Πώς να γίνετε Ποσοτικός Οικονομικός Αναλυτής | WallstreetMojo

Όταν συμπίπτουν τα ποσά και η χρηματοδότηση, αυτό το σημείο γεννά ένα προσοδοφόρο επάγγελμα Και αυτός είναι ποσοτικός χρηματοοικονομικός αναλυτής. Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στο παρόν σενάριο, καθώς μόνο επαγγελματίες υψηλού επιπέδου μπορούν να γρατσουνίσουν στην επιφάνεια.

Όταν ρωτήθηκε από έναν ποσοτικό χρηματοοικονομικό αναλυτή, ποιο είναι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει αυτή την καριέρα από τους άλλους, ανέφερε ότι είναι η «ικανότητα να είσαι εντάξει χωρίς να ξέρεις» και να « προετοιμάσεις τον εαυτό του να γνωρίζει όσο μπορεί». Έτσι μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται ένα άτομο που είναι λογικό στον πυρήνα, καθώς επίσης και δεν ασχολήθηκε πολύ με το να μάθει περισσότερα.

Σε αυτήν την καριέρα, η δουλειά σας είναι να δείτε μέσα από τις τεράστιες βάσεις δεδομένων και να ανακαλύψετε μοτίβα έτσι ώστε να μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο και να αυξήσετε τα κέρδη. Αλλά προτού αποφασίσετε να πάτε για αυτήν την καριέρα, πρέπει να ξέρετε εάν αυτή η καριέρα είναι η κατάλληλη για εσάς ή όχι. Σε βασικό επίπεδο, για να μπορέσετε να ευδοκιμήσετε σε αυτήν την καριέρα, πρέπει να είστε καταπληκτικοί σε τέσσερα συγκεκριμένα θέματα - μαθηματικά, επιστήμη δεδομένων ή λογισμικό, χρηματοδότηση και ανάπτυξη εφαρμογών.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να γίνετε ποσοτικός οικονομικός αναλυτής. Θα ξεκινήσουμε με την εκπαίδευση και καθώς προχωράμε θα μιλήσουμε για τις ευθύνες εργασίας, τα απαιτούμενα σετ δεξιοτήτων, την αποζημίωση και τέλος θα σας προσφέρουμε έναν οδηγό για να κάνετε τα πρώτα βήματα για να γίνετε ποσοτικός οικονομικός αναλυτής.

Ας αρχίσουμε.

  Προτεινόμενα μαθήματα

  • Μάθημα μοντελοποίησης χρηματοοικονομικών αναλυτών
  • Διαδικτυακό μάθημα πιστωτικού κινδύνου
  • Εκπαίδευση σε θέματα χρηματοδότησης έργου

  Ποσοτική απαίτηση εκπαίδευσης αναλυτών


  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πρέπει να αναλύσετε και να αναζητήσετε τεράστια δεδομένα για να κατανοήσετε τα μοτίβα, χρειάζεστε εργαλεία για να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

  πηγή: bankofamerica.com

  Έτσι, η σωστή εκπαίδευση θα σας έδινε αυτά τα εργαλεία για την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων. Εδώ πρέπει να στοχεύσετε -

  • Το πτυχίο οικονομικών ή μαθηματικών / επιστημών είναι απαραίτητο.
  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα - Αν θέλετε να γίνετε ποσοτικός οικονομικός αναλυτής, είναι δύσκολο να βρείτε δουλειά απλά κάνοντας αποφοίτηση. Πρέπει επίσης να κάνετε μάστερ. Για μάστερ, μπορείτε να κάνετε εξειδικεύσεις σε πολλά πεδία. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε μεταπτυχιακό στην ποσοτική χρηματοδότηση ή να πάρετε χρηματοοικονομική μηχανική. Εάν δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις εξειδικεύσεις, μπορείτε να πάτε για ένα σχετικό πεδίο σε quants, δηλαδή ένα μεταπτυχιακό στη φυσική / στατιστική / μαθηματικά.
  • Διπλά Προγράμματα - Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να βρείτε ένα διπλό πρόγραμμα που προσφέρει τόσο ποσοτική χρηματοδότηση όσο και εφαρμοσμένα μαθηματικά. Μπορείτε να πάρετε έναν μεγάλο και έναν ανήλικο. Εάν δεν έχετε αυτά τα δύο στο ίδιο πρόγραμμα, μπορείτε να πάρετε μια σπουδαία στην ποσοτική χρηματοδότηση και μια μικρή στα οικονομικά. Ακόμα και αυτό θα το κάνει.
  • Προγραμματισμός υπολογιστών - Μια άλλη επιλογή που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε για προγραμματισμό υπολογιστών και να κάνετε ένα μάθημα σε επενδύσεις. Πολλοί μαθητές που στοχεύουν να γίνουν ποσοτικοί οικονομικοί αναλυτές το κάνουν.
  • Διδακτορικό - Δεν πρέπει να σταματήσετε τον εαυτό σας μόνο στο μεταπτυχιακό. Πολλοί εργοδότες προσλαμβάνουν μόνο εκείνους τους αιτούντες που έχουν σχετικό διδακτορικό πτυχίο. Σκεφτείτε λοιπόν να κάνετε διδακτορικό. ενώ εργάζεστε.
  • Πολλαπλά πρακτικά - Υπάρχει μια άλλη επιλογή. Η μελέτη όλων αυτών των θεμάτων θα απαιτούσε λίγο χρόνο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να λάβετε πολλά πρακτικά για να μάθετε τα βασικά όλων των θεμάτων σε πρακτικό επίπεδο και να συνεχίσετε τη μελέτη σας. Έτσι, όταν ολοκληρώνετε τη μελέτη σας, θα έχετε κάποια πρακτική εμπειρία για να δείξετε στους φημισμένους εργοδότες.

  Θέματα που πρέπει να γνωρίζετε ως ποσοτικός αναλυτής


  Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να μελετήσετε. Και δεν υπάρχει τέλος στη μάθηση σε αυτό το επάγγελμα. Αλλά εδώ είναι μια λίστα θεμάτων που πρέπει να γνωρίζετε για να μπορείτε να εκτελείτε τα καθήκοντά σας ως ποσοτικός οικονομικός αναλυτής -

  • Στατιστική
  • Γραμμική άλγεβρα
  • Λογιστική
  • Οικονομική αναφορά
  • Λογισμός
  • Οικονομικά
  • Προγραμματισμός υπολογιστών
  • Οικονομικές αγορές
  • Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση
  • Επενδύσεις
  • Οικονομική ανάλυση

  Υπάρχουν πολλά περισσότερα για προσθήκη. Αλλά αυτά είναι τα κύρια θέματα που πρέπει να κατανοήσετε καλά.

  Συνιστώμενες πιστοποιήσεις για ποσοτικούς αναλυτές


  Υπάρχουν μόνο δύο πιστοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε σε αυτήν την καριέρα. Και αυτό είναι το CFA από το CFA Institute, USA και το Certificate in Quantitative Finance (CQF).

  πηγή: monster.com

  CFA

  • Αυτό το επάγγελμα είναι ο συνδυασμός πολλαπλών δεξιοτήτων και η επένδυση είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη. Καμία πιστοποίηση δεν μπορεί να σας προσφέρει τόση γνώση και εμπειρία από αυτές τις εξετάσεις CFA.
  • Η CFA σας παρέχει γενικές γνώσεις Εταιρικής Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης, Σταθερού Εισοδήματος, Παραγώγων, Εναλλακτικών Επενδύσεων, Διαχείρισης Επενδύσεων, Ανάλυσης Χαρτοφυλακίου και άλλων.
  • Η πιστοποίηση CFA θεωρείται Χρυσό Πρότυπο στη Χρηματοοικονομική Βιομηχανία.

  CQF

  • Το CQF είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης Financial Engineering που μπορεί να ολοκληρωθεί ως ένα εξαμηνιαίο πρόγραμμα ή να χωριστεί σε επίπεδα 2-3 μηνών
  • Παρέχει σε βάθος εκπαίδευση σε παράγωγα, IT, Quantitative Trading, Modeling validation of Risk Management, Insurance και άλλα.
  • Το CQF θα σας δώσει πλεονέκτημα έναντι των άλλων επειδή θα σας βοηθήσει να μάθετε τα εμπορικά μυστικά και να σας δώσει μια εμπειρία για το πώς οι ποσοτικοί αναλυτές χρηματοδότησης πρέπει να εργαστούν σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

  Έτσι, εάν θέλετε να τα πάρετε καλά, μαζί με όλο το εκπαιδευτικό πτυχίο, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε και τις δύο αυτές πιστοποιήσεις το συντομότερο δυνατό στην καριέρα σας.

  Ποσοτικές Ευθύνες Εργασίας Αναλυτή


  οι ευθύνες εργασίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον εργοδότη και τις πολιτικές της εταιρείας. Αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν θα άλλαζαν πολύ. Ορίστε λοιπόν ο κατάλογος των ευθυνών εργασίας που πρέπει να εκτελέσει ένας ποσοτικός χρηματοοικονομικός αναλυτής -

  • Λήψη αποφάσεων μοντελοποίησης: Ως ποσοτικός χρηματοοικονομικός αναλυτής, πρέπει να λάβετε αποφάσεις μοντελοποίησης. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να ερευνήσετε, να αναλύσετε τις τάσεις της αγοράς, να δείτε στατιστικά στοιχεία και τελικά να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.
  • Ανάπτυξη ποσοτικών μοντέλων: Η δουλειά σας θα ήταν να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε πολύπλοκα ποσοτικά μοντέλα, για παράδειγμα, μοντέλα για διαπραγμάτευση μετοχών. Πρέπει επίσης να είστε σε θέση να αναπτύξετε αναλυτικά εργαλεία και λογισμικό.
  • Εκτελέστε στατιστικές αναλύσεις: Η δουλειά σας ως ποσοτικός αναλυτής είναι να εκτελείτε καθημερινά / τακτικά στατιστικές αναλύσεις όπως ανάλυση κινδύνου, τιμολόγηση δανείου, προεπιλεγμένη μοντελοποίηση κινδύνων κ.λπ.
  • Να κωδικοποιήσετε: Πρέπει επίσης να κάνετε κωδικοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε καλή γνώση στον προγραμματισμό υπολογιστών. Για παράδειγμα, πρέπει να κάνετε εργασίες κωδικοποίησης για αναγνώριση προτύπων ή μηχανική μάθηση.
  • Προδιαγραφές μοντέλου: Πρέπει επίσης να προσέχετε τις προδιαγραφές του μοντέλου και να εφαρμόζετε διάφορες μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων.
  • Δοκιμή: Η δουλειά σας θα ήταν επίσης να δοκιμάσετε νέα μοντέλα, προϊόντα και προγράμματα ανάλυσης.
  • Συνεργασία: Πρέπει επίσης να συνεργαστείτε με μαθηματικούς, μηχανικούς υπολογιστών και φυσικούς για να δημιουργήσετε βέλτιστες στρατηγικές. Η συνεργασία είναι η καρδιά αυτής της εργασίας. Δεν μπορείτε να το κάνετε ανεξάρτητα.
  • Συμβουλευτείτε: Πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε άτομα που βρίσκονται σε σκληρή χρηματοδότηση, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε τις στρατηγικές συναλλαγών, τη δυναμική της αγοράς και την απόδοση του συστήματος συναλλαγών.
  • Παρουσίαση & ερμηνεία: Η δουλειά σας είναι επίσης να παρουσιάσετε και να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα των δεδομένων στους πελάτες και τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω στρατηγική.

  Αυτές είναι οι κύριες εργασιακές ευθύνες ενός ποσοτικού αναλυτή οικονομικών. Έτσι μπορείτε να καταλάβετε πόσο περίπλοκα είναι τα πράγματα και να εκτελείτε αυτές τις ευθύνες εργασίας καλά, πρέπει να γνωρίζετε σχεδόν όλα τα θέματα που αναφέρονται παραπάνω.

  Απαιτούνται ποσοτικά σετ ποσοτικών αναλυτών


  Ας δούμε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον ποσοτικό αναλυτή. Φυσικά, είναι δύσκολη δουλειά. Αλλά εάν έχετε τις ακόλουθες δεξιότητες, θα είστε σε θέση να χειριστείτε όλες τις εργασιακές ευθύνες με ευκολία.

  Τέχνη της εφαρμογής επιστημονικών μεθόδων για τη χρηματοδότηση:

  Αυτό δεν είναι τόσο παρόμοιο με τον τομέα χρηματοδότησης. Αυτό είναι δύσκολο. Επειδή πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να εφαρμόσεις επιστημονικές μεθόδους και προγράμματα λογισμικού στη χρηματοδότηση με σκληρό υλικό. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό εάν έχετε τεράστια γνώση στα προχωρημένα μαθηματικά, τη φυσική και τα ποσοτικά και έχετε επίσης εμπειρία στην εφαρμογή αυτών των μεθόδων σε τεράστια δεδομένα. Η δουλειά σας είναι κυρίως να βρείτε ένα μοτίβο και να αναλύσετε το μοτίβο μέσω αυτών των επιστημονικών μεθόδων. Με την πρακτική και τη γνώση, θα μπορούσατε να αποδώσετε καλά.

  Οικονομικές δεξιότητες
  • Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση
  • Θεωρία χαρτοφυλακίου
  • Λογιστική
  • Οικονομική ανάλυση

  Δημιουργία άλφα & διαχείριση κινδύνων:

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο κύριος στόχος αυτής της θέσης είναι να διασφαλίσει ότι ο κίνδυνος των πελατών έχει μειωθεί και η παραγωγή κερδών έχει αυξηθεί. Λοιπόν, πώς θα το έκανε αυτό; Κατανοώντας καλύτερα την επενδυτική αγορά. Αυτός είναι ο λόγος που είναι καλό εάν έχετε πιστοποίηση CFA. Εάν έχετε CFA, η κατανόηση της επένδυσης θα ήταν ευκολότερη για εσάς και θα μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά τη δημιουργία άλφα και τη διαχείριση κινδύνων.

  Δεξιότητες Διαχείρισης Κινδύνων
  • Γνώση προϊόντων πιστωτικού κινδύνου
  • Παράγωγα ιδίων κεφαλαίων και επιτοκίων
  • Σταθερό εισόδημα
  • Τεχνικές του Μόντε Κάρλο

  Τεχνικές δεξιότητες (προγραμματισμός υπολογιστών):

  Υπάρχουν πολλοί ποσοτικοί οικονομικοί αναλυτές που έχουν το βάθος των γνώσεων σε τεχνικές δεξιότητες / προγραμματισμό υπολογιστών. Ειδικότερα, έχουν γνώση των Python και C ++. Με την κατανόηση και την εφαρμογή των τεχνικών δεξιοτήτων τους είναι σε θέση να εφαρμόσουν αλγοριθμικές στρατηγικές συναλλαγών. Ακόμη και χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες σε πολύπλοκα ταμεία, όπως ένα hedge fund. Επομένως, είναι υποχρεωτικό να αποκτήσετε δεξιότητες προγραμματισμού υπολογιστών για να μπορέσετε να αναπτυχθείτε ως ποσοτικός αναλυτής χρηματοδότησης.

  Τεχνικές δεξιότητες
  • C ++ (χρησιμοποιείται για εφαρμογές συναλλαγών υψηλής συχνότητας)
  • Πύθων
  • Εξόρυξη δεδομένων
  • Java, .NET
  • Μακροεντολές VBA
  • Προέχω
  • MatLab, SAS
  • Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός
  • Μεγάλη μοντελοποίηση δεδομένων

  Αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας:

  Πρέπει να έχετε αποτελεσματική επικοινωνία (κυρίως προφορική) για να αντιμετωπίσετε την ομάδα και πολλά μέλη της ομάδας που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο της επιχείρησης - ικανοποίηση πελατών. Για καλή επικοινωνία, πρέπει να ξέρετε πώς να ακούτε τους ανθρώπους που είναι σκληροί στον τομέα τους και μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας να κατανοήσετε το μοτίβο ενός τεράστιου αλγορίθμου.

  Δεξιότητες

  • Ανεξάρτητη ερευνητική ικανότητα
  • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Ικανότητα να δουλεύεις υπό πιεση
  • Συνεκτικότης

  Μαθηματική και ερευνητική ικανότητα:

  Αυτό είναι ύψιστης σημασίας, ακόμη περισσότερο από τη γνώση οτιδήποτε άλλο. Πολλές εταιρείες που χρειάζονται έναν ποσοτικό αναλυτή χρηματοδότησης προτιμούν να προσλάβουν έναν ερευνητή από έναν χρηματοοικονομικό μόνο επειδή ένας ερευνητής έχει περισσότερες γνώσεις και βάθος έρευνας και μπορεί να δημιουργήσει, να αλλάξει και να μετατοπίσει τον αλγόριθμο όπως και πότε θα χρειαζόταν. Συγκεντρωθείτε λοιπόν για να αναπτύξετε την ικανότητα της έρευνας σε επιστημονικές μελέτες για να μπορέσετε να λάβετε υπόψη αυτό το προφίλ.

  Μαθηματικές δεξιότητες

  • Γραμμική άλγεβρα και διαφορικές εξισώσεις
  • Αριθμητική γραμμική άλγεβρα (NLA)
  • Θεωρία παιχνιδιών
  • Λογισμός (διαφορικό, ακέραιο & στοχαστικό)
  • Πιθανότητες και στατιστικές

  Ποσοτικός Αναλυτής Μισθός / Αποζημίωση


  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ποσοτικούς χρηματοοικονομικούς αναλυτές. Αλλά βασικά, εάν είστε QFA, θα προσληφθείτε από hedge funds και επενδυτικές τράπεζες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσατε επίσης να βρείτε ευκαιρίες σε κινητές αξίες, εμπορεύματα εμπορευμάτων, λογιστικές εταιρείες, χρηματιστηριακές εταιρείες, εμπορικές τράπεζες και χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές εταιρείες.

  Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι ποιο είναι το εύρος αποζημίωσης; Εδώ είναι η συμφωνία. Σύμφωνα με το PayScale, η μέση αμοιβή των ποσοτικών χρηματοοικονομικών αναλυτών της Νέας Υόρκης ήταν 101.947 $ ετησίως.

  πηγή: payscale.com

  Στην Ινδία, το ποσό είναι πολύ μικρότερο. Είναι περίπου 10.000 $ έως 25.000 $ ετησίως για πιο φρέσκο.

  Σύμφωνα με την Glassdoor, ο μέσος μισθός ενός ποσοτικού χρηματοοικονομικού αναλυτή ήταν 106.575 δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Το ελάχιστο ήταν 63.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως και το μέγιστο ήταν 155.000 δολάρια ΗΠΑ ετησίως.

  Τα πρώτα σας βήματα ως ποσοτικός αναλυτής


  Θα εκπλαγείτε όταν ξέρετε ότι η σχολική εκπαίδευση δεν είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να γίνετε ένας καλός ποσοτικός οικονομικός αναλυτής.

  Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε να σκέφτεστε τον εαυτό σας. Ναι, θα υπάρχουν άνθρωποι από τους οποίους πρέπει να εξαρτάτε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αλλά αν νομίζετε ότι δεν συμφωνείτε με την ομαδική σκέψη, θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα ​​από τη σύμβαση και να αποχωρήσετε. Σε αυτόν τον τομέα, η ατομική σκέψη έχει ύψιστη σημασία. Τώρα, γιατί το πιστεύετε; Επειδή αναφέρεται από έναν από τους κορυφαίους ποσοτικούς οικονομικούς αναλυτές στον κόσμο, τον κ. Micah Spruill, συνιδρυτή της Aurora Investment Advisors.

  Το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας σύμφωνα με τον κ. Spruill είναι να ακολουθήσετε μια επιστημονική προσέγγιση σε οποιαδήποτε επίλυση προβλημάτων με την οποία ασχολείστε. Χωρίς μια επιστημονική προσέγγιση, δεν θα μπορείτε να δείτε προβλήματα με νέες προοπτικές και έτσι, η λύση που θα δώσατε δεν θα ξεχωρίζει.

  Μόλις είστε σίγουροι για τα δύο παραπάνω, ο κ. Spruill προτείνει ότι πρέπει να έχετε λίγο eustress (υγιές στρες) για να συνεχίσετε. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να είστε υπερβολικά αυτοπεποίθηση.

  Λάβετε λοιπόν υπόψη αυτά τα πράγματα και λάβετε σπουδαία εκπαίδευση και πιστοποίηση. Το μέλλον του ποσοτικού χρηματοοικονομικού αναλυτή δεν έχει όρια.

  Χρήσιμες δημοσιεύσεις

  • Κορυφαία παραδείγματα ποσοτικής έρευνας
  • Τι είναι η ποσοτική έρευνα;
  • Ποσοτική σταδιοδρομία αναλυτών
  • Τι είναι η οικονομική αναφορά;
  • Τι είναι η περιγραφή εργασίας του Financial Analyst
  • Τι είναι το Prop Trading & Πώς λειτουργεί;
  • Στρατηγικές μετοχών
  • <

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found