Ποσοτικός αναλυτής | Μισθός | Δεξιότητες | Τάσεις | Κορυφαίοι εργοδότες

Ποσοτικός Αναλυτής - Ο ποσοτικός αναλυτής είναι ο πύραυλος επιστήμονας του χρηματοοικονομικού κόσμου. Το πιο σημαντικό καθήκον ενός ποσοτικού αναλυτή είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία χρηματοοικονομικών μοντέλων που επιτρέπουν στις χρηματοοικονομικές εταιρείες να τιμολογούν και να εμπορεύονται τίτλους. Χωρίς γνώση του προγραμματισμού υπολογιστών, θα ήταν αδύνατο να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε οικονομικά μοντέλα.

Δεν αρκεί να έχετε πτυχίο MBA από κορυφαίο B-School. Πρέπει να έχετε πολλαπλές δεξιότητες και πρέπει να έχετε αυτό που αποκαλούν «σωστά πράγματα» για να μπορέσετε να λάβετε συμμετοχή σε αυτόν τον κόσμο φήμης. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ποσοτικούς αναλυτές, αλλά πολύ χαμηλή προσφορά, καθώς μόνο λίγοι είναι ικανοί να ταιριάξουν το λογαριασμό.

Τι πρέπει λοιπόν να είσαι ικανός να πετύχεις ως ποσοτικός αναλυτής ή «quants»; Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να έχετε το σωστό πτυχίο. Μόνο το μεταπτυχιακό δεν θα το κάνει. Οι εταιρείες που προσλαμβάνουν quants προτιμούν Ph.D. υποψήφιοι. Οπότε πρέπει να πάτε και να αποκτήσετε διδακτορικό. στην Ποσοτική Χρηματοδότηση. Μόλις αποκτήσετε το πτυχίο, πρέπει να έχετε τις σωστές δεξιότητες. Μόνο η γνώση χρηματοδότησης δεν θα κάνει. Πρέπει επίσης να είστε ειδικός στον προγραμματισμό υπολογιστών. Μόλις αποκτήσετε τις σωστές δεξιότητες, πρέπει να έχετε τη σωστή εμπειρία για να κατανοήσετε το μυστικό του εμπορίου. Και αν μπορέσετε να τα πετύχετε όλα αυτά, θα γίνετε ο «επιστήμονας πυραύλων της Γουώλ Στρητ».

Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε περισσότερο για το πόσα «quants» κερδίζουν και ένα σύντομο για το τι κάνουν πραγματικά στις χρηματοδοτικές εταιρείες. Γιατί είναι σχετικό; Επειδή όποιος ονειρεύεται να γίνει ποσοτικός αναλυτής θέλει να ξέρει αν αξίζει να βάλει τόση συνεισφορά ή όχι!

Αυτό το άρθρο είναι δομημένο σύμφωνα με τα παρακάτω - 

  Προτεινόμενα μαθήματα

  • Μάθημα πιστοποίησης χρηματοοικονομικών αναλυτών
  • Πιστωτικός κίνδυνος επιγραμμικής εκπαίδευσης
  • Επαγγελματικό μάθημα χρηματοδότησης έργου

  Σχετικά με τον ποσοτικό αναλυτή


  Πριν συζητήσετε την αποζημίωση ενός ποσοτικού αναλυτή, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με το επάγγελμα. Τι ποσοτικός αναλυτής έχει να κάνει στις χρηματοοικονομικές εταιρείες; Ποιες είναι οι ευθύνες που πρέπει να εκτελέσει;

  Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση -

  • Το πιο σημαντικό καθήκον ενός ποσοτικού αναλυτή είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία χρηματοοικονομικών μοντέλων που επιτρέπουν στις χρηματοοικονομικές εταιρείες να τιμολογούν και να εμπορεύονται τίτλους. Χωρίς γνώση του προγραμματισμού υπολογιστών, θα ήταν αδύνατο να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε οικονομικά μοντέλα.
  • Υπάρχουν δύο τύποι. Οι παραγγελίες "front office" είναι εκείνοι που συναλλάσσονται απευθείας με εμπόρους, παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις τιμές που απαιτούνται για την ανταλλαγή. Τα «back office» quants είναι εκείνα που θα επικυρώνουν μοντέλα, θα διεξάγουν έρευνα και θα δημιουργούν νέες στρατηγικές.
  • Εάν αναρωτιέστε ποιος τύπος αναλυτή πρέπει να γίνετε, εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Συνήθως, οι θέσεις εργασίας των υπαλλήλων στα γραφεία είναι πολύ αγχωτικές και αντισταθμίζονται καλά. Ενώ, οι θέσεις εργασίας των quants back-office είναι λιγότερο αγχωτικές και αντισταθμίζονται λιγότερο.
  • Συνήθως, οι ποσότητες διορίζονται σε τράπεζες επενδύσεων και αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Αλλά άλλα, απασχολούνται επίσης σε εμπορικές τράπεζες, συμβούλους διαχείρισης και ασφαλιστικές εταιρείες.

  Διαβάστε περισσότερα για - Ποσοτικός χρηματοοικονομικός αναλυτής

  Ποσοτικός Αναλυτής Μισθός / Αποζημίωση


  Σε αυτήν την ενότητα, θα αναλύσουμε λεπτομερώς τον μισθό του ποσοτικού αναλυτή και θα αναλύσουμε κάθε μέρος της αποζημίωσης. Ας ρίξουμε μια ματιά.

  Αν θέλετε να είστε ποσοτικός αναλυτής και θα θέλατε να μάθετε ποιο εύρος αποζημιώσεων θα έχετε ως αποτέλεσμα τόσο σκληρής εργασίας, εδώ είναι η συμφωνία. Σύμφωνα με το PayScale.com, ο μέσος μισθός ετησίως είναι 83.249 δολάρια ΗΠΑ.

  πηγή: payscale.com

  Επίδραση της εμπειρίας στον ποσοτικό μισθό αναλυτή


  Υπάρχει ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα που βγήκε από την ανάλυση του PayScale.com. Έχει δει ότι τα άτομα που απασχολούνται ως ποσοτικοί αναλυτές δεν έχουν περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας (στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις). Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε μεγάλη αποζημίωση που δεν χρειάζεται να έχετε τόσο πολύ. Εάν έχετε τον απαιτούμενο βαθμό και δεξιότητες, θα μπορούσατε να κερδίσετε έναν μεγάλο μισθό στο μεσαίο εύρος της καριέρας σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο γράφημα -

  πηγή: payscale.com

  Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ως πιο φρέσκος, δεν θα βγάζατε τόσα χρήματα ως ποσοτικός ερευνητής Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα εάν ψάχνετε για μεγάλη αποζημίωση.

  Ποσοτικός ερευνητής Αναλυτής μισθών


  Ας δούμε λεπτομερέστερα την κατανομή του μισθού -

  πηγή: payscale.com

  Εκτός από τα παραπάνω (επιμέρους μπόνους και κέρδος), λαμβάνουν επίσης κοινά οφέλη για την υγεία. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα -

  πηγή: payscale.com

  Φαίνεται ότι οι περισσότεροι ποσοτικοί αναλυτές λαμβάνουν ιατρικά οφέλη και οδοντιατρικά οφέλη. 69% λαμβάνουν απολαβές για όραση. Μόνο το 7% δεν λαμβάνει κοινά οφέλη για την υγεία. Ως υποψήφιος, οι πιθανότητές σας να λάβετε οφέλη για την υγεία είναι αρκετά καλές.

  Οι καλύτεροι Paymasters για ποσοτικούς αναλυτές


  Τώρα ίσως σκεφτείτε ποιοι εργοδότες είναι καλοί μισθοί για ποσοτικούς αναλυτές! Σύμφωνα με το PayScale.com, εδώ είναι δύο εταιρείες που είναι οι πιο δημοφιλείς paymasters. Κοίτα -

  πηγή: payscale.com

  Σύμφωνα με το παραπάνω διάγραμμα, φαίνεται ότι η Bank of America Corp. (BOFA) πλήρωσε τον μεγαλύτερο μισθό σε ποσοτικούς αναλυτές. Ο μέσος μισθός που κατέβαλαν στους αναλυτές τους είναι περίπου 120.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Η Goldman Sachs Group, Inc. κατέβαλε το δεύτερο καλύτερο. Η μέση αποζημίωση που κατέβαλαν στους ποσοτικούς αναλυτές τους είναι περίπου 105.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Ωστόσο, το συμπέρασμα που κάνουμε εδώ δεν είναι εξαντλητικό. Επειδή η αποζημίωση των αναλυτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε! Μπορεί να συμβεί ότι όλοι οι ερωτηθέντες που ανέφεραν ότι συνεργάζονται με αυτές τις ομάδες εταιρειών είναι έμπειροι και έχουν περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Ας πούμε λοιπόν ότι ο μισθός των ποσοτικών αναλυτών θα αυξάνεται σταδιακά καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία και αποκτάτε περισσότερες δεξιότητες.

  Ποσοτικές δεξιότητες αναλυτών


  Ας δούμε τα σετ δεξιοτήτων που απαιτούνται για να είμαστε ένας μεγάλος ποσοτικός αναλυτής και πώς αυτές οι δεξιότητες επηρεάζουν την αποζημίωση.

  Εάν έχετε καλύτερη κατανόηση των C ++, Matlab, Python, Financial Analysis και Financial Modeling, τότε θα μπορείτε να αυξήσετε την πληρωμή σας κατά πολύ.

  πηγή: payscale.com

  Σύμφωνα με το γράφημα, οι δεξιότητες που έχουν επηρεάσει θετικά τον μισθό των ποσοτικών αναλυτών είναι οι C ++, Python, Matlab, Financial Modeling, VBA και Financial Analysis. Φαίνεται επίσης ότι ποιες δεξιότητες όπως το SAS, η ανάλυση ευαισθησίας δεδομένων, η στατιστική ανάλυση και το Microsoft Excel χάνουν τη σημασία τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί μόνο η κατοχή αυτών των δεξιοτήτων. Πρέπει επίσης να αποκτήσετε δεξιότητες όπως C ++, Python, Matlab, Financial Modeling, VBA και Financial Analysis.

  Όπως μπορείτε να καταλάβετε, χωρίς να αποκτήσετε μια εργαλειοθήκη σετ δεξιοτήτων, η πιθανότητα επιτυχίας σας ως ποσοτικών αναλυτών είναι ζοφερή. Τόσο καλύτερα που αρχίζετε να εργάζεστε στα σετ δεξιοτήτων που εμφανίζονται στο παρακάτω γράφημα. Σύμφωνα με το PayScale.com, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς δεξιότητες για ποσοτικούς αναλυτές.

  πηγή: payscale.com

  Διαπιστώνεται ότι υπάρχουν πέντε πιο σημαντικές δεξιότητες που είναι οι πιο δημοφιλείς. Προηγουμένως έχουμε δει μερικές από αυτές τις δεξιότητες που αναφέρονται παραπάνω χάνουν τη σημασία τους. Επομένως, έχοντας όλες αυτές τις δεξιότητες μαζί είναι αυτό που θα σας κάνει να προετοιμαστείτε για να γίνετε ένας μεγάλος ποσοτικός αναλυτής.

  Ποσοτικές δεξιότητες αναλυτών και επίδραση στους μισθούς


  Ας δούμε κάθε δημοφιλή ικανότητα και οι ποσοτικοί αναλυτές που λαμβάνουν ο μέσος μισθός ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ικανότητας.

  πηγή: payscale.com

  Σύμφωνα με το γράφημα, εάν έχετε δεξιότητα SAS (σύμφωνα με τους 99 ερωτηθέντες που αναφέρθηκαν), ο μέσος μισθός σας ως ποσοτικός αναλυτής θα ήταν περίπου 86.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως.

  πηγή: payscale.com

  Το Microsoft Excel είναι μια πολύ βασική ικανότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με 125 ερωτηθέντες, αν γνωρίζετε το Microsoft Excel, μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε έναν μέσο μισθό 80.000 $ ετησίως.

  πηγή: payscale.com

  Σύμφωνα με 109 ερωτηθέντες, εάν έχετε δεξιότητες SQL, θα μπορούσατε να κερδίσετε έναν μέσο μισθό περίπου 88.000 US $ ετησίως.

  πηγή: payscale.com

  Σύμφωνα με 195 ερωτηθέντες, εάν έχετε δεξιότητες Ανάλυσης Δεδομένων, θα μπορούσατε να κερδίσετε μια μέση αποζημίωση περίπου 84.000 US $ ετησίως.

  πηγή: payscale.com

  Η μοντελοποίηση δεδομένων ως δεξιότητες συγκεντρώνει τον υψηλότερο μέσο μισθό μεταξύ όλων. Είναι περίπου 91.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Αλλά η πιο δημοφιλής δεξιότητα είναι η ανάλυση δεδομένων, καθώς 195 ερωτηθέντες το επέλεξαν να είναι το αγαπημένο τους.

  Η ειρωνεία είναι οι δεξιότητες που είναι πιο σημαντικές για να κατανοήσετε όπως C ++, Python, Financial Analysis, VBA, R και Financial Modeling δεν επιλέγονται από τους συμμετέχοντες ως αγαπημένα τους. Επειδή είναι πιο σκληρές δεξιότητες που πρέπει να κυριαρχήσετε από τις αγαπημένες δεξιότητες που αναφέρονται στο "πιο δημοφιλές" γράφημα!

  Έτσι, αντί να προετοιμάζουμε να φτιάχνεις δημοφιλείς δεξιότητες, αναπτύξεις δεξιότητες που πληρώνουν περισσότερα χρήματα. Λέγεται ότι δεν υπάρχει πλήθος στα επιπλέον μίλια. Τρέξτε μερικά επιπλέον μίλια και η πιθανότητά σας να λάβετε μια τεράστια αποζημίωση θα αυξηθεί πολλαπλάσια.

  Ικανοποίηση από την εργασία


  Τώρα ας δούμε πόσο ικανοποιημένοι αισθάνονται οι ποσοτικοί αναλυτές αφού απασχολούνται για 5, 10, 15 χρόνια. Και στο παρακάτω διάγραμμα, θα μπορέσουμε επίσης να δούμε τη σύνθεση του φύλου που πηγαίνει στο επάγγελμα του ποσοτικού αναλυτή.

  Ας ρίξουμε μια ματιά -

  πηγή: payscale.com

  Στο γράφημα φαίνεται ότι η εργασιακή ικανοποίηση των ερωτηθέντων σύμφωνα με το PayScale.com είναι 100%. Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι θα μπορείτε να απολαύσετε το ίδιο επίπεδο ικανοποίησης από τη δουλειά μόλις συμμετάσχετε ως ποσοτικός αναλυτής.

  Δεύτερον, σύμφωνα με τη σύνθεση του φύλου που φαίνεται στο γράφημα, μπορούμε να δούμε ότι το ποσοτικό προφίλ αναλυτή κυριαρχεί ως άνδρας και το 75% των ερωτηθέντων είναι άνδρες. Μόνο το 25% των ερωτηθέντων είναι γυναίκες σύμφωνα με την έρευνα.

  Ποσοτικός αναλυτής έναντι παρόμοιων προφίλ εργασίας


  Έτσι, όπου η αντιστάθμιση ενός ποσοτικού αναλυτή βρίσκεται σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προφίλ εργασίας.

  Ας ρίξουμε μια ματιά και μετά θα αναλύσουμε ολόκληρο το σενάριο.

  πηγή: payscale.com

  Από τη σύγκριση, διαπιστώθηκε ότι μόνο 2 προφίλ μπορούν να συγκριθούν με αυτό το προφίλ. Είναι - ο οικονομικός αναλυτής και ανώτερος χρηματοοικονομικός αναλυτής. Μπορούμε εύκολα να πούμε ότι αν ψάχνετε για ένα ποσοτικό προφίλ αναλυτή, θα έχετε πολύ καλύτερη αποζημίωση από το να είστε οικονομικός αναλυτής ή έμπειρος χρηματοοικονομικός αναλυτής.

  Πιστεύουμε ότι δεν αρκεί μόνο μία επισκόπηση. Θα εξετάσουμε λοιπόν τι έχει να πει το Indeed.com σχετικά με την αποζημίωση ποσοτικών αναλυτών.

  πηγή: πράγματι.com

  Σύμφωνα με το Indeed.com, διαπιστώθηκε ότι η μέση αποζημίωση των ποσοτικών αναλυτών είναι 77.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Αυτή η μέση αποζημίωση είναι περίπου 6.249 US $ λιγότερο από ό, τι απεικονίζει το PayScale.com.

  Τάσεις μισθών


  Ας δούμε την μισθολογική τάση των ποσοτικών αναλυτών από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2014 για να πάρουμε μια ιδέα για το πώς η αποζημίωση των ποσοτικών αναλυτών με την πάροδο των ετών.

  πηγή: πράγματι.com

  Η τάση της αποζημίωσης φαίνεται ενδιαφέρουσα. Από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Νοέμβριο του 2012, υπάρχει σταθερή μείωση της αποζημίωσης Τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​αποζημίωση παρέμεινε η ίδια. Από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2013, ο μισθός παρουσίασε μικρή αύξηση. Από τον Μάρτιο του 2013, υπάρχει και πάλι μια σταθερή πτώση στην καμπύλη. Και παρέμεινε το ίδιο τον Ιούνιο του 2013. Από τον Ιούλιο του 2013, ο μισθός ξαφνικά άρχισε να φθάνει στη δεύτερη καλύτερη κορυφή και μειώθηκε ελαφρά από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2013. Μειώθηκε ξανά τον Νοέμβριο του 2013. Από τον Δεκέμβριο του 2013, η καμπύλη έχει φτάσει πάλι ανοδικά τον Ιανουάριο 2014 και έπεσε τον Φεβρουάριο του 2014, έπεσε ξανά. Τον Μάρτιο του 2014, ανέβηκε και πάλι υψηλότερα, και τελικά, τον Απρίλιο του 2014, έφτασε στην υψηλότερη κορυφή, δηλαδή περίπου 105.000 δολάρια ΗΠΑ.

  Από την τάση, μπορεί να ειπωθεί σαφώς ότι η αποζημίωση των ποσοτικών αναλυτών θα ποικίλλει κάθε μήνα. Καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση για αυτούς τους επαγγελματίες και όχι αρκετή προσφορά, συχνά με καλές δεξιότητες και εμπειρία, οι ποσοτικοί αναλυτές μπορούν να διαπραγματευτούν για υψηλότερο μισθό. Αλλά αν δεν έχουν δεξιότητες ακόμη και με τα χρόνια εμπειρίας, η αποζημίωσή τους μπορεί να μειωθεί. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο υπολογισμός του μέσου μισθού που λαμβάνουμε υπόψη, δεν μπορούμε να πάρουμε αυτήν την τάση ως το πιο εξαντλητικό συμπέρασμα.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found