Ευκαιρίες εξόδου από τραπεζικές επενδύσεις | WallstreetMojo

Ευκαιρίες εξόδου από την επενδυτική τραπεζική - Η επενδυτική τραπεζική δεν είναι για τους αμυδρούς. Πρέπει να εργάζεστε 100+ ώρες κάθε εβδομάδα, θα είστε πάντα στα δάχτυλα των ποδιών σας για να κάνετε τα πράγματα και θα αισθάνεστε πάντα το επείγον να χάσετε σημαντικές προσφορές.

Ωστόσο, όλοι φαίνεται να πηγαίνουν για επενδυτική τραπεζική λόγω της αποζημίωσης και δεν σκέφτονται τις ώρες εργασίας και τη νοητική στάση που απαιτείται για την επιτυχία. Η ιδέα είναι να περάσετε 2-3 χρόνια αυστηρής εργασίας και να αλλάξετε καριέρα.

Οι επενδυτές τραπεζίτες που έχουν πτυχίο από κορυφαία πανεπιστήμια μπορούν να έχουν μεγάλες πιθανότητες να μπουν σε άλλους τομείς. Όμως οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει πάνω τους, μπορεί να φαίνεται δύσκολο για αυτούς να αλλάξουν όταν αισθάνονται απαραίτητα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πολλές διαφορετικές επιλογές για ευκαιρίες εξόδου για επενδυτές τραπεζίτες. Μερικά από αυτά είναι αρκετά συνηθισμένα, μερικά από αυτά είναι σπάνια και άλλα είναι το αποτέλεσμα της ικανότητας να μάθουν τόσες πολλές δεξιότητες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά ένα προς ένα.

  Ευκαιρίες εξόδου από τραπεζικές επενδύσεις

  # 1 - Ιδιωτικά ίδια κεφάλαια

  Τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα σας εάν θέλετε να κάνετε εναλλαγή από την επενδυτική τραπεζική. Αλλά υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίτε -

  • Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να έχετε κορυφαία απόδοση και αποτελέσματα μεταξύ της ομάδας σας τουλάχιστον για δύο χρόνια.
  • Δεύτερον, θα έπρεπε να έχετε περάσει από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο και πρέπει να είστε ένας από τους κορυφαίους φοιτητές εκεί.
  • Τρίτον, θα έπρεπε να έχετε περάσει έναν λογικό χρόνο σε μια μεγάλη τράπεζα για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

  Εάν πληροίτε όλες αυτές τις προϋποθέσεις και ταυτόχρονα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σχεδόν ίσοι (80-90 ώρες), αλλά σε εντελώς διαφορετικό ρόλο (περισσότερο από έναν ερευνητή), τότε η ιδιωτική δικαιοσύνη είναι το σωστό για εσάς.

  Για να μάθετε περισσότερα για το Private Equity, μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα άρθρα -

  • Τι είναι το Private Equity;
  • Εκπαιδευτικό μάθημα Private Equity
  • Αναλυτής Private Equity
  • Βιβλία ιδιωτικών κεφαλαίων
  • Investment Banking vs Private Equity

  # 2 - Αμοιβαία Κεφάλαια αντιστάθμισης:

  Το hedge fund θα ήταν δύσκολο να σπάσει και δεν είναι εύκολο να μπείτε στο hedge fund εάν δεν έχετε παχύ δέρμα. Εάν έχετε εμπειρία στον έλεγχο συναλλαγών και έχετε κάποια εμπειρία στον καθορισμό στρατηγικών συναλλαγών, είστε έτοιμοι να πάτε. Το μόνο πράγμα που μπορεί να επιδείξει πυρκαγιά είναι εάν χάνετε έστω και μία φορά, είναι πιθανό να αποβληθείτε από τα χρήματα. Γι 'αυτό, κάντε υπομονή και σκεφτείτε δύο φορές την επιλογή σας να συμμετάσχετε σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου γιατί ο κίνδυνος είναι πάρα πολύς από οποιαδήποτε άλλη επιλογή σταδιοδρομίας.

  Για να μάθετε περισσότερα για τα Hedge Funds, μπορείτε να ανατρέξετε στα ακόλουθα άρθρα -

  • Εργασίες Hedge Funds
  • Στρατηγικές αντιστάθμισης κεφαλαίων
  • Εκπαιδευτικό μάθημα Hedge Funds
  • Investment Banking vs Hedge Fund Manager

  # 3 - Συμβουλευτική στρατηγικής (Ευκαιρίες εξόδου από τραπεζικές επενδύσεις)

  Εάν είστε τραπεζίτης που έχει εμπειρία στη διαβούλευση πριν από την τραπεζική, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τη στρατηγική. Πολλοί τραπεζίτες επενδύσεων συμμετέχουν σε συμβουλευτικές στρατηγικές για την απόλυτη αγάπη της στρατηγικής. Αλλά θυμηθείτε μόλις ορίσετε αυτήν την επιλογή, δεν θα λέγατε τραπεζίτη. μάλλον θα ονομαστείτε ως «στρατηγικός». Και σύντομα θα μπορείτε να καταλάβετε πόσο ισχυρές παρουσιάσεις power-point και διαγράμματα μήτρας (ναι, ακόμη περισσότερο από το excel)!

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Συμβουλευτική, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα -

  • Χρηματοοικονομικά έναντι συμβούλων Ποια καριέρα είναι κατάλληλη για εσάς;
  • Κορυφαία 10 καλύτερα βιβλία συμβούλων

  # 4 - Fin-tech: (Ευκαιρίες εξόδου από την επενδυτική τραπεζική)

  Εάν βρίσκεστε σε τράπεζες επενδύσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα και είστε εκεί ως μέρος των πωλήσεων συν εάν έχετε τεχνολογικό υπόβαθρο, είστε ο τέλειος συνδυασμός για ευκαιρίες τεχνολογίας fin. Δεν είναι όλα κομμένα από το ίδιο ύφασμα και έτσι, δεν μπορούν όλοι να πωλούν επενδυτικές τράπεζες να συμμετέχουν σε βιομηχανίες τεχνολογίας fin. Πρέπει να έχετε ένα ισχυρό παρελθόν στο χειρισμό διαφορετικών τεχνικών ειδών και πρέπει να έχετε κάνει σοβαρή δουλειά στον προγραμματισμό υπολογιστών και στην ανάπτυξη λογισμικού.

  # 5 - Συμβουλευτική για μεγάλες εταιρείες: (Ευκαιρίες εξόδου από την επενδυτική τραπεζική)

  Δύο τύποι ατόμων μπορούν να επιλέξουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για μεγάλες εταιρείες. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να είστε ανάμεσα σε άτομα που δεν ενδιαφέρονται να κερδίσουν λιγότερα και ταυτόχρονα θέλουν εύκολη επαγγελματική ζωή να ενταχθεί σε μεγάλες εταιρείες. Και ο δεύτερος τύπος ανθρώπων είναι εκείνοι που βρίσκονται στην ανώτερη θέση στις επενδυτικές τράπεζες και έχουν ήδη κάνει τα χρήματά τους έτσι δεν ενοχλούνται πολύ για λιγότερα χρήματα, το μόνο που θέλουν είναι μια εύκολη ζωή. Αυτοί οι δύο τύποι ανθρώπων θα πρέπει να συμμετέχουν σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για μεγάλες εταιρείες. Πριν επιλέξετε τις εταιρείες υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Πρώτον, δεν θα έχετε εξαιρετικές προσφορές για να χειριστείτε όπως κάνατε κατά τη διάρκεια των τραπεζών σας M&A. Δεύτερον, θα εργάζεστε σε μια μικρή ομάδα. Επιλέξτε λοιπόν καλά και μπορείτε να έχετε μια πολύ ικανοποιητική καριέρα εάν ψάχνετε ιδιαίτερα για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

  # 6 - Ρυθμιστική διαβούλευση:

  Εάν έχετε εργαστεί στην επενδυτική τραπεζική ως επαγγελματίες κινδύνου και συμμόρφωσης, η κανονιστική διαβούλευση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αυτό είναι σημαντικό καθώς οι εταιρείες που υπόκεινται σε συγχωνεύσεις, εξαγορές ή που περνούν από τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων θα απαιτήσουν συμβουλές από ειδικούς σχετικά με κανονιστικές πτυχές.

  # 7 - Νόμος: (Ευκαιρίες εξόδου από τραπεζικές επενδύσεις)

  Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Εάν έχετε εγγραφεί στην επενδυτική τραπεζική αμέσως μετά τη νομική σας σχολή ή αμέσως μετά την εργασία σας ως νομικός επαγγελματίας, μπορείτε να επιστρέψετε στο νόμο ξανά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά από ποτέ και δεν θα πληρωθείτε όσο πληρώνεστε σαν επενδυτής. Γιατί λοιπόν να πας για νομική καριέρα; Εάν αγαπάτε το νόμο και παθιασμένοι με το να κάνετε το σήμα σας σε μια νομική καριέρα.

  # 8 - Καπιταλιστής επιχείρησης:

  Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας και έχετε πάθος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Το καλύτερο μέρος αυτού είναι ότι θα επιλέξετε τις ώρες σας - πόσο δουλεύετε, ποια έργα θα επενδύσετε και πόσα θα επενδύσετε. αλλά το μειονέκτημα είναι ότι ο κίνδυνος είναι πολύ περισσότερο στην αρχή. Μόλις επενδύσετε σε μια εκκίνηση, δεν ξέρετε αν η εκκίνηση θα αποφέρει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας ή θα κοιμηθεί μέσα σε ένα χρόνο. Γι 'αυτό, παίξτε καλά τις κάρτες σας και μεταβείτε στην αγορά επιχειρηματικών κεφαλαίων μόλις έχετε εξοικονομήσει αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια της επενδυτικής σας καριέρας.

  Για να μάθετε περισσότερα για το Venture capital, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα -

  • Angel Investment vs Venture Capital
  • Βιβλία επιχειρηματικών κεφαλαίων
  • Μισθός επιχειρηματικού κεφαλαίου
  • Ιδιωτικό κεφάλαιο έναντι επιχειρηματικού κεφαλαίου

  # 9 - Ένα MBA από ένα κορυφαίο ινστιτούτο: (Ευκαιρίες εξόδου από την επενδυτική τραπεζική)

  Οι περισσότεροι τραπεζίτες επενδύσεων είναι MBA από κορυφαία πανεπιστήμια. Τι γίνεται όμως αν έχετε εγγραφεί στην επενδυτική τραπεζική και γνωρίζετε ότι δεν θα φτάσετε ποτέ στο επίπεδο συνεργατών έως ότου πάτε σε ένα κορυφαίο ινστιτούτο MBA και να ολοκληρώσετε ένα σκληρό πυρήνα MBA! Και μετά τι? Θα πρέπει να πάρετε ένα MBA και μόλις τελειώσετε, κάντε κάποια πρακτική άσκηση (εάν είναι απαραίτητο) και στη συνέχεια εγγραφείτε σε μια κορυφαία τράπεζα επενδύσεων ως συνεργάτης. Το μόνο μειονέκτημα είναι το κόστος ευκαιρίας (δύο χρόνια μη λειτουργίας συν το κόστος ενός MBA) που πρέπει να αντέξετε.


  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found