Investment Banking στο Λος Άντζελες (Μισθός, Καριέρα) | Λίστα των κορυφαίων 10 τραπεζών

Επισκόπηση του Investment Banking στο Λος Άντζελες

Η επενδυτική τραπεζική βιομηχανία για την αγορά των ΗΠΑ έχει έσοδα από περίπου 133 δισ. Δολάρια. Ο κλάδος, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει δημιουργήσει έσοδα άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εσόδων δημιουργήθηκε από τις τέσσερις κορυφαίες εταιρείες το 2017. Από την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, το επίπεδο συγκέντρωσης με επιλεγμένες λίγες εταιρείες έχει αυξηθεί σημαντικά. Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε λεπτομερώς την Investment Bank στο Λος Άντζελες.

Υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής που προσφέρονται στο Λος Άντζελες

Οι επενδυτικές τραπεζικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες ταξινομούνται σε γενικές γραμμές ως «πλευρά πώλησης» και «πλευρά αγοράς». Όπως υποδηλώνει το όνομα, η πλευρά των υπηρεσιών αναφέρεται σε συναλλαγές κινητών αξιών σε μετρητά ή σε άλλους χρηματοοικονομικούς τίτλους σε αντάλλαγμα. Η πλευρά των υπηρεσιών αφορά συγχωνεύσεις και εξαγορές, θεσμικούς επενδυτές, ιδιωτικούς οίκους αμοιβαίων κεφαλαίων, εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων και hedge funds. Σε αντίθεση με τις συμβατικές εμπορικές τράπεζες, οι επενδυτικές τράπεζες δεν λαμβάνουν καταθέσεις από τους πιστωτές τους.

Ένας άλλος τρόπος ταξινόμησης της επενδυτικής τραπεζικής δραστηριότητας βασίζεται στον τύπο των πράξεων, δηλαδή στη ρεσεψιόν, στο μεσαίο γραφείο και στο back office.

 • Το κεντρικό γραφείο είναι κυρίως υπεύθυνο για τη δημιουργία εσόδων για την τράπεζα. Αυτό γίνεται με συμβουλευτικές επενδύσεις, πωλήσεις και συναλλαγές και έρευνα αγοράς.
 • Το μεσαίο γραφείο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση ταμείων, την εσωτερική εταιρική στρατηγική και τη διατήρηση εσωτερικών ελέγχων στην τράπεζα.
 • Το back office διατηρεί έλεγχο των αιτημάτων για συναλλαγές που ξεκινούν και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επενδυτική τράπεζα αναθέτει σε τρίτους αυτήν τη δουλειά καθώς αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους.

Λίστα κορυφαίων τραπεζών επενδύσεων στο Λος Άντζελες

Παρακάτω αναφέρονται μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες επενδυτικής τραπεζικής στο Λος Άντζελες:

 1. Συνεργάτες BCC Capital
 2. Global Capital Markets Incorporated
 3. NewCap Partners Inc.
 4. WestPark Capital
 5. Boustead Securities, LLC
 6. Peter A Sokoloff & Co.
 7. DelMorgan & Co.
 8. FocalPoint Partners, LLC.
 9. DealSource Partners, LLC
 10. 41 North LLC

Διαδικασία πρόσληψης

Το να βρεις δουλειά σε μια τράπεζα επενδύσεων στο Λος Άντζελες είναι σίγουρα ένα δύσκολο χτύπημα. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας ξεκινά κατά τη διάρκεια των ετών αποφοίτησης και το πρώτο βήμα για κάποιον που θέλει να προσλάβει δουλειά σε τράπεζα επενδύσεων θα ήταν να εγγραφούν σε εκδηλώσεις που διοικούνται από τις εταιρείες. Πολλές τράπεζες προσφέρουν ζωντανές συζητήσεις, δείπνο στην πανεπιστημιούπολη και ημέρες διορατικότητας, όπου παρακολουθούν τους υποσχόμενους υποψήφιους.

Πολλές από αυτές τις εκδηλώσεις οδηγούν τους μαθητές να προσγειωθούν με πρακτική άσκηση σε αυτές τις εταιρείες, το οποίο είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για να βρουν δουλειά εκεί.

Η αίτηση για εργασία αποτελείται συνήθως από μια αίτηση, αλλά η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα, η Goldman Sachs πάντα προτιμούσε ένα βιογραφικό σημείωμα μαζί με μια συνοδευτική επιστολή. Έτσι, η επισήμανση μιας κλίσης σε μια συνοδευτική επιστολή γίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς οι προσλήψεις προσδίδουν πολύ βάρος σε αυτό.

Η διαδικασία δεν τελειώνει εδώ. Στη συνέχεια μπορεί σίγουρα να περιμένει από τον εαυτό του να περάσει από μια ψυχομετρική εξέταση. Ο κύριος στόχος της διεξαγωγής αυτών των εξετάσεων είναι να εκτιμηθεί η προσωπικότητα του υποψηφίου και να διασφαλιστεί ότι η αγχωμένη συμπεριφορά ενός υποψηφίου είναι σύμφωνη με τα όρια ανοχής της εταιρείας.

Ακολουθούμενη από το ψυχομετρικό τεστ, μπορεί κανείς να περιμένει μια κλήση για τηλεφωνική ή βίντεο συνέντευξη όπου προ-ηχογραφημένες ερωτήσεις υποβάλλονται στους υποψηφίους. Οι τράπεζες επενδύσεων χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο υπολογιστών για να αναλύσουν τις απαντήσεις και να τις βαθμολογήσουν αναλόγως, αλλά αυτός δεν πρέπει να είναι ο λόγος για την παροχή προκατασκευασμένων απαντήσεων ή μια απόπειρα εξαπάτησης της συνέντευξης. Μια γραπτή απάντηση δεν θα δώσει μεγάλη ώθηση σε έναν υποψήφιο.

Μετά την τηλεφωνική συνέντευξη / βίντεο, οι επιτυχημένοι υποψήφιοι λαμβάνουν πρόσκληση για μια δεύτερη συνέντευξη. Στον κλάδο, αυτή η συνέντευξη ονομάζεται «σούπερ συνέντευξη» όπου ένας υποψήφιος υποτίθεται ότι θα συναντήσει πέντε έως έξι άτομα εντός της τράπεζας σε διάστημα μιας έως δύο ωρών. Αυτές οι συνεντεύξεις είναι αυστηρότερης φύσης και στοχεύουν στην ανάλυση του χαρακτήρα του υποψηφίου.

Μισθοί

Το Investment Banking είναι σίγουρα η πιο επιβραβευτική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο και σε οποιαδήποτε ζώνη ώρας. Ενώ η ίδια προσοδοφόρα αμοιβή γίνεται συχνά η αιτία για κριτική, σίγουρα αντιστοιχεί στο ποσό των επίπονων ωρών που τραβούν οι τραπεζίτες για να αποκομίσουν κέρδη για τους αντίστοιχους πελάτες τους.

Αν κοιτάξουμε τους μέσους αρχικούς μισθούς των αναλυτών ή των νεότερων αναλυτών, ο αριθμός του πάρκου στο Λος Άντζελες θα είναι περίπου 75000 $. Αυτό αποκλείει τα μπόνους συμμετοχής. Το μπόνους συμμετοχής ποικίλλει και εξαρτάται από την εταιρεία για την οποία εργάζεται και επίσης από τη θέση της εργασίας. Αλλά κατά μέσο όρο, το τυπικό μπόνους είναι περίπου 20% του μισθού και πέφτει από 15000 έως 20000 $.

Όπως μπορεί κανείς να δει, υπάρχουν βασικά δύο μέρη του μισθού για έναν επενδυτή τραπεζίτη: βασικός μισθός και μπόνους.

Το συστατικό μπόνους του μισθού κάποιου είναι συνήθως το μερίδιο του λέοντος, κυρίως σε ανώτερα επίπεδα όπου το ίδιο μπορεί να είναι πολλές φορές του βασικού μισθού.

 • Οι μισθοί για έναν αντιπρόεδρο μιας τράπεζας επενδύσεων στο Λος Άντζελες πέφτουν συνήθως από 120.000 έως 150.000 $. Προσθέστε σε αυτό, το μπόνους είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τα μέσα μπόνους να κυμαίνονται μεταξύ 100.000 και 150.000 $.
 • Για το επίπεδο διαχείρισης, οι βασικοί μισθοί για τον διευθύνοντα σύμβουλο μπορούν να κυμαίνονται από $ 300k έως $ 1M, εξαιρουμένου του μπόνους. Η συνιστώσα του μπόνους είναι κατά μέσο όρο 200 $ έως 10 εκατομμύρια $ +

Όπως είναι προφανές, ο ουρανός είναι το όριο, και τα μπόνους είναι αυτά που κάνουν τον επενδυτικό τραπεζικό κλάδο στον κλάδο με τις καλύτερες πληρωμές.

Έξοδος ευκαιριών

Μια δουλειά ως επενδυτής τραπεζίτης στο Λος Άντζελες μπορεί να φορολογεί, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κάποιος απαιτείται να εργάζεται για 100+ ώρες την εβδομάδα σε σταθερή βάση και το σφάλμα για το περιθώριο είναι σχεδόν δίπλα στο μηδέν. Πολλοί τραπεζίτες θέλουν να αποχωρήσουν από τις Investment Banks μετά από μια επιτυχημένη πορεία για μερικά χρόνια. Μερικές από τις συμβατικές επιλογές εξόδου περιλαμβάνουν τη συμβουλευτική στρατηγικής όπου οι τράπεζες απασχολούν συμβούλους για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να βελτιώσουν την κατώτατη γραμμή.

Ο κλάδος των τεχνολογιών πτερυγίων είναι μια άλλη δημοφιλής αλλαγή, όπου οι τεχνικές ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της επενδυτικής τραπεζικής έχουν τον πρώτο ρόλο. Κάποιος αναμένεται να αξιοποιήσει τη χρήση της τεχνολογίας για να κάνει τις επιχειρήσεις πιο κερδοφόρες.

Οι ρόλοι ως υπάλληλος και συμβουλευτικός κανονισμός συμμόρφωσης απευθύνονται επίσης στις μάζες ως διακόπτης όπου εταιρείες που πηγαίνουν για συγχωνεύσεις ή εξαγορές αναζητούν συμβουλές και οδηγίες σχετικά με τις κανονιστικές συμμορφώσεις.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found