Τραπεζικές Επενδύσεις στη Σιγκαπούρη | Κορυφαία λίστα τραπεζών | Μισθός | Θέσεις εργασίας

Investment Banking στη Σιγκαπούρη

Πρέπει να προσπαθήσετε να μπείτε σε επενδυτικές τραπεζικές εργασίες στη Σιγκαπούρη; Πώς είναι η αγορά; Πώς είναι η δομή των αμοιβών; Μπορείτε να αναπτυχθείτε καλά στη επενδυτική τραπεζική στη Σιγκαπούρη;

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα πάντα με λεπτομέρεια.

Πηγή : JPMorgan

Θα μιλήσουμε για τα ακόλουθα σε αυτό το άρθρο -

  Επισκόπηση της αγοράς επενδυτικής τραπεζικής της Σιγκαπούρης

  Η είσοδος στην αγορά της Σιγκαπούρης δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν είστε από διαφορετική χώρα και δεν έχετε εμπειρία στη Σιγκαπούρη. Είναι όμως δυνατό.

  Στη Σιγκαπούρη, η αγορά δεν αναδύεται. αλλά όταν θα αρχίσετε να εργάζεστε, θα έρθετε σε επαφή με αναδυόμενες αγορές σε πολλές χώρες της Νότιας Ασίας.

  Οι επενδυτικές τραπεζικές εδώ είναι αρκετά καθιερωμένες, αλλά η φύση των συμφωνιών και το εύρος της αγοράς είναι αρκετά διακριτή. Εδώ είναι μερικά πράγματα για την αγορά που πρέπει να έχετε κατά νου -

  • Bulge Bracket Banks που κάνουν κυρίως τις μεγάλες προσφορές. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι Standard Chartered, HSBC, DBS, Citibank, κ.λπ., είναι από τους λίγους που κάνουν πολλές προσφορές.
  • Οι επενδυτικές τραπεζικές εταιρείες στη Σιγκαπούρη έχουν σχετικά μικρότερο μέγεθος και συνήθως ασχολούνται με μικρότερες συμφωνίες. Σπάνια χειρίζονται megadeals πάνω από 1 δισεκατομμύριο $; Ωστόσο, εάν εκτελείται οποιαδήποτε mega-deal, όλοι (τα κύρια ονόματα) θα συμμετέχουν στη συμφωνία.
  • Το πρόβλημα με την αγορά της Σιγκαπούρης είναι ότι οι περισσότερες μεσαίες και μεγάλες εταιρείες είναι είτε οικογενειακές είτε κρατικές. Και όπως ξέρετε το πράγμα με την οικογενειακή επιχείρηση - οι άνθρωποι δεν θέλουν να εκποιήσουν τις δικές τους εταιρείες. Ως αποτέλεσμα, οι συμφωνίες M&A είναι περιορισμένες. Επομένως, οι περισσότερες από τις τράπεζες διόγκωσης, προσπαθούν να κατέχουν τις προσφορές που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο. Πολύ λίγες αγορές μπορούν να βιώσουν τις κορυφαίες τράπεζες να ανταγωνίζονται έναντι συμφωνιών μεσαίας αγοράς. Αλλά στη Σιγκαπούρη, είναι πραγματικότητα.
  • Οι κύριες προσφορές στη αγορά της Σιγκαπούρης αφορούν τη ναυτιλία και τους φυσικούς πόρους. Η αγορά της Σιγκαπούρης είναι επίσης ο κόμβος των διασυνοριακών συμφωνιών - μπορεί να συμβαίνει λόγω της εξασφαλισμένης οικονομίας που προσφέρει η κυβέρνηση.

  Investment Banking στη Σιγκαπούρη - Προσφερόμενες υπηρεσίες

  Ακόμα κι αν η Σιγκαπούρη έχει διαφορετική αγορά επενδυτικής τραπεζικής από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι σχεδόν ίδιες. Ας ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες που προσφέρονται από τις κορυφαίες και τοπικές τράπεζες επενδύσεων στη Σιγκαπούρη -

  • IPOs: Οι περισσότερες επενδυτικές τράπεζες στη Σιγκαπούρη συμβουλεύουν τις εταιρείες για το πώς να κάνουν IPO και πώς να εισαγάγουν τις μετοχές τους στο Singapore Exchange (SGX-ST). Οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν τους πελάτες τους να κατανοήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς του Χρηματιστηρίου της Σιγκαπούρης, έτσι ώστε να μην υπάρχει περιθώριο για λάθη και όλα συμβαίνουν χωρίς προβλήματα. Συμβουλεύουν επίσης τις εταιρείες σχετικά με τη δομή του κεφαλαίου, θέματα μάρκετινγκ, δομή προσκλήσεων, τιμολόγηση και χρονοδιάγραμμα.
  • Προσφορές που συνδέονται με μετοχές και μετοχές: Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρονται από τις επενδυτικές τράπεζες της Σιγκαπούρης. Συμβουλεύουν τις εταιρείες για διάφορα προϊόντα και προσφορές που σχετίζονται με μετοχές. Αυτές οι τράπεζες επενδύσεων καθοδηγούν τους πελάτες τους για τη χρηματοδότηση έργων και τη βελτίωση βάσει στρατηγικών πρωτοβουλιών. Συμβουλεύουν επίσης τις εταιρείες σχετικά με το μέγεθος, τον τύπο, τη δομή, την τιμολόγηση και το χρονοδιάγραμμα οποιωνδήποτε προϊόντων / προσφορών που σχετίζονται με μετοχές, όπως συναλλαγές κατά κατηγορίες, εκδόσεις δικαιωμάτων, αύξηση κεφαλαίου και προσφορές μετατρέψιμων τίτλων.
  • Χρηματικές κεφαλαιαγορές: Οι τράπεζες επενδύσεων στη Σιγκαπούρη εργάζονται κυρίως σε ασιατικές αγορές και όλες έχουν μια αφοσιωμένη παγκόσμια ομάδα πωλήσεων και συναλλαγών μαζί με μια εξαιρετική πλατφόρμα πιστωτικών ερευνών. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας και πλατφόρμας επιτρέπει στις περισσότερες από τις επενδυτικές τράπεζες στη Σιγκαπούρη να παρέχουν εξαιρετικές συμβουλές, να προσφέρουν εκπληκτικές πληροφορίες για την αγορά και δώρο απαράμιλλη εκτέλεση. Αυτές οι τράπεζες καλύπτουν πρακτορεία, εταιρείες, υπερεθνικές λύσεις χρηματοδότησης, κυρίαρχα, κ.λπ.
  • Ιδιωτικές τοποθετήσεις: Οι επενδυτικές τράπεζες της Σιγκαπούρης παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε ιδιωτικά ίδια κεφάλαια τόσο για εισηγμένες όσο και για ιδιωτικές εταιρείες. Οι προσφορές που παρέχουν αυτές οι τράπεζες είναι μετατρέψιμα χρεόγραφα πριν από το IPO, κεφάλαιο ανάπτυξης, ημιώροφος και ίδια κεφάλαια κ.λπ.
  • Συγχωνεύσεις και εξαγορές: Όπως ήδη αναφέρθηκε, οι περισσότερες συμφωνίες M&A στη Σιγκαπούρη είναι «κάτω από το επίπεδο». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσφορές μεσαίας αγοράς δεν απαιτούν καμία εμπειρία Οι τράπεζες επενδύσεων παρέχουν εταιρική συμβουλή και διαθέτουν μια ισχυρή ομάδα που ασχολείται με τις τεχνικές λεπτομέρειες όλων των συμφωνιών. Το πιο σημαντικό συστατικό είναι, φυσικά, η σχέση τραπεζικού-πελάτη, διότι βάσει αυτού γίνεται μόνο το σύνολο της συμφωνίας. Αυτές οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν τους πελάτες τους σε διασυνοριακές συναλλαγές, καθώς και εγχώριες συναλλαγές, προσφέροντας γνώσεις στον κλάδο, παγκόσμια προοπτική, σταθερή εμπειρία και απρόσκοπτη εκτέλεση. Αυτές οι τράπεζες όχι μόνο εκτελούν συμφωνίες στη Σιγκαπούρη, αλλά συμβουλεύουν επίσης εταιρείες στη Μαλαισία, την Ινδονησία και την Ταϊλάνδη.

  Λίστα κορυφαίων τραπεζών επενδύσεων στη Σιγκαπούρη

  Η επενδυτική τραπεζική είναι η ισχυρότερη στη Σιγκαπούρη αν τη συγκρίνουμε με τη θέση της αγοράς ιδιωτικών μετοχών. Γι 'αυτό υπάρχουν πολλές κορυφαίες επενδυτικές τράπεζες στη Σιγκαπούρη που προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες και διατηρούν μια εξαιρετική, εγκάρδια σχέση με τους πελάτες.

  Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στη Σιγκαπούρη που είναι πιο αξιοσημείωτες -

  1. ΜΠΑΜΛ
  2. Νομούρα
  3. Goldman Sachs
  4. JP Morgan
  5. Μπαρκλέι
  6. Σίτι
  7. γερμανική τράπεζα
  8. Μόργκαν Στάνλεϋ
  9. HSBC
  10. Τυπικό Ναυλωμένο
  11. DBS
  12. OCBC

  Investment Banking στη Σιγκαπούρη - Διαδικασία πρόσληψης

  Η διαδικασία πρόσληψης επενδυτικών τραπεζών στη Σιγκαπούρη είναι διαφορετική καθώς η αγορά είναι αρκετά μικρή. Εάν προσπαθήσετε να μπείτε σε αυτό με τον παραδοσιακό τρόπο, θα ήταν πολύ δύσκολο.

  Έτσι, εάν έχετε μια επιλογή και είστε ξένος υπήκοος, αντί της αγοράς της Σιγκαπούρης, δοκιμάστε την αγορά του Λονδίνου για επενδυτικές τραπεζικές εργασίες.

  Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να μπείτε στην αγορά επενδυτικής τραπεζικής της Σιγκαπούρης. εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου -

  • Η δικτύωση είναι το κλειδί: Σε μια μικρή αγορά, οι θέσεις εργασίας συχνά δεν είναι διαφημιστικές και τις περισσότερες φορές η πρόσληψη λειτουργεί μέσω μιας αναφοράς. Έτσι, εάν δεν έχετε δίκτυο? οι πιθανότητές σας θα ήταν πολύ ζοφερές. Η δικτύωση εδώ δεν σημαίνει μόνο την πραγματοποίηση κλήσεων ψυχρής κλήσης και την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις στις τράπεζες διόγκωσης. Η δικτύωση εδώ σημαίνει ότι προσπαθείτε να τα προωθήσετε αυτοπροσώπως. Ναι, είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσετε απευθείας και να απορρίπτετε ξανά και ξανά. γιατί τις περισσότερες φορές αυτοί οι κορυφαίοι επαγγελματίες δεν έχουν χρόνο να ακούσουν το γήπεδο ενός νεαρού. Δεν έχει σημασία τι, αν θέλετε να μπείτε σε επενδυτικές τραπεζικές εργασίες στη Σιγκαπούρη, πρέπει να πραγματοποιήσετε δίκτυο μέσω κρύων κλήσεων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επίσης συνεχούς προσωπικής προώθησης.
  • Πρακτική άσκηση: Όταν η ζήτηση της αγοράς είναι χαμηλή (καθώς υπάρχουν μικρότερες ομάδες και λιγότερα άτομα προσλαμβάνονται), οι επενδυτικές τράπεζες θα επιλέξουν μόνο ποιοι έχουν καλό υπόβαθρο. Οπότε, πρέπει να ασχοληθείτε και να πάρετε δύο-τρία πρακτικά του καλοκαιριού. Αν θέλετε να μπείτε σε επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές, είναι υπέροχο να δοκιμάσετε τις τράπεζες διόγκωσης για πρακτική άσκηση. Εάν δεν είστε σε θέση να προσγειώσετε μια πρακτική άσκηση ή δύο σε τράπεζες διόγκωσης. δοκιμάστε τράπεζες μεσαίου βραχίονα. Η ιδέα είναι να έχουμε πρακτική εμπειρία στις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές και ταυτόχρονα να αναγνωρίζεστε από μια κορυφαία επενδυτική τράπεζα. Εάν καταφέρετε να πάρετε συνέντευξη από μια τράπεζα αργότερα (λόγω της ικανότητας και της αναφοράς δικτύωσης), αυτή η εμπειρία πρακτικής άσκησης θα σας φανεί πολύτιμη. Ρίξτε μια ματιά στο πώς να αποκτήσετε το Investment Banking Internship
  • Fit Συνέντευξη: Ο πρώτος γύρος συνεντεύξεων είναι συχνά μια κατάλληλη συνέντευξη. Συνήθως διορίζονται εταιρικοί προσλήψεις για τη διεξαγωγή της συνέντευξης. Εδώ θα ελέγξατε εάν έχετε το σωστό υπόβαθρο για τη δουλειά ή όχι. Οι τράπεζες που εξαρτώνται από τα πρακτορεία για πρόσληψη λίγων υποψηφίων σε επίπεδο εισόδου πρέπει να αφήσουν τα πράγματα στους εταιρικούς προσλήπτες. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι χρειάζεται για να εντυπωσιάσετε την εταιρική πρόσληψη.
  • Επόμενοι γύροι συνεντεύξεων: Οι επόμενοι γύροι συνεντεύξεων γίνονται συνήθως με τον ίδιο τρόπο. Πρώτον, θα υπάρξουν αναλυτές που θα λάβουν τη συνέντευξή σας. Εάν περάσετε πρέπει να καθίσετε με έναν συνεργάτη. Εάν καταργήσετε τον γύρο, θα πρέπει να καθίσετε με τον αντιπρόσωπο / τους συνεργάτες του MD / Partner και HR Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών, θα σας ζητηθεί να παρουσιάσετε μια παρουσίαση περίπτωσης. Αλλά θυμηθείτε ότι η έμφαση είναι περισσότερο στις πωλήσεις παρά στις τεχνικές λεπτομέρειες. Πρέπει λοιπόν να προετοιμαστείτε με παρόμοιο τρόπο.
  • Γλώσσα και Πανεπιστήμιο: Ο πολιτισμός είναι αρκετά διαφορετικός και η γνώση των Κινέζων δεν είναι υποχρεωτική. Αλλά αν γνωρίζετε κινέζικα, σίγουρα θα βοηθούσε. Μαζί με αυτό εάν έχετε εκπαίδευση σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στη Σιγκαπούρη αυτό θα ήταν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Σε κάθε τράπεζα επενδύσεων αρέσουν οι τοπικοί υποψήφιοι και τα άτομα που ανήκουν στο μέρος. Γι 'αυτό η γνώση της γλώσσας και η παρακολούθηση της εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το πλήθος.

  Investment Banking στη Σιγκαπούρη - Πολιτισμός

  Η επενδυτική τραπεζική αγορά της Σιγκαπούρης είναι πολύ μικρότερη. Έτσι, η κουλτούρα στα γραφεία είναι πολύ διαφορετική από τις κορυφαίες τράπεζες στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Το πρώτο πράγμα είναι ότι οι τραπεζίτες εδώ σπάνια δουλεύουν σε μεγάλες προσφορές. Έτσι, η εξωτερική πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στο Λονδίνο ή στις ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλέψετε περισσότερες ώρες. Ως επενδυτής τραπεζίτης, θα εργάζεστε πολλές ώρες (όχι 100+ ώρες την εβδομάδα, αλλά κοντά), όχι για εξωτερική πίεση, αλλά για την ολοκλήρωση των δικών σας καθηκόντων, καθώς η ομάδα είναι αρκετά μικρή σε επενδυτικές τραπεζικές εταιρείες.
  • Το δεύτερο πράγμα που σχετίζεται με την επενδυτική κουλτούρα της Σιγκαπούρης είναι ότι οι άνθρωποι εργάζονται ως επί το πλείστον σε στενές ομάδες. Ακόμα και οι MD είναι προσβάσιμοι σε υπαλλήλους εισόδου. Αν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση, μπορείτε να μπείτε στο δωμάτιο του MD και να του μιλήσετε. Και κανείς δεν φωνάζει σε κανέναν ακόμη και αν οι νέοι υπάλληλοι κάνουν λάθη (κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό καθώς μόλις αρχίζουν να προσαρμόζονται σε ένα νέο περιβάλλον).
  • Το τρίτο πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για την επενδυτική τραπεζική κουλτούρα στη Σιγκαπούρη είναι ότι η εστίαση είναι περισσότερο στις πωλήσεις παρά στις τεχνικές. Γι 'αυτό σπάνια οι άνθρωποι κάνουν μοντελοποίηση και αποτίμηση και μεγαλύτερη συγκέντρωση δίνεται στις πωλήσεις και στα βιβλία.

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο Investment Banker Lifestyle

  Investment Banking στη Σιγκαπούρη - Μισθοί

  Οι μισθοί στη Σιγκαπούρη είναι αρκετά καλοί, ειδικά αν ξεκινάτε την καριέρα σας με μια τράπεζα διόγκωσης. Έτσι, ακόμη και αν πρέπει να περάσετε πολλά για να λάβετε μια συμμετοχή? το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Μαζί με έναν μεγάλο βασικό μισθό, θα λάβετε επίσης ένα μεγάλο μπόνους.

  Ας ρίξουμε μια ματιά στους μέσους μισθούς των ατόμων που εργάζονται σε επενδυτικές τράπεζες στη Σιγκαπούρη. Αυτά τα στοιχεία εξομοιώνονται με τα δεδομένα της έρευνας που συλλέγονται από διάφορους οργανισμούς πρόσληψης -

  πηγή: efinancialcareers.com

  Από τα παραπάνω στοιχεία, μπορούμε να δούμε ότι εάν ξεκινήσετε ως αναλυτής στις επενδυτικές τράπεζες της Σιγκαπούρης, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τουλάχιστον 130.000 S $ ετησίως (105.000 S $ ως βασικός μισθός συν 25% με ένα μέσο μπόνους).

  Καθώς μεγαλώνετε στην καριέρα σας και προωθείτε σε έναν συνεργάτη, θα κερδίσετε κατά μέσο όρο περίπου 200.000 S $ ετησίως.

  Ως VP, θα κερδίζετε περίπου 310.000 S $ ετησίως κατά μέσο όρο και ως σκηνοθέτης, θα μάθετε περίπου 500.000 S $ ετησίως.

  Ως MD μιας τράπεζας επενδύσεων, θα κερδίζετε περίπου 750.000-800.000 S $ ετησίως κατά μέσο όρο.

  Έτσι μπορείτε να καταλάβετε ότι εάν μπορείτε να κολλήσετε στις επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές για λίγο, θα μπορείτε να κερδίσετε ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό με τα χρόνια.

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον Επενδυτικό Τραπεζικό Μισθό

  Investment Banking στη Σιγκαπούρη - Exit Opportunities

  Καθώς η επενδυτική τραπεζική αποδεικνύεται μια εξαιρετική καριέρα, οι άνθρωποι δεν βγαίνουν από τη δουλειά τους. Δεν είναι σαν 2-3 χρόνια να ακολουθείτε καριέρα στον επενδυτικό τραπεζικό τομέα και μετά να μεταβαίνετε σε κάτι άλλο. Όχι. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις και λίγοι άνθρωποι αλλάζουν καριέρα όποτε αισθάνονται την ανάγκη (ή θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικές ευκαιρίες).

  Συνήθως, υπάρχουν δύο ευκαιρίες εξόδου στη Σιγκαπούρη.

  • Πρώτον, οι άνθρωποι αφήνουν επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές για ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια. Τα ιδιωτικά κεφάλαια έχουν αρχίσει να σημειώνουν το στίγμα τους στην αγορά της Σιγκαπούρης.
  • Δεύτερον, οι άνθρωποι αναζητούν αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας στον επενδυτικό τραπεζικό τομέα.

  Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το λεπτομερές άρθρο σχετικά με τις ευκαιρίες εξόδου από τις τραπεζικές επενδύσεις