Οι 10 κορυφαίες λίστες τραπεζών επενδύσεων μεσαίας αγοράς | WallstreetMojo

Τράπεζες επενδύσεων μεσαίας αγοράς

Κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων μεσαίας αγοράς - Τι είναι οι τράπεζες επενδύσεων μέσης αγοράς

Οι τράπεζες επενδύσεων ταξινομούνται γενικά σε τράπεζες Bulge bracket, Middle market και Boutique. Η μεσαία αγορά, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι τράπεζες επενδύσεων μεσαίου επιπέδου, κυρίως λόγω του μεγέθους των συναλλαγών τους που κυμαίνεται από 50 εκατομμύρια έως 500 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Παρέχουν το ίδιο σύνολο υπηρεσιών με αυτές που παρέχονται από τα bigwigs, δηλαδή τις τράπεζες bulge bracket, αλλά δεν είναι γεωγραφικά παρόντα διεθνώς όπως αυτές.

Παρακάτω είναι η λίστα με τις κορυφαίες τράπεζες επενδύσεων μεσαίας αγοράς.

# 1- William Blair & Co.


Η William Blair & Co. ιδρύθηκε το 1935, εδρεύει στο Σικάγο και είναι επενδυτική τραπεζική, με παρουσία κυρίως στην Κίνα και την Ασία. Είναι μια ιδιωτική εταιρεία επενδυτικής τραπεζικής που παρέχει πλήθος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες της.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η William Blair παρέχει μια σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από έρευνα μετοχών και μεσιτεία, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ιδιωτικά κεφάλαια και επενδυτικές τραπεζικές συναλλαγές.

 • Πολιτισμός γραφείου

Το William Blair μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εξαιρετική κουλτούρα γραφείου όπου ο πελάτης είναι ο βασιλιάς και οι απαιτήσεις του πελάτη υπερέχουν.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η William Blair & Co. επικεντρώνεται σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, δηλαδή στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, την ενέργεια, την υγειονομική περίθαλψη, την τεχνολογία και το λιανικό εμπόριο. Οι πελάτες του βασικά περιλαμβάνουν ιδιοκτήτες ιδιωτικών και δημοσίων εταιρειών.

# 2 - Μπέριντ


Η Baird ιδρύθηκε το 1919 και είναι τράπεζα επενδύσεων μεσαίας αγοράς με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία. Είναι μια εταιρεία επενδύσεων τραπεζικής ιδιοκτησίας υπαλλήλων που απασχολεί περισσότερους από 3100 επαγγελματίες.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Το Braid είναι στη διαχείριση ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων, στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, στα ιδιωτικά κεφάλαια, στα πάγια έσοδα και στις κεφαλαιαγορές. Δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλα τα είδη χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η Baird προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ακόλουθους κλάδους, δηλαδή, υγειονομική περίθαλψη, ακίνητα, τεχνολογία, καταναλωτές, ενέργεια, διανομή, ενέργεια και βιομηχανική τεχνολογία.

 • Τραπεζική κουλτούρα

Όπως κάθε άλλη τράπεζα επενδύσεων μεσαίας αγοράς, η Baird παρέχει άφθονες ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης στους υπαλλήλους της.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η Baird έχει παρουσία σε όλες τις ηπείρους και είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Απαιτεί εξαιρετικό ζήλο και ενθουσιασμό για να είναι μέρος ενός τόσο απαιτητικού χώρου εργασίας.

# 3 - Χουλιχάν Λόκε


Η Houlihan Lokey ιδρύθηκε το 1972 και εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Είναι μεγαλύτερο από τους ομολόγους του και ανήκει σε 250 από τους υπαλλήλους του. Είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη επενδυτική τράπεζα με επίκεντρο τις συμβουλές. Η εταιρεία έχει διάφορα βραβεία στην πίστωση της, με το βραβείο Best Investment Banking Firm να είναι ένα από αυτά.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της Houlihan Lokey περιλαμβάνουν χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση, εταιρική χρηματοδότηση, χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες μαζί με την M&A, η οποία είναι η δύναμή τους και ο κύριος λόγος, θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στις επενδυτικές τράπεζες της μεσαίας αγοράς.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η Houlihan Lokey είναι πολύ αυστηρή στην επιλογή των υπαλλήλων της, παίρνει το καλύτερο που προσφέρει η αγορά. Οι υπάλληλοί του υποτίθεται ότι είναι έξυπνοι άνθρωποι αφιερωμένοι στην επίλυση των αναγκών των πελατών με τα δημιουργικά τους αποτελέσματα.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Ο Houlihan Lokey έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό του σε πολλά διεθνή κυκλώματα. Έχει παρουσία παρουσία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία. Επικεντρώνεται σε πολλές βιομηχανίες, όπως αυτοκινητοβιομηχανία, υγειονομική περίθαλψη, αεροδιαστημική, ακίνητα, τρόφιμα, τηλεπικοινωνίες, αθλητικά κ.ά. Houlihan Lokey θεωρείται το καλύτερο μεταξύ τους συμμαθητές του και είναι το Είναι ιδανικό μέρος για τους εκκολαπτόμενους επενδυτικοί τραπεζίτες.

# 4 - Διεθνές Λίνκολν


Η Lincoln International ιδρύθηκε το 1996 και εδρεύει στο Σικάγο. Θεωρείται ελίτ ίδρυμα με τα γραφεία του σε διάφορες διεθνείς πόλεις, μερικές από τις οποίες περιλαμβάνουν το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, τη Φρανκφούρτη, τη Βομβάη, το Σάο Πάολο, το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λος Άντζελες, το Πεκίνο, τη Μόσχα, το Μιλάνο και τη Βιέννη. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, ολοκλήρωσε περισσότερες από 130 συμβουλευτικές εργασίες το 2013.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Lincoln International παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλές και υπηρεσίες αναδιάρθρωσης μαζί με συγχωνεύσεις και εξαγορές. Στην πραγματικότητα, το τμήμα M&A του θεωρείται από τα καλύτερα και είναι γνωστό ότι είναι αρκετά επιθετικό στην προσέγγισή του.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η Lincoln International είναι μια από τις καλύτερες τράπεζες επενδύσεων μεσαίας αγοράς για να συνεργαστεί. Είναι γνωστό για την επιθετική του προσέγγιση και αναμένει από τους υπαλλήλους του να εργαστούν σκληρά και να διατηρήσουν το όνομα που δημιούργησε για τον εαυτό του. Έχει περισσότερους από 300 υπαλλήλους και είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Δεδομένου ότι η Lincoln International είναι μελλοντοστραφής και καθιερωμένη εταιρεία με τα γραφεία της να εκτείνονται σε διάφορες χώρες, αναμένει τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση από τους υπαλλήλους τους.

# 5 - Λάζαρντ


Η Lazard ιδρύθηκε το 1848 και ενσωματώθηκε στο Χάμιλτον των Βερμούδων, αν και λειτουργεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Νέας Υόρκης. Έχει περισσότερους από 2600 υπαλλήλους στα διάφορα γραφεία του σε περισσότερες από 42 πόλεις σε 27 χώρες με τη μεγαλύτερη παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Lazard Middle Market είναι ο βραχίονας επενδυτικής τράπεζας της μεσαίας αγοράς της μάρκας Lazard που είναι μια μπουτίκ τράπεζα

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Είναι μια εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και κερδίζει τα έσοδά της κυρίως από συγχωνεύσεις και εξαγορές. Η Lazard MM ασχολείται με τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, την επενδυτική τραπεζική και άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και εξυπηρετεί κυρίως τους θεσμικούς πελάτες.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η Lazard, η μπουτίκ τράπεζα δημιούργησε μια θέση για την αγορά της, είναι ένα γνωστό όνομα και μια αξιόπιστη μάρκα Lazard MM προωθεί την ίδια κληρονομιά προς τα εμπρός, με τις βαθιές και αξιόπιστες συνδέσεις της Lazard.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η Lazard MM έχει όνομα και φήμη για να υποστηρίξει τις βασικές της δραστηριότητες, συγχωνεύσεις και εξαγορές. Με τόσο ισχυρές συνδέσεις στην αγορά, η συναλλαγή με πελάτες ιδιωτικών μετοχών γίνεται πολύ πιο ομαλή και αξιόπιστη.

# 6 - Stifel


Η Stifel ιδρύθηκε το 1890 και εδρεύει στο Missouri των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ισχύς των εργαζομένων της είναι περίπου 5200 και έχει εκτεταμένη και εκτεταμένη εμπειρία στην ολοκλήρωση περισσότερων από 3100 δημόσιων προσφορών, 900 συναλλαγών M&A και 400 ιδιωτικών τοποθετήσεων από το 2000. Επικεντρώνεται σε διάφορους κλάδους, όπως η άμυνα, η αεροδιαστημική, τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα, η υγειονομική περίθαλψη, η ενέργεια, η πραγματική κτήμα για να αναφέρουμε μερικά.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, επενδυτική τραπεζική και διαχείριση. Η Stifel είναι αναγνωρισμένη για τη συμβουλευτική της IPO στο τμήμα της μεσαίας αγοράς, έχει ασχοληθεί περισσότερο με το IPO είτε πρόκειται για ίδια κεφάλαια είτε για χρέη.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η Stifel έχει πολύ ισχυρούς και αξιόπιστους ανθρώπους στο τιμόνι των υποθέσεων, γεγονός που την καθιστά μια φιλόδοξη εταιρεία με ισχυρές και αξιόπιστες σχέσεις. Δεδομένου ότι η πρωταρχική της εστίαση είναι στο IPO, παρέχει σχολαστικά εμπειρογνωμοσύνη σε κάθε στάδιο IPO.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η ισχύς της Stifel έγκειται στην ισχυρή συμβουλευτική εμπειρογνωμοσύνη της και στην ανάλυση που βασίζεται στην έρευνα κατά την έναρξη της δημόσιας εγγραφής της εταιρείας. Με τις βαθιές συνδέσεις της, η Stifel θεωρείται μία από τις καλύτερες επιλογές για μια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκινήσει την IPO της στο τμήμα της μεσαίας αγοράς.

# 7 - Harris William & Co.


Η Harris William & Co. ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους και έχει γραφεία κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη σε πόλεις όπως η Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Σαν Φρανσίσκο, η Βοστώνη, η Φιλαδέλφεια, η Μινεάπολη και το Κλίβελαντ.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Harris William & Co. είναι θυγατρική της PNC Financial Services και έχει αποκτήσει μερικές επενδυτικές τράπεζες μεσαίας αγοράς την προηγούμενη δεκαετία. Παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλές σε απόψεις δικαιοσύνης, αναδιάρθρωση και συγχωνεύσεις και εξαγορές. Η Harris William & Co. καθιέρωσε το όνομά της στις συναλλαγές Leveraged Buyout (LBO) και είναι αρκετά δημοφιλής στις εταιρείες ιδιωτικών μετοχών που αναζητούν τη συμβουλή αγοράς από πλευράς αγορών.

 • Πολιτισμός γραφείου

Η Harris William & Co. είναι ένα καθιερωμένο όνομα στο σενάριο M&A, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη του πελάτη δημιουργώντας και διατηρώντας υψηλά πρότυπα απόδοσης. Έχει εστιάσει τις δραστηριότητές της σε συγκεκριμένους κλάδους, συγκεκριμένα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες, την υγειονομική περίθαλψη και τις βιοεπιστήμες, τις επιχειρηματικές υπηρεσίες, τους καταναλωτές, τις μεταφορές και την εφοδιαστική, την εξειδίκευση, την ενέργεια και τη δύναμη.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η Harris William & Co. δημιούργησε ένα εμπορικό σήμα από μόνη της εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες LBO. Η συμβουλευτική πλευρά της M&A δεν είχε πολλές εταιρείες να επικεντρώνονται. Η Harris William & Co. έκανε ακριβώς αυτό και έχει ισχυρές και βαθιές συνδέσεις στο δίκτυο ιδιωτικών μετοχών.

# 8 - Brown Gibbons Lang & Co.


Η Brown Gibbons Lang & Co., γνωστή ως BGL, ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι μια ανεξάρτητη τράπεζα μεσαίας αγοράς που παρέχει χρηματοοικονομική εξυπηρέτηση στους πελάτες της που διανέμονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες κυρίως στο Σικάγο, στο Νιούπορτ Μπιτς και στο Σαν Αντόνιο. Δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή ορθών και αμερόληπτων συμβουλών από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αντιμετώπιζαν προκλήσεις στον κλάδο τους. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ήθελαν εμπειρογνώμονες που θα μπορούσαν να αναλύσουν τις ευκαιρίες και τα ζητήματα που επηρεάζουν τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις τους συγκεκριμένα, η Brown Gibbons Lang & Co. εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ευκαιρία και ως εκ τούτου εξυπηρετεί ένα πολύ εξειδικευμένο τμήμα της επιχείρησης της μεσαίας αγοράς.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Brown Gibbons Lang & Co. πληροί τις εταιρικές χρηματοοικονομικές συμβουλές και τις συναλλακτικές ανάγκες των πελατών τους. Επικεντρώνεται πρωτίστως στον τομέα των ακινήτων και παρέχει συμβουλές για τραπεζικές επενδύσεις σε ακίνητα, υγειονομική περίθαλψη, βιομηχανικό και πολυκατοικικό χώρο.

 • Πολιτισμός γραφείου

Δεδομένου ότι η Brown Gibbons Lang & Co. είναι ανεξάρτητος τραπεζίτης, πιστεύεται γενικά ότι δεν υπάρχουν στόχοι πολλαπλής πώλησης για τους υπαλλήλους της, επομένως η συμβουλευτική υπηρεσία θα είναι αμερόληπτη και αμερόληπτη.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η Brown Gibbons Lang & Co. εξυπηρετεί ένα πολύ εξειδικευμένο τμήμα των εταιρειών της μεσαίας αγοράς και έχει διατηρήσει την εστίασή της σε περιορισμένες βιομηχανίες, ορισμένες από αυτές είναι καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες λιανικής, επεξεργασία μετάλλων και μετάλλων, υγειονομική περίθαλψη και βιοεπιστήμες και βιομηχανίες ακινήτων.

# 9 - Ρέιμοντ Τζέιμς


Η Raymond James Financial ιδρύθηκε το 1962 και εδρεύει στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει περισσότερους από 6500 υπαλλήλους που διαχειρίζονται περίπου 2,7 εκατομμύρια λογαριασμούς σε περισσότερες από 2600 τοποθεσίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική και σε άλλες τοποθεσίες. Παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, εταιρείες και ιδρύματα και ασχολείται με επενδύσεις και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό σε μεσιτικά και ασφαλιστικά μεσιτικά, επενδυτική τραπεζική, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση μετρητών, τραπεζικές και υπηρεσίες εμπιστοσύνης.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η Raymond James Financial παρέχει μια σειρά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες της, εστιάζοντας κυρίως σε IPO και M&A Είναι μια επενδυτική τράπεζα μεσαίας αγοράς που επικεντρώνει τις προσπάθειές της και τις δραστηριότητές της σε εταιρείες μεγαλύτερου μεγέθους στο τμήμα της μεσαίας αγοράς.

 • Πολιτισμός γραφείου

Ο Raymond James συγχωνεύτηκε με την Morgan Keegan & Co. το 2012 και έγινε ένα μεγάλο και αναγνωρισμένο όνομα στις τράπεζες επενδύσεων της μεσαίας αγοράς. Το 2013, ο Ρέιμοντ Τζέιμς δήλωσε την αποδοτικότητα για 100 συνεχόμενα τρίμηνα.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η Raymond James έχει διαδώσει τις υπηρεσίες της σε διάφορους κλάδους, δηλαδή σε ακίνητα, ασφάλεια, άμυνα, υποδομές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υγειονομική περίθαλψη, καταναλωτές, λιανική ενέργεια, μεταφορές, τεχνολογία και υπηρεσίες. Με τη συγχώνευση του 2012, η ​​Raymond James επέκτεινε όχι μόνο την εμβέλεια αλλά και την εμπειρία και την εμπειρία της.

# 10 - Εταιρική χρηματοδότηση της KPMG


Η KPMG είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1987 και εδρεύει στις Κάτω Χώρες. Είναι ένας από τους ελεγκτές των Big Four, άλλοι είναι οι EY, PwC και Deloitte. Κατά την τελευταία δεκαετία, η KPMG επεκτείνει τα φτερά της στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και έχει χαράξει με επιτυχία μια θέση για τον εαυτό της στον τραπεζικό τομέα επενδύσεων της μεσαίας αγοράς. Η KPMG διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας και γνώσης, καθώς και ένα τεράστιο δίκτυο πελατών που διανέμονται σε διάφορα έθνη, τα οποία εμπιστεύονται πλήρως την KPMG.

 • Τραπεζικές υπηρεσίες

Η KPMG ασχολείται κυρίως με τις λογιστικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες, το σκέλος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της KPMG, δηλαδή η KPMG Corporate Finance, αναλύει σχολαστικά κάθε πτυχή της συμφωνίας και παρέχει πληροφορίες για την ανάλυση στρατηγικών επιλογών, εκτίμησης, διαμόρφωσης δομής της συμφωνίας μαζί με τους μηχανισμούς έπρεπε να παρουσιάσει τη συμφωνία στην αγορά, παρακολουθώντας τη διαδικασία συναλλαγής και τις διαπραγματεύσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας.

 • Πολιτισμός γραφείου

Το KPMG είναι ένα εμπορικό σήμα που μπορεί να εγγυηθεί ο καθένας, η μακρά κληρονομιά των βραβείων όχι μόνο για την επαγγελματική του αριστεία, αλλά και για το ότι είναι ο προτιμώμενος εργοδότης για τις εργαζόμενες μητέρες, μιλάει για την εξαιρετική του κουλτούρα γραφείων.

 • Προτερήματα ελλατώματα

Η KPMG φέρνει μαζί της ένα ισχυρό και φημισμένο όνομα και έχει δημιουργήσει μια θέση για τον εαυτό της με την επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορες βιομηχανίες και χώρες. Η KPMG Corporate Finance, ωστόσο, έχει περιοριστεί σε 11 κλάδους, δηλαδή, ασφάλιση, ακίνητα, καταναλωτικές αγορές, μέσα ενημέρωσης και μάρκετινγκ, τεχνολογία και επικοινωνίες, ενέργεια και φυσικοί πόροι, επιχειρηματικές υπηρεσίες, τεχνολογία και βιομηχανική τεχνολογία, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υγειονομική περίθαλψη και βιομηχανική αγορές.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found