Πώς να εισαγάγετε και να αφαιρέσετε το Carriage Return στο Excel; (με παραδείγματα)

Τι είναι το Carriage Return στο Excel Cell;

Carriage Return in excel cell είναι η δραστηριότητα που χρησιμοποιείται για να ωθήσει μέρος του περιεχομένου του κελιού στη νέα γραμμή εντός του ίδιου κελιού. Όταν συνδυάζουμε πολλαπλά δεδομένα κελιού σε ένα κελί, ίσως θέλουμε να προωθήσουμε κάποιο περιεχόμενο στην επόμενη γραμμή για να το κάνει να φαίνεται τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Πώς να εισαγάγετε μια επιστροφή μεταφοράς στο Excel;

Έτσι, μπορούμε απλώς να πούμε "ένα διακόπτη γραμμής ή μια νέα γραμμή που εισάγεται μέσα στο ίδιο κελί για να ωθήσει μερικά από τα περιεχόμενα της επόμενης γραμμής".

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του προτύπου Carriage Return Excel - Πρότυπο Carriage Return Excel

Για παράδειγμα, δείτε το παρακάτω σύνολο δεδομένων.

Έχουμε τρεις προτάσεις στο κελί A1 και κάθε πρόταση χωρίζεται με κόμμα (,). Αυτό που χρειαζόμαστε σε αυτήν την περίπτωση είναι να ωθήσουμε τη δεύτερη γραμμή στην επόμενη γραμμή και την τρίτη γραμμή στην επόμενη γραμμή όπως η παρακάτω.

 • Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, έχει μειώσει το πλάτος της σειράς και έχει αυξήσει το ύψος της σειράς τοποθετώντας έναν χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς.

 • Εντάξει, ας επιστρέψουμε σε αυτό και να δούμε πώς μπορούμε να εισαγάγουμε μια επιστροφή μεταφοράς. Πρώτον, τα δεδομένα μας μοιάζουν με αυτό σε ένα κελί.

 • Τοποθετήστε έναν κέρσορα πριν από το περιεχόμενο που πρέπει να προωθήσουμε στην επόμενη γραμμή.

 • Τώρα πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης excel ALT + ENTER για να εισαγάγετε τον χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς στο κελί excel.

Καθώς πατάτε το πλήκτρο ALT + ENTER , ώθησε το περιεχόμενο μπροστά από τα επιλεγμένα δεδομένα στη νέα γραμμή εισάγοντας μια επιστροφή μεταφοράς.

 • Τώρα τοποθετήστε ξανά ένα δρομέα μπροστά από τα δεδομένα της τρίτης γραμμής.

 • Τώρα πατήστε ξανά το πλήκτρο συντόμευσης ALT + ENTER.

Έχει εισαγάγει το χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς για να ωθήσει τα δεδομένα στη νέα γραμμή μέσα στο ίδιο κελί.

Εισαγάγετε το Excel Carriage Return χρησιμοποιώντας τον τύπο

Στην περίπτωση συνδυασμένων τιμών διαφορετικών κελιών, ενδέχεται να χρειαστεί να προωθήσουμε μερικά δεδομένα στην επόμενη γραμμή.

 • Για παράδειγμα, δείτε τα παρακάτω δεδομένα.

 • Από τα παραπάνω δεδομένα, πρέπει να συνδυάσουμε αυτές τις τιμές κελιού, αλλά πρέπει κάθε τιμή κελιού να βρίσκεται σε μια νέα γραμμή όπως η παρακάτω.

Δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με περισσότερα από ένα κελιά, είναι δύσκολο να συνεχίσουμε να πατάμε το πλήκτρο συντόμευσης όλη την ώρα, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία χαρακτήρων "CHAR" για να εισάγουμε μια επιστροφή μεταφοράς.

 • Εφαρμόστε τον παρακάτω τύπο όπως φαίνεται παρακάτω.

 • Μετά την εφαρμογή του τύπου, θα μπορούσαμε να δούμε την επίπεδη σειρά, μια μικρή προσαρμογή που πρέπει να κάνουμε είναι να τυλίξουμε τα κελιά που εφαρμόστηκαν με τον τύπο.

Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιήσαμε τη συνάρτηση "CHAR (10)" που εισάγει τον χαρακτήρα "Carriage Return" όπου κι αν έχουμε εφαρμόσει.

Πώς να αφαιρέσετε τον χαρακτήρα επιστροφής Carriage από το Excel Cell;

Εάν η εισαγωγή της επιστροφής μεταφοράς είναι η μόνη δεξιότητα, τότε η αφαίρεση αυτών των χαρακτήρων επιστροφής μεταφοράς είναι ένα άλλο σύνολο δεξιοτήτων που πρέπει να μάθουμε.

 • Ας υποθέσουμε παρακάτω είναι τα δεδομένα που έχουμε από τον Ιστό.

Μπορούμε να αφαιρέσουμε τον χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς από το κελί excel χρησιμοποιώντας μερικές μεθόδους, η πρώτη μέθοδος είναι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αντικατάστασης.

 • Επιλέξτε το εύρος δεδομένων και πατήστε το πλήκτρο συντόμευσης Ctrl + H.

 • Θα πρέπει πρώτα να βρούμε ποια είναι η αξία που αντικαθιστά είναι, και σε αυτή την περίπτωση, βρίσκουμε τον χαρακτήρα «Carriage Return» για να εισάγετε αυτό το χαρακτήρα που πρέπει να πατήστε Ctrl + J .

Πρέπει απλώς να αφαιρέσουμε τον χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς, άρα αφήστε το μέρος "Αντικατάσταση με" αυτής της μεθόδου "Εύρεση και αντικατάσταση".

 • Τώρα πατήστε το κουμπί "Αντικατάσταση όλων" και θα αφαιρέσει όλους τους χαρακτήρες επιστροφής μεταφοράς.

 • Ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε το χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς είναι χρησιμοποιώντας τον τύπο. Ακολουθεί ο τύπος για την κατάργηση του χαρακτήρα επιστροφής μεταφοράς από το κελί excel.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

 • Το Carriage Return προσθέτει μια νέα γραμμή στο κελί.
 • Το CHAR (10) μπορεί να εισαγάγει μια νέα γραμμή.
 • Ένας συνδυασμός SUBSTITUTE σε excel και CHAR συναρτήσεις μπορεί να αφαιρέσει χαρακτήρες επιστροφής μεταφοράς.