντε τις απαραίτητες υποθέσεις
  • Αναλύστε τη δεδομένη κατάσταση που θα μπορούσε συνήθως να είναι επιχείρηση του πελάτη
  • Συμβουλευτείτε τη λύση για το παρόν πρόβλημα με υποστηρικτικούς λόγους

  Ενώ η πλειοψηφία του χρόνου ο γύρος μελέτης περίπτωσης θα συνέβαινε την ημέρα της συνέντευξής σας, ορισμένοι προσλήπτες παρέχουν επίσης το υλικό εκ των προτέρων, για τους υποψηφίους να προετοιμαστούν καλά στο σπίτι. Στη συνέχεια αναμένεται να συζητήσετε τη μελέτη περίπτωσης κατά τη στιγμή της συνέντευξής σας.

  Μια τυπική μελέτη περίπτωσης θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

  • Θα ήταν μια υποθετική κατάσταση, αν και θα μπορούσε να μοιάζει με μια υπάρχουσα κατάσταση μιας εταιρείας
  • Προσπαθεί να αναδημιουργήσει τις στρατηγικές αποφάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν η εταιρεία και οι σύμβουλοί της
  • Μπορεί να παρέχονται ή όχι οικονομικές πληροφορίες ανάλογα με τη συνάφεια της ανάλυσης που πρέπει να γίνει
  • Η πρόταση που παρέχετε πρέπει να είναι το πρωτότυπο έργο της δικής σας ή της κατανομής της ομάδας σας

  Προτεινόμενα μαθήματα

  • Μάθημα πιστοποίησης χρηματοοικονομικών αναλυτών
  • Προετοιμασία μαθημάτων M&A

  Γιατί μελέτες περιπτώσεων επενδυτικής τραπεζικής;

  • Η απάντηση είναι απλή. Οι τραπεζίτες θέλουν να κρίνουν έναν υποψήφιο σε πραγματικές καταστάσεις. Θέλουν να δοκιμάσουν τις τρεις πιο σημαντικές δεξιότητες που απαιτούνται σε έναν τραπεζίτη. αναλυτικές δεξιότητες, επικοινωνία και δεξιότητες ανθρώπων. Λόγω αυτών των λόγων, η μελέτη περίπτωσης ζυγίζει πολύ περισσότερο από τους άλλους τρόπους κρίσης των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης επενδυτικών τραπεζών.
  • Οι απαιτήσεις για τις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες είναι διαφορετικές από αυτές των γενικών θέσεων χρηματοδότησης. Ως εκ τούτου, οι τραπεζίτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον μη παραδοσιακό τρόπο συνέντευξης των υποψηφίων για να προσδιορίσουν τις δυνατότητες IB.
  • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες δίνουν στους τραπεζικούς υπαλλήλους έναν δείκτη για το πώς θα εκτελούσατε στη δουλειά και ως εκ τούτου θεωρήθηκε ένα καλύτερο μέτρο για την αξιολόγηση των υποψηφίων.
  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν η απάντησή σας είναι σωστή ή όχι. Οι ερευνητές παρακολουθούν βασικά τη διαδικασία σκέψης του υποψηφίου και τις αναλυτικές τους ικανότητες για να βρουν μια λύση στο δεδομένο πρόβλημα με δημιουργικό τρόπο.
  • Οι μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στους υποψηφίους να σκέφτονται μόνοι τους και να κάνουν καταιγισμό ιδεών .
  • Μία από τις κύριες δεξιότητες που απαιτούνται στους υποψηφίους για τέτοιες θέσεις εργασίας είναι η ικανότητά τους να επιλύουν προβλήματα . Οι υπεύθυνοι πρόσληψης θέλουν να αποκτήσουν μια βασική εικόνα για το πώς θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και θα εφαρμόσετε την ευφυΐα, την εκπαίδευση και την εργασιακή σας εμπειρία για να τις χειριστείτε με επιτυχία.
  • Οι μελέτες περιπτώσεων στοχεύουν στην εκτίμηση του τρόπου με τον οποίο επεξεργάζεστε πληροφορίες , αντιδράτε σε νέες και εκπληκτικές καταστάσεις.
  • Πολλές φορές οι μελέτες περιπτώσεων πρέπει να επιλυθούν με μια ομάδα. Ως εκ τούτου, ο ερευνητής παίρνει εδώ για να δοκιμάσει πώς εργάζεστε μέσα σε μια ομάδα . 

  Ποιοι είναι οι τύποι μελετών περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής;

  Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο τύποι περιπτωσιολογικών μελετών που μπορούν να αναμένονται στο κέντρο αξιολόγησης IB, δηλαδή. τις μελέτες περιπτώσεων λήψης αποφάσεων και τις μελέτες περιπτώσεων χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης.

  Μελέτες περιπτώσεων λήψης αποφάσεων Investment Banking

  • Συνήθως ζητούνται σε σύγκριση με τη μελέτη περίπτωσης τύπου μοντελοποίησης. Σε αυτόν τον τύπο μελέτης περίπτωσης, πρέπει να λάβετε αποφάσεις για τον πελάτη σας και να τους συμβουλεύσετε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.
  • Οι μελέτες περίπτωσης πελατών θα μπορούσαν να βασίζονται στην εύρεση πηγών μέσω των οποίων πρέπει να αντληθούν κεφάλαια, εάν πρέπει να πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη συγχώνευση και γιατί.
  • Πρέπει να περιμένετε ότι αυτές οι ερωτήσεις θα είναι διαθέσιμες επί τόπου. Αυτό σημαίνει ότι η μελέτη περίπτωσης σας δίνεται την ημέρα της συνέντευξής σας. Πρέπει να επιλύσετε και να παρουσιάσετε την υπόθεση εντός του δεδομένου χρονικού πλαισίου.
  • Για όλη αυτή τη διαδικασία, θα σας δοθούν περίπου 45-60 λεπτά για προετοιμασία και 10 λεπτά παρουσίαση ακολουθούμενη από ένα γύρο ερωτήσεων και απαντήσεων.
  • Επί τόπου οι μελέτες περιπτώσεων δεν θα απαιτούσαν μια βαθιά μελέτη της υπόθεσης καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να γίνει το ίδιο δεν επαρκεί και θα αφορά περισσότερο τις δοκιμαστικές δεξιότητες παρουσίασης και ομαδικής εργασίας.

  Παράδειγμα μελέτης περίπτωσης λήψης αποφάσεων:

  Ένας από τους πελάτες σας είναι μια παγκόσμια εταιρεία που κατασκευάζει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα αρωμάτων. Σκέφτονται τρόπους να επεκτείνουν την επιχείρησή τους. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. είτε εισαγάγετε μια νέα γκάμα αρωμάτων με τα τρέχοντα κανάλια διανομής ή ξεκινήστε μια εντελώς νέα επιχείρηση με διαφορετικά σύνολα καταστημάτων.

  Πρέπει να μάθετε ποια θα ήταν μια καλύτερη λύση για την επιχείρηση. Για να το λύσετε αυτό πρέπει να συγκρίνετε τις αποδόσεις των επενδύσεων και να αποφασίσετε τη λύση με υποστηρικτικούς λόγους.

  Μοντελοποίηση περιπτωσιολογικών μελετών

  • Αυτές είναι οι περιπτωσιολογικές μελέτες όπου θα πρέπει να κάνετε χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και απλή αποτίμηση. Είναι περισσότερο σαν μια δοκιμή μοντελοποίησης παρά μια μελέτη περίπτωσης.
  • Η μελέτη περίπτωσης θα ήταν περισσότερο η εκτέλεση αποτίμησης FCFF σε μια εταιρεία ή θα προετοιμάσει ένα απλό μοντέλο συγχώνευσης ή μοχλού εξαγοράς.
  • Αναμένεται να αναλύσετε τα πολλαπλάσια αποτίμησης των εταιρειών και να αποφασίσετε αν είναι υποτιμημένες ή υπερτιμημένες.
  • Εδώ σας δίνονται μερικές ημέρες για να ολοκληρώσετε την ανάλυσή σας. Την ημέρα της συνέντευξης, πρέπει να παρουσιάσετε τις συστάσεις σας στους τραπεζίτες για μια παρουσίαση 30-45 λεπτών.
  • Σε σύγκριση με τις μελέτες περιπτώσεων πελάτη, η ανάλυση θα ήταν πολύ βαθύτερη καθώς θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να εργαστείτε.

  Παράδειγμα μελέτης περίπτωσης

  Μια φαρμακευτική εταιρεία αποφάσισε να κάνει εξαγορά. Προσδιόρισε την εταιρεία και σας πληροφόρησε για τις συμβουλές σας σχετικά με τη συμφωνία και καθορίζει πόσα πρέπει να πληρώνουν για τη συμφωνία. Σας παρέχονται οι απαραίτητες οικονομικές πληροφορίες, μετρήσεις και πολλαπλάσια και η επισκόπηση της εταιρείας αγοραστή και πωλητή.

  Για να το λύσετε πρώτα πρέπει να βρείτε εάν η απόκτηση είναι δυνατή. Εάν ο αγοραστής έχει πηγές για τη χρηματοδότηση της συμφωνίας, πώς θα είναι η δομή και οι συνέργειες της συμφωνίας. Μετά από αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μετρήσεις πολλαπλών και αποτίμησης για να αποφασίσετε το εύρος τιμών της συμφωνίας.

  Πώς να προετοιμαστείτε για περιπτωσιολογικές μελέτες τραπεζικών επενδύσεων;

  • Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε συχνά επιχειρηματικά νέα και γνωρίζετε ότι εστιάζετε στην ανάγνωση για το πώς και τι γίνεται με τις επιχειρηματικές συναλλαγές που συζητήθηκαν.
  • Μάθετε για διάφορες τεχνικές αποτίμησης , τον υπολογισμό τους και τον τρόπο ερμηνείας τους.
  • Ειδικά για μελέτες περιπτώσεων μοντελοποίησης και αποτίμησης, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το πώς θα το μορφοποιήσετε με συνέπεια κατά τη χρήση του PowerPoint και του Excel.
  • Ναι, αυτό πρέπει να κάνετε. Διαβάστε και επιλύστε όσο το δυνατόν περισσότερες μελέτες περιπτώσεων, ώστε να αποκτήσετε την ικανότητα κατανόησης επιχειρηματικών σεναρίων και επίλυσης αυτών.
  • Μπορεί να μην βρείτε πραγματικές ερωτήσεις μελέτης περίπτωσης που χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για συνεντεύξεις. Όμως, επειδή πρέπει να εξασκηθείτε, δοκιμάστε να ρωτήσετε έναν φίλο ή οποιονδήποτε συνάδελφο γνωρίζετε ότι έχει περάσει από τέτοιου είδους ερωτήσεις σχετικά με το είδος των ερωτήσεων που έλαβε.
  • Αν και αυτό είναι δυνατό, δημιουργήστε τη δική σας μελέτη περίπτωσης . Ναι, θα μπορούσατε απλά να το κάνετε αυτό, αναλαμβάνοντας μια εταιρεία, να δημιουργήσετε μια υποθετική κατάσταση και να αναρωτηθείτε όπως θα έπρεπε να συγχωνευθούν με την εταιρεία ABC; Τι είδους κεφαλαιακή διάρθρωση πρέπει να έχει η εταιρεία;
  • Ελέγξτε τον ιστότοπο της εταιρείας για να δείτε εάν διαθέτει δείγματα περιπτωσιολογικών μελετών για αναφορά.

  Για να εξασκηθείτε περισσότερο σε περιπτωσιολογικές μελέτες και εξετάσεις στο κέντρο αξιολόγησης

  • //casequestions.com/
  • //www.caseinterview.com/ 

  Συμβουλές για καλή απόδοση στις περιπτωσιολογικές μελέτες Investment Bank

  Ενώ εργαζόμουν στις Μελέτες Περιπτώσεων Investment Banking

  • Λάβετε μια συγκεκριμένη απόφαση και βασίστε τις συστάσεις σας για λογικούς λόγους.
  • Χρησιμοποιήστε μια δομημένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
  • Εστίαση στα πιο σημαντικά ζητήματα που επικρατούν στην υπόθεση.
  • Κατανοήστε την υπόθεση και τις ερωτήσεις προσεκτικά πριν από την ερμηνεία και σκεφτείτε δύο φορές προτού ολοκληρώσετε την απόφαση για το πρόβλημα.
  • Μην πανικοβληθείτε είναι η λύση της υπόθεσης δεν είναι προφανής.
  • Για μοντελοποίηση περιπτωσιολογικών μελετών μορφοποιήστε το Excel και το PowerPoint επαγγελματικά.
  • Προετοιμαστείτε για τον τύπο των ερωτήσεων που μπορεί να σας υποβληθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας.
  • Αξιολογήστε όλους τους σχετικούς παράγοντες και πιθανά προβλήματα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τους πόρους που έχετε.
  • Οι λύσεις που παρέχετε πρέπει να είναι ρεαλιστικές και να γνωρίζουν τις επιπτώσεις των υπό μελέτη οργανισμών.
  • Έχετε ισχυρούς λογικούς λόγους πίσω από κάθε δήλωση που κάνετε και αντιμετωπίζετε τα κρίσιμα ζητήματα της υπόθεσης από την ίδια την αρχή.
  • Η ύπαρξη συγκεκριμένων γνώσεων σχετικά με τον κλάδο που μελετάται δεν είναι απαραίτητη, αλλά θα αποτελούσαμε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.
  • Κατά την προετοιμασία, επικεντρωθείτε στην ανάγνωση ειδήσεων για τις προσφορές και εξασκήστε όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια.

  Κατά την παρουσίαση της μελέτης περίπτωσης Επενδυτικής Τραπεζικής

  • Εξασκηθείτε στη δημόσια ομιλία.
  • Μίλα αργά και καθαρά.
  • Η παρουσίαση πρέπει να δομηθεί με λογικό τρόπο.
  • Ενώ εργάζεστε σε ομάδες αλληλεπιδράτε με όλους. Συνήθως οι ηγετικές δεξιότητες και η ομαδική εργασία των ερευνητών.
  • Όχι απλώς προσπαθήστε να δείξετε την ικανότητά σας να μιλάτε για χρηματοδότηση, αλλά και για επιχειρηματικές γνώσεις με εφαρμοσμένη έννοια.
  • Λάβετε υπόψη ότι δεν υπερβαίνετε το χρονικό όριο που έχει οριστεί για την παρουσίαση των διαφανειών.
  • Προβάλετε καλά πριν να περάσει ομαλά.
  • Σε περίπτωση που είναι μια ομαδική παρουσίαση, βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οι αξιολογητές σίγουρα θα σας σημείωναν στη συμπεριφορά σας ενώ εργαζόταν σε μια ομάδα.

  Κατά την απάντηση σε ερωτήσεις

  • Μην βιαστείτε να δώσετε την απάντηση. Οργανώστε πάντα τις σκέψεις σας και μετά απαντήστε.
  • Να είστε προσεκτικοί σε όλη τη διαδικασία.
  • Περιμένετε από τον ερευνητή να κάνει επιπλέον ερωτήσεις για να ελέγξει πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε το απροσδόκητο.
  • Να είστε δημιουργικοί και να σκεφτείτε "εκτός κουτιού" για να τραβήξετε την προσοχή του τραπεζίτη προς εσάς.
  • Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι να συλλέξετε τις σκέψεις σας και να τις μεταφέρετε στα κύρια σημεία. Μην χτυπάτε γύρω από το θάμνο καθώς θα έχετε περιορισμένο χρόνο και ως εκ τούτου θα είστε ακριβείς καθώς μιλάτε.
  • Δεν υπάρχει τίποτα σωστό και λάθος, αλλά σε περιόδους επιχειρημάτων (που σίγουρα συμβαίνουν εάν υπάρχουν ομαδικές συζητήσεις) αναφέρω έντονα γιατί δεν επιλέξατε αυτές τις δυνατότητες.

  Μελέτη περίπτωσης επενδύσεων - Δείγμα

  Τώρα πρέπει να αναρωτιέστε πώς εφαρμόζουμε πραγματικά όλα αυτά σε μια μελέτη περίπτωσης. Ας κατανοήσουμε λεπτομερώς τις περιπτωσιολογικές μελέτες επενδυτικής τραπεζικής ένα παράδειγμα που συζητείται παρακάτω.

  Μελέτη περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής - Κατάσταση:

  Η Simons Ltd, μια εταιρεία λογισμικού θέλει να μεγιστοποιήσει την αξία των μετόχων της. Έχει τρεις επιλογές για να προσβλέπει, δηλαδή να πουλήσει την εταιρεία, να κάνει μικρές εξαγορές ή να συνεχίσει να αυξάνεται οργανικά. Η Argus Ltd. Ζητεί μια συμβουλή από την τράπεζά σας για τη σωστή πορεία δράσης.

  Τι πρέπει να κάνετε:

  • Για να ελέγξετε την εταιρεία θα σας δοθεί μια επισκόπηση της επιχείρησης, των ανταγωνιστών της, των πιθανών υποψηφίων απόκτησης, των οικονομικών καταστάσεων και των μελλοντικών προβλέψεων.
  • Διαβάστε τις παρεχόμενες πληροφορίες και κατανοήστε τον κλάδο.
  • Προσπαθήστε να μετρήσετε την αξία της εταιρείας σε σύγκριση με τους συναδέλφους της.
  • Πραγματοποιήστε μια ανάλυση αποτίμησης χρησιμοποιώντας DCF και σχετικές τεχνικές αποτίμησης.
  • Συγκρίνετε τις τρεις επιλογές με την αποτίμηση και τον αντίκτυπο των εξαγορών.
  • Προετοιμάστε μια παρουσίαση δίνοντας τη σύστασή μας για το ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη μέθοδος για τη μεγιστοποίηση της αξίας των μετόχων σε αυτήν την περίπτωση.

  Η λύση στη Μελέτη Περίπτωσης Επενδυτικής Τραπεζικής

  Η απάντηση σε αυτή τη μελέτη περίπτωσης είναι μάλλον υποκειμενική. Θα μπορούσατε να λάβετε θέση και να το υποστηρίξετε με λόγους. Ωστόσο, εδώ, για λόγους κατανόησης, υποθέτουμε ότι θα πουλήσουμε την εταιρεία. Ας δούμε τώρα πώς θα μπορούσατε να προχωρήσετε στην πώληση ως προτεινόμενη επιλογή.

  Αιτιολογικό:

  Συνιστούμε την πώληση για τους ακόλουθους λόγους.

  • Η βιομηχανία αναπτύσσεται αρκετά αργά (λιγότερο από 5% ετησίως).
  • Οι εταιρείες είναι υπερτιμημένες.
  • Οι εξαγορές δεν θα αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα ή τα κέρδη.

  Παρουσίαση της Μελέτης Περιπτώσεων Επενδυτικής Τραπεζικής

  • Κρατήστε το απλό και απλό με τους λόγους πώλησης της σύστασής σας.
  • Μια σύντομη επισκόπηση της βιομηχανίας, το χαρακτηριστικό της ανάπτυξης και η θέση της εταιρείας.
  • Πώς θα αναπτυχθεί βιολογικά η εταιρεία τα επόμενα 5-10 χρόνια;
  • Εξηγήστε εν συντομία τους υποψήφιους και ευκαιρίες απόκτησης μαζί τους.
  • Αιτιολογήστε γιατί τόσο οι επιλογές ανάπτυξης όσο και οι εξαγορές δεν λειτουργούν.
  • Εξηγήστε την ανάλυση DCF που πραγματοποιήσατε και δείξτε πώς η πώληση είναι η καλύτερη εφικτή επιλογή.

  συμπέρασμα

  Δεδομένου ότι οι μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη διαδικασία συνέντευξης, το χάσιμο θα σήμαινε απλώς την απώλεια της προσφοράς. Εξετάστε τις μελέτες περίπτωσης επενδυτικής τραπεζικής ως ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητές σας και το ταλέντο σας στους επενδυτές τραπεζίτες. Αυτά τα λεπτά θα μπορούσαν να αλλάξουν την καριέρα σας, οπότε κάντε τα να μετρήσουν και να δώσουν τα καλύτερα :-)

  Χρήσιμα άρθρα που σχετίζονται με την επενδυτική τραπεζική

  • Hedge Fund Manager vs Investment Banking
  • Διαχείριση επενδύσεων έναντι τραπεζικών επενδύσεων
  • Μάθημα δωρεάν τραπεζικής επένδυσης
  • Μάθημα Επαγγελματικής Τραπεζικής Επενδύσεων
  • <

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found