Βιβλία Tony Robbins | Τα 6 καλύτερα βιβλία του Tony Robbins που πρέπει να διαβάσετε!

Λίστα των κορυφαίων 6 βιβλίων του Tony Robbins

Αν ενδιαφέρεστε λίγο για το είδος αυτοβοήθειας, θα πρέπει να έχετε ακούσει για τον Tony Robbins. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς γκουρού αυτοβοήθειας αυτού του αιώνα. Παρακάτω είναι η λίστα των βιβλίων του Tony Robbins -

  1. Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  2. Απεριόριστη ισχύς  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
  3. Giant Steps  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  4. Σημειώσεις από έναν φίλο  (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  5. Money Master The Game  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
  6. Αδιάσπαστο  (Λήψη αυτού του βιβλίου)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία του Tony Robbins μαζί με τα βασικά στοιχεία και τις κριτικές του.

# 1 - Ξυπνήστε τον γίγαντα μέσα

Πώς να πάρετε τον άμεσο έλεγχο του διανοητικού, συναισθηματικού, φυσικού και οικονομικού σας πεπρωμένου

Κριτική βιβλίου

Η αυτο-κυριαρχία δεν είναι εύκολη. Αλλά αν διαβάσετε αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Tony Robbins, θα είστε σε θέση να αναλάβετε τη ζωή σας. Ο Tony Robbins είναι ειδικός στην ψυχολογία. Σε αυτό το βιβλίο, σας δείχνει ότι όποιοι πόροι χρειάζεστε για να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας είναι μέσα σας. Θα γνωρίζατε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να κυριαρχήσετε τα συναισθήματά σας, να επιτύχετε οικονομική ικανότητα και να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο του Tony Robbins θα λειτουργούσε ως πλήρης ψυχοθεραπεία, το κάνετε μόνοι σας πρόγραμμα για όσους έχουν αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις για το τι μπορούν να επιτύχουν στη ζωή τους.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins

Εάν θέλετε ποτέ να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, πρέπει να διαλέξετε πρώτα αυτό το βιβλίο του Tony Robbins. Αυτό το βιβλίο του Tony Robbins γράφτηκε πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο σχετικό όσο ήταν πριν από χρόνια. Αυτό το βιβλίο βρίσκεται στη λίστα των αγαπημένων βιβλίων αυτοβοήθειας όλων των εποχών στον κόσμο.

<>

# 2 - Απεριόριστη ισχύς

Κριτική βιβλίου

Εάν είστε νέοι στον κόσμο αυτοβοήθειας, αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins είναι το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Αυτό το βιβλίο έχει να κάνει με τις σωστές επιλογές. Σύμφωνα με τον Τόνι, εάν κάνετε μεγάλες επιλογές στη ζωή σας, θα έχετε μια υπέροχη ζωή. Και αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς. Η λήψη καθημερινών επιλογών έχει να κάνει με τον έλεγχο της ψυχικής σας δύναμης. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα επιτρέψει την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου στον οποίο έχετε θέσει το μυαλό σας. Πολλοί άνθρωποι μιλούν για τη σημασία ενός κατάλληλου σώματος για την ενίσχυση της απόδοσης κορυφής. Αυτό το βιβλίο είναι μια τέλεια συνταγή για όσους θέλουν να έχουν το κατάλληλο μυαλό.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Tony Robbins

Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου Tony Robbins είναι ότι μπορείτε να μάθετε από αυτό το βιβλίο σε οποιοδήποτε στάδιο. Ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχής γίνεστε, μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτό το βιβλίο του Tony Robbins. Θα μάθετε επίσης πολλές χρήσιμες στρατηγικές και κόλπα για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας, να επικοινωνήσετε καλύτερα και να κατανοήσετε την εσωτερική σας λειτουργία.

<>

# 3 - Γιγαντιαία βήματα

Μικρές αλλαγές για να κάνετε μια μεγάλη διαφορά

Κριτική βιβλίου

Έχετε ποτέ νιώσει ότι πρέπει να κάνετε τεράστια δράση και είστε πολύ πίσω; Εάν συμβαίνει αυτό, αυτό το βιβλίο θα ήταν η τέλεια συνταγή για εσάς. Αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins θα σας διδάξει πώς μπορείτε να κάνετε μικρότερα βήματα για να δημιουργήσετε τεράστια αποτελέσματα. Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε τον ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσετε τεράστια αποτελέσματα. Και αυτό το σύντομο βιβλίο θα σας διδάξει σχετικά με τον έλεγχο της υγείας, του πλούτου, των συναισθημάτων και των οικονομικών. Πολύ πριν από τη διάδοση των συνηθειών, αυτό το βιβλίο εκδόθηκε. Αυτό το βιβλίο έχει τη δύναμη να αλλάξει μαζικά τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins

Σε αυτό το βιβλίο του Tony Robbins, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ισχυρές συνήθειες που θα διαρκέσουν μια ζωή και αυτές οι συνήθειες θα δημιουργήσουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Θα γνωρίζετε επίσης με 10-15 λεπτά καθημερινής πρακτικής, πώς μπορείτε να αναπτύξετε μια εστίαση με λέιζερ και να κάνετε ενέργειες προς τη μεγαλύτερη ζωή σας.

<>

# 4 - Σημειώσεις από έναν φίλο

Ένας γρήγορος και απλός οδηγός για την ανάληψη της ζωής σας

Κριτική βιβλίου

Εάν θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο που είναι σύντομο, εύκολο στην ανάγνωση και γεμάτο με ισχυρά μαθήματα ζωής, θα πρέπει να πάρετε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από τον Tony και δόθηκε σε όσους το χρειάζονταν. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε αυτό το βιβλίο και ο Τόνι θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον πυρήνα του μηνύματός του. Εάν δεν έχετε διαβάσει κανένα από τα βιβλία του Τόνι και έχετε τα χέρια σας σε αυτό, θα λατρέψετε τη σύντομη, γλυκιά ουσία που δίνεται σε αυτό το βιβλίο. Αυτό το βιβλίο του Tony Robbins είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους έχουν περάσει μια δύσκολη στιγμή και χρειάζονται βοήθεια.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Tony Robbins

Το καλύτερο μέρος αυτού του καλύτερου βιβλίου Tony Robbins είναι ότι είναι αρκετά σύντομο και μπορείτε να διαβάσετε και να ξαναδιαβάσετε αυτό το βιβλίο όσες φορές θέλετε. Αυτό το βιβλίο του Tony Robbins θα σας βοηθήσει επίσης να δράσετε γρήγορα στη σοφία που θα λάβατε.

<>

# 5 - Money Master The Game

7 απλά βήματα για την οικονομική ελευθερία

Κριτική βιβλίου

Ό, τι κάνει ο Τόνι, γίνεται εντυπωσιακό. Αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins είναι ένα από τα αριστουργήματά του που θα διδάξει τα άτομα να αναλάβουν την οικονομική τους ζωή και να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι των χρημάτων. Σύμφωνα με το Forbes.com, εάν θα μπορούσε να υπάρχει βραβείο Pulitzer για επενδυτικά βιβλία, αυτό το βιβλίο σίγουρα θα το λάβει. Ο Tony έχει πάρει συνέντευξη από πολλούς κορυφαίους επενδυτές και έκανε εκτενή έρευνα σχετικά με τα χρήματα, τις επενδύσεις και την οικονομική ελευθερία για να κάνει αυτά τα 7 βήματα. Αυτό το βιβλίο του Tony Robbins δεν είναι μόνο γραμμένο για αρχάριους που μόλις ξεκίνησαν, αλλά και για εκείνους που έπαιζαν σε προχωρημένο επίπεδο.

Key Takeaway από αυτό το κορυφαίο βιβλίο του Tony Robbins

Το καλύτερο μέρος αυτού του βιβλίου Tony Robbins είναι η πληρότητα του. Ο Τόνι δεν το αντιμετωπίζει μόνο από μία οπτική γωνία, αλλά έχει εξετάσει από διάφορες οπτικές γωνίες για να σας διδάξει τις σωστές κινήσεις και να κάνει τις σωστές επιλογές σχετικά με τα χρήματα και τις επενδύσεις. Εάν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, τις τελευταίες στιγμές, δεν παίρνετε κανένα άλλο βιβλίο σχετικά με τις επενδύσεις.

<>

# 6 - Αδιάσπαστο

Το βιβλίο οικονομικής ελευθερίας σας

Κριτική βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι το τελευταίο βιβλίο του Tony για την οικονομική ελευθερία. Εάν είστε κάποιος που θα ήθελε να επιτύχει οικονομική ελευθερία και πιστεύετε ότι δεν είστε στη σωστή κατάσταση για να αρχίσετε να εξοικονομείτε και να επενδύετε χρήματα, αυτό το βιβλίο του Tony Robbins θα σας διδάξει διαφορετικά. Μετά από συνέντευξη περισσότερων από 50 χρηματοοικονομικών συμβούλων και επενδυτών, ο Τόνι ανακάλυψε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει το παιχνίδι των χρημάτων. Το μόνο που χρειάζονται είναι τα σωστά εργαλεία και σωστή εκπαίδευση. Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε να διατυπώνετε ένα σχέδιο για την οικονομική σας ελευθερία. θα καταλάβετε τις τέσσερις βασικές χρηματοοικονομικές αρχές για τη μεγιστοποίηση της ανοδικής και την ελαχιστοποίηση του μειονεκτήματος. και θα μάθετε επίσης τη σωστή νοοτροπία για την επίτευξη μεγάλου πλούτου και εκπλήρωσης στη ζωή.

Key Takeaway από αυτό το καλύτερο βιβλίο του Tony Robbins

Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που θα μάθετε από αυτό το βιβλίο -

  • Μην επενδύετε από φόβο, κάντε από συναίσθημα. Και κατά τη λήψη αποφάσεων, χρησιμοποιήστε τη λογική σας.
  • Διαφοροποιήστε το χαρτοφυλάκιό σας για να μειώσετε τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας.
  • Μην σκέφτεστε βραχυπρόθεσμα στις επενδύσεις. Να προσέχετε πάντα τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις, επειδή το σύνθετο ενδιαφέρον πολλαπλασιάζεται πάντα.
  • Κάθε χρόνο, εξισορροπήστε τις επενδύσεις σας.
<>