Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία προϊόντων | WallStreetMojo

Λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων προϊόντων

Έχουμε μια λίστα με βιβλία εμπορευμάτων που εισάγει τους αρχάριους στα βασικά αυτής της αγοράς, χρήσιμες στρατηγικές διαπραγμάτευσης, βασικά βασικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, καθώς και λεπτομερείς συζητήσεις σχετικά με το μελλοντικό δυναμικό ανάπτυξης και εργαλεία και τεχνικές διαθέσιμες για τη διαχείριση του στοιχείου κινδύνου. Παρακάτω είναι η λίστα τέτοιων βιβλίων εμπορευμάτων -

  1. Commodities For Dummies  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  2. Hot Commodities: Πώς κάποιος μπορεί να επενδύσει κερδοφόρα στην καλύτερη αγορά του κόσμου (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  3. The Little Book of Commodity Investing  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  4. Ανταλλαγή προϊόντων υψηλότερης πιθανότητας  (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  5. Επιλογές εμπορευμάτων: Διακύμανση συναλλαγών και αντιστάθμισης στην πιο προσοδοφόρα αγορά του κόσμου (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  6. Ένα πρώτο βιβλίο ενός εμπόρου για τα εμπορεύματα: Εισαγωγή στην αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κόσμο (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  7. Συναλλαγές εμπορευμάτων και χρηματοοικονομικά συμβόλαια  (Αποκτήστε αυτό το βιβλίο)
  8. Εμπορεύματα αντιστάθμισης: Ένας πρακτικός οδηγός για στρατηγικές αντιστάθμισης με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές (Λήψη αυτού του βιβλίου)
  9. Κατανόηση των τιμών του πετρελαίου: Ένας οδηγός για το τι οδηγεί την τιμή του λαδιού στις σημερινές αγορές (Λάβετε αυτό το βιβλίο)
  10. Αγοράστε χρυσό και ασήμι με ασφάλεια: Το μόνο βιβλίο που πρέπει να μάθετε πώς να αγοράζετε ή να πουλάτε χρυσό και ασήμι (Λάβετε αυτό το βιβλίο)

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς καθένα από τα βιβλία των προϊόντων, μαζί με τις βασικές αναλύσεις και τις κριτικές του.

# 1 - Εμπορεύματα για ανδρείκελα 

από την Amine Bouchentouf (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο εμπορευμάτων είναι ένα εξαιρετικό εισαγωγικό έργο για τις συναλλαγές και τις επενδύσεις σε εμπορεύματα που βοηθούν στην κατανόηση του είδους των κινδύνων που ενέχονται στην αγορά εμπορευμάτων και πώς να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Συχνά, οι μέσοι επενδυτές τείνουν να αγνοούν ή να αποφεύγουν την αγορά εμπορευμάτων είτε λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των κινδύνων, μαζί με την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης στρατηγικής, αλλά αυτό το έργο προσφέρει έναν χάρτη πορείας σε αυτούς τους επενδυτές να πετύχουν σε αυτήν την αινιγματική χρηματοπιστωτική αγορά. Οι αναγνώστες θα μπορούν επίσης να μάθουν τρόπους για να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους σε προϊόντα και πώς ακριβώς διαφέρει αυτή η αγορά από τις άλλες. Το έργο προσφέρει επίσης μια εικόνα για την επένδυση σε ενέργεια και μέταλλα, δύο από τις πιο περιζήτητες κατηγορίες εμπορευμάτων, καθώς και να βοηθήσουν στην απόκτηση των βασικών στοιχείων του μέλλοντος των εμπορευμάτων.Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση βήμα προς βήμα για τους αρχάριους να κατανοήσουν το εύρος και το εύρος της αγοράς και να αρχίσουν να επενδύουν και να διαπραγματεύονται σε αυτήν την αγορά με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Παραλαβή από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα προϊόντα

Μια εξαιρετική εισαγωγή στα εμπορεύματα ως μια ελάχιστα κατανοητή αγορά που μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους με σχετική ευκολία. Οι αναγνώστες θα αποκτήσουν κατανόηση των κινδύνων που σχετίζονται με το εμπόριο και την επένδυση σε εμπορεύματα μαζί με ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες SEC. Αυτό το έργο προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το εμπόριο ενέργειας και μετάλλων και τα βασικά στοιχεία του εμπορίου σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων. Ένας τέλειος οδηγός για αρχάριους για επενδύσεις και εμπορία εμπορευμάτων.

<>

# 2 - Καυτά προϊόντα:

Πώς μπορεί κανείς να επενδύσει κερδοφόρα στην καλύτερη αγορά του κόσμου

από τον Jim Rogers  (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα εμπορεύματα είναι μια εξαιρετική δουλειά στην αγορά εμπορευμάτων, συνήθως αγνοείται από τους επενδυτές για την έλλειψη σωστής κατανόησης του τι χρειάζεται για να πετύχει εδώ. Ο συγγραφέας, ένας εμπειρογνώμονας στα ίδια τα εμπορεύματα και έχοντας διαχειρίζεται με επιτυχία τίποτα λιγότερο από το δικό του ταμείο δεικτών εμπορευμάτων, προσφέρει πρακτικές συμβουλές σε επενδυτές που μέχρι στιγμής δεν έχουν σκεφτεί τα εμπορεύματα ως μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή. Αυτό το έργο θα βοηθούσε στη δημιουργία μιας θεμελιώδους κατανόησης των εμπορευμάτων και του τρόπου λειτουργίας αυτής της αγοράς ξεκινώντας από τους βασικούς νόμους της προσφοράς και της ζήτησης που επηρεάζουν άμεσα τις τιμές των εμπορευμάτων μαζί με την έμφαση στη μελέτη κυκλικών και ιστορικών εμπορικών προτύπων που αποκαλύπτουν πολλά για τη μακροπρόθεσμη συμπεριφορά τους στην αγορά.Ένας τέλειος σύντροφος για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται από αυτήν τη μοναδική αγορά, ενώ σταθμίζουν και διαχειρίζονται προσεκτικά τους κινδύνους με τη βοήθεια σαφώς καθορισμένων στρατηγικών συναλλαγών και επενδύσεων.

Παραλαβή από αυτό το κορυφαίο βιβλίο προϊόντων

Μια ιδανική εισαγωγή σε αυτήν την αγορά που υιοθετεί μια απλή προσέγγιση για να εξηγήσει τα βασικά των εμπορευμάτων και πώς μπορεί κανείς να τα εμπορεύσει κερδοφόρα μακροπρόθεσμα. Ο συγγραφέας σπάει αρκετούς μύθους στην πορεία, συμπεριλαμβανομένης της κοινής πεποίθησης ότι τα εμπορεύματα είναι αναξιόπιστα από τη φύση τους ή ότι αυτή η αγορά δεν είναι κατάλληλη για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Μια υπέροχη ανάγνωση για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια λειτουργική κατανόηση της αγοράς εμπορευμάτων και να ξεκινήσετε χωρίς πολύ κόπο.

<>

# 3 - Το μικρό βιβλίο των επενδύσεων εμπορευμάτων 

από τον J ohn Stephenson  (Συγγραφέας), John Mauldin (Πρόλογος)

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα εμπορεύματα είναι ένας πλήρης αλλά συνοπτικός οδηγός για επενδύσεις και εμπορία εμπορευμάτων ως βιώσιμη εναλλακτική λύση στις προτιμώμενες επιλογές μετοχών, ομολόγων και ακινήτων ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές. Ο συγγραφέας υποστηρίζει πώς τα εμπορεύματα διαμορφώνουν τις χρηματοοικονομικές αγορές και πώς, στις μεγάλες αναπτυσσόμενες οικονομίες, τα μέταλλα, η ενέργεια και τα αγρο-εμπορεύματα αποκτούν μια εντελώς νέα σημασία που πρέπει να γίνει κατανοητή προσεκτικά. Αυτό το έργο όχι μόνο εξηγεί τις βασικές έννοιες που σχετίζονται με τα κοινά εμπορεύσιμα προϊόντα, αλλά επίσης βασίζεται σε μερικές από τις θεμελιώδεις ιδέες, ενώ συζητά το ανεξερεύνητο δυναμικό αυτής της τεράστιας αγοράς. Πάνω απ 'όλα, αυτό χρησιμεύει ως ακριβής οδηγός για να κατανοήσετε γιατί τα εμπορεύματα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα και πώς να επενδύσετε σε αυτά με τον σωστό τρόπο.

Παραλαβή από αυτό το βιβλίο με τα καλύτερα προϊόντα

Μια γρήγορη εισαγωγή στα εμπορεύματα που οδηγεί τους αναγνώστες στην καρδιά του θέματος, εξηγώντας τα βασικά και τη σημασία των εμπορευμάτων ως αγοράς στη σύγχρονη χρηματοπιστωτική βιομηχανία. Ο συγγραφέας το καθιστά πολύ σαφές πώς είναι σχετικά πιο εύκολο να κατανοήσουμε τα εμπορεύματα σε σύγκριση με τις μετοχές και τα ομόλογα, αλλά οι ανταμοιβές θα μπορούσαν να ξεπεράσουν ό, τι μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε από τις συμβατικές επενδυτικές επιλογές. Μια απλή προσέγγιση για επενδύσεις και συναλλαγές σε εμπορεύματα και πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον να γίνει καλός επενδυτής μακροπρόθεσμα. 

<>

# 4 - Εμπορία εμπορευμάτων υψηλότερης πιθανότητας:

Ένας περιεκτικός οδηγός για την Ανάλυση Αγοράς Εμπορευμάτων, την Ανάπτυξη Στρατηγικής και τις Τεχνικές Διαχείρισης Κινδύνου με στόχο την ευνοϊκή μεταβολή των πιθανοτήτων επιτυχίας 

από τον Carley Garner (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Η εμπορία εμπορευμάτων έχει γίνει τόσο εξελιγμένη όσο οποιαδήποτε άλλη αγορά και αυτό το κομψό έργο εξηγεί μερικές από τις προηγμένες στρατηγικές και επενδυτικές προσεγγίσεις στα εμπορεύματα. Συνήθως, οι επενδυτές πιστεύουν ότι οι επιλογές και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν μεγαλύτερη συνάφεια ενώ ασχολούνται με μετοχικούς τίτλους και χρεόγραφα, αλλά αυτός ο συγγραφέας συζητά πρακτικά εργαλεία και τεχνικές για αποτελεσματική διαπραγμάτευση σε επιλογές εμπορευμάτων και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το έργο είναι η σπάνια συνεργιστική προσέγγιση που συνδυάζει θεμελιώδη, τεχνική, εποχιακή και συναισθηματική ανάλυση σε μια προσπάθεια πρόβλεψης αλλαγών στις τιμές της αγοράς με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μια πρωτοποριακή εργασία για προηγμένες μαθηματικές τεχνικές για εμπορία εμπορευμάτων.

Παραλαβή από αυτό το κορυφαίο βιβλίο προϊόντων

Μια νέα έκθεση σχετικά με την εμπορία εμπορευμάτων που συζητά τον τρόπο χρήσης ενός συνδυασμού πολλών αναλυτικών τεχνικών για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου που σχετίζεται με τα εμπορεύματα. Ο συγγραφέας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασαφηνίσει τις αρχές των προθεσμιακών συμβολαίων και των επιλογών και πώς μπορεί κανείς να αναπτύξει την κατανόηση των προηγμένων τεχνικών για την εμπορία εμπορευμάτων. 

<>

# 5 - Επιλογές εμπορευμάτων:

Συναλλαγές και αντιστάθμιση αντιστάθμισης στην πιο προσοδοφόρα αγορά στον κόσμο 

από τον Carley Garner (Συγγραφέας), Paul Brittain (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το βιβλίο για τη δουλειά των εμπορευμάτων απομυθοποιεί τις συναλλαγές επιλογών βασικών προϊόντων για μέσους επενδυτές με σκοπό να τους βοηθήσει να διαχειριστούν καλύτερα τον κίνδυνο. Παρά το υψηλό επίπεδο μεταβλητότητας της αγοράς, οι έμποροι μπορούν να μάθουν πώς να το αντισταθμίσουν σε ένα βαθμό με συγκεκριμένες στρατηγικές επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τις πιθανότητες υπέρ κάποιου. Οι αναγνώστες μπορούν να ανακαλύψουν πώς οι επιλογές εμπορευμάτων διαφέρουν ουσιαστικά από τις επιλογές μετοχών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συμβατικές στρατηγικές επιλογών, που στοχεύουν σε μετοχές, συχνά αποτυγχάνουν όταν ασχολούνται με τις επιλογές εμπορευμάτων. Μια ολοκληρωμένη εργασία για την εμπορία επιλογών βασικών προϊόντων που θα βοηθούσε τους αναγνώστες να εξελίξουν περαιτέρω την κατανόησή τους σχετικά με αυτό το θέμα και τις περιπλοκές του.

Παραλαβή από αυτό το καλύτερο βιβλίο για τα προϊόντα 

Μια αξιέπαινη εργασία για την εμπορία επιλογών εμπορευμάτων που θέτει τις διαφορές μεταξύ μετοχών και επιλογών εμπορευμάτων εκτός από τη συζήτηση αποτελεσματικών στρατηγικών επιλογών για εμπορεύματα. Αυτή η εργασία συζητά επίσης πώς να αντισταθμίσει την αστάθεια της αγοράς και να εντοπίσει το σωστό είδος ευκαιριών για διαπραγμάτευση. Μια ιδιαίτερα συνιστώμενη ανάγνωση για φοιτητές και επαγγελματίες.

<>

# 6 - Το πρώτο βιβλίο ενός εμπόρου για τα προϊόντα:

Εισαγωγή στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στον κόσμο 

από τον Carley Garner (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Μια ανοιχτή αποκάλυψη για την αγορά εμπορευμάτων από έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα που εξηγεί πώς ένας μέσος επενδυτής μπορεί να ανταλλάσσει εμπορεύματα χωρίς να κάνει όλα τα λάθη που βαρύνουν έναν νεοφερμένο. Αυτή η εργασία εισάγει τους αναγνώστες σε ένα ευρύ φάσμα εννοιών, εργαλείων και τεχνικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιτυχή ανταλλαγή εμπορευμάτων ανάλογα με την έκθεσή τους στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων τύπων εμπορευμάτων, το επίπεδο εμπειρίας και το επιχειρηματικό κεφάλαιο μεταξύ άλλων. Για να εξηγήσει τους κινδύνους που ενέχονται με μεγαλύτερη σαφήνεια, ο συγγραφέας συζήτησε την αποτυχία των MF Global και PFG Best και τι σημαίνει για τους επενδυτές.Το έργο προσφέρει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογικές αλλαγές και τις προηγμένες τεχνικές για την εμπορία εμπορευμάτων και πώς μπορούν οι έμποροι να εφοδιαστούν με το σωστό είδος εργαλείων για τη διαχείριση του κινδύνου αποτελεσματικά και τη λήψη του σωστού είδους αποφάσεων συναλλαγών.

Παραλαβή από αυτό το κορυφαίο βιβλίο για τα προϊόντα 

Ένα ιδανικό εισαγωγικό βιβλίο για τη διαπραγμάτευση εμπορευμάτων που καθοδηγεί τους αναγνώστες σε κάθε βήμα που μετράται, σταθμίζοντας προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των στρατηγικών συναλλαγών και επενδύσεων που εφαρμόζονται συνήθως. Ο συγγραφέας συζητά επίσης τη μεγαλύτερη ελκυστικότητα και το δυναμικό της αγοράς εμπορευμάτων μαζί με μια λεπτομερή ανάλυση των γνωστών αποτυχιών κεφαλαίων. Πρέπει να διαβάσετε για κάθε αρχάριο έμπορο και για όσους ενδιαφέρονται για την αγορά εμπορευμάτων.

<>

# 7 - Εμπορικά προϊόντα και χρηματοοικονομικά συμβόλαια:

Ένας βήμα προς βήμα οδηγός για την εξάσκηση του χαρτόδετου χαρτιού (χαρτόδετο) 

από τον George Kleinman (Συγγραφέας)

Περίληψη βιβλίων

Μια ισχυρή εισαγωγή στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης συμβάλλει στην κατανόηση της άνοδος της αγοράς εμπορευμάτων τα τελευταία χρόνια, πώς λειτουργεί και γιατί πρέπει να επενδύσετε σε αυτήν. Δεν ανήκει πλέον σε εκείνους που ειδικεύονται στα εμπορεύματα και ένας μέσος επενδυτής και έμπορος μπορεί να αποκτήσει γνώση των βασικών στοιχείων των εμπορευμάτων και να κάνει εμπόριο κερδοφόρα μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως, όσοι επενδύουν σε μετοχικούς τίτλους ή χρεωστικούς τίτλους είναι επιφυλακτικοί ως προς τα εμπορεύματα ως μάλλον επικίνδυνη και απρόβλεπτη αγορά, αλλά αυτό το έργο θέτει αυτούς τους φόβους σε κίνδυνο εξερευνώντας συστηματικά κάθε πτυχή των εμπορευμάτων και προχωρά ακόμη και για να εξοικειώσει τους αναγνώστες με τη μελλοντική αγορά εμπορευμάτων. που συνήθως θεωρούνταν εκτός ορίων για εκείνους τους νέους στα εμπορεύματα. Για το έργο ενός αρχάριου,Προσφέρει μια σειρά προηγμένων στρατηγικών συναλλαγών για εμπόρους και τρόπους για να τις εξατομικεύσετε με επιτυχία.

Παραλαβή από αυτό το Βιβλίο Συναλλαγών Καλύτερων Εμπορευμάτων

Μια ενδιαφέρουσα δουλειά για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων απευθύνεται σε εμπόρους και επενδυτές αρχάριου έως ενδιάμεσου επιπέδου στην αγορά εμπορευμάτων. Ο συγγραφέας αναπτύσσει τη λογική πίσω από τις πολύπλοκες στρατηγικές διαπραγμάτευσης που εφαρμόζονται στην αγορά μελλοντικής εκπλήρωσης εμπορευμάτων από τα βασικά για να βοηθήσει τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που κάνει αυτό το έργο μια τέλεια προσθήκη στη συλλογή όλων είναι η διαύγεια με την οποία αυτές οι περίπλοκες έννοιες διατυπώνονται για να κατανοήσει και να εφαρμόσει ένας μέσος επενδυτής για να κάνει καλά κέρδη, ενώ διαχειρίζεται αποτελεσματικά τον κίνδυνο.

<>

# 8 - Εμπορεύματα αντιστάθμισης:

Ένας πρακτικός οδηγός για στρατηγικές αντιστάθμισης με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και επιλογές 

από τον Slobodan Jovanovic (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Αμφισβητώντας την κοινή αντίληψη ότι η αντιστάθμιση είναι ένα σύνθετο εργαλείο που δεν είναι κατάλληλο για νεοεισερχόμενους ή μέσους επενδυτές, αυτό το έργο περιγράφει μια επιτυχημένη προσέγγιση για την αντιστάθμιση στην αγορά εμπορευμάτων. Η αντιστάθμιση χρησιμοποιείται συνήθως για την εξουδετέρωση του κινδύνου, αλλά όταν πρόκειται για πρακτική άσκηση, λίγοι έμποροι και επενδυτές το κάνουν πραγματικά ένα σημείο για την αποτελεσματική διαχείριση του κινδύνου χρησιμοποιώντας τεχνικές αντιστάθμισης. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους είναι η έλλειψη συνειδητοποίησης και σωστής γνώσης των εργαλείων και των τεχνικών που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Αυτό το έργο προορίζεται να καλύψει αυτό το κενό και να βοηθήσει τους εμπόρους να εξερευνήσουν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τις επιλογές στην αγορά εμπορευμάτων. Για να επιτευχθεί αυτό, ο συγγραφέας παρουσιάζει βασικές έννοιες μέσω εικονογραφήσεων, χρησιμοποιώντας πίνακες, διαγράμματα και οπτικά μοτίβα για να μεταφέρει τις ιδέες και τις τεχνικές με μεγαλύτερη ευκολία.Ένας πολύτιμος πόρος μάθησης για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες εμπόρους.

Παραλαβή από αυτό το Βιβλίο Συναλλαγών Καλύτερων Εμπορευμάτων

Πέρα από τη ρητορική, αυτό το έργο προορίζεται στην πραγματικότητα να διδάξει χρήσιμες στρατηγικές αντιστάθμισης για την αγορά εμπορευμάτων, χρησιμοποιώντας ισχυρά παραδείγματα και εικόνες. Οι αναγνώστες θα μάθουν την αξία της αντιστάθμισης ως στρατηγικής διαχείρισης κινδύνου σε ευρύτερο επίπεδο και θα ανακαλύψουν ένα ευρύ φάσμα επιτυχημένων στρατηγικών μέσω πινάκων, διαγραμμάτων και οπτικών προτύπων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην κατανόηση και τη σύγκριση ποικίλων στρατηγικών χωρίς πολλή προσπάθεια. Ένα ουσιαστικό έργο για τις προθεσμιακές προμήθειες και τις τεχνικές αντιστάθμισης για τους αρχάριους καθώς και έμπειρους εμπόρους.

<>

# 9 - Κατανόηση των τιμών του πετρελαίου:

Ένας οδηγός για το τι οδηγεί την τιμή του λαδιού στις σημερινές αγορές 

από Salvatore Carollo (Συγγραφέας) 

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το κορυφαίο βιβλίο εμπορευμάτων εξετάζει μερικά από τα πιο θεμελιώδη ερωτήματα σχετικά με τη βιομηχανία πετρελαίου και τη λειτουργία της. Ο συγγραφέας αμφισβητεί την κοινώς αποδεκτή λογική πίσω από την άνοδο και την πτώση των τιμών του πετρελαίου και αναφέρει την κρίση του 2008 ως περίπτωση που οι κοινώς αποδεκτές θεωρίες έπεσαν στο πρόσωπό τους, αποτυγχάνοντας να εξηγήσουν πώς οι τιμές του πετρελαίου έπεσαν από 144 $ σε 37 $ ανά βαρέλι. Προτείνει ότι η βιομηχανία πετρελαίου διέπεται πραγματικά και διαμορφώνεται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων, συνήθως που δεν λαμβάνονται υπόψη από τους επενδυτές. Συζητά πώς η αγορά πετρελαίου μελλοντικής εκπλήρωσης αποσπάστηκε από την αγορά αργού το 2000, οδηγώντας σε άνευ προηγουμένου επίπεδα κερδοσκοπικών επενδύσεων στη βιομηχανία στο εξής. Ολα για όλα,εξαιρετική δουλειά για το πώς λειτουργεί πραγματικά η πετρελαϊκή βιομηχανία και πώς να μελετά βασικούς οικονομικούς και γεωπολιτικούς παράγοντες που οδηγούν τη βιομηχανία για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες επενδυτές πάρα πολύ.

Παραλαβή από αυτό το Βιβλίο Εμπορίου Εμπορευμάτων

Μια πρωτοποριακή προσέγγιση για την κατανόηση των περιπλοκών της βιομηχανίας πετρελαίου και την κατανόηση των πραγματικών λόγων πίσω από τις αλλαγές στις τιμές του πετρελαίου παγκοσμίως. Σε μια τολμηρή κίνηση, ο συγγραφέας απορρίπτει μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους που αναφέρονται από τη βιομηχανία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για ξαφνική άνοδο και πτώση των τιμών του πετρελαίου και, αντίθετα, προτείνει πώς οι λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές, οι οικονομικές κερδοσκοπίες και η μαζική αποεπένδυση στις ικανότητες των διυλιστηρίων έχουν διαμορφώσει τη βιομηχανία χρόνια. Ένα έργο που ανοίγει τα μάτια για τη βιομηχανία πετρελαίου για επαγγελματίες εμπόρους εμπορευμάτων και επενδυτές, φορείς χάραξης πολιτικής, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης.

<>

# 10 - Αγοράστε χρυσό και ασήμι με ασφάλεια:

Το μόνο βιβλίο που πρέπει να μάθετε πώς να αγοράζετε ή να πουλάτε χρυσό και ασήμι 

από τον Doug Eberhardt (Συγγραφέας)  

Περίληψη βιβλίων

Αυτό το καλύτερο βιβλίο για την εμπορία εμπορευμάτων εισάγει τον μέσο επενδυτή στο πώς και γιατί να επενδύσει σε χρυσό και ασήμι μαζί με τη συζήτηση επιτυχημένων στρατηγικών. Συνήθως, οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αρκετά για το χρυσό και το ασήμι για να είναι σε θέση να διαχειριστούν τον κίνδυνο τους αποτελεσματικά και επειδή φοβούνται να εισέλθουν σε άγνωστη περιοχή, χάνουν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για διαφοροποίηση των χαρτοφυλακίων τους με τη βοήθεια του χρυσού και του αργύρου. Ο συγγραφέας καθορίζει μερικούς από τους βασικούς κανόνες που θα βοηθήσουν τους επενδυτές να πλοηγηθούν επιτυχώς στον λαβύρινθο του κινδύνου και των ευκαιριών που βρίσκονται μπροστά τους σε επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλλα. Καλύπτει επίσης μια βασική κατανόηση της αγοράς εμπορευμάτων στο σύνολό της και πώς υποτίθεται ότι μπορεί να διαφοροποιήσει τα περίπλοκα χαρτοφυλάκια τους με τη βοήθεια ορισμένων αξιόπιστων προϊόντων.Πρέπει να διαβάσετε για κάθε επενδυτή που επιθυμεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης σε αυτήν την αγορά.

Παραλαβή από αυτό το Βιβλίο Εμπορίου Εμπορευμάτων

Ένας συνοπτικός αλλά αξιόπιστος οδηγός για την κατανόηση των αρχών της επένδυσης σε χρυσό και ασήμι, δύο από τα πιο κοινά πολύτιμα μέταλλα, για τα οποία όλοι γνωρίζουν, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά πώς να επωφεληθούν από αυτά. Ο συγγραφέας παρουσίασε με επιτυχία αυτά τα πολύτιμα μέταλλα ως χρήσιμα πολύτιμα μέταλλα για τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου κάθε επενδυτή. Αυτό το έργο έχει όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αλλαγές τιμών για αυτά τα πολύτιμα προϊόντα και πώς να διαχειρίζεστε τον κίνδυνο αποτελεσματικά.

<>

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found