Πώς να αποκτήσετε ιδιωτικά κεφάλαια; - Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους

Πώς να αποκτήσετε ιδιωτικά κεφάλαια;

Θα θέλατε λοιπόν να μπείτε στην καριέρα των ιδιωτικών μετοχών; Και θέλετε να μάθετε πώς να μπείτε στα ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Υπάρχουν τόσο καλά και κακά νέα.

Πρώτον, εδώ είναι τα καλά νέα - εάν διαβάσετε αυτό το άρθρο διαμέσου, θα έχετε αρκετές ιδέες για το πώς να ξεκινήσετε μια καριέρα στον ιδιωτικό τομέα.

Δεύτερον, τα κακά νέα είναι - αν δεν είστε από ένα σχετικό υπόβαθρο (θα αναφέρουμε το σχετικό υπόβαθρο), πιθανότατα δεν θα σπάσετε ποτέ τα ιδιωτικά κεφάλαια.

Λοιπόν, χωρίς καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Πηγή : Michaelpage.com

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για -

  Κατανόηση του ιστορικού των ιδιωτικών επενδυτών

  Πώς να μπείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια - Εδώ είναι το πράγμα. Ρίξτε μια ματιά στο Προφίλ Ιδιωτικών Κεφαλαίων και το επιθυμητό υπόβαθρο των υποψηφίων.

  Για να εισέλθετε σε ιδιωτικά κεφάλαια, πρέπει να έχετε ένα υπόβαθρο που αναφέρεται παρακάτω -

  • Εάν είστε προπτυχιακός τομέας χρηματοοικονομικών ή συναφείς τομείς όπως τα οικονομικά, η λογιστική κ.λπ. και είστε από ένα κορυφαίο ινστιτούτο.
  • Εάν είστε αναλυτής επενδυτικής τραπεζικής, η ελίτ τράπεζα επενδύσεων μπουτίκ και η ενδιάμεση τράπεζα.
  • Εάν έχετε ήδη εργαστεί σε μια εταιρεία PE και θέλετε να πάτε σε μια μεγάλη εταιρεία.
  • Εάν είστε αναλυτής επενδυτικής τραπεζικής στη μικρή μπουτίκ τράπεζα.
  • Και τέλος, αν είστε κάποιος που έχει ένα υπόβαθρο σε έναν από αυτούς τους τέσσερις τομείς - επενδυτική τραπεζική, εταιρική ανάπτυξη, εταιρική αναδιάρθρωση και συμβουλευτική στρατηγικής.

  Εάν δεν είστε από το παραπάνω υπόβαθρο και θέλετε να μπείτε στα ιδιωτικά κεφάλαια. τότε θα ήταν πολύ δύσκολο για εσάς. Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα ήταν πολύ δύσκολο να μπείτε. Αλλά σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Ινδία, η Βραζιλία, η Ρωσία ή η Πορτογαλία, μπορείτε να προσπαθήσετε να μπείτε επειδή άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα προσλαμβάνονται σε αυτές τις χώρες για μικρές ιδιωτικές εταιρείες μετοχών.

  Πώς να μπείτε στο Private Equity - Σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη

  Τώρα, εδώ είναι μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να εισέλθετε στην αγορά ιδιωτικών μετοχών -

  • Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Αλλά αν θέλετε να μπείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια, η ηλικία σας θα πρέπει να είναι μικρότερη από 30 χρόνια για μια θέση εισόδου. Ωστόσο, εάν θέλετε να πάτε σε ανώτερη θέση και να έχετε σχετική εμπειρία, τότε η ηλικία σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 30.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μερικά χρόνια εμπειρίας όταν εντάσσονται σε μια ιδιωτική εταιρεία μετοχών με εξαίρεση. Εάν είστε προπτυχιακοί και προσληφθείτε από μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες μετοχών όπως το Blackstone ή το KKR, τότε δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία για να μπείτε.
  • Αν θέλετε να έχετε πλεονέκτημα έναντι της ομάδας σας, θα πρέπει να κάνετε πολλά πρακτικά σε κορυφαίες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών, για να ξεκινήσετε. Γι 'αυτό η δικτύωση είναι πολύ χρήσιμη. Εάν γνωρίζετε περισσότερα άτομα στον κλάδο των ιδιωτικών μετοχών, τα εμπόδια εισόδου σας.
  • Τέλος, εάν επιλέξετε ένα ταμείο για να εργαστείτε όπου η πρόσληψη δεν είναι πολύ δομημένη, μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στα ιδιωτικά κεφάλαια.

  Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε κανένα σχετικό υπόβαθρο που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά θα θέλατε ακόμα να εισέλθετε σε ιδιωτικά κεφάλαια (έχετε μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό για ιδιωτικά κεφάλαια). Τι θα έκανες? Έχετε τις ακόλουθες επιλογές -

  • Εάν έχετε προηγούμενη τραπεζική εμπειρία και είστε πολύ ανώτεροι, μπορείτε να γίνετε μέλος μιας ιδιωτικής εταιρείας μετοχών ως Συνεργάτης ή Σύμβουλος.
  • Εάν είστε κάποιος που έχει κάνει MBA και έχει σχετική εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, τότε σκεφτείτε τη στρατηγική εξόδου και γίνετε μέλος μιας εταιρείας PE ως συνεργάτης μετά το MBA.
  • Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε ρόλους ακινήτων όπως εμπορική μεσιτική ακίνητη περιουσία, ώστε να μπορέσετε να εισέλθετε σε ιδιωτικά μεσιτικά ακίνητα.

  Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο εκπαιδευτικό υπόβαθρο που πρέπει να εισχωρήσετε σε ιδιωτικά κεφάλαια.

  Απαιτούνται εκπαιδευτικά προσόντα για Private Equity

  Πώς να μπείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια - Εάν θέλετε να γίνετε μέλος μιας ιδιωτικής εταιρείας μετοχών, τότε πρέπει να είστε κορυφαίος φοιτητής και θα πρέπει να συνεχίσετε τις σπουδές σας από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο.

  πηγή: efinancialcareers.com

  Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τα εκπαιδευτικά προσόντα που απαιτούνται για την είσοδο σε ιδιωτικά κεφάλαια -

  • Masters in Finance - Ο πρώτος και πιο σημαντικός βαθμός που πρέπει να πάρετε είναι Masters in Finance. Το EFinancialCareers.com έχει περάσει από 1,6 εκατομμύρια βιογραφικά και διαπίστωσαν ότι σχεδόν το 27% των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο. Έτσι, εάν συνεχίζετε το πτυχίο σας στη χρηματοδότηση, σκεφτείτε να κάνετε μεταπτυχιακό στην ίδια πειθαρχία.
  • MBA από το Top Notch Institute -Γνωρίστε ότι οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών είναι πολύ επιλεκτικές για το ποιοι επιλέγουν να επιλέξουν. Υπάρχουν διάφορες απαιτήσεις και αν δεν τηρείτε καν μία από αυτές, θα μείνετε πίσω. Κατ 'αρχάς, πρέπει να κάνετε MBA (εάν δεν παρακολουθείτε μεταπτυχιακό στα οικονομικά). Οποιοδήποτε MBA δεν θα έκανε το κόψιμο. Πρέπει να αποκτήσετε MBA από κορυφαίο ινστιτούτο. Στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, υπάρχουν μόνο λίγα πανεπιστήμια από τα οποία μεγάλες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών επιλέγουν τους ανθρώπους τους - Harvard, Wharton, INSEAD, Stanford, Oxford, Cambridge, HEC & ESSEC. Επομένως, σκεφτείτε να κάνετε MBA από τα προαναφερθέντα ινστιτούτα εάν εξακολουθείτε να έχετε το πεδίο εφαρμογής. Το EFinancialCareers.com πέρασε από 1,6 εκατομμύρια βιογραφικά και διαπίστωσαν ότι σχεδόν το 23% των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών κατέχουν MBA. Διαφορετικά, για να επιλεγεί από μια κορυφαία εταιρεία ιδιωτικών μετοχών,πρέπει να έχετε εξαιρετικές δεξιότητες και εμπειρία σε ιδιωτικά κεφάλαια.
  • Chartered Financial Analyst ή CFA - Ένα άλλο προσόν που μπορείτε να στοχεύσετε είναι το CFA. Τώρα, το CFA δεν είναι για αμυδρά. Πρέπει να έχετε τέσσερα χρόνια σχετικής εμπειρίας πλήρους απασχόλησης και πρέπει να καθαρίσετε τρία επίπεδα που είναι αρκετά δύσκολα. Εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε CFA, θα έχετε κάποια πρόσθετα οφέλη. Μπορείτε να αναζητήσετε πολλές επιλογές επενδυτικής σταδιοδρομίας εκτός από ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια - επενδυτική τραπεζική, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου, έρευνα μετοχών κ.λπ. Σύμφωνα με το eFinancialCareers.com, διαπίστωσαν ότι το 18% των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών έχουν πτυχίο CFA.
  • Άλλες πιστοποιήσεις όπως CAIA και ACA - Μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά επιπλέον προσόντα όπως το CAIA (Chartered Alternative Investment Analyst) και το ACA (Associate Chartered Accountant). Ωστόσο, το eFinancialCareers.com ανέφερε ότι μόνο το 2% όλων των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών (μεταξύ των 1,6 εκατομμυρίων βιογραφικών τους) κατέχουν πτυχία CAIA ή ACA.

  Πώς να αποκτήσετε ιδιωτικά κεφάλαια - Απαιτούνται δεξιότητες

  Συνήθως, υπάρχουν πολλές δεξιότητες που απαιτούνται για να μπείτε σε μια καριέρα ιδιωτικών μετοχών. Υπάρχουν όμως τρεις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξετε εάν θέλετε να μπείτε και να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις τρεις δεξιότητες λεπτομερώς.

  πηγή: walkerhamill.com

  Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις τρεις δεξιότητες λεπτομερώς.

  • Τεχνικές δεξιότητες -  Αυτή είναι μια ικανότητα που πρέπει να αναπτύξετε εάν θέλετε να μπείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια - Χρηματοοικονομική ανάλυση, Αποτιμήσεις, Χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, Δομή διαπραγμάτευσης, Φύλλο όρων, Δέουσα επιμέλεια, Μοντελοποίηση LBO και άλλα. Εάν δεν έχετε γνώσεις σε αυτούς τους τομείς, σκεφτείτε να κάνετε ένα διαδικτυακό μάθημα ή εκπαίδευση και βεβαιωθείτε ότι η εκπαίδευση σας βοηθά να μάθετε τις δεξιότητες βήμα προς βήμα Εάν μπορείτε να κάνετε ένα μάθημα βίντεο, όπως το Investment Banking Training Bundle ή το Private Equity Training, αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή καθώς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την εκπαίδευση ξανά και ξανά για να αποκτήσετε την ικανότητα.
  • Οι δεξιότητες δικτύωσης -Αυτή η ικανότητα είναι το ιερό δισκοπότηρο μιας καριέρας ιδιωτικών μετοχών. Ας πούμε ότι δεν είστε από ένα κορυφαίο Ινστιτούτο και δεν έχετε καν ένα εξαιρετικό γράφημα καριέρας. αλλά αν έχετε ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο και εξαιρετική ικανότητα δικτύωσης, θα συνεργαστείτε μαζί με άλλους επαγγελματίες ιδιωτικών μετοχών που έχουν εξαιρετικό υπόβαθρο ή από την Οξφόρδη, το Wharton, το Χάρβαρντ ή το Στάνφορντ. Λοιπόν, πώς θα αναπτύξετε μια μεγάλη ικανότητα δικτύωσης; Πρέπει να είστε όρθιοι και σίγουροι για τις ικανότητές σας. Πρέπει να επικοινωνήσετε σύντομα, επαγγελματικά και να πείτε τι μπορείτε να προσφέρετε. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε ninja δικτύωσης είναι να δημιουργήσετε μια δομή της ιστορίας σας και να τη χρησιμοποιείτε παντού όποτε προσπαθείτε να στείλετε ένα email, να εξατομικεύσετε μια τηλεφωνική επικοινωνία ή να συνδεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανώτερο προσωπικό μιας μεγάλης εταιρείας PE. Η ιδέα είναι να μην διστάσετε καθόλου. Ναί,θα λάβετε απορρίψεις τις περισσότερες φορές (τουλάχιστον στην αρχή), αλλά τελικά αυτή η ικανότητα θα σας εξοικονομήσει πολύ σκληρή δουλειά και χρόνο.
  • Ψυχρή κλήση:Πολλοί άνθρωποι δεν θεωρούν την ψυχρή κλήση ως δεξιότητα, αλλά είναι δεξιότητα και πολύ λίγοι το καταφέρνουν. Στην πραγματικότητα, αυτή η ικανότητα είναι επέκταση της προηγούμενης ικανότητας. Ως άτομο που αναζητά εργασία σε ιδιωτικά κεφάλαια, το κρύο call είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Μπορείτε ακόμη να στείλετε email σε διάφορες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών. Εάν επιλέξετε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μεγάλες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών, τότε θα κοινοποιήσουν το email σας με τους HR τους και στις περισσότερες περιπτώσεις, θα λάβετε ένα γενικό email απόρριψης. Και σε άλλες εταιρείες, οι πιθανότητες να λάβετε απάντηση από τον ΥΕ ή από κάποιον ανώτερο επαγγελματία PE είναι 1%. Ωστόσο, εάν επικοινωνήσετε απευθείας με το άτομο, οι πιθανότητες επιτυχίας θα αυξηθούν δραστικά. Ξεκινήστε με μικρότερα κεφάλαια όπου η διαδικασία πρόσληψης δεν είναι δομημένη. Ο σκοπός της ψυχρής κλήσης είναι απλώς να πάρει μια συνέντευξη. Εάν δεν καταργήσετε τη συνέντευξη, προσφέρετε να εργαστείτε δωρεάν για μερικούς μήνες και μάθετε.Αυτό δεν θα προσθέσει μόνο τεράστια αξία στο βιογραφικό σας. Θα σας ωθήσει επίσης ένα βήμα μπροστά προς μια λαμπρή καριέρα ιδιωτικών μετοχών.
  • Πραγματοποιήστε συνδέσεις με Headhunters - Μην περιμένετε ανοίγματα Private Equity σε μια τυπική πύλη εργασίας. Οι εταιρίες Private Equity είναι μικρού μεγέθους και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους κυνηγούς κεφαλής για τη διαχείριση των λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων ελέγχου, της διεξαγωγής αρχικών δοκιμών και συνεντεύξεων κ.λπ.

  Αποζημίωση & ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στα Private Equity

  Ο κύριος σκοπός του να μπείτε στα ιδιωτικά κεφάλαια είναι να κερδίσετε πολύ περισσότερα και να εργαστείτε συγκριτικά λιγότερα. Αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι οι εταιρείες ιδιωτικών μετοχών απαιτούν από εσάς να εργάζεστε περισσότερες ώρες (μερικές φορές περισσότερο από ό, τι οι επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές), εάν προκύψει ανάγκη. Έτσι, η απόκτηση μεγάλης αποζημίωσης με την τοποθέτηση λιγότερων ωρών εργασίας είναι ένας μύθος.

  Το Private Equity Analyst θα εργαζόταν συνήθως 12-14 ώρες την ημέρα και εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας, μπορεί να εργάζεστε 16+ ώρες σε μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις. Συνήθως, εάν είστε ανώτερο προσωπικό σε μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών, τότε θα μπορούσατε να λάβετε παροχές σε ώρες εργασίας. Αλλά ξέρετε ότι θα υπήρχε μια υγιής ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και κατά καιρούς μπορεί να χρειαστεί να κολλήσετε όλη τη νύχτα.

  Η αποζημίωση είναι η κύρια έλξη των θέσεων εργασίας PE. Οι άνθρωποι τείνουν να μπει στο PE κυρίως λόγω της αμοιβής Ας ρίξουμε μια ματιά στην αποζημίωση των επαγγελματιών ιδιωτικών μετοχών σε διάφορα επίπεδα.

  Οι επαγγελματίες των ιδιωτικών μετοχών πληρώνονται συνήθως με τρεις μορφές αποζημίωσης - βασικός μισθός, μπόνους και μεταφερόμενοι τόκοι. Το ενδιαφερόμενο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει σημασία μόλις φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με την Preqin, ο μέσος όρος που λαμβάνουν οι συνεργάτες και οι ανώτεροι συνεργάτες στις ΗΠΑ κυμαίνονται μεταξύ 60.900 και 200.000 $ ετησίως. Εάν προσθέσουμε αυτά τα μεταφερόμενα συμφέροντα με την αποζημίωση μετρητών 173.000 $ έως 259.300 $ ετησίως, τότε στο τέλος της ημέρας, είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

  Ωστόσο, τα μεταφερόμενα συμφέροντα έχουν πιο νόημα στην περίπτωση των MD και των CEOs. Οι MD και οι CEOs των μεγάλων εταιρειών μετοχών στις ΗΠΑ λαμβάνουν 3,3 εκατομμύρια $ και 3,4 εκατομμύρια $ ετησίως μόνο με τόκους. Στην Ευρώπη, οι MD και οι CEOs λαμβάνουν περίπου 3 εκατομμύρια $ και 1,5 εκατομμύρια $ σε τόκους.

  Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην αποζημίωση σε κάθε επίπεδο σε εταιρείες PE (Στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία) -

  Μέση πληρωμή ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων στις Ηνωμένες Πολιτείες

  πηγή: efinancialcareers.com

  Μέση πληρωμή ιδιωτικών ιδίων κεφαλαίων στην Ευρώπη

  πηγή: efinancialcareers.com

  Μέση αμοιβή ιδιωτικών κεφαλαίων στην Ασία-Ειρηνικό

  πηγή: efinancialcareers.com

  Πώς να μπείτε στο Private Equity - Στρατηγικές για να ξεκινήσετε

  Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως -

  • Ξεκινήστε χαράζοντας μια προσωπική ιστορία: Δομή μιας ιστορίας που περιέχει το ιστορικό σας, γιατί σας ενδιαφέρει η ιδιωτική δικαιοσύνη, πώς αναπτύξατε το ενδιαφέρον σας για την PE, πού κάνατε την πρακτική σας άσκηση (και αν υπάρχει) και πώς θέλετε να διαμορφώσετε την καριέρα σας ιδιωτικά κεφάλαια. Αυτό θα ήταν το βήμα πωλήσεών σας όποτε θα σας ζητηθεί να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ή όποτε θα μιλήσετε σε κάποιον μέσω τηλεφώνου για συνέντευξη.
  • Δημιουργήστε ένα υπέροχο βιογραφικό PE: Στην ιδανική περίπτωση, το βιογραφικό θα πρέπει να έχει μήκος μιας σελίδας. Μπορείτε να πάτε για 1,5 σελίδες το πολύ. Και αφαιρέστε «αντικειμενικά», «χόμπι», «προσωπικά στοιχεία». Η μόνη συζήτηση για τις επαγγελματικές σας εμπειρίες που έχουν γίνει, τα εκπαιδευτικά προσόντα, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τα στοιχεία επικοινωνίας. Και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε όλους τους όρους PE ως ρήματα δράσης.
  • Δίκτυο, τηλεφωνική κλήση και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Κάντε τρία από όλα. Εάν θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα PE, αυτά τα τρία θα κάνουν το τέχνασμα. Αρχικά, μάθετε σε ποιον πρέπει να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, καλέστε ή στείλτε ένα email ή καθίστε πρόσωπο με πρόσωπο εάν είναι δυνατόν. Εάν είστε κατώτερος επαγγελματίας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε πρακτική άσκηση σε κορυφαίες τράπεζες εάν δεν σας προσφέρουν αμέσως συνεντεύξεις.
  • Ξεκινήστε αμέσως: Σταματήστε να διαβάζετε και αρχίστε να ενεργείτε. Εάν είστε σοβαροί για την καριέρα PE, η μαζική δράση είναι το κλειδί. Ξεκινήστε με οτιδήποτε. Μάθετε για κάποιον με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα ή δημιουργήστε το βιογραφικό σας PE.

  Πώς να εισέλθετε σε ιδιωτικά κεφάλαια - Τελική ανάλυση

  Ένα σταθερό υπόβαθρο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εισβολής στην αγορά ιδιωτικών μετοχών. Ωστόσο, εάν έχετε μια έντονη επιθυμία και ξέρετε πώς να δικτυωθείτε, θα κερδίσετε αμέσως το ήμισυ της μάχης. Η ιδέα είναι να ξεκινήσετε αμέσως.