Πλήκτρα συντόμευσης νέου φύλλου Excel | Πώς να εισαγάγετε το φύλλο εργασίας;

Νέα πλήκτρα συντόμευσης φύλλων στο Excel

Όταν εργάζεστε, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε γρήγορα ένα νέο φύλλο εργασίας για να εισαγάγετε κάτι πολύ σημαντικό, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις το κλειδί συντόμευσης είναι σημαντικό να έχουμε γρήγορα ένα νέο φύλλο εργασίας. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλες τις πληροφορίες ή τα δεδομένα σε ένα μόνο φύλλο εργασίας; Οι απαντήσεις είναι σχεδόν 99,99% του χρόνου "Όχι" μόνο, επειδή τα δεδομένα ενδέχεται να περιέχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να αποθηκευτούν σε πολλά φύλλα εργασίας του βιβλίου εργασίας. Έτσι, έχοντας κατά νου τη σημασία ενός νέου φύλλου. Σε αυτό το άρθρο, θα σας διδάξουμε τα πλήκτρα συντόμευσης για να εισαγάγετε νέα φύλλα στο excel.

Πώς να εισαγάγετε νέο φύλλο εργασίας του Excel;

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ή όχι, από προεπιλογή όταν ανοίγουμε το νέο βιβλίο εργασίας, θα έχουμε 3 φύλλα εργασίας στο όνομα " Sheet1, Sheet2 και Sheet3 ".

Ωστόσο, μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την προεπιλεγμένη ρύθμιση και αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα συνολικά, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μας στο "Εισαγωγή νέου φύλλου εργασίας" για να έχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό, ας επιστρέψουμε σε αυτό το θέμα "Excel Shortcut New Sheet".

Η εισαγωγή νέου φύλλου εργασίας συχνά απαιτείται κατά την εργασία στο excel, έτσι μπορούμε να εισάγουμε το φύλλο εργασίας excel στο Excel χρησιμοποιώντας πολλούς τρόπους.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το Πρότυπο νέας συντόμευσης φύλλου Excel εδώ - Νέο πρότυπο συντόμευσης φύλλου Excel

# 1 - Νέα συντόμευση φύλλου εργασίας του Excel χρησιμοποιώντας μη αυτόματη διαδικασία

Βήμα 1: Για να εισαγάγετε ένα νέο φύλλο εργασίας, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε από τα υπάρχοντα φύλλα εργασίας.

Βήμα 2: Όταν κάνετε δεξί κλικ στο φύλλο εργασίας μπορούμε να δούμε την επιλογή " Εισαγωγή " και αν κάνετε κλικ σε αυτό θα ανοίξει κάτω από το πλαίσιο διαλόγου για εμάς.

Βήμα 3: Από τα παραπάνω επιλέξτε " Φύλλο εργασίας " και θα έχουμε το νέο φύλλο εργασίας στη θέση του.

Ένα πράγμα που έχουμε παρατηρήσει εδώ είναι όταν εισαχθεί το νέο φύλλο, θα ωθήσει το υπάρχον φύλλο εργασίας προς τα δεξιά και το νέο φύλλο θα γίνει το ενεργό φύλλο. Υπάρχει επίσης ένας άλλος χειροκίνητος τρόπος εισαγωγής ενός νέου φύλλου εργασίας και αυτός θα είναι πολύ πιο εύκολος από την παραπάνω μέθοδο.

Βήμα 4: Μεταβείτε στην καρτέλα HOME στην κορδέλα και επιλέξτε το κουμπί "Εισαγωγή" στην καρτέλα HOME.

Βήμα 5: Τώρα επιλέξτε Εισαγωγή φύλλου . Αυτό θα εισαγάγει το νέο φύλλο εργασίας πιέζοντας το ενεργό φύλλο εργασίας στη δεξιά πλευρά και αποκτά τη θέση του ενεργού φύλλου.

# 2 - Εισαγωγή νέου φύλλου Excel χρησιμοποιώντας το πλήκτρο συντόμευσης

Τα χειροκίνητα βήματα είναι πάντα το χρονοβόρο και απογοητευτικό πράγμα, αλλά χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα συντόμευσης μπορούμε γρήγορα να εισάγουμε νέα φύλλα εργασίας. Παρακάτω είναι το πλήκτρο συντόμευσης για να εισαγάγετε ένα νέο φύλλο στο βιβλίο εργασίας του excel.

Πλήκτρο συντόμευσης για εισαγωγή νέου φύλλου:

Πρέπει να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο SHIFT και να πατήσετε το πλήκτρο λειτουργίας F11 για να εισαγάγετε ένα νέο φύλλο στο υπάρχον βιβλίο εργασίας excel.

 • Εάν πατήσετε το πλήκτρο F11 κρατώντας πατημένο το πλήκτρο SHIFT, θα συνεχίσει να εισάγει τα νέα φύλλα εργασίας με τη σειριακή σειρά του φύλλου εργασίας. Για παράδειγμα, δείτε το παρακάτω υπάρχον φύλλο εργασίας στο Excel.

Έχουμε φύλλα εργασίας με το όνομα " Φύλλο 1, Φύλλο 2, Φύλλο 3 και Φύλλο 4 " και το ενεργό φύλλο είναι " Φύλλο 1 ".

 • Τώρα θα πατήσω το " Shift + F11 " και θα δω τη θέση του νέου φύλλου εργασίας και το όνομά του.

Η νέα θέση φύλλου εργασίας βρίσκεται στα αριστερά του ενεργού φύλλου και το νέο όνομα φύλλου αυξάνει το προηγούμενο όνομα φύλλου εργασίας.

 • Για παράδειγμα, το προηγούμενο όνομα φύλλου εργασίας ήταν " Φύλλο 4 " και όταν το νέο φύλλο εργασίας εισήχθη γίνεται " Φύλλο 5 ".

 • Τώρα θα διαγράψω το φύλλο εργασίας " Φύλλο 5 ".

 • Τώρα πάλι θα εισαγάγω το νέο φύλλο χρησιμοποιώντας το πλήκτρο συντόμευσης " Shift + F11 ".

Τώρα, κοιτάξτε το όνομα του φύλλου εργασίας αντί να λάβετε το " Φύλλο 5 " ως το νέο όνομα φύλλου εργασίας που έχουμε " Φύλλο 6 ". Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε ήδη εισαγάγει το Φύλλο 5 και διαγράψαμε, έτσι ώστε το Excel να μετρά πόσα φύλλα εργασίας έχουν εισαχθεί.

Αντίγραφο του υπάρχοντος φύλλου ως νέο φύλλο χρησιμοποιώντας τη συντόμευση

Σε πολλές περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσουμε ένα νέο φύλλο εργασίας για να έχουμε τα υπάρχοντα δεδομένα στο νέο φύλλο εργασίας. Εάν ακολουθείτε τη διαδικασία εισαγωγής ενός νέου φύλλου εργασίας, στη συνέχεια αντιγράφοντας τα δεδομένα σε ένα νέο φύλλο εργασίας, θα σας δείξουμε νέα τεχνική τώρα.

 • Για παράδειγμα, δείτε τα παρακάτω δεδομένα στο Excel.

 • Στο φύλλο 2 έχουμε τα παρακάτω δεδομένα. Τώρα χρειαζόμαστε τα ίδια δεδομένα και σε ένα νέο φύλλο εργασίας.

 • Έτσι, η νέα τεχνική κρατά το πλήκτρο Ctrl και σύρει το φύλλο εργασίας στη δεξιά πλευρά. Όταν σύρετε, θα δείτε ένα μικρό εικονίδιο " PLUS ".

 • Τη στιγμή που τοποθετείτε τον κέρσορα έξω από το πλήκτρο ελέγχου απελευθέρωσης φύλλων και αφήστε το ποντίκι να κρατήσει, αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο φύλλο εργασίας.

Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο φύλλο στο excel χρησιμοποιώντας πλήκτρα συντόμευσης.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε εδώ

 • Το SHIFT + F11 είναι το πλήκτρο συντόμευσης για την εισαγωγή ενός νέου φύλλου εργασίας.
 • Το Ctrl + Drag θα δημιουργήσει το αντίγραφο του υπάρχοντος φύλλου εργασίας και μόνο οι αλλαγές είναι το όνομα του φύλλου.