Τράπεζες Επενδύσεων στη Βοστώνη (Μισθός, Καριέρα) | Λίστα των κορυφαίων 7 τραπεζών

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές στη Βοστώνη διαχωρίστηκαν παρέχοντας συγκεκριμένη αξία στους στοχευμένους πελάτες και είναι απαραίτητες με ευρεία τεχνογνωσία στον κλάδο.

Εδώ είναι τα λίγα βασικά χαρακτηριστικά της επενδυτικής τραπεζικής αγοράς στη Βοστώνη -

 • Ο κόμβος για τη σταδιοδρομία των χρηματοοικονομικών: Εάν υποθέτετε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας και να ξεκινήσετε μια καριέρα στη χρηματοδότηση, ειδικά στις επενδυτικές τραπεζικές εργασίες, η Βοστώνη πρέπει να είναι ο καλύτερος στόχος που πρέπει να έχετε. Η Βοστώνη βρίσκεται μεταξύ των 10 κορυφαίων πόλεων στις ΗΠΑ που έχει μια κερδοφόρα καριέρα στον τραπεζικό τομέα.
 • Τεράστιος όγκος συναλλαγών: Η Βοστώνη είναι το ονειρικό μέρος για κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Οι δύο κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία και επενδύσεις αξίας άνω των 2,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στη Βοστώνη. Γι 'αυτό η Βοστώνη ονομάζεται συχνά οικονομική περιοχή.
 • Γενέτειρα της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων: Ένα άλλο φτερό στο καπέλο είναι η βιομηχανία αμοιβαίων κεφαλαίων στη Βοστώνη. Λέγεται ότι η Βοστώνη είναι η γενέτειρα της βιομηχανίας αμοιβαίων κεφαλαίων. Επιπλέον, η πόλη είναι τόσο καλά δομημένη που ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό για τους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα για να ζήσουν, να μάθουν και να προσεγγίσουν οποιονδήποτε ηγέτη σκέψης και επιρροή.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, οι τράπεζες επενδύσεων στη Βοστώνη προσφέρουν πληθώρα εξατομικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες επενδυτικές τραπεζικές υπηρεσίες που προσφέρουν αυτές οι τράπεζες -

 • Συμβουλευτική από πλευράς πώλησης: Δεδομένου ότι πολλές από τις επενδυτικές τράπεζες επικεντρώνονται στη μεσαία αγορά, μία από τις υπηρεσίες που ξεχωρίζουν είναι η συμβουλή πώλησης. Αυτές οι τράπεζες στη Βοστώνη ρίχνουν μια εστιασμένη ματιά στην αγορά και προσφέρουν προσαρμοσμένη αξία στους πελάτες τους. Από την κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών έως την προσφορά ενδεικτικής αποτίμησης και βοηθώντας τους πελάτες να πραγματοποιήσουν τις επιλογές για μόχλευση είναι τα βασικά πλεονεκτήματα των επενδυτικών τραπεζών.
 • Αύξηση κεφαλαίου: Αυτές οι τράπεζες επενδύσεων βοηθούν τις εταιρείες να αντλούν κεφάλαια. Το κεφάλαιο μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε μορφή χρέους, π.χ. χρέος ηλικιωμένων, ιδιωτικά ίδια κεφάλαια, ημιώροφο, εξαγορές διαχείρισης κ.λπ.
 • Στρατηγική συμβουλευτική: Καθώς οι τράπεζες επενδύσεων εστιάζουν αποκλειστικά στις απαιτήσεις των πελατών, προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες όσον αφορά την παροχή στρατηγικών εναλλακτικών λύσεων, την ανάλυση χωρητικότητας του χρέους, την ανάλυση επιλογών ρευστότητας, την εύρεση του στρατηγικού πλαισίου για τη μεγιστοποίηση της αξίας των μετόχων.
 • Συμβουλευτική M&A: Οι τράπεζες επενδύσεων ειδικεύονται στην παροχή συμβουλών M&A στους αξιότιμους πελάτες τους. Από μια αναζήτηση απόκτησης έως τη δέουσα επιμέλεια έως την εκτέλεση της ανάλυσης αποτίμησης, πολλά πηγαίνουν στη συμβουλή M&A.

Λίστα με τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στη Βοστώνη

Εδώ είναι οι κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στον οικονομικό κόμβο της Βοστώνης -

 1. Provident Healthcare Partners: Είναι μία από τις ταχύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες τράπεζες μπουτίκ επενδύσεων στη Βοστώνη. Ο κύριος στόχος αυτής της τράπεζας επενδύσεων είναι στις βιομηχανίες υγείας.
 2. Lexbridge International: Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της τράπεζας επενδύσεων είναι στις συμβουλές για συγχωνεύσεις και εξαγορές.
 3. Capstone Partners: Οι Capstone Partners καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών επιχειρήσεων της μεσαίας αγοράς. Αυτή η τράπεζα εξυπηρετεί τις απαιτήσεις εταιρικής χρηματοδότησης των ιδιοκτητών της εταιρείας.
 4. Consilium Partners LLC: Αυτή η τράπεζα επενδύσεων ιδρύθηκε το έτος 2000. Ο κύριος στόχος αυτής της τράπεζας στη Βοστώνη είναι να παρέχει συγχωνεύσεις και συμβουλές εξαγοράς και ευκαιρίες αύξησης κεφαλαίου στις αναδυόμενες και μεσαίες αγορές.
 5. MHT Partners: Πρόκειται για μια άλλη κορυφαία εταιρεία επενδυτικής τραπεζικής που βρίσκεται στη Βοστώνη. Η ένταση και το επίπεδο εστίασης που φέρνουν σε κάθε συναλλαγή είναι ασύγκριτα.
 6. Tully & Holland, Inc.: Η Tully & Holland, Inc. είναι μια από τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων στη Βοστώνη. Ο κύριος στόχος τους είναι η χρηματοοικονομική συμβουλή που εξυπηρετεί τον καταναλωτικό τομέα.
 7. Lockebridge, LLC: Το κύριο επίκεντρο αυτής της κορυφαίας τράπεζας επενδύσεων είναι η παροχή έμπειρων εγχώριων και διεθνών συμβουλών στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της κατώτερης μεσαίας αγοράς.

Διαδικασία πρόσληψης επενδυτικής τράπεζας στη Βοστώνη

Δεδομένου ότι η Βοστώνη θεωρείται ως οικονομικός κόμβος, η διαδικασία πρόσληψης είναι επίσης πολύ δυναμική και ποικίλλει ανάλογα με το σύστημα αξιών και το επίκεντρο της εργασίας της επενδυτικής τράπεζας.

Η τυπική διαδικασία πρόσληψης στη Βοστώνη έχει ως εξής -

 • Προτιμάται το κορυφαίο ινστιτούτο: Όπως μπορείτε να περιμένετε εάν έχετε σπουδάσει σε κορυφαία ιδρύματα στις ΗΠΑ ή στον κόσμο, θα έχετε εύκολη πρόσβαση στην επενδυτική τραπεζική αγορά στην περιοχή της Βοστώνης.
 • Ενθαρρύνεται η σχετική εμπειρία: Μαζί με αυτό, θα πρέπει να έχετε σχετική εμπειρία. Ο ιδανικός τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να κάνετε μερικά πρακτικά στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, ώστε να μπορείτε να δείξετε τη σχετική εμπειρία και την καμπύλη μάθησης που έχετε.
 • Πολλά εξαρτώνται από τη σύσταση: Δεδομένου ότι ολόκληρος ο χρηματοπιστωτικός κλάδος είναι στενά συνδεδεμένος, εάν σας προτείνει ένα ανώτερο στέλεχος ή ένας συνεργάτης μιας επενδυτικής τράπεζας, θα σας δοθεί προτίμηση έναντι άλλων.
 • Ο υποψήφιος πρέπει να κάνει καλά την ομάδα: Δίνεται μεγάλη αξία στην ομάδα ονείρου μαζί με την ατομική συνεισφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εάν έχετε μια σπουδαία εκπαίδευση, εξαιρετική εμπειρία, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε καλά με την υπάρχουσα ομάδα, δεν θα είστε οι κατάλληλοι για την τράπεζα. Πολλά εξαρτώνται επίσης από το πώς προσεγγίζετε το νέο περιβάλλον και άλλα μέλη της ομάδας στην τράπεζα επενδύσεων.

Πολιτισμός

Δίνεται μεγάλη έμφαση στον πολιτισμό των τραπεζών επενδύσεων. Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της τυπικής κουλτούρας των τραπεζών επενδύσεων στη Βοστώνη -

 • Μικρές ομάδες: Οι τράπεζες επενδύσεων ενθαρρύνουν σκόπιμα τη δημιουργία μικρότερων ομάδων για τη μείωση της τριβής και την αύξηση της προσβασιμότητας. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα λειτουργεί ως μονάδα και επιτυγχάνει τα πιο αγαπημένα όνειρα των αντίστοιχων πελατών των τραπεζών.
 • Ανοιχτή πρόσβαση σε ανώτερους συνεργάτες: Εάν εσείς, ως νεοεισερχόμενος θέλετε να μάθετε κάτι που μόνο ένας ανώτερος συνεργάτης μπορεί να απαντήσει, μπορείτε να τον ρωτήσετε στις περισσότερες από τις επενδυτικές τραπεζικές εταιρείες στη Βοστώνη.
 • Διασυνοριακές συμφωνίες: Οι ομάδες των επενδυτικών τραπεζών ενθαρρύνονται να εργαστούν περισσότερο σε διασυνοριακές συμφωνίες. Αυξάνει το σετ δεξιοτήτων και βοηθά επίσης το τζελ με όλους τους ανθρώπους.
 • Εστίαση στον πελάτη: Σχεδόν όλες οι επενδυτικές τράπεζες στη Βοστώνη έχουν ένα αδιάκοπο πάθος και ένταση για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των πελατών τους και οι περισσότερες από τις τράπεζες ακολουθούν αδιάκοπα αυτό το είδος της πελατοκεντρικότητας.

Μισθοί επενδυτικής τραπεζικής στη Βοστώνη

πηγή: ziprecruiter.com

Όπως αναφέρθηκε από τον Zip Recruiter, ο μέσος μισθός των αναλυτών επενδυτικής τραπεζικής στη Βοστώνη είναι 86.227 $ ετησίως, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρό.

Έξοδος ευκαιριών

Εάν θέλετε να αφήσετε μια προσοδοφόρα καριέρα στον επενδυτικό τραπεζικό λόγω άγχους ή ανεπάρκειας, μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε σε ιδιωτικά κεφάλαια ή ως σύμβουλος.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found