Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία μελλοντικών συμβολαίων | WallStreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων μελλοντικών βιβλίων

Παρακάτω είναι η λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων μελλοντικών βιβλίων που αξίζει να διαβάσετε και να μάθετε από.

 1. Ένας πλήρης οδηγός για τη μελλοντική αγορά  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 2. Futures Made Simple  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 3. Ακολουθώντας την τάση: Διαφοροποιημένη διαχειριζόμενη μελλοντική διαπραγμάτευση  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 4. Επεξήγηση χαρτογράφησης κεριών  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 5. Εγκυκλοπαίδεια μοτίβων γραφημάτων  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 6. Βασικές αρχές αγορών μελλοντικών προθεσμιών και επιλογών, 8η έκδοση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
 7. Συναλλαγές εμπορευμάτων και χρηματοοικονομικά συμβόλαια  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
 8. Οδηγός τεχνικών εμπόρων για την ανάλυση υπολογιστών των μελλοντικών αγορών  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 9. Ξεκινώντας στο μέλλον  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
 10. Schwager on Futures: Τεχνική Ανάλυση  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία Futures μαζί με τις βασικές αναλύσεις και κριτικές.

# 1 - Ένας πλήρης οδηγός για τη μελλοντική αγορά

από τον Jack D. Schwager

Επανεξέταση βιβλίου συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης

Κάποιος πρέπει να έχει πλήρη πληρότητα στις πραγματικότητες και τις αποχρώσεις της αγοράς Futures για επιτυχημένη διαπραγμάτευση. Αυτό το βιβλίο μελλοντικής εκπλήρωσης προσφέρει σε γνήσιους επενδυτές και εμπόρους τα απαραίτητα εργαλεία για να είναι στην κερδοφόρα πλευρά του καθολικού. Προσφέρει όλες τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων διαπραγμάτευσης, τεχνικής ανάλυσης και θεμελιώδους ανάλυσης σε επιλογές, spread και πρακτικές αρχές συναλλαγών.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών μελλοντικών συμβολαίων

Οι ακόλουθες πτυχές της μελλοντικής αγοράς καλύπτονται επιτυχώς:

 • Σε βάθος ανάλυση πολλαπλών συναλλαγών και αναλυτικών προσεγγίσεων όπως τεχνικοί δείκτες και συστήματα συναλλαγών, ανάλυση γραφημάτων και παλινδρόμησης κ.λπ.
 • Βοηθά στην αποφυγή μύθων της αγοράς από σενάρια πραγματικής ζωής.
 • Μια απλοποιημένη βήμα προς βήμα οδηγία για την ισχυρή ανάπτυξη των αρχικών ιδεών και συστημάτων και πώς να τα δοκιμάσετε με επιτυχία.
 • Εύκολα κατανοητές εικόνες από ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών διαπραγμάτευσης επιλογών και εξηγήστε τις επιπτώσεις της για καθεμία από αυτές.
 • Μια λεπτομερής εξήγηση από ένα ευρύ φάσμα πρακτικών κατευθυντήριων γραμμών συναλλαγών και γνώσεων αγοράς από μια καθιερωμένη και αναγνωρισμένη εμπορική αρχή

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μελλοντικών συμβολαίων προετοιμάζεται με σαφή και συνοπτικό τρόπο με μια κατανοητή γλώσσα που προσφέρει μια ισχυρή βάση για τις προθεσμιακές αγορές, λεπτομερή βασική ανάλυση και τεχνικές πρόβλεψης, εξερεύνηση προηγμένων εννοιών συναλλαγών και παροχή πραγματικών παραδειγμάτων από την αγορά για την κατανόηση επιπτώσεις των διδαγμένων εννοιών.

<>

# 2 - Το μέλλον είναι απλό

από τον Kel Butcher

Κριτική βιβλίου μελλοντικών προθεσμιών

Αυτό το βιβλίο συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια απλή έκδοση για εμπόρους σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας που επιθυμούν να προχωρήσουν σε συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης. Προσφέρει ειδικές συμβουλές και θεμελιώδη καθοδήγηση για επικερδείς επενδύσεις. Βάζει τις βασικές πτυχές, όπως είναι το μέλλον, πώς λειτουργούν τα χρηματιστήρια, ανάλυση των αγορών και εκτέλεση των μελλοντικών συμβολαίων στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης. Τα κυριότερα σημεία είναι:

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο μελλοντικά καλύτερα

Τα κυριότερα σημεία είναι:

 • Ένας απλοποιημένος οδηγός επιπέδου για διαπραγματεύσεις μελλοντικής εκπλήρωσης
 • Το περιεχόμενο προέρχεται από την εμπειρία ενός επιτυχημένου εμπόρου σε μετοχές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, δικαιώματα προαίρεσης και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.
 • Διαθέτει πρακτικά και απλά παραδείγματα και αθροιστικές περιλήψεις βασικών σημείων για περαιτέρω απλοποίηση της μάθησης.

Αυτό το βιβλίο για τις συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης περιγράφει βασικές και πολύπλοκες στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επενδυτές για να πολλαπλασιάσουν τα περιορισμένα χρήματα στην αγορά των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Δεν απαιτείται καν να προσλάβει έναν οικονομικό σύμβουλο για περαιτέρω καθοδήγηση.

<>

# 3 - Ακολουθώντας την τάση: Διαφορετικές διαχειριζόμενες μελλοντικές συναλλαγές

από τον Andreas Clenow

Επανεξέταση βιβλίου συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης

Αυτό το βιβλίο συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης είναι ένας πολύ εκπαιδευτικός, στατιστικός και πολύτιμος οδηγός που έχει γραφτεί από έναν έμπειρο διαχειριστή Futures Fund για όποιον θέλει να ξεκινήσει τα δικά του κεφάλαια. Παρέχει λεπτομερή λεπτομέρεια για τις βασικές αρχές της Διαφορετικής τάσης που ακολουθεί. Μπορεί να επισημανθεί ως πιθανή βόλτα με λούνα παρκ με τις θετικές και αρνητικές γωνίες της τάσης που ακολουθεί.

Κάποιος πρέπει πάντα να έχει παρατηρήσει μια ομάδα αντισταθμιστικών κεφαλαίων ή άλλων εξωτικών προϊόντων που πρέπει να έχουν ξεπεράσει σε κάθε είδους συνθήκες και αστάθεια. Οι έμποροι δεν θα αποκαλύψουν ποτέ τις στρατηγικές τους και τους ιδιόκτητους αλγόριθμους συναλλαγών. Αυτό το βιβλίο θα αποκαλύψει τέτοιες τακτικές και την εφαρμογή του με σχετικά απλοϊκά μοντέλα. Αυτοί οι έμποροι είναι γενικά Cross Asset Future Managers γνωστοί και ως CTA.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για το μέλλον

Αυτό το βιβλίο μελλοντικής εκπλήρωσης βοηθά στην εστίαση σε λάθος πράγματα όπως κανόνες αγοράς και πώλησης και τη σημασία της ακολουθίας τάσεων. Το επίκεντρο δεν είναι απαραίτητα η τήρηση αυστηρών κανόνων διαπραγμάτευσης που έχουν παραδοσιακά θεσπιστεί. Κάποιος μπορεί να χρειαστεί να αναλάβει επαρκείς κινδύνους κατά τις ασταθείς συνθήκες της αγοράς και να αναλάβει ανάλογες ενέργειες. Αναλύοντας την τάση της απόδοσης και της απόδοσης σε ετήσια βάση, οι αναγνώστες θα είναι σε θέση να αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση του πώς θα ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε μεγάλη κλίμακα και πώς να εντοπίζουν διάφορα προβλήματα και ευκαιρίες.

<>

# 4 - Επεξήγηση χαρτογράφησης κηροπηγίων

Από τον Γκρέγκορι Μόρις

Κριτική βιβλίου μελλοντικών προθεσμιών

Αυτό το βιβλίο μελλοντικής εκπλήρωσης θα διαμορφώσει την υποκειμενικότητα της ανάλυσης των Ιαπωνικών Κηροπηγίων παρέχοντας στους αναγνώστες τυποποιημένη και απλή κάλυψη 89 ισχυρών μοτίβων διαγραμμάτων κεριών. Θα δείξει την τρέχουσα συμπεριφορά των εμπόρων και πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει καθένα από αυτά τα μοτίβα για να βελτιώσει άμεσα τις γνώσεις της αγοράς και τις αναλυτικές ικανότητες. Τα σημαντικά συστατικά που καλύπτονται είναι:

 • Επιτρέπει άμεση ανάλυση της στάσης των επενδυτών και της αναμενόμενης κατεύθυνσης της αγοράς
 • Καθιερωμένες μέθοδοι για την ενσωμάτωση των κηροπηγίων με την παραδοσιακή ανάλυση Western Charting για βελτιωμένη επαλήθευση σήματος.
 • Πραγματικές πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογία των εμπόρων και πώς επηρεάζει τους αγοραστές και τους πωλητές.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων

Για εκατομμύρια εμπόρους σε όλο τον κόσμο, τα κηροπήγια έχουν γίνει βασικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επαλήθευση σημάτων διαπραγμάτευσης και αυτό είναι το μόνο βιβλίο που απαιτείται για την ενσωμάτωση αποδεδειγμένης ευελιξίας και αποτελεσματικότητας στο τεχνικό πρόγραμμα συναλλαγών. Είναι μια διεξοδική εξερεύνηση παραδοσιακών καθώς και ολοκαίνουργιων διαγραμμάτων κηροπηγίων που εκφράζουν μια λογική, κατανοητή και κερδοφόρα συνιστώσα του τρέχοντος εμπορικού προγράμματος. Αναφορικά με καθένα από τα κηροπήγια, καλύπτονται τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Σχόλια που δίνουν λεπτομερείς εξηγήσεις
 • Κανόνες αναγνώρισης
 • Σενάρια και ψυχολογία πίσω από το σχέδιο
 • Ευελιξία μοτίβου
 • Κατανομή μοτίβων
 • Σχετικά μοτίβα
 • Επαρκή και πραγματικά παραδείγματα
<>

# 5 - Εγκυκλοπαίδεια μοτίβων γραφήματος

από τον Thomas Bulkowski

Επανεξέταση βιβλίου συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης

Αυτή η εγκυκλοπαίδεια είναι μια βαθιά κατανόηση των διαφόρων πτυχών του τεχνικού εμπορίου παρέχοντας ενίσχυση με νέα στατιστικά απόδοσης τόσο για τις αγορές αρκούδων όσο και για ταύρους και 23 νέα μοτίβα συμπεριλαμβανομένης μιας δεύτερης έκδοσης αφιερωμένης σε 10 μοτίβα γεγονότων. Συνολικά, είναι περίπου ένα βιβλίο 1000 σελίδων που περιέχει 53 μοτίβα γραφημάτων συν 9 περισσότερα μοτίβα συμβάντων που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στο τεχνικό εμπόριο. Μερικά από τα μοτίβα συμβάντων είναι:

 • Διευρυντικοί σχηματισμοί (Δεξιά γωνία Αύξουσα / Φθίνουσα)
 • Κύπελλο με λαβή
 • Αντιστροφές νησιών
 • Διπλές κορυφές (Eve και Adam / Eve and Eve)
 • Αναπήδηση νεκρής γάτας / ανεστραμμένη
 • Υποβαθμίσεις / Αναβαθμίσεις μετοχών
 • Εγκρίσεις φαρμάκων FDA

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για το μέλλον

Με λίγα λόγια, αυτό το βιβλίο μελλοντικής εκπλήρωσης παρέχει πρώτες πληροφορίες για το πώς είναι τα καλά και τα κακά μοτίβα και τι απεικονίζει η κίνηση κάθε γραφήματος. Τα διάφορα οικονομικά γεγονότα όπως η ανακοίνωση τριμηνιαίων κερδών, οι λιανικές πωλήσεις, οι αναβαθμίσεις μετοχών και οι υποβαθμίσεις θα έχουν αντίκτυπο στην τιμή της μετοχής της εταιρείας, η οποία θα αντικατοπτρίζεται επίσης στα διάφορα είδη προτύπων γραφημάτων. Αυτό το βιβλίο θα διδάξει στους αναγνώστες πώς να ερμηνεύουν το ίδιο σε όλα τα είδη σεναρίων και επίσης κατά τη διάρκεια της κανονικής πορείας της επιχείρησης.

<>

# 6 - Βασικές αρχές των μελλοντικών αγορών και αγορών επιλογών, 8η έκδοση

από τον John C. Hull

Κριτική βιβλίου μελλοντικών προθεσμιών

Αυτό το βιβλίο μελλοντικής εκπλήρωσης απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που ακολουθούν καριέρα στα οικονομικά και θα ήθελε να έχει μια πολύ ισχυρή βάση για το μέλλον και τις επιλογές. Τρέχοντες και επίδοξοι επαγγελματίες μπορούν επίσης να κάνουν χρήση για να έχουν μια ευρύτερη προοπτική για τα προϊόντα. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μελλοντικών συμβολαίων είναι γεμάτο με αριθμητικά παραδείγματα και απολογισμούς της πραγματικής κατάστασης, καθοδηγώντας έτσι αποτελεσματικά τους αναγνώστες στο υλικό και εξοπλίζοντας τους με βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την καταπολέμηση του εργασιακού κόσμου.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο Best Futures Trading

Προσφέρει μια σαφή επισκόπηση του θέματος χωρίς τη χρήση λογισμού ή οποιουδήποτε σύνθετου μοντέλου. Μερικά από τα συστατικά που καλύπτονται είναι:

 • Μηχανική της Futures Market
 • Στρατηγικές αντιστάθμισης που χρησιμοποιούν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης
 • Προσδιορισμός των προθεσμιακών και μελλοντικών τιμών
 • Προθεσμιακά επιτόκια
 • Ανταλλαγές χρηματοδότησης
 • ESOP's
 • Ατυχίες από τη χρήση των Παραγώγων και διδάγματα από αυτά

Καλύπτει επίσης ορισμένες σημαντικές πτυχές της ενημέρωσης με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στη χρηματοπιστωτική αγορά, όπως:

 • Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στον τρόπο διαπραγμάτευσης των εξωχρηματιστηριακών παραγώγων
 • Νέα μη τεχνική εξήγηση του τύπου Black-Scholes-Merton
 • Αντικατοπτρίζοντας τη σημασία των προστατευόμενων σημειώσεων
 • Κατανόηση διαφόρων εξωτικών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης μιας συζήτησης για κλισέ και παρισινές επιλογές.
 • Βελτίωση της χρήσης των πιστωτικών παραγώγων και της σημασίας της στην αγορά.
 • Η τιμή στο Risk εξηγείται με συμπληρωματικό παράδειγμα πραγματικών δεδομένων.
<>

# 7 - Εμπορικά προϊόντα και χρηματοοικονομικά συμβόλαια

από τον George Kleinman

Κριτική βιβλίου μελλοντικών προθεσμιών

Αυτό το καλύτερο βιβλίο συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης είναι ένα αριστούργημα για το πώς να χειριστείτε τις συναλλαγές εμπορευμάτων καθώς και το συμβόλαιο μελλοντικών συμβολαίων στον κόσμο των παραγώγων. Προσφέρει μια εικόνα για το πώς λειτουργεί η ψυχολογία συναλλαγών σε έναν κόσμο συναλλαγών υπολογιστών υψηλής συχνότητας και πώς να αποφύγετε τις τελευταίες παγίδες. Η εκτεταμένη κάλυψη των ηλεκτρονικών συναλλαγών προσφέρεται με συμβόλαια τρέχοντος επιπέδου και προηγμένες τεχνικές διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής προσέγγισης του Συγκεντρωτικού Δείκτη.

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για το μέλλον

Διαθέτει τις ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις αλγοριθμικές συναλλαγές, τις ιδιαιτερότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου και όλες τις πτυχές που απαιτείται από έναν νέο ή βετεράνο έμπορο για να κυριαρχήσει στην αγορά χρησιμοποιώντας έναν βήμα προς βήμα οδηγό. Ο οδηγός είναι γραμμένος σε ένα απλό και ευανάγνωστο στυλ που τον καθιστά ενδιαφέρον και συναρπαστικό.

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει επίσης ακριβώς πώς εξελίχθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων σε μια χρονική περίοδο και η συνεπής πειθαρχία για την αποφυγή των ασταθών συνθηκών της αγοράς και τη διαχείριση των επικίνδυνων κινδύνων των αγορών. Διευρύνει επίσης το γεγονός ότι κάποιος πρέπει να συμπεριλάβει μια αξιοπρεπή ποσότητα εμπορευμάτων στο συνολικό τους χαρτοφυλάκιο.

<>

# 8 - Τεχνικός οδηγός εμπόρων για την ανάλυση υπολογιστών των μελλοντικών αγορών

των Charles Lebeau και David Lucas

Επανεξέταση βιβλίου συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης

Με το χαμηλό κόστος του εκσυγχρονισμένου υλικού και λογισμικού υπολογιστών σε συνδυασμό με την επικοινωνία σχετικά με τις τιμές με τη βοήθεια δορυφόρων, η τακτική ενημέρωση και επέκταση της αγοράς των εμπόρων που χρησιμοποιούν υπολογιστές έχει αναπτυχθεί ραγδαία. Αυτό το κορυφαίο βιβλίο μελλοντικών συμβολαίων συμβάλλει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ βασικών οδηγιών που συνοδεύονται από προγράμματα λογισμικού και τι πρέπει να γνωρίζει ένας έμπορος για την ανάπτυξη και τη μεγιστοποίηση του συστήματος συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο μελλοντικά καλύτερα

Με συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης τεχνικών μελετών που δημιουργούνται από υπολογιστή από τους πιο δημοφιλείς δείκτες που περιλαμβάνουν:

 • Πώς να χτίσετε ένα σύστημα συναλλαγών προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του εμπόρου
 • Πρακτικές οδηγίες για τον τρόπο εμφάνισης και ανάλυσης τεχνικών πληροφοριών από τις αγορές
 • Παροχή συμβουλών για ανάπτυξη και πειθαρχημένη διαχείριση χρημάτων με στρατηγικές ελέγχου κινδύνων.
 • Τεχνικές που πρέπει να υιοθετηθούν για την παρακολούθηση συστημάτων διαπραγμάτευσης για ανίχνευση εάν κάτι δεν πήγε καλά πριν συμβεί ατύχημα

Οι συγγραφείς είναι πραγματικοί έμποροι με πολυετή εμπειρία, δίνοντας μια εις βάθος εικόνα των πιο κοινών δεικτών και ταλαντωτών που χρησιμοποιούνται στην αγορά. Οι περισσότεροι από τους δείκτες που είναι απαραίτητοι για να μάθουν κατά τη λειτουργία των συστημάτων διαπραγμάτευσης έχουν επισημανθεί και παρέχονται μελέτες πραγματικής ζωής για κάθε τεχνικό δείκτη μαζί με την απόδοσή του υπό διαφορετικές συνθήκες.

<>

# 9 - Ξεκινώντας στο μέλλον

από τον Todd Lofton

Κριτική βιβλίου μελλοντικών προθεσμιών

Ο συγγραφέας έχει χρησιμοποιήσει απλούς και ευνόητους όρους για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για την επιτυχή διαπραγμάτευση μελλοντικών συμβόλων. Κάποιος θα μάθει όλα τα βασικά του μέλλοντος καθώς και άλλα κρίσιμα στοιχεία όπως:

 • Ακριβής πρόβλεψη τιμών
 • Κατανόηση των μηχανισμών αντιστάθμισης και των προϋποθέσεων υπό τις οποίες πρέπει να εφαρμοστεί
 • Εκμετάλλευση των νέων ευκαιριών ηλεκτρονικών συναλλαγών

Βασικές επιλογές από αυτό το κορυφαίο βιβλίο συναλλαγών μελλοντικών συμβολαίων

Επισημαίνει το ρόλο των αγορών μελλοντικής εκπλήρωσης σε ξένα νομίσματα, τους δείκτες μετοχών, τα επιτόκια και την ομαλή διαχείριση του χρήματος. Εμφανίζει επίσης έναν έξυπνο τρόπο για να κατανοήσει όλες τις πολύπλοκες οικονομικές στρατηγικές με οργανωμένο τρόπο.

Ορισμένοι κριτικοί έχουν υποστηρίξει στο βιβλίο ότι δεν παρέχουν επαρκή παραδείγματα σχετικά με τεχνικές όπως η κλήση spreads και το τρίγωνο και επίσης περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων, αυτό το βιβλίο είναι μια σαφής ανάγνωση για αρχάριους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός αναφοράς για έμπειρους εμπόρους στο μέλλον.

<>

# 10 - Schwager για Futures: Τεχνική Ανάλυση

από τον Jack Schwager

Επανεξέταση βιβλίου συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης

Ο συγγραφέας, Jack Schwager είναι ίσως ένα από τα πιο ορατά και εμβληματικά στοιχεία στη βιομηχανία μελλοντικών συμβολαίων. Μέσω αυτού του καλύτερου βιβλίου συναλλαγών μελλοντικών συμβολαίων, ο συγγραφέας δημιούργησε έναν από τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς για την κατανόηση και τη χρήση τεχνικής ανάλυσης για τις συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων. Προσφέρει σε βάθος κάλυψη της τεχνικής ανάλυσης από την προοπτική ενός εμπόρου. Το επίκεντρο δεν είναι μόνο η κάλυψη του θέματος, αλλά και η διερεύνηση ιδεών που πρακτικά μπορούν ή δεν μπορούν να λειτουργήσουν στις αγορές. Με έμφαση στις εμπορικές εφαρμογές, το βιβλίο θα καλύπτει:

 • Ξεχωριστή ενότητα για απεικονίσεις της ανάλυσης γραφημάτων στον πρακτικό κόσμο
 • Λεπτομερείς απεικονίσεις σε διάφορα αρχικά συστήματα συναλλαγών
 • Πληροφορίες για την κατανόηση της κυκλικής ανάλυσης
 • Επισημαίνοντας τις έννοιες και τη χρήση των «συνεχών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης» ενώ συγκρίνουμε τα 10ετή συνεχή μελλοντικά συμβόλαια
 • Προσφέρει επίσης μια εντελώς ξεχωριστή ενότητα για να κατανοήσουμε τη σημασία των στρατηγικών και των φιλοσοφιών των συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 100 συμβουλών συναλλαγών.

Βασικές επιλογές από αυτό το βιβλίο με τις καλύτερες συναλλαγές μελλοντικών συμβολαίων

Το κείμενο έχει γραφτεί με το πιο ενημερωτικό, διορατικό και μη τεχνικό στυλ για να κάνει τους αναγνώστες να κατανοήσουν τις πιο περίπλοκες πληροφορίες και πώς να τις επεξεργαστούν με επιτυχία. Η αρχή αυτού του βιβλίου futures είναι μια στοιχειώδης μέθοδος αλλά περιγράφει πλήρως τις βασικές τεχνικές τεχνικές που πρέπει να ακολουθηθούν. Τα επόμενα κεφάλαια μιλούν για την οικοδόμηση συστημάτων διαπραγμάτευσης χρησιμοποιώντας συνδυασμούς των τεχνικών που έχουν μάθει στα αρχικά κεφάλαια. Έχει δοθεί επίσης ένα σωστό μάθημα ιστορίας σχετικά με τον τρόπο ανασκαφής των μεθόδων. Παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση στον αναγνώστη για τις διάφορες μεθόδους και μπορεί να τους πείσει να υιοθετήσουν τις μεθόδους λόγω πιθανών επιτυχιών.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found